Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, MrArkadin said:

Παίρνει τους γνωστούς κυλίνδρους πού αναφέρουμε εδώ; Αν δηλαδή βάλεις πάνω κύλινδρο του 50αρικου η φτηνό defender, υποβαθμίζεις την κλειδαριά;

παιρνει το 90% των κυλινδρων χωρις κανενα προβλημα.

ειναι (επαναλαμβανω) μια απο τις καλυτερες ηλεκτρομηχανικες κλειδαριες.

ΔΕΝ παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια απο μια μη-ηλεκτρικη. ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΙΑ.

• Like 1
  • Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα θωρακισμένη ολοι θέλανε με δικη τους κλειδαρά και αφαλο, διάλεξα AGB και MOTTURA κλειδαριά γιατι ολοι εχουν τρελλα με TILANCO made in china , κοίταζα decoders σελιδες και topolino κλπ θελει προσοχή τι αγοράζουμε πολλα ανοίγουν για πλακα  
https://turbodecoder.com/topolino-cylinder-locks/#decoder

https://keydecoder.eu/product-category/lockpick-cl/

-- defender cisa γιατι έγραφε cisa για το μπέρδεμα να νομίζουν οτι εχω ολα μια μαρκα ... 

Επεξ/σία από the troll
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

διάβασα όσο περισσότερα μπορούσα , αλλά είναι αλήθεια πως είναι πάρα πολλές οι σελίδες,

γι αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ξαναρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί.

έχω πρόσφατα βάλει εξωτερική πόρτα αλουμινίου σε μονοκατοικία , αλλά απο ασφάλεια η κλειδαριά είναι για κλάματα.

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να προσθέσω και άλλο σημείο κλειδώματος ? πχ να έχει δύο κλειδαριές και η μία να είναι με πείρους? Θα πάω σε κλειδαρά , αλλά ήθελα μια γνώμη πριν το κάνω , ώστε να μην είμαι τελείως άσχετη.

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ctrav είπε

Καλημέρα σε όλους,

διάβασα όσο περισσότερα μπορούσα , αλλά είναι αλήθεια πως είναι πάρα πολλές οι σελίδες,

έχω πρόσφατα βάλει εξωτερική πόρτα αλουμινίου σε μονοκατοικία , αλλά απο ασφάλεια η κλειδαριά είναι για κλάματα.

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να προσθέσω και άλλο σημείο κλειδώματος ? πχ να έχει δύο κλειδαριές και η μία να είναι με πείρους? Θα πάω σε κλειδαρά , αλλά ήθελα μια γνώμη πριν το κάνω , ώστε να μην είμαι τελείως άσχετη.

Δεν έχεις κ πολλές επιλογές σε πόρτα αλουμινίου που ήδη υπάρχει. Απλά να βάλεις ένα πιο καλό κύλινδρο που να μην μπορεί να τον ανοίξει κλέφτης.

Όταν παραγγέλνουμε πόρτα αλουμινίου, εξ αρχής πρέπει να επιλέξουμε τους μηχανισμούς ασφαλείας που έχει (πχ περιμετρικό κλείδωμα). Αφού την έχεις πάρει, τότε μόνο κύλινδρο μπορείς να αλλάξεις, άντε και να βάλεις καμιά μπάρα προστασίας, για όταν είσαι μέσα στο σπίτι. 

image.png.9dd13ed689051d99cbefdc2fe70e4162.png

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς ο κατασκευαστής δεν μας ενημέρωσε γι αυτό εξ αρχής , οπότε όταν ήρθε η πόρτα είδαμε ότι δεν είναι ασφαλείας .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, ctrav είπε

ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς ο κατασκευαστής δεν μας ενημέρωσε γι αυτό εξ αρχής , οπότε όταν ήρθε η πόρτα είδαμε ότι δεν είναι ασφαλείας .

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να επιλέξει ο κάθε πελάτης. Αν ο πελάτης δεν έχει ιδέα, δεν μπαίνουν στη διαδικασία να εξηγούν, γιατι ούτως ή αλλως δεν έχει νόημα.

Δες εδώ ενδεικτικά. Όταν πάει κάποιος να πάρει προσφορές, πρέπει να έχει καταλήξει τι χαρακτηριστικά θέλει, ώστε να ξέρει τι πληρώνει.

https://koufomata.alouminiou.gr/poiotika-charaktiristika-koyfomaton/

image.png.e5c6acb9e4f10cb75b25998c87ea0a17.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Defender Κλειδαριάς Πόρτας Αλουμινίου με ενα καλο αφαλο που θα στο βαλει κλειδαρας 

Επεξ/σία από the troll
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Petros Electron είπε

σωστός εδω τον ανοιγει σε δευτερόλεπτα.. Όποτε "μαπα" το καρπούζι..
https://www.cda.pl/video/14362158c3/vfilm

αυτη ειναι η απλη μου λεγανε για την T8000 με διαφορα ονοματα πχ multiblock, multisafe η tilanco 

5 ώρες πριν, ctrav είπε

Καλημέρα σε όλους,

Defender Κλειδαριάς Πόρτας Αλουμινίου με ενα καλο αφαλο που θα στο βαλει κλειδαρας image.jpeg.346775c6564f746e7c255a05b298eaee.jpeg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, the troll είπε

αυτη ειναι η απλη μου λεγανε για την T8000 με διαφορα ονοματα πχ multiblock, multisafe η tilanco 

Defender Κλειδαριάς Πόρτας Αλουμινίου με ενα καλο αφαλο που θα στο βαλει κλειδαρας image.jpeg.346775c6564f746e7c255a05b298eaee.jpeg

https://key-safe.gr/kleidaries/kleidaries-pollaplon-simeion/kleidaria-trion-simeion-domus-maxairoti-gia-portes-alouminiou-348

Δημοσ.
20 hours ago, ctrav said:

Καλημέρα σε όλους,

1. 3 ή 5 σημειων κλειδαρια 

2. κυλινδρο με ατσαλινη μπαρα για να μη σπαει ευκολα

3. αν μπαινει defender σαν αυτο που εδειξε "το τρολ"

Δημοσ.
Στις 13/5/2025 στις 2:39 ΜΜ, the troll είπε

εβαλα θωρακισμένη ολοι θέλανε με δικη τους κλειδαρά και αφαλο, διάλεξα AGB και MOTTURA κλειδαριά γιατι ολοι εχουν τρελλα με TILANCO made in china , κοίταζα decoders σελιδες και topolino κλπ θελει προσοχή τι αγοράζουμε πολλα ανοίγουν για πλακα  
https://turbodecoder.com/topolino-cylinder-locks/#decoder

https://keydecoder.eu/product-category/lockpick-cl/

-- defender cisa γιατι έγραφε cisa για το μπέρδεμα να νομίζουν οτι εχω ολα μια μαρκα ... 

δεν βλέπω την winkhaus στα εργαλεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα .
Μονοκατοικια - μονιμη κατοικια πλεον επαρχια ( κεντρικη ευβοια ) με πορτα εισοδου αλουμινιου .
Domus με ενα κυλινδρο mauer που μου τον ειχε βγαλει ο @mclein² απο το διαμερισμα στην Αθηνα πριν καποια χρονια ( γυρνα μια στροφη απο 4 που εχει για ολη την γλωσσα ) .
Ποια ειναι μια καλη αναβαθμηση για την πορτα μου ?

Spoiler

image.jpeg.7652bd0d7ca983ee132f6a9b42aeabf3.jpeg

image.jpeg.e983e564dcf023117a8db213398a9a4d.jpeg

image.jpeg.2d6228d4652f61652bd8f903da2a23d9.jpeg

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλημερα .
Μονοκατοικια επαρχια ( κεντρικη ευβοια ) με πορτα εισοδου αλουμινιου .
Domus με ενα κυλινδρο mauer που μου τον ειχε βγαλει ο @mclein² απο το διαμερισμα στην Αθηνα πριν καποια χρονια ( γυρνα μια στροφη απο 4 που εχει για ολη την γλωσσα ) .
Ποια ειναι μια καλη αναβαθμηση για την πορτα μου ?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg.7652bd0d7ca983ee132f6a9b42aeabf3.jpeg

image.jpeg.e983e564dcf023117a8db213398a9a4d.jpeg

image.jpeg.2d6228d4652f61652bd8f903da2a23d9.jpeg

καμία. Άντε να άλλαζες κανά κύλινδρο. 

Μετά, ασχολήσου με κανά συναγερμό και κάμερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...