Petros Electron Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Sebu είπε Πολύ ενδιαφέρον κλειδαριά (κάθισα και είδα το βίντεο) και πολλά υποσχόμενη. Για να δούμε αν ο δικηγόρος θα την ανοίξει!
Sebu Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, Petros Electron said: Πολύ ενδιαφέρον κλειδαριά (κάθισα και είδα το βίντεο) και πολλά υποσχόμενη. Για να δούμε αν ο δικηγόρος θα την ανοίξει! Το ειδα ολο, δεν καταφερε ο κλειδαρας στο τελος που δοκιμασε 35 λεπτα να την ανοιξει. Στο τελος κατεφυγε σε κοπανημα/bumping αλλα και παλι δεν. Αυτη με ενα καλο defender μπροστα να μην ξερεις τι υπαρχει απο πισω και να παλευεις 35 λεπτα και να μην μπορεις. Και μετα να θες να τρυπησεις και να θες εξτρα χρονο/φασαρια για το τρυπημα του defender (αν καταφερεις να το τρυπησεις εγκαιρα). Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Sebu
Winterdash Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 30/3/2025 στις 7:29 ΠΜ, mclein² είπε εξωτερικα εχεις διακοσμητικο που ενωνει το μπουλ με την κλειδαροτρυπα ή ειναι δυο χωριστα ; Δεν υπάρχει διακοσμητικό, είναι χωριστά
mclein² Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 26 minutes ago, Winterdash said: Δεν υπάρχει διακοσμητικό, είναι χωριστά ε, βαζεις οτι σ'αρεσει. mag3g ειναι μια χαρα, το 4g ειναι καπως υπερβολη αλλα οκ. 4κς ή πεντακρος επισης ειναι μια χαρα κλειδαρια οτι κ να βαλεις, το ιδιο ειναι. σιζα - μοτουρα - ιζεο - μουλτιλοκ ολα μια χαρα. 1
Patrikeas Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Καλησπέρα. Η 3d axihome της Abloy vachette ,συγκαταλέγεται ακόμα στις "καλές" ;; Έχω πόρτα του Βalomenou,θα ήταν καλή ιδέα μια αναβάθμιση; Σκέφτομαι μια σχετικά οικονομική και καλή (μου έχουν πει) την ifam wx1000 . Αξίζει ή αντί για ανάβαθμιση είναι το αντίθετο; Οι ειδικοί ας απαντήσουν,ευχαριστώ!
mclein² Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 8 hours ago, Patrikeas said: Καλησπέρα. Η 3d axihome της Abloy vachette ,συγκαταλέγεται ακόμα στις "καλές" ;; Έχω πόρτα του Βalomenou,θα ήταν καλή ιδέα μια αναβάθμιση; Σκέφτομαι μια σχετικά οικονομική και καλή (μου έχουν πει) την ifam wx1000 . Αξίζει ή αντί για ανάβαθμιση είναι το αντίθετο; Οι ειδικοί ας απαντήσουν,ευχαριστώ! μεχρι να κολλησει ο κυλινδρος της βασετ δεν τον αλλαζεις. εννοειται οτι θα κολλησει αλλα το καλο ειναι οτι θα σε ειδοποιησει (νωρις) οταν δε θα μπορεις ν ανοιξεις την πορτα ευκολα. και οχι, ο wx1000 δε θεωρειται αναβαθμιση...πως θα μπορουσε ενας κυλινδρος των 70-80€ να ειναι εστω ισαξιος με καποιον των 200€...
Patrikeas Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, mclein² είπε μεχρι να κολλησει ο κυλινδρος της βασετ δεν τον αλλαζεις. εννοειται οτι θα κολλησει αλλα το καλο ειναι οτι θα σε ειδοποιησει (νωρις) οταν δε θα μπορεις ν ανοιξεις την πορτα ευκολα. και οχι, ο wx1000 δε θεωρειται αναβαθμιση...πως θα μπορουσε ενας κυλινδρος των 70-80€ να ειναι εστω ισαξιος με καποιον των 200€... Ευχαριστώ mclein2, Άρα ,οταν κολλήσει κοιτάμε από Abloy protec2 και άνω για να το θεωρήσουμε αναβάθμιση. Μπορείς να μου προτείνεις 3 επιλογές που θα σε ικανοποιούσαν σε αυτή την περίπτωση;;
mclein² Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 hours ago, Patrikeas said: Ευχαριστώ mclein2, Άρα ,οταν κολλήσει κοιτάμε από Abloy protec2 και άνω για να το θεωρήσουμε αναβάθμιση. Μπορείς να μου προτείνεις 3 επιλογές που θα σε ικανοποιούσαν σε αυτή την περίπτωση;; με abloy αν τον αντεχεις κ αν ειναι οκ η κλειδαρια, δεν αλλαζεις και τιποτα απ 'το αισθητικο. αν παλι σε ενοχλει, πας σε αλλαγη defender κ οποιονδηποτε κυλινδρο θεωρεις οτι καλυπτει τα θελω σου.
Patrikeas Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Έχει κάτι κολλήματα καπου-καπου,μάλλον είναι από την κλειδαριά(iseo). Οπότε μάλλον πρώτα θα αλλάξω κλειδαριά και θα διατηρήσω τον ίδιο κυλινδρο ή θα βάλω κάτι αντίστοιχο. Αλλιώς κλειδαριά+κυλινδρο(όχι abloy).*Μπορώ να διατηρήσω το υπάρχων defender;;
mclein² Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 16 hours ago, Patrikeas said: Έχει κάτι κολλήματα καπου-καπου,μάλλον είναι από την κλειδαριά(iseo). Οπότε μάλλον πρώτα θα αλλάξω κλειδαριά και θα διατηρήσω τον ίδιο κυλινδρο ή θα βάλω κάτι αντίστοιχο. Αλλιώς κλειδαριά+κυλινδρο(όχι abloy).*Μπορώ να διατηρήσω το υπάρχων defender;; δεν ξερω τι εννοεις κολληματα αλλα αμφιβαλω οτι ειναι απο την κλειδαρια.
Patrikeas Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στο δεύτερο στροφαρισμα του κλειδιού κάπου δυσκολεύονταν να γυρίσει. Πήρα τηλ.τον Βalom. πριν κλείσει και μου είπαν να ρίξω μέσα στον κύλινδρο λίγο wd40(εδώ είχα διαβάσει το αντίθετο) και λίγο στους πιρους.Βελτιωθηκε πάρα πολύ,όμως τώρα 1 -1,5 χρόνο μετά το κάνει πάλι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει,κλειδαριά ή κύλινδρος; 19 ώρες πριν, mclein² είπε με abloy αν τον αντεχεις κ αν ειναι οκ η κλειδαρια, δεν αλλαζεις και τιποτα απ 'το αισθητικο. αν παλι σε ενοχλει, πας σε αλλαγη defender κ οποιονδηποτε κυλινδρο θεωρεις οτι καλυπτει τα θελω σου.
Petros Electron Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4 ώρες πριν, Patrikeas είπε Στο δεύτερο στροφαρισμα του κλειδιού κάπου δυσκολεύονταν να γυρίσει. Πήρα τηλ.τον Βalom. πριν κλείσει και μου είπαν να ρίξω μέσα στον κύλινδρο λίγο wd40(εδώ είχα διαβάσει το αντίθετο) και λίγο στους πιρους.Βελτιωθηκε πάρα πολύ,όμως τώρα 1 -1,5 χρόνο μετά το κάνει πάλι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει,κλειδαριά ή κύλινδρος; Δοκιμασες με ανοιχτη την πορτα?. Μηπως ειναι απο καναναν πυρο το θεμα, αλλα μπορει να ειναι και απο ντιζα γτ λες οτι στο 2ο στροφαρισμα στο κανει.
Patrikeas Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το έχω γυρίσει και με ανοιχτή την πόρτα και τις πιο πολλές φορές εμφανίζει διστακτικότητα ,κάποια αντίσταση στο γύρισμα του κλειδιού,δηλαδή δεν γυρνάει άψογα,απροβληματιστα... Το wd40 που μου είπαν στον Βalomeno ,ήταν σωστό;;; Επεξ/σία 2 Απριλίου από Patrikeas
mclein² Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 54 minutes ago, Patrikeas said: Το έχω γυρίσει και με ανοιχτή την πόρτα και τις πιο πολλές φορές εμφανίζει διστακτικότητα ,κάποια αντίσταση στο γύρισμα του κλειδιού,δηλαδή δεν γυρνάει άψογα,απροβληματιστα... Το wd40 που μου είπαν στον Βalomeno ,ήταν σωστό;;; ξαναριξε στους πυρους που βγαινουν πανω & κατω ή / και πλαγια. παντου εκτος της κλειδαριας & του κυλινδρου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα