Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, xgol said:

Κι ομως , αναφέρομαι στο 2ο..

πες μου που εχει τετοια να ερθω να γραφτω.εχω παει σε ποσα Joe weider σε ποσα yava σε ποσα planet fitness και δεν εχω δει ουτε ενα.μονο σε Crossift ειδα.ξερω οτι τα γυμναστηρια που παω ειναι του butt αλλα αυτα ειναι κοντα και σε νορμαλ τιμη. τυχερος εισαι. στο Crossfit αυτο και το ski erg  τα ειχα αγαπησει.ειδικα το κωπηλατικο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

πες μου που εχει τετοια να ερθω να γραφτω.εχω παει σε ποσα Joe weider σε ποσα yava σε ποσα planet fitness και δεν εχω δει ουτε ενα.μονο σε Crossift ειδα.ξερω οτι τα γυμναστηρια που παω ειναι του butt αλλα αυτα ειναι κοντα και σε νορμαλ τιμη. τυχερος εισαι. στο Crossfit αυτο και το ski erg  τα ειχα αγαπησει.ειδικα το κωπηλατικο.

😂😂 δυστυχως εκτός Αθήνας..!

Δημοσ.
10 minutes ago, xgol said:

😂😂 δυστυχως εκτός Αθήνας..!

και να υποθεσω δεν ειναι αλυσιδα γυμναστηριων.

Δημοσ.

Οχι ουτε καν. Συγκεκριμενα το ενα είναι προσωπικη επιχείρηση, που ανοιξε εδω και 2 χρονια, κυριως με ελευθερα βαρη και trx (οχι ομως crossfit). Εχει και το μηχανημα του σκι που γραφεις, αν και δεν το ειχα δοκιμασει.

Δημοσ.
2 minutes ago, xgol said:

Οχι ουτε καν. Συγκεκριμενα το ενα είναι προσωπικη επιχείρηση, που ανοιξε εδω και 2 χρονια, κυριως με ελευθερα βαρη και trx (οχι ομως crossfit). Εχει και το μηχανημα του σκι που γραφεις, αν και δεν το ειχα δοκιμασει.

ειναι ωραιο.ειναι κατι διαφορετικο αν και σιγουρα υπαρχουν καλυτερες ασκησεις για τρικεφαλα. στα μεγαλα γυμναστηρια το μονο που τους νοιαζει ειναι 100 αιθουσες για ομαδικα .και απο οργανα τα usual που φερνουν ολα τα gym

anyway Μην βγαινω Off topic

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω δει ποτέ το άλλο μηχάνημα που λέτε, την κωπηλατική τροχαλία, μόνο αυτό ήξερα. Είχαμε και στο σχολείο. Πολύ ευχάριστο είναι, ωστόσο, TS νομίζω είναι πιο εύκολο να βρεις προγράμματα για spin bike με δυνατή μουσική που λιώνεις και θα μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό, ενώ αυτό της κωπηλασίας είναι πιο εύκολο να το βαρεθείς εκτός κι αν βάλεις μια τηλεόραση μπροστά και νομίζεις ότι είσαι στη θάλασσα. 🤣 

Επεξ/σία από Toxo <3 lover
Δημοσ.
7 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Εγώ δεν έχω δει ποτέ το άλλο μηχάνημα που λέτε, την κωπηλατική τροχαλία, μόνο αυτό ήξερα. Είχαμε και στο σχολείο. Πολύ ευχάριστο είναι, ωστόσο, TS νομίζω είναι πιο εύκολο να βρεις προγράμματα για spin bike με δυνατή μουσική που λιώνεις και θα μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό, ενώ αυτό της κωπηλασίας είναι πιο εύκολο να το βαρεθείς εκτός κι αν βάλεις μια τηλεόραση μπροστά και νομίζεις ότι είσαι στη θάλασσα. 🤣 

μην περιμενεις να δεις ευκολα τετοια μηχανηματα ειδικα στα γυμναστηρια αλυσιδες. αλλο κοστος  Plus ενα μηχανημα που δεν μπορεις να κανεις 100 ασκησεις.

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσει τα όργανα και να πάει είτε γήπεδο όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω, είτε:

Το κάνω εδώ και 2 χρόνια, και δε χρειάζεσαι κανένα γυμναστήριο. Αν αντέξεις φυσικά να βγάζεις αυτό το πρόγραμμα πιστά.

Το ακολουθώ πιστά και έχω τα πάντα. Ευαιξία, αντοχές, πλαστικότητα, όλα!!!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλους!!!

30λ τη μέρα σπίτι χρειάζεσαι και κανένα μηχάνημα! ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΠΛΑ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

μην περιμενεις να δεις ευκολα τετοια μηχανηματα ειδικα στα γυμναστηρια αλυσιδες. αλλο κοστος  Plus ενα μηχανημα που δεν μπορεις να κανεις 100 ασκησεις.

Δε διάβασες προσεκτικά, εννοώ ότι μόνο το κωπηλατικό μηχάνημα που κουνιέσαι όλος ήξερα. Δεν έχω πάει ποτέ σε "μεγάλο γυμναστήριο" και δεν ξέρω τι είναι η κωπηλατική τροχαλία. 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά παρόλο που μου αρέσει φοβερά το row καλύτερα για το σπίτι να στραφείς σε spin bike...το row θα το βαρεθείς ...στο spinning υπάρχουν άπειρα προγράμματα που θα μπορείς να κάνεις..δυνατή μουσική (έστω και με ασύρματα ακουστικά), βάζεις μπροστά μια οθόνη και κάνεις ότι κάνει και ο virtual coach!

(σημείωση! αν θες λιώσιμο πάνω στο bike συνδύασε το spinning με Kettlebells on bike)   

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
8 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Δε διάβασες προσεκτικά, εννοώ ότι μόνο το κωπηλατικό μηχάνημα που κουνιέσαι όλος ήξερα. Δεν έχω πάει ποτέ σε "μεγάλο γυμναστήριο" και δεν ξέρω τι είναι η κωπηλατική τροχαλία. 😋

σορρυ το αναποδο καταλαβα.την τροχαλια αυτη που δεν μετακινεισαι θα την βρεις σε ολα τα γυμναστηρια πιστευω.εβαλα εικονα και πιο πανω.αυτο που πας μπρος πισω δεν το βρισκεις ευκολα.ουτε σε ενα δυο μικρα γυμναστηρια εχει τυχει να δω αυτο που μετακινεισαι.αντιθετα το αλλο παιζει να το εχω δει παντου οπου εχω παει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η κωπηλατική είναι εκπληκτική άσκηση και όταν γίνεται σωστά γίνεσαι στουπί στον ιδρώτα σε ελάχιστο χρόνο από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις. Επίσης με το μπρός πίσω μετά από κάποια σετ θα δεις και πόσο γυμνάζονται τα πόδια. Έψαχνα και εγώ για καιρό για τέτοιο μηχάνημα να συμπληρώσω γενικώς το πρόγραμμα πιό κυκλικά , αλλά λόγω χώρου δεν το προχώρησα.

Δυστυχώς στα περισσότερα γυμναστήρια έχουν την κλασσική στατική κωπηλατική που γυμνάζεις χέρια πλάτη ,γενικώς είναι αναερόβια άσκηση κωπηλατικής, μόνο σε cross-fit είχαν αυτό το μηχάνημα που κάνει και αερόβια άσκηση.

Στις 5/5/2019 στις 12:09 ΜΜ, dvlsakos είπε

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα για αερόβια άσκηση και σκέφτομαι η να πάρω ένα spin bike η ένα κωπηλατικό μηχάνημα.
μάλλον στο κωπηλατικό θα καταλήξω αλλά θα πάρω μια πχ με 400 ευρώ Μαξ. Αντέχουν αυτές άραγε ?
για concept δεν παίζουν τόσα λεφτά.

Είμαι αναμεσά σε αυτά τα δυο
https://www.skroutz.gr/s/12848725/Toorx-Rower-Active-Pro.html

https://www.skroutz.gr/s/4501070/Amila-43254.html

το πρώτο το έχω χρησιμοποιήσει και είναι πολύ καλό. Το δεύτερο όχι , αλλά σε αυτήν την τιμή ,όποιο και να πάρεις μιά χαρά θα κάνει τη δουλειά του και θα κρατήσει.

Επεξ/σία από gdriver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...