Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, 29gk είπε

Με κανατε και τους πηρα τηλεφωνο. Λοιπον οντως εδω και λιγο διαστημα, ο ιδιοκτητης μπορει να παει με το συμβολαιο στην ΕΥΔΑΠ και να αναφερει και καταχωρησει το ονομα του ενοικιαστη του. Η ΕΥΔΑΠ ομως, τον λογαριασμο και τα απαιτουμενα τα ζητα απο τον ιδιοκτητη. Προφανως η αλλαγη/προσθηκη αυτη εγινε, ετσι ωστε να διευκολυνονται οι ιδιοκτητες να ζητουν τα απληρωτα απο τους ενοικιαστες σε ενα δικαστηριο. 

Η προσθήκη έγινε γι αυτό ακριβώς το λόγο για να επιταχυνθεί η διαδικασία σε απαιτήσεις τέτοιες. Αλλά όπως έλεγε και ένας «νομικός» του ινσομνια σε άλλο τοπικ και σε χαρτοπετσέτα να τα γράψεις θα τα πάρεις 😂

Όποτε η λύσης στο πρόβλημα όσων σας χρωστάνε είναι εδώ F2A9D3E6-A2ED-4B54-83F4-74D63D0A4D9D.jpeg.257e595254876dcdf9043b73062e4f11.jpeg

Στο θέμα πάντως το Airbnb θέλει αρκετό τρέξιμο και προσωπική εργασία αν θες να κανείς κάτι πετυχημένο και δεν έχει σχέση με τη μακροχρόνια μίσθωση .

Επεξ/σία από kourtembeu
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kourtembeu είπε

Η προσθήκη έγινε γι αυτό ακριβώς το λόγο για να επιταχυνθεί η διαδικασία σε απαιτήσεις τέτοιες. Αλλά όπως έλεγε και ένας «νομικός» του ινσομνια σε άλλο τοπικ και σε χαρτοπετσέτα να τα γράψεις θα τα πάρεις 😂

Όποτε η λύσης στο πρόβλημα όσων σας χρωστάνε είναι εδώ F2A9D3E6-A2ED-4B54-83F4-74D63D0A4D9D.jpeg.257e595254876dcdf9043b73062e4f11.jpeg

Στο θέμα πάντως το Airbnb θέλει αρκετό τρέξιμο και προσωπική εργασία αν θες να κανείς κάτι πετυχημένο και δεν έχει σχέση με τη μακροχρόνια μίσθωση .

Σε πειραξε η χαρτοπετσετα βλεπω, και επιτηδες συγχεεις το εγκυρο της απαιτησης, το τι αποδεχεται το δικαστηριο οταν η περιπτωση αφορα χρωστουμενα και το εαν τελικα ο "αλλος" εχει κατι να του παρεις. Που στην περιπτωση του μπαταχτση ενοικιαστη αυτο ειναι απο εξαιρετικα αμφιβολο εως απιθανο. Για λογους ευκολα κατανοητους απο οτι φαινεται ομως οχι απο ολους. Παντα υπαρχουν καποιοι που και νιανια που τους τα κανεις και παλι αδυνατουν να καταλαβουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικα με  αυτο με την ΕΥΔΑΠ  και το ονομα στο λογαριασμο επειδη ρωτησα σημερα το πρωι .

Ο ενοικιαστης δεν εχει καμια προς την ΕΥΔΑΠ. Πρεπει να τον κυνηγησει ο ιδιοκτητης.

Ο μονος λογος που μπαινει διπλο ονομα στο λογαριασμο ειναι για να ξεχωριζουν οταν υπαρχει ενας ιδιοκτητης με 3-4 διαμερισματα στην πολυκατοικια..

Το ρολοι παντρευεται με το διαμερισμα και τον ιδιοκτητη και δεν αλλαζει..

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Alex2020 είπε

Ποιον θα έπρεπε να κυνηγήσει δηλαδή ; 

Αυτόν που δεν έχει σύμβαση μαζί της ; 

Ας τον εβαζε να υπογραψει συμβαση αν αυτο ειναι το ζητουμενο.

Η ΕΥΔΑΠ θα επρεπε να κυνηγαει μονο αυτον που καταναλωνει το νερο και ειναι στο ονομα του ο λογαριασμος.

Αλλα το εξυπνο κρατος μας κυνηγαει για τα παντα ολα εναν ιδιοκτητη ακινητου,κανει πχ μια ζημια ο εργατης στη στεγη και χτυπαει καποιον κατω;

Τρεχουν να συλλαβουν, με αυτοφωρο,τον ιδιοκτητη του κτιριου που μπορει να μην εχει καν επιλεξει τον εργατη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 29gk είπε

Σε πειραξε η χαρτοπετσετα βλεπω, και επιτηδες συγχεεις το εγκυρο της απαιτησης, το τι αποδεχεται το δικαστηριο οταν η περιπτωση αφορα χρωστουμενα και το εαν τελικα ο "αλλος" εχει κατι να του παρεις. Που στην περιπτωση του μπαταχτση ενοικιαστη αυτο ειναι απο εξαιρετικα αμφιβολο εως απιθανο. Για λογους ευκολα κατανοητους απο οτι φαινεται ομως οχι απο ολους. Παντα υπαρχουν καποιοι που και νιανια που τους τα κανεις και παλι αδυνατουν να καταλαβουν.

Δεν με πείραξε κάτι φίλε μου έχεις μπερδευτεί η αναφορά μου δεν αφορούσε αυτό που εξηγείς ούτε συγχέω τπτ ούτε αφορούσε εσένα βέβαια. 

Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 10:21 ΜΜ, Joshua21 είπε

Συνήθως όταν ανοίγεις πόρτες και παράθυρα μπαίνει φως μέσα.

Εκτός βέβαια αν νοικιάζεις καμιά τρώγλη...

ή αν έχει ηλεκτρικα ρολά ε? ;)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Djzan είπε

ή αν έχει ηλεκτρικα ρολά ε? ;)

Τότε θα έχει και κλειδί για αποσύμπλεξη ;)

Δημοσ.
22 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Για αυτό καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που ασχολείται με airbnb και να σου εξηγήσει τα υπέρ και τα κατά.

Εγώ προσωπικά χωρίς να έχω ασχοληθεί με το θέμα θα φοβόμουν περισσότερο να βάζω σε ένα σπίτι κάθε μια βδομάδα πολλούς αγνώστους, που δεν έχω και τον χρόνο να τους αξιολογήσω από ότι έναν που θα τον πέρναγα από το κόσκινο μέχρι να του εμπιστευθώ την κατοικία μου.

Αλλά γενικά η ενοικίαση είναι ένα ρίσκο όπως και να χει...

Καλησπέρα, να πω και εγώ δύο λόγια μιας και δραστηριοποιούμαστε με 1 σπίτι με airbnb και από Σεπτέμβριο θα μπει και ένα με ενοίκιο κανονικά, ( με το όλο θέμα με το ενοίκιο πρέπει να διαβάσω πάρα πολύ γιατί δεν έχω επαφή και πρέπει να προστατέψω τη μητέρα μου που ουσιαστικά θα μένει στον επάνω όροφο) 

Το Airbnb είναι πραγματικά ο πιο ασφαλής τρόπος ενοικίασης ενός ακινήτου. 

Το μεγάλο ΣΥΝ της πλατφόρμας του airbnb και ο λόγος για τον οποίο έχει γιγαντωθεί ο φαινόμενο είναι, και ο λόγος που όλοι έχουν ξεκινήσει και το κάνουν είναι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί και τα 2 μέρη έχουν να κάνουν με το airbnb όχι μεταξύ τους.

Δεύτερον υπάρχει αξιολόγηση και δική σου αλλά και του ενοικιαστή που μπορείς να γράψεις οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα συνάντησες.

Το airbnb είναι πολύ διαφορετικό υπό την έννοια της προετοιμασίας του σπιτιού για ενοικίαση. Για να έχεις καλές κριτικές και να βγάλεις και κάποια χρήματα και να πας καλά , τουλάχιστον εγώ προετοιμάζομαι από τα Χριστούγεννα και κάνεις λίγα πραγματάκια σιγά σιγά , ώστε να ξεκινήσει η σεζόν από κοντά στο Πάσχα.  

Όλοι πιστεύουν ότι εντάξει δεν είναι τίποτα, στρώνεις ένα κρεββάτι και βάζεις ανθρώπους μέσα. Αυτό πραγματικά είναι το πιο αστείο που διαβάζω σταθερά από ανθρώπους που δεν έχουν επαφή και απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Όταν ξεκινάς την προετοιμασία για να στήσεις κάτι τέτοιο δε φαντάζεσαι τη μικρά ή και μεγαλύτερα θεματάκια ( σχετικά με το σπίτι)προκύπτουν που εσύ μπορεί να ζούσες με αυτά 10 χρόνια και να το είχες συνηθίσει και να μην το έβλεπες ότι ήταν πρόβλημα. Από ένα μικρό ξύλο π.χ. που μπορεί να ήταν σπασμένο σε ένα συρτάρι της κουζίνας μέχρι ένα κούφωμα παραθύρου που έπρεπε να είχε φτιαχτεί εδώ και 5 χρόνια π.χ. , και φυσικά εάν έχεις και κήπο τα θεματάκια που πρέπει να σκεφτείς πολλαπλασιάζονται εκθετικά. Άρα μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό από το ενοίκιο με μόνιμο ενοικιαστή.

Κάτι που είδα μέσα από την ενασχόλησή με το airbnb και με εξέπληξε απίστευτα θετικά είναι ότι όσοι το λειτουργούν και κάνουν διακοπές μέσω αυτού είναι πάντα από ένα αρκετά καλό επίπεδο και κουλτούρας μέχρι εξαιρετικό . Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, όλοι έχουν από καλές δουλειές μέχρι άπιαστες δουλειές και το βασικότερο όλων , γιατί η δουλειά δε φανερώνει απαραίτητα το επίπεδο του ατόμου, ΌΛΟΙ μα όλοι σέβονται και την κατανάλωση και το σπίτι και τον κήπο. Απέχει έτη φωτός με την ελληνική πραγματικότητα και το θέμα με τους αλήτες που έχω δει/ακούσει ότι νοικιάζουν σπίτια και μετά χρωστάνε ενοίκια. 

Επίσης τα χρήματα άσχετα για πότε έχει κάνει την κράτηση ο ενοικιαστής, τα κρατάει το airbnb την επόμενη της ημερομηνίας που έγινε η συναλλαγή,  και τα χρήματα αποστέλλονται στο λογαριασμό σου την πρώτη μέρα της ενοικίασης, δηλαδή κάποιος που θα κάνει κράτηση 10 ημερών , εσύ ουσιαστικά προπληρώνεσαι από την 1-2 μέρες , το ίδιο ισχύει και στο μήνα κτλ . Επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τη συμβατική μορφή ενοικίασης. 

Ότι έχει να κάνει με τις μικροκαταστροφές ( δεν μου έχει συμβεί) επίσης σε καλύπτει το airbnb , εάν πρώτα με ένα τα έχετε βρει με τον ενοικιαστή. 

Η μορφή που εννοώ να τα έχεις βρει με τον ενοικιαστή είναι απλούστατη , όπως κάνει request σε φίλο στο facebook , με τον ίδιο τρόπο κάνει request π.χ. για καταστροφή κατσαρόλας 20 €. και εάν δεν πατήσει approve , τότε στέλνεις φωτογραφία στο airbnb και σε καλύπτει αυτό , και μετά το airbnb τα βρίσκει με τον ενοικιαστή. 

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι αρνητικό για να πω. ακόμη και η κατανάλωση του ρεύματος σε σύγκριση με το αν έμενα εγώ (μόνος μου vs οικογένεια) είναι χαμηλότερη στις περισσότερες περιπτώσεις..

Ειδικά μια οικογένεια που είχε νοικιάσει το σπίτι 40 ημέρες είχε κάνει καταναλώσει ρεύματος περίπου 80 kwh κάτι τέτοιο , αφού έφτασα στο σημείο να τους ρωτήσω τι κάνανε και δεν άνοιγαν a/c ή θερμοσίφωνο. κτλ

Και τέλος αυτά που βγάζεις με ενοικίαση 70-100 ημερών με airbnb τα βγάζεις σε ένα χρόνο με τη συμβατική. 

Σίγουρα θέλει πολύ μεράκι, όρεξη για δουλειά και χρόνο, καθώς και κάποια χρήματα για να φτιάξεις κάτι αξιόλογο , και να ασχολείσαι με το προφίλ κτλ .κάτι που λίγος κόσμος μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί διότι ο οαδερφισμός στην Ελλάδα καλά κρατεί, και σίγουρα πρέπει να είσαι στο πόδι για να υποδέχεσαι τους ενοικιαστές αλλά και αυτό είναι στο χέρι σου . μπορείς να βάλεις π.χ. κουδούνι με κωδικό και κάρτα. και επίσης μπορείς να βάλεις μινιμουμ ημέρες κράτησης π.χ. για τον Αύγουστο το λιγότερο που μπορεί να κλείσει κάποιος είναι 5 νύχτες . άρα στη χειρότερη θα πας και θα έρθεις στο σπίτι 30/5 νύχτες +1 για καθαριότητες ανάλογα) 4-5 φορές. Πάντα όμως μετράει η διαπροσωπική σχέση οπότε είναι καλό να συναντιέσαι με τον ίδιο.  Γενικά εχει πολύ μεγάλο βαθμό παραμετροποίησης ο λογαριασμός φιλοξενίας.

Γενικά η επικοινωνία με διαφορετικούς ανθρώπους πάντα σου ανοίγει τον ορίζοντα του νου , είναι κάτι σε ταξίδι αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα(ακόμη και εάν μιλάς με Έλληνες) και αυτό είναι το γοητευτικό για μένα με όσους ασχολούνται full time με τον τουρισμό. (θα με πείτε ρομαντικό? ίσως) 

This is my 2 cents .

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τότε θα έχει και κλειδί για αποσύμπλεξη ;)

και καθε φορά που θα πηγαίνει να δείξει το σπίτι, θα κάνει αυτή την διαδικασία όπως ξεκάθαρα θα έκανες και εσυ ε?

για να μην παρεξηγηθώ δεν δικαιολογώ κανέναν . καλά κάνει και έχει ρευμα για μένα γι ανα μπορει να δείχνει το σπίτι αλλά απο την άλλη ξεκάθαρα θα έπρεπε η πρώτη του δουλειά να ήταν να μπει στο ονομα του ενοικιαστή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Djzan είπε

και καθε φορά που θα πηγαίνει να δείξει το σπίτι, θα κάνει αυτή την διαδικασία όπως ξεκάθαρα θα έκανες και εσυ ε?

για να μην παρεξηγηθώ δεν δικαιολογώ κανέναν . καλά κάνει και έχει ρευμα για μένα γι ανα μπορει να δείχνει το σπίτι αλλά απο την άλλη ξεκάθαρα θα έπρεπε η πρώτη του δουλειά να ήταν να μπει στο ονομα του ενοικιαστή.

Σοβαρά τώρα, ξέρεις πολλά σπίτια που στη θέση κάθε πορτοπαράθυρου έχει ηλεκτρικά ρολλά?

Σοβαρά τώρα, υπάρχει καμιά σύγκριση ανάμεσα στο φως της ημέρας και στα φώτα από λάμπες? Εσύ θα νοίκιαζες σπίτι χωρίς πρώτα να έχεις δει τους χώρους του στο φως της ημέρας? Θα σου αρκούσε αν στο έδειχναν μόνο με τα φώτα χωρίς να ανοίξουν κανένα πορτοπαράθυρο?

Κατά τα άλλα αν για οποιοδήποτε λόγο στο σπίτι υπάρχει ρεύμα και είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, μια χαρά μπορεί ο ιδιοκτήτης να πάει στην ΔΕΗ και να ζητήσει διακοπή αμέσως μόλις υπογράψουν το συμφωνητικό και εισπράξει την εγγύηση μαζί με το τρέχον ενοίκιο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αφήσει στην καλή διάθεση του ενοικιαστή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, C(r)y είπε

Και τέλος αυτά που βγάζεις με ενοικίαση 70-100 ημερών με airbnb τα βγάζεις σε ένα χρόνο με τη συμβατική. 

Αυτό από που προκύπτει ; 

Κοιτώντας σπίτια στη γειτονιά μου, βλέπω διαμερίσματα που με "συμβατική μίσθωση" θα απέφεραν στον ιδιοκτήτη γύρω στα 3600 ευρώ ετησίως (300 το μήνα), στο airbnb παίζουν γύρω στα 35-40 ευρώ ημερησίως 

Έστω και στο σενάριο των 100 ημερών επί 40 ευρώ, πάμε στις 4000 ετησίως 

Όμως

Εάν από αυτά αφαιρεσούμε την προμήθεια του AirBNB, τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, το κόστος αρχικής επένδυσης (αλλά και πράγματα που θα πρέπει να αντικαθιστάς / αλλάζεις κλπ) και τα αναλώσιμα, τελικά όντως συμφέρει περισσότερο από έναν τυπικό ενοικιαστή  ; 

Προφανώς και υπάρχουν περιπτώσεις (κυρίως λόγω τοποθεσίας του ακινήτου) που στην καλοκαιρινή περίοδο μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα στον ιδιοκτήτη, αλλά αυτό αφορά μια ειδική μερίδα ακινήτων 

Βέβαια στην Ελλάδα πέφτουμε με τα μούτρα σε οτιδήποτε καινούριο  και νομίζουμε ότι θα λύσουμε το πρόβλημά μας επειδή έχουμε κληρονομήσει μια γκαρσονιέρα στο Βύρωνα ή στην Καλλιθέα... 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αυτό από που προκύπτει ; 

Κοιτώντας σπίτια στη γειτονιά μου, βλέπω διαμερίσματα που με "συμβατική μίσθωση" θα απέφεραν στον ιδιοκτήτη γύρω στα 3600 ευρώ ετησίως (300 το μήνα), στο airbnb παίζουν γύρω στα 35-40 ευρώ ημερησίως 

Έστω και στο σενάριο των 100 ημερών επί 40 ευρώ, πάμε στις 4000 ετησίως 

Όμως

Εάν από αυτά αφαιρεσούμε την προμήθεια του AirBNB, τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, το κόστος αρχικής επένδυσης (αλλά και πράγματα που θα πρέπει να αντικαθιστάς / αλλάζεις κλπ) και τα αναλώσιμα, τελικά όντως συμφέρει περισσότερο από έναν τυπικό ενοικιαστή  ; 

Προφανώς και υπάρχουν περιπτώσεις (κυρίως λόγω τοποθεσίας του ακινήτου) που στην καλοκαιρινή περίοδο μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα στον ιδιοκτήτη, αλλά αυτό αφορά μια ειδική μερίδα ακινήτων 

Βέβαια στην Ελλάδα πέφτουμε με τα μούτρα σε οτιδήποτε καινούριο  και νομίζουμε ότι θα λύσουμε το πρόβλημά μας επειδή έχουμε κληρονομήσει μια γκαρσονιέρα στο Βύρωνα ή στην Καλλιθέα... 

Ας πούμε ότι μιλάμε για το παράδειγμα της γειτονιάς σου , και έστω ότι το μέσο ενοίκιο είναι 300 ευρώ και έστω οτι μ.ο. airbnb είναι 3500-400 το χρόνο. 

Έκανα νύξη για την κατανάλωση που τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία , οτι τα έξοδα των ΔΕΚΟ δεν είναι πολλά, όμως τα 2 σημαντικότερα πράγματα που τουλάχιστον για εμένα είναι μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τη συμβατική ενοικίαση είναι τα εξής :

1. Είσαι κύριος του σπιτιού σου. Όποτε θες κλείνεις και πάς 2ημερο, 3ημερο, 10 ήμερο. επίσης το χαίρεσαι όλο τον υπόλοιπο χρόνο ήτοι 9 μήνες τουλάχιστον , κάνεις γιορτές εκεί ή και διακοπές. και το βασικό δεν έχεις το κάθε παπάρα που θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 χρόνια για να τον πετάξεις έξω αν δεν τα βρίσκετε. Δηλαδή εάν πουμε οτι ακόμη και συνολικά τα χρήματα είναι 300-400 ευρώ λιγότερα (κατά το δικό σου παράδειγμα  ) ετησίως , και πάλι είναι καλύτερα . Διότι χίλιες φορές να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εσύ παρά να έχεις κάποιον βρωμιάρη/ ατζαμή κτλ στο σπίτι κατσικομένο για χρόνια. 

2. Πολύ βασικό . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βαρέσει κανείς κανόνι, ΔΕΝ σου χρωστάει ποτέ κανείς τίποτα (εκτός εάν γίνει ζημιά , που και πάλι σου χρωστάει το Airbnb και όχι ο επισκέπτης). Ούτε περιμένεις πότε θα του κ#@$ του καθένα να σε πληρώσει ούτε παρακαλάς για τη ΔΕΗ ούτε τίποτα. ΚΑΜΙΑ τοξικότητα , απολύτως, και εάν σου τύχει μαλάκας επισκέπτης του κάνεις κακή κριτική και συμμορφώνεται.΄

Άρα τα πολυ βασικά είναι η ανεξαρτησία της οικίας σου και η ηρεμία του νου οι δεν περιμένεις από κανένα χαμένο να σου δώσει τα χρηματα που είναι δικά σου. 

Άρα ακόμη και στη χειρότερη των περιπτώσεων(σαν το παράδειγμά σου) αξίζει κατ'εμέ ακόμη και να βάζεις ένα 500 € λιγότερα στν τσέπη το χρόνο (κάτι που δεν ισχύει σε γενικές γραμμές).

Τώρα εάν μου λες ένα σπίτι στα Πατήσια των 15-20 ευρώ που θα έρθουν όλο το κακό συναπάντημα από Ιταλία και βαλκανικές χώρες , εκεί φυσικά δεν αξίζει να το κάνεις Airbnb. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι καλοί οι πλούσιοι ξένοι με τις καλές δουλειές και τι κακοί βρωμιάρηδες/ατζαμιδες/ αλήτες ο φτωχοί Ελληνες....

Συγνώμη αλλά ρομαντικό δεν θα σε πούμε

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αυτό από που προκύπτει ; 

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν κάνουν όλα τα διαμερίσματα για airbnb. Αν όντως στη γειτονιά σου ισχύουν τα νούμερα που αναφέρεις, τότε το airbnb για τη γειτονιά σου είναι ασύμφορο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tounion είπε

Τι καλοί οι πλούσιοι ξένοι με τις καλές δουλειές και τι κακοί βρωμιάρηδες/ατζαμιδες/ αλήτες ο φτωχοί Ελληνες....

Συγνώμη αλλά ρομαντικό δεν θα σε πούμε

Eίπα εγω οτι είναι ξένοι με τις καλές δουλειές? εγώ μίλησα για αυτούς που κλείνουν μέσω airbnb, και γενικά εμένα μου κλείνουν κατά 70% -80% Έλληνικές οικογένειες από Αθήνα, άρα προφανώς δεν υπονόησα αυτό που αναφέρεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...