vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Έχω να κάνω νέα σύνδεση στη ΔΕΗ... Αλλαγή ονόματος κλπ. Τι είναι πιο καλά μέσω τηλεφώνου ή να πάω από κοντά; Ξέρετε τα έξοδα πόσα είναι και τι χαρτιά χρειάζονται;
takoulou Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.. 130 ευρω ειναι η νεα συνδεση.. Μπορεις να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου... Ενοικιαστηριο... Καλυτερα να πας απο εκει... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από takoulou 1
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. 130 ευρω ειναι η νεα συνδεση.. Μπορεις να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου... Ενοικιαστηριο... Καλυτερα να πας απο εκει... Εχω σε φωτοτυπία το ηλεκτρονικό συμβόλαιο... 130;;; αυτά τα κρατάνε ως εγγύηση;
takoulou Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε Εχω σε φωτοτυπία το ηλεκτρονικό συμβόλαιο... 130;;; αυτά τα κρατάνε ως εγγύηση; Ναι αυτη ειναι η εγγυηση που κρατανε... Θα πας σε καποιο πρακτορειο..
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι αυτη ειναι η εγγυηση που κρατανε... Θα πας σε καποιο πρακτορειο.. Κάτσε τι εννοείς πρακτορείο; Την εγγύηση την δίνουν πίσω; Μήπως συμφέρει να το κάνω μέσω τηλεφώνου; για να μην δώσω τα 130 τώρα εννοώ
takoulou Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πρακτορειο της Δεη εννοω... Αυτη θα την πληρωσεις οταν θα πας εκει... Η επανανσυνδεση θα γινει σε 2-3 μερες....Και παλι απο το τηλεφωνο θα πληρωσεις το ποσο αυτο... Απλα η διαδικασια αυτη απο το τηλεφωνο αργει λιγο... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από takoulou 1 1
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, takoulou είπε Πρακτορειο της Δεη εννοω... Αυτη θα την πληρωσεις οταν θα πας εκει... Η επανανσυνδεση θα γινει σε 2-3 μερες....Και παλι απο το τηλεφωνο θα πληρωσεις το ποσο αυτο... Απλα η διαδικασια αυτη απο το τηλεφωνο αργει λιγο... Κάτσε πως θα πληρώσω από το τηλέφωνο; Απλά θα έρθει στον πρώτο λογαριασμό γιαυτό λέω μήπως με συμφέρει.
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 47 λεπτά πριν, vairass είπε Κάτσε πως θα πληρώσω από το τηλέφωνο; Απλά θα έρθει στον πρώτο λογαριασμό γιαυτό λέω μήπως με συμφέρει. Δεν εννοούσε πως θα πληρώσεις μέσω τηλεφώνου, εννοούσε πως ακόμα και μέσω τηλεφώνου να γίνει η αίτηση δεν αλλάζει κάτι ως προς την εγγύηση. Η διαδικασία ΔΕΝ προχωράει αν δεν καταβληθεί προκαταβολικά η εγγύηση.
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν εννοούσε πως θα πληρώσεις μέσω τηλεφώνου, εννοούσε πως ακόμα και μέσω τηλεφώνου να γίνει η αίτηση δεν αλλάζει κάτι ως προς την εγγύηση. Η διαδικασία ΔΕΝ προχωράει αν δεν καταβληθεί προκαταβολικά η εγγύηση. Ε άρα πρέπει να πάω από εκεί... Τα. 130 τα παίρνεις πίσω αν αλλάξεις παροχο;
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ε άρα πρέπει να πάω από εκεί... Τα. 130 τα παίρνεις πίσω αν αλλάξεις παροχο; Αν δεν έχεις χρέη, ναι.
gilardino Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Καλησπερα. Εγω το εκανα προσφατα τηλεφωνικα.Ηρθε κουριερ σπιτι,εδωσα τα δικαιολογητικα,υπεγραψα τα χαρτια και ολα οκ.Τα 130 ευρω τα δινεις στον πρωτο λογαριασμο που θα ερθει. 1
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, gilardino είπε Καλησπερα. Εγω το εκανα προσφατα τηλεφωνικα.Ηρθε κουριερ σπιτι,εδωσα τα δικαιολογητικα,υπεγραψα τα χαρτια και ολα οκ.Τα 130 ευρω τα δινεις στον πρωτο λογαριασμο που θα ερθει. καλησπερα...Νατος και ενημερωμενος και σωστος... Τι χαρτια ακριβως θελει φιλε ;
gilardino Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το συμβολαιο το σπιτιου,φωτοτυπια ταυτοτητας και εκκαθαριστικο ή καποιο αλλο εγγραφο στο οποιο να αναγραφεται ο αφμ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από gilardino 2
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, gilardino είπε Το συμβολαιο το σπιτιου,φωτοτυπια ταυτοτητας και εκκαθαριστικο ή καποιο αλλο εγραφο στο οποιο να αναγραφεται ο αφμ εχω φωτοτυπια του ηλεκτρονικου συμβολαιου...πιστευω οτι κανει ; εκκαθαριστικο λογικα θελει και τις γυναικας μου ; ( Φετος βγαινουν ξεχωριστα) Εκανες μηπως και αιτηση για κοινωνικο τιμολογιο ; ( θελω να κανω κ αυτο να τελειωνω)
gilardino Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Ναι εκτυπωμενο το συμβολαιο θελει και τις δυο σελιδες.Εκκαθαριστικο αυτου στου οποιου το ονομα θα γινει η συνδεση.Για κοινωνικο τιμολογιο ακομα οχι δεν εκανα.Θα κανω εντος των επομενων ημερων μεσα απο το site της ΗΔΙΚΑ.Για το κοινωνικο τιμολογιο θελει να ξερεις και τα 11 ψηφια του αριθμου παροχης.Πανω στο συμβολαιο εχει τα 9 γιατι τα 2 τελευταια αλλαζουν αναλογα με τον κατοχο της συνδεσης. Οποτε μολις συνδεσουν το ρευμα ζητας τηλεφωνικα και τα 2 τελευταια ψηφια της παροχης ή περιμενεις να ερθει ο πρωτος λογαριασμος πανω στον οποιο αναγραφεται ολοκληρος ο αριθμος και μετα μπαινεις στο site της ΗΔΙΚΑ και κανεις την αιτηση για το κοινωνικο τιμολογιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα