Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους 😎!!!!

Τελειωσα μια οικονομικη σχολη, τελειωσα στρατο και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...

Κανοντας μια ερευνα για μεγαλο διαστημα για το τι μου αρεσει και τι μου ταιριαζει κατεληξα στο Data Analytics. Δυστυχως ομως δεν γνωριζω ουτε τα basics (excel, sql, r, python) για να αρχισω να τα δουλευω σε καποια εταιρεια. οποτε κατεβασα υλικο . Παραλληλα για να μπω σε ενα προγραμμα και να εχω κινητρο αποφασισα να κανω αιτηση σε καποιο μεταπτυχιακο και βρηκα αυτο στα 4500ε. (Εχει και η ΑΣΣΟΕ αλλα σε μπατζετ που δεν διαθετω).

Το εχει παρακολουθησει κανεις;  Καμια συμβουλη για καποιο Plan b, αν οχι μεταπτυχιακο;  😓

Δημοσ.
1 ώρα πριν, binjone είπε

Καλησπερα σε ολους 😎!!!!

Τελειωσα μια οικονομικη σχολη, τελειωσα στρατο και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...

Κανοντας μια ερευνα για μεγαλο διαστημα για το τι μου αρεσει και τι μου ταιριαζει κατεληξα στο Data Analytics. Δυστυχως ομως δεν γνωριζω ουτε τα basics (excel, sql, r, python) για να αρχισω να τα δουλευω σε καποια εταιρεια. οποτε κατεβασα υλικο . Παραλληλα για να μπω σε ενα προγραμμα και να εχω κινητρο αποφασισα να κανω αιτηση σε καποιο μεταπτυχιακο και βρηκα αυτο στα 4500ε. (Εχει και η ΑΣΣΟΕ αλλα σε μπατζετ που δεν διαθετω).

Το εχει παρακολουθησει κανεις;  Καμια συμβουλη για καποιο Plan b, αν οχι μεταπτυχιακο;  😓

Μάθε μια τέχνη (υδραυλικός , μηχανικός κλπ)      και φύγε Ευρώπη να πληρώνεσαι σαν άνθρωπος.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...