Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, frapes87 είπε

Επειδή έχω πάρει αρκετές φορές, αυτό που λες είναι λάθος. Υπάρχουν 2 τρόποι για δόσεις στον κωτσοβολο. Δανειοδότηση που όπως είπαν τα παιδιά στην ουσία παίρνεις δάνειο και δεν χρειάζεται πιστωτική και έχει τόκους , και με πιστωτική κάρτα μόνο άτοκες δόσεις. Επίσης όπως είπε κάποιος από εδώ σίγουρα δεν είναι καλή λύση ο κωτσοβολος αλλά άμα μένεις επαρχία δεν έχεις πολλές επιλογές 

Μπορείς και από επαρχία να παραγγείλεις διαδικτυακά,έτσι κανω κ εγώ από Αθήνα,δεν πάω στο μαγαζί να ψωνίσω.Γιατι να πληρώνεις στον Κωτσόβολο τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 26ska είπε

Μπορείς και από επαρχία να παραγγείλεις διαδικτυακά,έτσι κανω κ εγώ από Αθήνα,δεν πάω στο μαγαζί να ψωνίσω.Γιατι να πληρώνεις στον Κωτσόβολο τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή;

Εσύ όμως δεν είσαι η μισή Ελλάδα. Υπάρχει κόσμος λέμε που δεν αγοράζει online (ο,τι και να τους πεις) και θέλουν να τα αγοράσουν από φυσικά μαγαζιά. 

Ναι, ξέρω, σου κάνει εντύπωση. Και μένα, υπάρχουν αρκετοί όμως.

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 12:32 ΜΜ, 26ska είπε

Κοίτα να είμαι ειλικρινής μαζί σου, από κωτσοβολο θα πάρω οικιακή συσκευή λογικά, και επειδή η επαρχία έχει τσουχτερά μεταφορικά τις περισσότερες φορές και λόγο βάρους, θα προτιμήσω να δώσω 20 ευρώ παραπάνω και να την δω και από κοντά πιο πριν. Σκέψου δηλαδή την αγορά air condition. Στην τιμή και η εγκατάσταση. Που θα την έδινα ξεχωριστά και όποτε γουστάρει να έρθει ο ένας από τους 4 ψυκτικους του χωριού να στο πω έτσι 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρωταω έδω γιατι το ονομα του θέματος ειναι γενικο και λεει κωτσοβολος:

Μου ηρθε αυτό το μηνυμα απο κωτσο για μια ηχομπαρα που ειχε μπει και στις προσφορές

AΓAΠHTE ΠEΛATH, H ΠAPAΔOΣH THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ ******** ΘA KAΘYΣTEPHΣEI. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ EINAI ΔIAΘEΣIMA ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME.

Αυτο σημαίνει οτι οντως θα παραλαβω αλλα σε αγνωστη ημερομηνία ή ειναι πιθανο το ακυρο? Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, pipis_vidas said:

Ρωταω έδω γιατι το ονομα του θέματος ειναι γενικο και λεει κωτσοβολος:

Μου ηρθε αυτό το μηνυμα απο κωτσο για μια ηχομπαρα που ειχε μπει και στις προσφορές

AΓAΠHTE ΠEΛATH, H ΠAPAΔOΣH THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ ******** ΘA KAΘYΣTEPHΣEI. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ EINAI ΔIAΘEΣIMA ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME.

Αυτο σημαίνει οτι οντως θα παραλαβω αλλα σε αγνωστη ημερομηνία ή ειναι πιθανο το ακυρο? Ευχαριστώ

δεν αποκλείεις τίποτε, αλλά ελπίζεις να παραλάβεις χωρίς να αποκλείεις και το άκυρο

αν είναι να παραλάβεις, είναι άγνωστο το πότε

αν ειναι να καθυστερήσει πολύ, θα σε πάρουν τηλέφωνο να σε ρωτήσουν μήπως δε θες να περιμένεις άλλο και να ακυρώσεις μόνος σου, αλλά σε περίπτωση που δε δεχτείς την ακύρωση ελπίζεις ότι θα εκτελεστεί στο τέλος η παραγγελία σου

και πάντα υπάρχει και το άκυρο, με ή χωρίς αντιπροσφορά

Επεξ/σία από KoreanW
  • Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να προσθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία. Γενικά τραγικοί για πολλά θέματα αλλά θα πω το τελευταίο περιστατικό.
Είχα πληρώσει με RF κωδικό 5 δόσεις, το 2021. Τον RF κωδικό μου τον είχαν δώσει μέσα από το live chat που έχουν στο site για να πληρώνω. Πλήρωσα 5 δόσεις με αυτόν τον τρόπο!

Ζητάω σήμερα RF κωδικό για μια νέα παραγγελία και μου λένε δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα για το πλάνο δόσεων. Μα λέω αφού έχω πληρώσει έτσι! Απάντηση: "Για περαιτέρω διευκρινίσεις αναφορικά με την πληρωμή δόσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα μας ώστε να λάβετε σχετική ενημέρωση ή να καλέσετε στο 21028 99 999. "

Ζήτησα να μου απαντήσει σε αυτό που ρώτησα. Προφανώς δεν πήρα απάντηση. Βρήκα το αποδεικτικό από την εθνική με τον κωδικό RF και τους στέλνω ξανά... βγαίνει η ίδια, δεν απαντάει ξανά και μου λέει να μιλήσω στο τηλεφωνικό κέντρο.

Καλώ στο 21028 99 999, και να ξέρετε ότι δίνουν σήμα να μην το σηκώσουν! Μετά από 25 λεπτά βγήκε ένας τύπος, μου είπε τα ίδια, του έδωσα αριθμό παραγγελίας από την παραγγελία που είχα πληρώσει με RF και μου λέει όχι δεν γίνεται.

Ζητάω να μου δώσει το email του για να στείλω από αποδεικτικά. Δεν έδωσε. Μου λέει θα σας συνδέσω με το τμήμα που είναι για τις πληρωμές, ξανά έδωσαν σήμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν το έχουν σηκώσει. Ξανά έδωσαν σήμα! Δείτε και μόνοι σας από την φώτο πόση ώρα περιμένω (προφανώς για να το κλείσω και να μην απαντήσουν σε μια τόσο απλή ερώτηση).

Μου έχει ξανά συμβεί αυτό με τον Κωτσόβολο, ενημερώνουν να μην στο σηκώσουν.

Screenshot_5.png.f8e626b14114f46d45ab03120cf0fbc4.png

Screenshot_2022-09-09-12-30-03.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...