artisticmeblog Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλημέρα σας! Εδώ και 4 μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να μπω στο studio beta του ενός εκ των δύο καναλιών μου. Δε μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση σχετικά με το θέμα ούτε αντιμετώπισα πρόβλημα με παραβίαση δικαιωμάτων. Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα όμως και δε μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το pc. Μόνο στο ένα κανάλι.... Η εφαρμογή του κινητού λειτουργεί κανονικά. Έχει κάποιος ιδέα τι συμβαίνει;;; Στην εικόνα φαίνεται αυτό που μου δείχνει όταν παταω στη φωτογραφία μου για να μπω στο κανάλι. Δείχνει οτι φορτώνει αλλά τίποτα. Αν κάποιος ξέρει, παρακαλώ πάααρα πολύ ας μου γραψει.. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 To Youtube τις τελευταίες μέρες έχει κάποια θέματα. Μάλλον κάνουν κάποια αναβάθμιση. Ίσως φταίει αυτό. Παρόλαυτά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις αν έχεις adblocker ή δοκίμασε με άλλον browser
akis_tzev Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Όπως είπε και ο απο πάνω.έχει θέματα το youtube..Πιθανόν στις αλλαγές που κάνουν για το youtube studio..Όσο για την παραβίαση των δικαιωμάτων,όπως είπες θα σου είχε έρθει μήνυμα.Εμένα φαντάσου έχει σκαλώσει και δεν γράφει τις προβολές των βίντεό μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα