Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

καμία. Άντε να άλλαζες κανά κύλινδρο. 

Για κυλινδρο λεω και εγω 

24 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μετά, ασχολήσου με κανά συναγερμό και κάμερες. 

εχω caddx , εχω με καταγραφικο 

• Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, villasg said:

Καλημερα .
Μονοκατοικια - μονιμη κατοικια πλεον επαρχια ( κεντρικη ευβοια ) με πορτα εισοδου αλουμινιου .
Domus με ενα κυλινδρο mauer που μου τον ειχε βγαλει ο @mclein² απο το διαμερισμα στην Αθηνα πριν καποια χρονια ( γυρνα μια στροφη απο 4 που εχει για ολη την γλωσσα ) .
Ποια ειναι μια καλη αναβαθμηση για την πορτα μου ?

Hide contents

image.jpeg.7652bd0d7ca983ee132f6a9b42aeabf3.jpeg

image.jpeg.e983e564dcf023117a8db213398a9a4d.jpeg

image.jpeg.2d6228d4652f61652bd8f903da2a23d9.jpeg

δε χρειαζεται να κανεις κατι.

αν ειναι να στη διαλυσουν, θα γινει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

το πολυ βαλε defender για πορτα αλουμινιου, και ειδικα επαρχια συναγερμο με επικοινωνια με σταθμο μεσου GPRS και οχι με σταθερη γραμμη τηλεφωνου πχ εχω αυτο, κοψουν καλωδια οτε κατεβασουν ρευμα στελνει σημα κανονικα 

download.jpg

4 ώρες πριν, villasg είπε

Για κυλινδρο λεω και εγω 

εχω caddx , εχω με καταγραφικο 

αλλαξε κυλινδρο, βαλε defender για πορτα αλουμινιου, στο caddex επικοινωνια με σταθμο security μεσου GPRS και οχι γραμμη τηλεφωνου 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, the troll είπε

στο caddex επικοινωνια με σταθμο security μεσου GPRS και οχι γραμμη τηλεφωνου 

εχω με sim  το  ML-1108 GSM TERMINAL GSM 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

εχω με sim  το  ML-1108 GSM TERMINAL GSM 

προιστορικο δίνει σημα μονο με συναγερμο on/off κλπ και αργο, η λειτουργεια sim ακριβη, το GPRS κανει τεστ λειτουργιας καθε πεντα λεπτα, σημα ειναι αμεσο και επικοινονια, για την SIM μπορει να δινεις 15€ το μηνα ενω το GPRS ειναι 4€ 

https://arc.grande.gr/ypiresies/ypiresies-gprs/

Δημοσ.
10 ώρες πριν, the troll είπε

προιστορικο

την δουλεια του την κανει γιατι αυτο θελω αμα χτυπησει να καλεσει 

10 ώρες πριν, the troll είπε

η λειτουργεια sim ακριβη, .... για την SIM μπορει να δινεις 15€ το μηνα

0€ παγιο εταιρικη καρτα 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω απο πέρυσι να αλλάξω την κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας γιατί είναι παλιά αλλά το είχα αφήσει στην άκρη όπως πολλά πράγματα για όταν βρεθεί χρόνος. Σήμερα είδα το περίβλημα της κλειδαριάς σαν να έχει τραβηχτεί έξω, φαινόταν η βίδα. Το έσπρωξα μέσα και μετά προσπάθησα να κάνω κινήσεις με το κλειδί σε περίπτωση που το προκάλεσα εγώ όλο αυτό αλλά δεν κουνιέται. 

Οπότε υποθέτω ότι όσο ήμουν μέσα στο σπίτι κάποιος δοκίμασε απέξω να το βγάλει για να δει τι κλειδαριά είναι μάλλον ? Και μετά το άφησε έτσι. Μετά βρήκα και κάτι γρατζουνιές π.χ κάτω από το όνομα μου στο κουδούνι και κάτι άλλα σημαδάκια κοντά στην πόρτα, αλλά μπορεί να γίνομαι και παρανοϊκός.

Δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο θα ψάξω για κλειδαρά και κλειδαριά απλά το έγραψα γιατί κάτι μου λέει με έχουν βάλει στο μάτι και έχω απορία να δω αν προλάβω να την αλλάξω πριν μπούνε στο σπίτι. Για να δούμε

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Luciddream είπε

Θέλω απο πέρυσι να αλλάξω την κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας γιατί είναι παλιά αλλά το είχα αφήσει στην άκρη όπως πολλά πράγματα για όταν βρεθεί χρόνος. Σήμερα είδα το περίβλημα της κλειδαριάς σαν να έχει τραβηχτεί έξω, φαινόταν η βίδα. Το έσπρωξα μέσα και μετά προσπάθησα να κάνω κινήσεις με το κλειδί σε περίπτωση που το προκάλεσα εγώ όλο αυτό αλλά δεν κουνιέται. 

Οπότε υποθέτω ότι όσο ήμουν μέσα στο σπίτι κάποιος δοκίμασε απέξω να το βγάλει για να δει τι κλειδαριά είναι μάλλον ? Και μετά το άφησε έτσι. Μετά βρήκα και κάτι γρατζουνιές π.χ κάτω από το όνομα μου στο κουδούνι και κάτι άλλα σημαδάκια κοντά στην πόρτα, αλλά μπορεί να γίνομαι και παρανοϊκός.

Δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο θα ψάξω για κλειδαρά και κλειδαριά απλά το έγραψα γιατί κάτι μου λέει με έχουν βάλει στο μάτι και έχω απορία να δω αν προλάβω να την αλλάξω πριν μπούνε στο σπίτι. Για να δούμε

Ανεβασε μια φωτο να δουμε (αν θελεις)

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Petros Electron said:

Ανεβασε μια φωτο να δουμε (αν θελεις)

Το έβγαλα πάλι με κατσαβίδι και πολύ δύναμη και δεν κατάφερα να το κάνω όσο τραβηγμένο ήταν, θέλει δηλαδή προσπάθεια για να γίνει αυτό

Spoiler

NkG8735.jpeg

Και παρατήρησα και αυτα τα 2 σημαδάκια αριστερά στην πόρτα τα οποία δεν θυμάμαι να ήταν εκεί

Spoiler

uLtVxvC.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Luciddream είπε

Το έβγαλα πάλι με κατσαβίδι και πολύ δύναμη και δεν κατάφερα να το κάνω όσο τραβηγμένο ήταν, θέλει δηλαδή προσπάθεια για να γίνει αυτό

Χωρις να ειμαι ειδικός, και με την δικια μου γνωμη νομίζω οτι ειναι σημάδια προσπάθειας παραβιασης. Επειδη εχεις παλαιού τυπου κλειδαριά ενας λόγος παραπάνω τωρα ειναι να επισπεύσεις την αναβάθμιση σε νεου τυπου κλειδαριά.
Γιατι πολυ πιθανον αυτος(οι) που προσπαθησε να επιστρέψει παλι για να "ολοκληρώσει" την δουλεια

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Luciddream είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

NkG8735.jpeg

Και παρατήρησα και αυτα τα 2 σημαδάκια αριστερά στην πόρτα τα οποία δεν θυμάμαι να ήταν εκεί

Απόκρυψη περιεχομένων

uLtVxvC.jpeg

σημάδια  παραβίασης, άμεσα αναβάθμιση κλειδαριάς με αφαλό νέου τυπου και defender  

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Luciddream είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

NkG8735.jpeg

Απόκρυψη περιεχομένων

uLtVxvC.jpeg

Κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου. Ούτως ή άλλως έπρεπε να έχει αλλαχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Ήδη το έχεις καθυστερήσει 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, sphinxgr said:

Κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου. Ούτως ή άλλως έπρεπε να έχει αλλαχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Ήδη το έχεις καθυστερήσει 

Ναι μπήκα πριν κανα χρόνο στο σπίτι έβαλα συναγερμό έχω ασφαλίσει και σπίτι / περιεχόμενο αλλά αυτό το άφησα πολύ στην άκρη, βασικά έχω φτιάξει λίστα 2 σελίδες με το τι λείπει από το σπίτι και είχα ξεχάσει και να το σημειώσω τελείως. Σήμερα πήρα μαζί μετρητά και λάπτοπ που είχα βγεί έξω για καλό και για κακό 😛 

Έχω ρίξει λίγο διάβασμα στο τοπικ θα πάω και αύριο να δω 2-3 μαγαζιά με κλειδαριές να βγάλω κάποιο συμπέρασμα και να την αλλάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...