Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, HackerIglo είπε πηγαινε βαλτου ενα ωραιο λουκετακι στο ρολοι αφου κλεισεις ολους τους διακοπτες Αν θέλει να πάει αυτόφωρο, ας το κάνει.
HackerIglo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, ParhsG είπε Αν δε πληρώνει κοινοχρηστα ομως τι θα κανεις Η ΔΕΗ ειναι που ποναει πολυ. Τα κοινοχρηστα ειναι απειροελαχιστο ποσο μπροστα στο ρευμα. 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν θέλει να πάει αυτόφωρο, ας το κάνει. Στην τελικη φιλε σπιτι του ειναι. Υπεγραψαν μισθωτηριο και τους ορους-προυποθεσεις. Αν ηταν να κανει ο καθενας οτι θελει σε οποιο σπιτι νοικιαζει, τοτε χαθηκαμε... Προσωπικα δεν θα ανεχομουν τετοια πραγματα στο σπιτι που θα νοικιαζα. Ειναι απανθρωπα και ακραια. Αν δεν πληρωνε τις υποχρεωσεις του, θα κοιμοταν στον κηπο...
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, HackerIglo είπε Στην τελικη φιλε σπιτι του ειναι. Υπεγραψαν μισθωτηριο και τους ορους-προυποθεσεις. Αν ηταν να κανει ο καθενας οτι θελει σε οποιο σπιτι νοικιαζει, τοτε χαθηκαμε... Προσωπικα δεν θα ανεχομουν τετοια πραγματα στο σπιτι που θα νοικιαζα. Ειναι απανθρωπα και ακραια. Αν δεν πληρωνε τις υποχρεωσεις του, θα κοιμοταν στον κηπο... Με τις απόψεις που έχεις μάλλον εσύ θα κοιμόσουν στο αυτόφωρο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Για ΕΥΔΑΠ ισχύει οτι μπαίνει και το όνομα του ενοικιαστή. Αυτό που είχα ακούσει, αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει, είναι οτι αν ο ιδιοκτήτης αποδείξει οτι η κατανάλωση έγινε από τον ενοικιαστή (υποθέτω να υπάρχει μισθωτήριο για το διάστημα.που έγινε η κατανάλωση) "κυνηγάει" τον ενοικιαστή η ΕΥΔΑΠ για τις οφειλές ή μπορεί να κινηθεί δικαστικά ο ιδιοκτήτης εναντίον του ενοικιαστή και εκτός από τις οφειλές να αποζημιωθεί και για τα δικαστικά έξοδα...κάτι τέτοιο..
HackerIglo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Με τις απόψεις που έχεις μάλλον εσύ θα κοιμόσουν στο αυτόφωρο. Η εχεις παιδικα τραυματα απο αυτοφωρο η εισαι μπατσος. ( πλακιτσα μην παρεξηγησεις) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από HackerIglo
haHa Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, HackerIglo είπε Στην τελικη φιλε σπιτι του ειναι. Υπεγραψαν μισθωτηριο και τους ορους-προυποθεσεις. Αν ηταν να κανει ο καθενας οτι θελει σε οποιο σπιτι νοικιαζει, τοτε χαθηκαμε... Προσωπικα δεν θα ανεχομουν τετοια πραγματα στο σπιτι που θα νοικιαζα. Ειναι απανθρωπα και ακραια. Αν δεν πληρωνε τις υποχρεωσεις του, θα κοιμοταν στον κηπο... The irony! 3 ώρες πριν, HackerIglo είπε πηγαινε βαλτου ενα ωραιο λουκετακι στο ρολοι αφου κλεισεις ολους τους διακοπτες και μετα θα δουμε αν θα πληρωσει τα χρωστουμενα.
HackerIglo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, haHa είπε The irony! Θεωρεις απανθρωπο να κοιμηθει καποιος στον κηπο η να του κλεισεις τους διακοπτες απο το ρευμα? Αν νοικιαζες σπιτι και ειχες θεματα νομιζω οτι θα καταλαβαινες... 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν κάνω καθόλου πλακίτσα. αν θελεις να πεις κατι παραπανω στειλε pm. Δεν εχω προβλημα γιατι βλεπω οτι το πας αλλου... 1
29gk Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, omrtlegol είπε Η ΕΥΔΑΠ, είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη και ακριβώς από κάτω αναγράφει και το όνομα του ενοικιαστή. Όταν πήγα στην ΕΥΔΑΠ να πάρω το νερό στο όνομα μου, αυτό μου είπαν ότι θα γίνει, και αυτό έγινε. Το καταθέτω επειδή εχει συμβει σε εμένα και οχι σε "κάποιο γνωστο" . Με κανατε και τους πηρα τηλεφωνο. Λοιπον οντως εδω και λιγο διαστημα, ο ιδιοκτητης μπορει να παει με το συμβολαιο στην ΕΥΔΑΠ και να αναφερει και καταχωρησει το ονομα του ενοικιαστη του. Η ΕΥΔΑΠ ομως, τον λογαριασμο και τα απαιτουμενα τα ζητα απο τον ιδιοκτητη. Προφανως η αλλαγη/προσθηκη αυτη εγινε, ετσι ωστε να διευκολυνονται οι ιδιοκτητες να ζητουν τα απληρωτα απο τους ενοικιαστες σε ενα δικαστηριο. Τα πληρωνουν ομως, οι ιδιοκτητες, στην ΕΥΔΑΠ και μετα τα ζητουν απο τον ενοικιαστη. Η ΕΥΔΑΠ λοιπον τα παιρνει, ο ιδιοκτητης τα δινει και ειναι ζητημα αν ο ιδιοκτητης θα καταφερει να τα παρει πισω. Οποτε, ξανα μια επαναληψη. Το νερο, στην ΕΥΔΑΠ τουλαχιστον ειναι στον ιδιοκτητη. Και καλο ειναι αυτος να παρει την ελαχιστη εξασφαλιση βαζοντας εναν κοφτη στην καταναλωση.
haHa Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, HackerIglo είπε Θεωρεις απανθρωπο να κοιμηθει καποιος στον κηπο η να του κλεισεις τους διακοπτες απο το ρευμα? Αν νοικιαζες σπιτι και ειχες θεματα νομιζω οτι θα καταλαβαινες... Η προσωπικη μου αποψη: Ναι, το θεωρω πιο "απανθρωπο και ακραιο"(οπως ΕΣΥ εγραψες) να υποχρεωσεις σαν ιδιοκτητης να κοιμηθει ο ενοικιαστης στον κηπο και να του κλεισεις τους διακοπτες απο το ρευμα απο το να μην σε εχει πληρωσει. Αλλα λιγη σημασια εχει η δικια μου προσωπικη αποψη (σαν ιδιοκτητης). Σημασια εχει τι θεωρει ο νομος και αν καποιος ιδιοκτητης εκανε κατι τετοιο, θεωρειται πλημμελημα.
29gk Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, HackerIglo είπε Η ΔΕΗ ειναι που ποναει πολυ. Τα κοινοχρηστα ειναι απειροελαχιστο ποσο μπροστα στο ρευμα. Στην τελικη φιλε σπιτι του ειναι. Υπεγραψαν μισθωτηριο και τους ορους-προυποθεσεις. Αν ηταν να κανει ο καθενας οτι θελει σε οποιο σπιτι νοικιαζει, τοτε χαθηκαμε... Προσωπικα δεν θα ανεχομουν τετοια πραγματα στο σπιτι που θα νοικιαζα. Ειναι απανθρωπα και ακραια. Αν δεν πληρωνε τις υποχρεωσεις του, θα κοιμοταν στον κηπο... Αυτο που προτεινεις ή και συστηνεις και μαλιστα δημοσια, ειναι η σιγουρη επιβαρυνση του ιδιοκτητη με ενα ποινικο αδικημα. Στη συνεχεια θα ακολουθησει και μια ωραιοτατη αγωγη απο τον ενοικιαστη που θα ζητα οτι θελει, το οποιο δικαιωμα αμεσης και γρηγορης εξωσης θα χαθει και θα τον φαει στη μαπα για κανα διχρονο και τελικα αντι για μαλλι θα βγει κουρεμενος οπως λενε στο χωριο μου. Λιγο προσοχη με τις ανεξοδες και "τζαμπα" μαγκιες καθοτι αυτες κοστιζουν και μαλιστα πανακριβα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από 29gk 2
HackerIglo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, haHa είπε Η προσωπικη μου αποψη: Ναι, το θεωρω πιο "απανθρωπο και ακραιο"(οπως ΕΣΥ εγραψες) να υποχρεωσεις σαν ιδιοκτητης να κοιμηθει ο ενοικιαστης στον κηπο και να του κλεισεις τους διακοπτες απο το ρευμα απο το να μην σε εχει πληρωσει. Αλλα λιγη σημασια εχει η δικια μου προσωπικη αποψη (σαν ιδιοκτητης). Σημασια εχει τι θεωρει ο νομος και αν καποιος ιδιοκτητης εκανε κατι τετοιο, θεωρειται πλημμελημα. Εεμ αυτο ειναι το θεμα φιλε. Η ανεκτικοτητα που εχουμε μας εχει οδηγησει σε τετοια θεματα. Γιατι ανεχομαστε το οτιδηποτε συμβει χωρις αντιδραση. Σε αλλες χωρες δεν διανοεισαι να χρωστας πουθενα. 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Αυτο που προτεινεις ή και συστηνεις και μαλιστα δημοσια, ειναι η σιγουρη επιβαρυνση του ιδιοκτητη με ενα ποινινο αδικημα. Στη συνεχεια θα ακολουθησει και μια ωραιοτατη αγωγη απο τον ενοικιαστη που θα ζητα οτι θελει, το οποιο δικαιωμα αμεσης και γρηγορης εξωσης θα χαθει και θα τον φαει στη μαπα για κανα διχρονο και τελικα αντι για μαλλι θα βγει κουρεμενος οπως λενε στο χωριο μου. Λιγο προσοχη με τις ανεξοδες και "τζαμπα" μαγκιες καθοτι αυτες κοστιζουν και μαλιστα πανακριβα. Δεν ειπα ουτε εδειξα κατι μαγκια οπως ανεφερες. Ουτε μαγκας ειμαι ουτε το παιζω ΑΛΛΑ οταν τρεχουν τα εξοδα του ιδιοκτητη Ενφια κλπ απαιτει σεβασμο και κατανοηση! Οταν δεν πληρωνεις τα εξοδα σου επιβαρυνεις τον εαυτο σου και περισσοτερο τον ιδιοκτητη.
haHa Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HackerIglo είπε Εεμ αυτο ειναι το θεμα φιλε. Η ανεκτικοτητα που εχουμε μας εχει οδηγησει σε τετοια θεματα. Γιατι ανεχομαστε το οτιδηποτε συμβει χωρις αντιδραση. Σε αλλες χωρες δεν διανοεισαι να χρωστας πουθενα. Ακριβως: ανεχομαστε ψευτομαγκες που προτεινουν ποινικα αδικηματα(κλεισιμο διακοπτων με λουκετα και εκβιασμο να κοιμηθει στον κηπο ο ενοικιαστης) που ταυτοχρονα θεωρουν οτι ειναι πιο απανθρωπο και ακραιο οτι τους χρωσταγε ο ενοικιαστης. Στο εξωτερικο δεν διανοειται καποιος να υποχρεωσει τον ενοικιαστη να κοιμηθει τον κηπο, εδω ομως εχουμε ψευτομαγκες. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από haHa
HackerIglo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, haHa είπε Ακριβως: ανεχομαστε ψευτομαγκες που προτεινουν ποινικα αδικηματα(κλεισιμο διακοπτων με λουκετα και εκβιασμο να κοιμηθει στον κηπο ο ενοικιαστης) που ταυτοχρονα θεωρουν οτι ειναι πιο απανθρωπο και ακραιο οτι τους χρωσταγε ο ενοικιαστης. Ειναι η προσωπικη μου αποψη αυτη. Το παραφραζεις σε ψευτομαγκια... Δηλαδη να κατσεις με σταυρωμενα τα χερια και να παρακαλας τον ενοικιαστη να συμμορφωθει?
29gk Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, HackerIglo είπε Εεμ αυτο ειναι το θεμα φιλε. Η ανεκτικοτητα που εχουμε μας εχει οδηγησει σε τετοια θεματα. Γιατι ανεχομαστε το οτιδηποτε συμβει χωρις αντιδραση. Σε αλλες χωρες δεν διανοεισαι να χρωστας πουθενα. Δεν ειπα ουτε εδειξα κατι μαγκια οπως ανεφερες. Ουτε μαγκας ειμαι ουτε το παιζω ΑΛΛΑ οταν τρεχουν τα εξοδα του ιδιοκτητη Ενφια κλπ απαιτει σεβασμο και κατανοηση! Οταν δεν πληρωνεις τα εξοδα σου επιβαρυνεις τον εαυτο σου και περισσοτερο τον ιδιοκτητη. Αυτα που γραφεις τωρα, καλα ή κακα, ειναι σκετες θεωριες και φιλοσοφιες και πρακτικα δεν αξιζουν κι ουτε και σημαινουν τιποτα. Εσυ δηλαδη μπορει να εισαι αγγελος, αλλα αυτο δεν απαγορευει εμενα απο το να ειμαι σατανας. Δεν τα βλεπουν ολοι τα ιδια και ουτε εχουν και τις ιδιες αρχες. Περα ομως απο τα παραπανω, ο νομος ειναι σαφης, και χωρις να μπω σε λεπτομερειες σου λεω οτι αυτα που διατεινεσαι παραπανω ειναι α) ποινικα κολασιμα, τουτεστιν φυλακα ή εστω λεφτα, β) δινουν δικαιωμα σε αυτον που σε ζημιωσε να σου ζητησει και παρει καθως θα αποδεικνυονται ολα, επιπλεον λεφτα και γ) ενω μπορεις να τον βγαλεις εξω το πολυ σε 1-2 μηνες θα καταληξεις να τον λουστεις κανα 2 χρονια!!! Κι ολα αυτα γιατι; Για να δειξει μαγκας, αντρας και οτι δεν σηκωνεις μυγα στ σπαθι σου; Κανεις δεν νοιαζεται. Ο νομος τι λεει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα