Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , 

Πάντα είχαμε πάρε δώσε με το κωτσοβολο διότι βάζαμε δόσεις κτλπ   , πάμε στο θέμα μας 

τον περασμένο Φεβρουάριο  έτυχε να πάω να πληρώσω μια δόση του πατέρα μου και ρώτησα άμα  γίνετε να βγάλουμε δόσεις ένα κινητό αξίας 1000+ ευρώ (στο όνομα του πατέρα μου οι δόσεις )

μου δείξε το πλάνο  δόσεων έβγαινε νομίζω 40 ευρώ το μήνα  και μου κάνει πρέπει όμως να έρθει ο πατέρας σου με την ταυτότητα του να υπογράψει  ώστε να σταλθεί η αίτηση στην τράπεζα να πάρουμε

ένα καταναλωτικό δάνειο , φυσικά και ο πατέρας μου το αρνήθηκε .
Παμέ στο σήμερα , μαθαίνουμε   ότι το δάνειο έχει εγκριθεί και χρωστάμε δόσεις ΧΩΡΙΣ να υπογράψει ο πατέρας μου με λίγα λόγια απλώς πήρανε τα στοιχεία του που τα είχαν ήδη και τα στείλανε στην τράπεζα για έγκριση χωρίς την συγκατάθεση του  ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ  , φυσικά και η υπάλληλος μου τα μασούσε έλεγε μπορούμε να το ακυρώσουμε   το θέμα είναι ήδη μας παίρνανε τηλεφωνο κάτι εισπρακτικές εταιρίες και δεν γνωρίζαμε τον λόγο πάντα μιλαμε οτι πήρε καταναλωτικό δάνειο ύψους 1300 ευρώ χωρίς να θέλει .

Το ερώτημα μου , τι τους κάνουμε αυτούς απλώς το ακυρώνουμε η τους τραβάμε μήνυση ?

(Την συσκευή δεν την παραλάβαμε ποτέ) 
ακουω γνώμες 

Επεξ/σία από Kostas Papadopulos
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβγαλαν από μόνοι τους καταναλωτικό δάνειο χωρίς να ξέρετε ή να υπογράψετε τίποτε εσείς απλά επειδή είπες μια φορά στα προφορικά ότι ενδιαφέρεσαι???

Πήγαινε εκεί πιάσε τον υπάλληλο που είχες μιλήσει τότε και τον διευθυντή και κάντους πουτ@ν@ όλους, ξεφτίλισέ τους. Ζήτα να δεις χαρτιά με την υπογραφή σου, πες τους να στα ακυρώσουν όλα και μετά πάρε και την αστυνομία να κάνεις μήνυση για πλαστογραφία και απάτη.

Τα παραπάνω μπροστά σε όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρεμια, αναλυση , στοιχειοθετηση, παρουσιαση και απαντες για να μην μπλεξουν θα τρεξουν να διευθετησουν την υποθεση.

Επεξ/σία από tz_aristotelis
  • Like 1
Δημοσ.

Πηρα στο κεντρο τηλεφωνο μου πανε θα ερθει σε επικοινωνια ο διευθυντης του καταστηματος υπαρχουν 2 ενδεχομενα να μπηκαν πλαστες υπογραφες η να μην μπηκαν καθολου ( οπως μου πε η υπαλληκος εκει ) και τα δυο τα θεωρω παρανομα 

Επισκέπτης
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Kostas Papadopulos είπε

Πηρα στο κεντρο τηλεφωνο μου πανε θα ερθει σε επικοινωνια ο διευθυντης του καταστηματος υπαρχουν 2 ενδεχομενα να μπηκαν πλαστες υπογραφες η να μην μπηκαν καθολου ( οπως μου πε η υπαλληκος εκει ) και τα δυο τα θεωρω παρανομα 

Τι εννοείς τα 'θεωρείς'; Είναι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Ακύρωσε την κανονικά με μηνύσεις μη μπλέξεις χαμένος κόπος

Δε χρειάζεται να μπλέξει με μηνύσεις. Τακτ θέλουν τέτοιες περιπτώσεις.

ts ποιο κινητό σε ενδιαφέρει τελευταία; Βλέπω τον Κωτσόβολο να στο κάνει δωράκι, για να μην δώσεις συνέχεια στην κατάσταση.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

1ον. 1000 ευρω κινητο?

2ον δοσεις για κινητο?

Ε ναι, ξέρεις πόσοι υπάρχουν που κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Ε ναι, ξέρεις πόσοι υπάρχουν που κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα; 

καρμα ιζ ε μπιτς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδανικότερο πιστεύω θα ήταν να μιλήσεις με δικηγόρο να σε κατευθύνει ή/και να κάνεις μια καταγγελία στην αστυνομία να υπάρχει + ίσως ερώτηση στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πως μπορείς να ξέρεις πως δεν πήραν τα στοιχεία σου και με τον ίδιο τρόπο θα βγάλουν στο μέλλον άλλα 5 δάνεια;;

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
Δημοσ.

κατ αρχήν ποιός αγοράζει απο κωτσόβολο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ????? Εν έτη 2019!!! www.skroutz.gr ....................
Πάτε και πληρώνετε καπέλα στις τιμές κάτι 250άρια 🤣

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...