mclein² Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ 2 hours ago, cv19985 said: Επειδη δεν εχω ιδεα, μονο οτι εχω διαβασει εδω μεσα και λεω να παω σε εναν κλειδαρα και να του πω θελω τα ταδε και να μου τα βαλεις, να παω για αυτα που μου ειπε ο πετρος στα πρ9ηγουμενα μηνυματα? Δεν εχω προβλημα να τα αφησω οταν φυγω, αρκει να αυξησω την ασφαλεια οσο θα ειμαι εκει. Και ας ανεβω και λιγο σε τιμη. εγω προτεινω παντα σε ενοικιο να κανει καποιος την μεγιστη δυνατη για την τσεπη του & τις αναγκες του αναβαθμιση. απο εκει κ περα ειμαι συνηθως αντιθετος στο να αφηνει καποιος την επενδυση του αλλα παντα εξαρταται απο τον ιδιοκτητη & τη συμπεριφορα του. πρακτικα κανεις την καλυτερη δουλεια που μπορεις & φευγοντας παιρνεις τον καλο κυλινδρο & το καλο ντιφεντερ κ βαζεις με 50€, ενα απλο ντιφεντερ & εναν απλο κυλινδρο για να ειναι λειτουργικα & εμφανισιακα ενταξει η πορτα. υγ - επειδη μ εστειλε καποιος πμ, τα σημαδια στην πορτα δειχνουν την προσπαθεια με κατσαβιδι οταν ηταν κλειστη με συρτη & κλειδωμενη. 1
cv19985 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Για τον κύλινδρο ISEO RME έχετε άποψη? Απο διάφορους κλειδαράδες κοντά μου, βρίσκω κυρίως CISA,ABUS,ISEO,MOTURA Και μου λένε να το συνδιασω με CISA REVOLUTION PRO, DEFENDER DISEC
mclein² Δημοσ. Παρασκευή στις 03:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:35 μμ 47 minutes ago, cv19985 said: Για τον κύλινδρο ISEO RME έχετε άποψη? Απο διάφορους κλειδαράδες κοντά μου, βρίσκω κυρίως CISA,ABUS,ISEO,MOTURA Και μου λένε να το συνδιασω με CISA REVOLUTION PRO, DEFENDER DISEC για μια αναβαθμιση των 230 ~ 240 ευρω ΜΑΞ, ειναι μια χαρα !
cv19985 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:22 μμ ok. Σας ευχαριστώ, ψαχνομαι να δω τι θα κανω.
Petros Electron Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 μμ 2 ώρες πριν, cv19985 είπε ok. Σας ευχαριστώ, ψαχνομαι να δω τι θα κανω. Ξεκίνησες με Evva 4KS, και τωρα αυτοί οι κύλινδροι που αναφέρεις ειναι φθηνότεροι, αρα υποδεέστεροι. Τελικα ποσα χρηματα εχεις σκοπο να δώσεις?. Τα 400 που έγραψες παραπάνω?. (Δεν στο γράφω ειρωνικά, απλα απορία εκφράζω) Προσοχη για το Disec γιατι εχει και τις φθηνες σειρες.
cv19985 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δεν ειχα θεμα να δωσω τα χρηματα που ειπα, ομως δυστυχως οσους εχω ρωτησει δουλευουν συγκεκριμενα μοντελα, οποτε εκλεισα για αυτα που ανεφερα στο τελευταιο post. 1
mclein² Δημοσ. χθες στις 08:40 πμ Δημοσ. χθες στις 08:40 πμ 12 hours ago, Petros Electron said: Ξεκίνησες με Evva 4KS, και τωρα αυτοί οι κύλινδροι που αναφέρεις ειναι φθηνότεροι, αρα υποδεέστεροι. Τελικα ποσα χρηματα εχεις σκοπο να δώσεις?. Τα 400 που έγραψες παραπάνω?. (Δεν στο γράφω ειρωνικά, απλα απορία εκφράζω) Προσοχη για το Disec γιατι εχει και τις φθηνες σειρες. θα πληρωσει 300αρι για το τιποτα...
_^ThEo^_ Δημοσ. χθες στις 09:49 πμ Δημοσ. χθες στις 09:49 πμ Καλησπερα, για πόρτα αποθήκης που έχει στην εξωτερική πλευρα τους μεντεσέδες μπορούμε να κάνουμε τπτ; Υπάρχουν αλλοι μεντεσέδες να προσφέρουν λογη περισσοτερη ασφαλεια;
Petros Electron Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ 3 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε Καλησπερα, για πόρτα αποθήκης που έχει στην εξωτερική πλευρα τους μεντεσέδες μπορούμε να κάνουμε τπτ; Υπάρχουν αλλοι μεντεσέδες να προσφέρουν λογη περισσοτερη ασφαλεια; Ναι υπαρχουν, βαρέως τυπου. Φωνάζεις σιδερά και στους ηλεκτροκολλει
_^ThEo^_ Δημοσ. χθες στις 10:20 μμ Δημοσ. χθες στις 10:20 μμ 8 hours ago, Petros Electron said: Ναι υπαρχουν, βαρέως τυπου. Φωνάζεις σιδερά και στους ηλεκτροκολλει Βλέπω οτι υπαρχουν με πύρο, μπιλιας και με φτερό. Με πύρο δεν κανει σίγουρα. Αυτοι που έστειλες ειναι μπίλιας, με του φτερού ξερεις δοαφορές;
cv19985 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2025 στις 8:40 ΠΜ, mclein² είπε θα πληρωσει 300αρι για το τιποτα... Τι εννοεις για το τιποτα? Ναι 270 θα μου παει... Καταλαβαινω οτι πεφτω, οπως και στα χρηματα... Ομως σε τηλεφωνα κλπ δεν βρισκω να δουλευουν Evva 4ks ή αν το φερουν μου πανε το συνδυασμο που συζητουσαμε (με 4ks) με εγκατασταση στα 500-550 που ξεφευγει. Οποτε λεω, κανω την αλλαγη με Cisa Revo Pro και ISEO RME διπλης κ defender disec στα 270 και αφου εχει γινει αναβαθμιση ξανααλλαζω στην τελικη σε κανα δυο χρονια κυλινδρο με κανα 200αρι (μονος μπορω ν αλλαξω τον κυλινδρο για να τον αγορασω ο ιδιος απ το ιντερνετ? ή θα μπλεξω?) Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από cv19985
MrArkadin Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Ενας φίλος έβαλε σε καινούργιο σπίτι την ISEO X1R Smart. Στην Ελλάδα έχει μόνο αγορά γύρω στο χιλιάρικο. Έχει κάποιος γνώμη; Οκ ανοιγει ηλεκτρονικά, αλλα έχει και μηχανικό κλειδι για back-up απο ότι καταλαβαίνω. Είναι ασφαλές; Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από MrArkadin
Petros Electron Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 23 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε Βλέπω οτι υπαρχουν με πύρο, μπιλιας και με φτερό. Με πύρο δεν κανει σίγουρα. Αυτοι που έστειλες ειναι μπίλιας, με του φτερού ξερεις δοαφορές; με την σκουρια που βλεπω στην κασα μια κλωτσια να φαει θα πεσει ολη μαζι μαλλον κατω. Σιδερα θα ρωτησεις θα σου πει, αυτοι ξερουν 5 ώρες πριν, cv19985 είπε Τι εννοεις για το τιποτα? Ναι 270 θα μου παει... Καταλαβαινω οτι πεφτω, οπως και στα χρηματα... Ομως σε τηλεφωνα κλπ δεν βρισκω να δουλευουν Evva 4ks ή αν το φερουν μου πανε το συνδυασμο που συζητουσαμε (με 4ks) με εγκατασταση στα 500-550 που ξεφευγει. Οποτε λεω, κανω την αλλαγη με Cisa Revo Pro και ISEO RME διπλης κ defender disec στα 270 και αφου εχει γινει αναβαθμιση ξανααλλαζω στην τελικη σε κανα δυο χρονια κυλινδρο με κανα 200αρι (μονος μπορω ν αλλαξω τον κυλινδρο για να τον αγορασω ο ιδιος απ το ιντερνετ? ή θα μπλεξω?) Φωναξε τον κλειδαρα και βαλε την Cisa Revo Pro και Iκ defender disec (που δεν μας λες ομως ποιο ειναι?) και πες του να σου βαλει κυλινδρο Securemme K1 (17 ευρω εχει) και μετα αγορασε εναν της αρεσκειας σου στις ιδιες διαστασεις και αλλαξε τον μονος σου. Δεν ειναι καμια επιστήμη να αλλαχθεί, στην τελικη ρωτα τον κλειδαρα και δες απο κοντα πως θα τον βαλει κατα την εγ/ση. Αλλη λυση ειναι να του πεις οκ για τα παραπανω αλλα θα σου φερω εγω τον κυλινδρο, πες του απλα να σου πει την διασταση. Και δεν βαζεις και καμια φωτο της πορτας σου για να παρεις ποιο στοχευμενες απαντησεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα