Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, R-tzas είπε Ο δικαστικός και ο γραμματέας πληρώνονται κανονικά (100 το λιγότερο, φέτος περισσότερο) τον οποίο γραμματέα τον φέρνει ο δικαστικός και είναι δικό του άτομο (αδερφός, φίλος, γκομενος) για να τσεπωσει το 100αρι χαλαρά και όμορφα, ενώ ο καημένος ο πολίτης να φάει όλη την μέρα σαν το κορόιδο. Μ'αρέσει ότι κάποιοι το υποστηρίζουν κιόλας λέγοντας το "καθήκον" σε αυτό το κράτος όταν υπάρχει εκμετάλλευση το θεωρούμε καθήκον. Ας δώσουν τα μισά του γραμματέα στον απλό πολίτη που τα έχει ανάγκη και ας δούμε ποιος θα πάει και ποιος όχι, τωρα που τα στάζουν στους γραμματείς όμως αυτοί κάνουν ουρα για να πάνε! Κατσε, σε χαλαει που ο δικαστικός φερνει για γραμματέα του (αρα να τον βοηθήσει στη διαδικασια) κάποιον εμπιστο του? Προτεινεις να παρει εμενα πχ, που είμαι άσχετος/βαριέμαι/κομματιζομαι κλπ επειδή δηλωσα πως θέλω να παω και να το ρισκαρει? Χωρίς να με ξερει καν? Το κίνητρο? Προφανως αν δεν έχει άτομο θα πάρει κάποιον, αλλα αν εχει επιλογη γιατί? Για μένα θα επρεπε να πληρώνεται κατι συμβολικό η εφορευτική, ανεξαρτήτως του ποσα παίρνει ο γραμματέας. 1
lightsout Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Για την χαμένη Κυριακή λόγω εφορευτικής, βλέπω, σκίζονται ιμάτια, για την κατάργηση της Κυριακής αργίας ζμπούτσα μας 3
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δεν υπηρξε ποτε κυριακατικη αργια,ας σκεφτουμε οσους ειναι σε βενζιναδικα,εστιατορια,ζαχαροπλαστεια,πυροσβεστικη,τηλεοραση κτλ κτλ 2 1
pontez2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, stormrain είπε Κατσε, σε χαλαει που ο δικαστικός φερνει για γραμματέα του (αρα να τον βοηθήσει στη διαδικασια) κάποιον εμπιστο του? Σε χαλάει εγω ως πρωθυπουργός, πολιτικός, δημόσιος λειτουργός να φέρω έναν έμπιστό μου για γραμματέα για να με βοηθάει στη διαδικασία; Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι ακριβως νομιμοποιείς, άθελά σου, με τέτοια άποψη
Silok Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν εσυ δεν πας,ποιος θα παει δηλαδη,ο Καρλ Χαινς Ρουμενίγκε;Ο διπλανος σου θα παει. Δειτε επιτελους μισο εκατοστο περα απο τη μυτη σας και τον μικροκοσμο σας,περι αυτου ειναι η δημοκρατια Μπορείς να πηγαίνεις εσύ εθελοντικά αν θέλεις σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ή αλλιώς να βάλουν τον Μπίσεσβαρ. Από την εποχή της χούντας έχουμε να δούμε τόση δημοκρατία. Πέρα από την πλάκα μ'αρέσει που μερικοί το θεωρείτε καθήκον και υποχρέωση αλλά πολλές φορές που χρειαστήκατε το κράτος και δεν ήταν εκεί τα ρίξατε τα καντήλια σας. Και μένα μου ήρθε χαρτί για αναπληρωτής και γράφει ότι είναι υποχρεωτικό αλλά θυμήθηκα ξαφνικά ότι ήταν και υποχρεωτικό να υπάρχουν ασθενοφόρα και μάλιστα να έρθει και γρήγορα όταν κάηκαν και τα 2 μου χέρια και κρεμόταν το δέρμα μου λες και ήμουν φίδι και όχι να κάνει 40 λεπτά κι εγώ να έχω λιποθυμίσει 3 φορές από τους πόνους.Θεσσαλονίκη 2016 και μάλιστα με είχαν και στο περίμενε για να χώσουν έναν γκόμενο νοσοκόμας που ήθελε 2 ράμματα στο κεφάλι του. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Silok 3
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν υπηρξε ποτε κυριακατικη αργια,ας σκεφτουμε οσους ειναι σε βενζιναδικα,εστιατορια,ζαχαροπλαστεια,πυροσβεστικη,τηλεοραση κτλ κτλ Άμισθοι και ανασφάλιστοι κύριε ΔΥ ποτέ κανείς έτσι δε λέτε ; Πέρα από τη πλάκα η κυβέρνηση έπρεπε να πληρώνει κάπως τη μέρα και τουλάχιστο τα έξοδα σε όλους . Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
lightsout Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν υπηρξε ποτε κυριακατικη αργια,ας σκεφτουμε οσους ειναι σε βενζιναδικα,εστιατορια,ζαχαροπλαστεια,πυροσβεστικη,τηλεοραση κτλ κτλ Μάλιστα, δηλαδή εσύ μεγάλωσες σε μια οικογένεια που οι γονείς σου τις Κυριακές έλειπαν από το σπίτι επειδή δούλευαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 9 minutes ago, pontez2 said: Σε χαλάει εγω ως πρωθυπουργός, πολιτικός, δημόσιος λειτουργός να φέρω έναν έμπιστό μου για γραμματέα για να με βοηθάει στη διαδικασία; Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι ακριβως νομιμοποιείς, άθελά σου, με τέτοια άποψη Αυτό γίνεται με τους μετακλητούς. 😛
l337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, lightsout είπε Μάλιστα, δηλαδή εσύ μεγάλωσες σε μια οικογένεια που οι γονείς σου τις Κυριακές έλειπαν από το σπίτι επειδή δούλευαν. Δεν είναι περίεργο. Και εγώ εδώ και 17 χρόνια δουλεύω τα 2 από τα 4 Σ/Κ το μήνα καθώς και όλες τις επίσημες αργίες (μαζί Χριστούγεννα/ Πρωτοχρονιά και Πάσχα). Για μένα δεν υπάρχει κυριακάτικη αργία ή αργία γενικώς, η διαφορά είναι άπλά ότι πληρώνομαι παραπάνω. Και πολλοί άλλοι μαζί με εμένα, δεν είναι ασυνήθιστο. Θα προτιμούσα να μην δουλεύω αλλά είναι η φύση της δουλειάς τέτοια οπότε shit happens. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από l337 1
lightsout Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, l337 είπε Δεν είναι περίεργο. Και εγώ εδώ και 17 χρόνια δουλεύω τα 2 από τα 4 Σ/Κ το μήνα καθώς και όλες τις επίσημες αργίες (μαζί Χριστούγεννα/ Πρωτοχρονιά και Πάσχα). Και πολλοί άλλοι μαζί με εμένα, δεν είναι ασυνήθιστο. Θα προτιμούσα να μην δουλεύω αλλά είναι η φύση της δουλειάς τέτοια οπότε shit happens. Ναι, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτή η νόρμα, συνέβαινε και συμβαίνει σε συγκεκριμένους κλάδους όπου το απαιτούσε η φύση του επαγγέλματος. Δεν άνοιγαν τα εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές "για να προλάβει ο κόσμος να ψωνίσει" , αυτό λέω.
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Εδω συζηταμε για τη δημοκρατια,εσυ θες να ανοιξεις συζητηση για την Κυριακατικη εργασια,εισαι-προφανως- εκτος θεματος Αν η εργασια ειναι το προβλημα σου,να απεχεις απο αυτη
l337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, lightsout είπε Ναι, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτή η νόρμα, συνέβαινε και συμβαίνει σε συγκεκριμένους κλάδους όπου το απαιτούσε η φύση του επαγγέλματος. Δεν άνοιγαν τα εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές "για να προλάβει ο κόσμος να ψωνίσει" , αυτό λέω. Κατάλαβα τι λες και συμφωνώ μαζί σου. Γι' αυτό είπα και εγώ ότι αν είχα την δυνατότητα να μην το κάνω, δεν θα το έκανα, παρόλο που πληρώνομαι περισσότερο. Ίσως να το έκανα μικρότερος αλλά όχι τώρα στα 40φεύγα μου που έχω και οικογένεια. Αυτό που αναφέρεις είναι και ο λόγος που δεν πάω να ψωνίσω σε ανοιχτά μαγαζιά κυριακές. Και στο λέω εγώ που δουλεύω και κυριακές. Αναφέρομαι σε μαγαζιά βέβαια (που είναι καινούρια μόδα) διότι μια μπύρα ή ένα καφέ θα πάω να τον πιώ. 2 1
lightsout Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Εδω συζηταμε για τη δημοκρατια,εσυ θες να ανοιξεις συζητηση για την Κυριακατικη εργασια,εισαι-προφανως- εκτος θεματος Αν η εργασια ειναι το προβλημα σου,να απεχεις απο αυτη Δεν ήξερα ότι η κουβέντα για την αποζημίωση της εφορευτικής επιτροπής ανήκει στη σφαίρα της πολιτικής επιστήμης.
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, Silok είπε Και μένα μου ήρθε χαρτί για αναπληρωτής και γράφει ότι είναι υποχρεωτικό αλλά θυμήθηκα ξαφνικά ότι ήταν και υποχρεωτικό να υπάρχουν ασθενοφόρα και μάλιστα να έρθει και γρήγορα όταν κάηκαν και τα 2 μου χέρια και κρεμόταν το δέρμα μου Επειδη δεν ηρθε γρηγορα ασθενοφορο λοιπον,εσυ αποφασισες να σαμποταρεις την δημοκρατικη διαδικασια Στο μυαλο σου δηλαδη το σκορ ειναι στο 1-1 (Μηλα V Πορτοκαλια) και ισως παρεις και κεφαλι αυριο αν ξερωγω συμμετασχεις σε εκλογικη νοθεια εκτος αν πεσεις σε λακουβα στο δρομο οποτε θα ειναι παλι 2-2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Just now, lightsout said: Δεν ήξερα ότι η κουβέντα για την αποζημίωση της εφορευτικής επιτροπής ανήκει στη σφαίρα της πολιτικής επιστήμης. Κακά τα ψέματα, ο τίτλος λέει για εφορευτική επιτροπή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις