vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ξερω δυστυχως....... Δεν πειράζει Γιάννη. Κάνε μία χάρη... Μπορείς να δεις αν με σύνδεσαν σε παρακαλώ;
chsam Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, vairass είπε Δηλαδή αν περάσω τις 1800 παύει το κοινωνικό τιμολόγιο; Χρεωνεσαι για τις 1800 με τιμη ΚΟΤ και για τις επομενες με την κανονικη τιμη. 3 ώρες πριν, vairass είπε Καλά θα πάρω... Στο ΚΟΤ Α για να μπεις είναι άλλη διαδικασία; Το ΚΟΤ-Α εχει πιο χαμηλα εισοδηματικα κριτηρια.Δεν κανεις καποια ειδικη αιτηση, οταν κανεις αιτηση για ΚΟΤ μπαινεις στο Α ή στο Β αναλογα με τα κριτηρια που πληρεις. 1
vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, chsam είπε Χρεωνεσαι για τις 1800 με τιμη ΚΟΤ και για τις επομενες με την κανονικη τιμη. Το ΚΟΤ-Α εχει πιο χαμηλα εισοδηματικα κριτηρια.Δεν κανεις καποια ειδικη αιτηση, οταν κανεις αιτηση για ΚΟΤ μπαινεις στο Α ή στο Β αναλογα με τα κριτηρια που πληρεις. Ώραια σε ευχαριστώ πολύ.... Έχεις κοινωνικό Β μήπως; αξίζει η το κάναμε για να λέμε...;
chsam Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ώραια σε ευχαριστώ πολύ.... Έχεις κοινωνικό Β μήπως; αξίζει η το κάναμε για να λέμε...; Ο καθενας κανει τις δικες του καταναλωσεις, αλλα και παλι ειναι καλυτερο απο το κανονικο.Εκτος της φθηνοτερης τιμης κιλοβατωρας, δεν πληρωνεις και καποιες εξτρα χρεωσεις οπως τις ΥΚΩ, δεν σου κοβουν το ρευμα αν δεν πληρωσεις καποιον λογαριασμο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, chsam είπε Ο καθενας κανει τις δικες του καταναλωσεις, αλλα και παλι ειναι καλυτερο απο το κανονικο.Εκτος της φθηνοτερης τιμης κιλοβατωρας, δεν πληρωνεις και καποιες εξτρα χρεωσεις οπως τις ΥΚΩ, δεν σου κοβουν το ρευμα αν δεν πληρωσεις καποιον λογαριασμο. Δεν το γραφει αυτό πουθενα από οσο ξερω .Αν το ποσο είναι μεγαλο χωρις να ξερω ποσο το κοβουν.
chsam Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν το γραφει αυτό πουθενα από οσο ξερω .Αν το ποσο είναι μεγαλο χωρις να ξερω ποσο το κοβουν. Εγω μιλαω αν σου ξεφυγει ενας ή δυο λογαριασμοι και οχι να τους "γραφεις". Και ειδικα για το ΚΟΤ ισχυει (απο λογαριασμο ΔΕΗ) "η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να προβεί σε ενέργειες απενεργοποίησης του μετρητή σας, κατά το 5μηνο που προβλέπει ο Κώδικας Προμήθειας (Απρίλιο - Ιούνιο και Σεπτέμβριο - Οκτώβριο)." Εχω φιλο (ΚΟΤ) που χρωσταει σχεδον 3000 ευρω και μια χαρα εχει ρευμα ολα αυτα τα χρονια, ισως ειναι πολυυυυυ ελαστικοι με ΚΟΤ.
vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, chsam είπε Εγω μιλαω αν σου ξεφυγει ενας ή δυο λογαριασμοι και οχι να τους "γραφεις". Και ειδικα για το ΚΟΤ ισχυει (απο λογαριασμο ΔΕΗ) "η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να προβεί σε ενέργειες απενεργοποίησης του μετρητή σας, κατά το 5μηνο που προβλέπει ο Κώδικας Προμήθειας (Απρίλιο - Ιούνιο και Σεπτέμβριο - Οκτώβριο)." Εχω φιλο (ΚΟΤ) που χρωσταει σχεδον 3000 ευρω και μια χαρα εχει ρευμα ολα αυτα τα χρονια, ισως ειναι πολυυυυυ ελαστικοι με ΚΟΤ. 3000; και τον αφήνουν;
vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 ΛΟΙΠΟΝ...πηρα στη ΔΕΗ για να παρω πισω τα 130 ευρω της εγγυησης.. δεν υπαρχεi αυτο τελικα... τα παιρνεις πισω αλλα καθε μηνα λεει σου τραβανε 20-30 ευρω μεχρι να γινουν και παλι 130.
ΛεναΛενα Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλησπερα παιδες, αφου εκανα την πατατα και αλλαξα απο ΔΕΗ σε ιδιωτικο παροχο και πληρωσα μαλλιοκεφαλα, λεω να επιστρεψω πισω.... Επισης λογιζω να βαλω το ονομα της μητερας μου που ειναι χαμηλοσυνταξιουχα και δικαιουται ΚΟΤ...υπαρχει καποια λεπτομερεια που χρειαζεται να ξερω? Και επειδη δουλευω περιπου ποση ωρα παιρνει η διαδικασια της παραδοσης των δικαιολογητικων???
vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Καλησπερα παιδες, αφου εκανα την πατατα και αλλαξα απο ΔΕΗ σε ιδιωτικο παροχο και πληρωσα μαλλιοκεφαλα, λεω να επιστρεψω πισω.... Επισης λογιζω να βαλω το ονομα της μητερας μου που ειναι χαμηλοσυνταξιουχα και δικαιουται ΚΟΤ...υπαρχει καποια λεπτομερεια που χρειαζεται να ξερω? Και επειδη δουλευω περιπου ποση ωρα παιρνει η διαδικασια της παραδοσης των δικαιολογητικων??? Γιατί πατάτα τι έγινε; Εγώ που πήγα πρωί για σύνδεση έκανα δύο ώρες περίπου... Πανικός στην ΔΕΗ γωνιακό μαγαζί φίλε
ΛεναΛενα Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μαλλιοκεφαλα πληρωσα, ασε.... που να εξηγω...θελει δλδ να σπαταλησω κανα διωρο? (και ειμαι κοριτσι.. 😜) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ΛεναΛενα είπε Μαλλιοκεφαλα πληρωσα, ασε.... που να εξηγω...θελει δλδ να σπαταλησω κανα διωρο? (και ειμαι κοριτσι.. 😜) Δοκιμασε απο το 11770 ...κοριτσι ! 1
ΛεναΛενα Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δοκιμασε απο το 11770 ...κοριτσι ! Εεε.. με ειπε "φιλε", ειπα να ξεκαθαρισω... 😁
vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Μαλλιοκεφαλα πληρωσα, ασε.... που να εξηγω...θελει δλδ να σπαταλησω κανα διωρο? (και ειμαι κοριτσι.. 😜) σορρυ καταλαθος Λενα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα