Luciddream Δημοσ. Τρίτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:59 μμ 10 minutes ago, mclein² said: περιοχη ; Άνω Ηλιούπολη
mclein² Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Luciddream said: Άνω Ηλιούπολη omega plus στα 250 ~ 270 ή cisa / mottura / iseo + kaba experT plus + sferik rok + kt065 + εργασια = 270€ ή cisa / mottura / iseo + evva akura 44 + sferik rok + kt065 + εργασια = 250€ ή cisa / mottura / iseo + evva 4ks + sferik rok + kt065 + εργασια = 300€ αυτες ειναι καποιες τιμες που πρεπει να εχεις κατα νου ολα 5κλειδα - ολα πατενταρισμενα - ολα στο ΤΟΠ επιπεδο Επεξ/σία Τρίτη στις 03:20 μμ από mclein² 1 1
SteveKaras1989 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, τους 2 - 3 τελευταίους μήνες έχω διαβάσει πάρα πολλά thread του φορουμ, καθώς είμαι σε αναζήτηση πόρτας ασφαλείας και θα ήθελα αν μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε τα συμπεράσματά μου. 1) Ισχύει ότι από τους καλύτερους συνδυασμούς κλειδαριάς - κυλίνδρου - defender είναι mul-t-lock loss / cisa evolution pro, evva 4ks / abloy protec 2 , bd200 / sferik rok. Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος: Ισχύει ότι ο abloy είναι λίγο καλύτερος με μία ελαφρία δυσκολία στην καθημερινή χρήση με το μισό γύρισμα πίσω; Ισχύει ότι υπάρχει και μία έκδοση του abloy protec 2 που αντέχει περισσότερο από τον απλό στο οξύ. Υπάρχει κάποιο καλύτερο defender όχι μαγνητικό και χωρίς να ξεφεύγει πολύ το κόστος από τα 2 παραπάνω και να προσφέρει περισσότερη προστασία από την μέθοδο διάρρηξης με οξυ? 2) Καθώς ο ένας πορτάς που κλείνω (νομίζω δουλεύει πόρτα kete ) δεν μου βάζει τον abloy και από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, σε προηγούμενες σελίδες, ο λόγος πιθανόν είναι γιατί δουλεύει αποκλειστικα securreme κλειδαριά την απλή και όχι την γραναζωτή (δεν μου το έχει αναφέρει απλά το υποθέτω), πιστευέτε αξίζει να πάρω την έκδοση πόρτας με διπλή θωράκιση (με κόστος 600 + φπα ) από αυτόν και να τα αλλάξω όλα μετά? Η μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον πορτα (σε προσωπικό μήνυμα αν δεν επιτρέπεται στο φόρουμ) που να έχει αξιόλογη πόρτα και να μπορεί να βάλει τους παραπάνω συνδυασμούς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:22 μμ από SteveKaras1989 1
mclein² Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 πμ 20 hours ago, SteveKaras1989 said: Καλησπέρα σας, τους 2 - 3 τελευταίους μήνες έχω διαβάσει πάρα πολλά thread του φορουμ, καθώς είμαι σε αναζήτηση πόρτας ασφαλείας και θα ήθελα αν μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε τα συμπεράσματά μου. 1) Ισχύει ότι από τους καλύτερους συνδυασμούς κλειδαριάς - κυλίνδρου - defender είναι mul-t-lock loss / cisa evolution pro, evva 4ks / abloy protec 2 , bd200 / sferik rok. Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος: Ισχύει ότι ο abloy είναι λίγο καλύτερος με μία ελαφρία δυσκολία στην καθημερινή χρήση με το μισό γύρισμα πίσω; Ισχύει ότι υπάρχει και μία έκδοση του abloy protec 2 που αντέχει περισσότερο από τον απλό στο οξύ. Υπάρχει κάποιο καλύτερο defender όχι μαγνητικό και χωρίς να ξεφεύγει πολύ το κόστος από τα 2 παραπάνω και να προσφέρει περισσότερη προστασία από την μέθοδο διάρρηξης με οξυ? 2) Καθώς ο ένας πορτάς που κλείνω (νομίζω δουλεύει πόρτα kete ) δεν μου βάζει τον abloy και από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, σε προηγούμενες σελίδες, ο λόγος πιθανόν είναι γιατί δουλεύει αποκλειστικα securreme κλειδαριά την απλή και όχι την γραναζωτή (δεν μου το έχει αναφέρει απλά το υποθέτω), πιστευέτε αξίζει να πάρω την έκδοση πόρτας με διπλή θωράκιση (με κόστος 600 + φπα ) από αυτόν και να τα αλλάξω όλα μετά? Η μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον πορτα (σε προσωπικό μήνυμα αν δεν επιτρέπεται στο φόρουμ) που να έχει αξιόλογη πόρτα και να μπορεί να βάλει τους παραπάνω συνδυασμούς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1. ναι, ειναι απο τα καλυτερα σετ που μπορεις να παρεις αλλα οχι τα μοναδικα. 2. οχι δεν ειναι καλυτερος ο abloy, απλα ειναι ενας παρα πολυ καλος κυλινδρος με συγκεκριμενο τροπο χρησης 3. οχι, δεν αποδεικνυεται στην πραξη οτι ο hardened τελικα αξιζει τον κοπο - τα χρηματα & την εξτρα σκληροτητα στη χρηση. {το οξυ ειτε σταματησε - ειτε περιοριστηκε - ειτε δεν ηταν ακριβως οξυ } 4. bd-> bks -> bkd για τη σκληροτητα του κραματος 5. αν ο πορτας δε βαζει γραναζωτη κλειδαρια μην αγορασεις τιποτα απ'αυτον. μιλαμε για στοκ 5ετιας ή 7ετιας εστω κ για σεκιουρεμ μη-γραναζωτη. 1 1
the troll Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 μμ γιατι να δωσεις τοσα λεφτα, να την κανεις κομματια μετα να βαλεις αυτα που θελεις, οταν εβαλα την δικη μου το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο αφαλος, εβαζε mottura γραναζωτη με καταπελτη κλπ, εβαζε οικονομικο αφαλο τον 25€ ζητησα αλλον που διαβασα απο εδω τον AGB GENIO αερας στο γυρισμα, το κλειδι της genio ειναι λιγο τερας που μου αρεσε
Petros Electron Δημοσ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:50 μμ 9 λεπτά πριν, the troll είπε γιατι να δωσεις τοσα λεφτα, να την κανεις κομματια μετα να βαλεις αυτα που θελεις, οταν εβαλα την δικη μου το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο αφαλος, εβαζε mottura γραναζωτη με καταπελτη κλπ, εβαζε οικονομικο αφαλο τον 25€ ζητησα αλλον που διαβασα απο εδω τον AGB GENIO αερας στο γυρισμα, το κλειδι της genio ειναι λιγο τερας που μου αρεσε Εγω την εβαλα με 650 τελικη τιμη, και μετα αμεσως άλλαξα τον κύλινδρο, 1 μηνα μετα το defender και 3 χρόνια αργότερα την κλειδαριά. Εβαλα τοπ πράγματα και μου έφτασε στα κοντα στα 950 ευρω. Αλλα το έκανα σταδιακά, απαραίτητη η εγ/ση με τσιμέντο (ενισχυμένο με βελτιωτική ρητίνη το πήρα εγω και τους το εδωσα να το βάλουν κατα την εγ/ση). Η πορτα ειναι 7 χρόνια και λειτουργεί άψογα. 1
mclein² Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 πμ 18 hours ago, the troll said: γιατι να δωσεις τοσα λεφτα, να την κανεις κομματια μετα να βαλεις αυτα που θελεις, οταν εβαλα την δικη μου το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο αφαλος, εβαζε mottura γραναζωτη με καταπελτη κλπ, εβαζε οικονομικο αφαλο τον 25€ ζητησα αλλον που διαβασα απο εδω τον AGB GENIO αερας στο γυρισμα, το κλειδι της genio ειναι λιγο τερας που μου αρεσε ποιο καταστημα τοποθετει Mottura γραναζωτη κλειδαρια αν επιτρεπεται ;
kormoranos7 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:34 πμ 1 ώρα πριν, mclein² είπε ποιο καταστημα τοποθετει Mottura γραναζωτη κλειδαρια αν επιτρεπεται ; Καλημερα. Σε εμενα ο Σ. πριν απο 4-5 χρονια,Mottura εβαλε. 1
mclein² Δημοσ. Παρασκευή στις 11:28 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:28 πμ 52 minutes ago, kormoranos7 said: Καλημερα. Σε εμενα ο Σ. πριν απο 4-5 χρονια,Mottura εβαλε. περασμενα μεγαλεια ειναι πολυ σπανιο για πορταδες σε αναβαθμιση να χρησιμοποιησουν μοτουρα κλειδαρια. 1
kormoranos7 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 πμ 16 λεπτά πριν, mclein² είπε περασμενα μεγαλεια ειναι πολυ σπανιο για πορταδες σε αναβαθμιση να χρησιμοποιησουν μοτουρα κλειδαρια. Να συμπληρωσω οτι ηταν νεα εγκατάστασή και οχι αναβάθμιση υπαρχουσας πορτας.
mclein² Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 πμ (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, kormoranos7 said: Να συμπληρωσω οτι ηταν νεα εγκατάστασή και οχι αναβάθμιση υπαρχουσας πορτας. τωρα απ'οσο ξερω, στις οικονομικες πορτες του -μεχρι τα 1000€ - iseo sls τοποθετει και οχι μοτουρα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:59 πμ από mclein²
gousias Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Στις 4/5/2025 στις 6:57 ΜΜ, slaughter είπε Η πόρτα αν δεν είναι κλειδωμένη ανοίγει πάρα πολύ εύκολα. Ακόμα και εσύ θα μπορούσες να το κάνεις με μια κάρτα/ταυτότητα. Αν θες προστασία θα πρέπει να κλειδώνεις πάντα. Η μόνο εναλλακτική είναι να βάλεις κλειδαριά που να κλειδώνει μόλις κλείσει οπότε να μην κάνεις την manual δουλεία ή την ξεχάσεις. Ο κύλινδρος διπλή λειτουργίας θα σε βοηθήσει μόνο αν ξεχάσεις το κλειδί απο μέσα και έχεις άλλο κλειδί μαζί σου για να την ανοίξεις. Επίσης βοηθάει αν το άτομο που ζει μέσα είναι π.χ. μεγάλος άνθρωπος και πάθει κάτι κ πρέπει να μπεις ακόμα κ αν έχει κλειδί πίσω απο την πόρτα. Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα: - Απαιτεί σύνδεση με ρεύμα; - Σε θέματα παραβίασης, τι επίπεδο ασφάλειας προσφέρει, είναι εφάμιλλο, ανώτερο ή κατώτερο μίας άλλης κλειδαριάς που δεν κλειδώνει αυτόματα; - Έχει επιρρέπεια σε τυχόν προβλήματα/βλάβη ή μπορεί να πάθει κάποια ζημιά νωρίτερα από μία άλλη μη αυτόματη κλειδαριά; - Ποια μοντέλα σε αυτή την κατηγορία θεωρούνται κορυφαία;
poraios Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπέρα στους αγαπητούς συμφορίτες! Χρειάζομαι βοήθεια (aka Mclein2) για αντικατάσταση κλειδαριάς τύπου χρηματοκιβωτίου σε θωρακισμένη 15ετίας με την Omega Pro. Η "συγχωρεμένη" είναι η Potent Vario 7000 με κέντρο 7+ cm, 4 πείρους και γλώσσα κάτω. Θα ήθελα να επιβεβαιώσω ποιος υποτύπος της Omega είναι κατάλληλος για τη συγκεκριμένη περίπτωση; O ODPA 10528MB; Είναι αυτή που σε κάποια καταστήματα αναφέρεται ως D TYPE; Η αλλαγή θα γίνει με τη βοήθεια φίλου ξυλουργού σε απομακρυσμένη εξοχική κατοικία. Είναι κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα;
slaughter Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, gousias said: Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα: - Απαιτεί σύνδεση με ρεύμα; - Σε θέματα παραβίασης, τι επίπεδο ασφάλειας προσφέρει, είναι εφάμιλλο, ανώτερο ή κατώτερο μίας άλλης κλειδαριάς που δεν κλειδώνει αυτόματα; - Έχει επιρρέπεια σε τυχόν προβλήματα/βλάβη ή μπορεί να πάθει κάποια ζημιά νωρίτερα από μία άλλη μη αυτόματη κλειδαριά; - Ποια μοντέλα σε αυτή την κατηγορία θεωρούνται κορυφαία; Ναι απαιτεί ρεύμα αν κ νομίζω οτι υπάρχουν και μηχανικές αλλά δεν είμαι ο ειδικός εδώ να σου πει Ανάλογα τι βάζεις μπορεί να κλειδώνει κανονικά ή να βγάζει μόνο έναν πείρο ασφαλείας απλά για να μην είναι τελείως ξεκλείδωτη. Πιο πολλές πληροφορίες θα πρέπει να μας δώσει κάποιος του χώρου
Petros Electron Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, gousias είπε Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα: - Απαιτεί σύνδεση με ρεύμα; - Σε θέματα παραβίασης, τι επίπεδο ασφάλειας προσφέρει, είναι εφάμιλλο, ανώτερο ή κατώτερο μίας άλλης κλειδαριάς που δεν κλειδώνει αυτόματα; - Έχει επιρρέπεια σε τυχόν προβλήματα/βλάβη ή μπορεί να πάθει κάποια ζημιά νωρίτερα από μία άλλη μη αυτόματη κλειδαριά; - Ποια μοντέλα σε αυτή την κατηγορία θεωρούνται κορυφαία; Αν εχεις να δώσεις 1,160 ευρω ναι υπάρχει η Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά της Abloy EL420 που δεν απαιτεί ρεύμα (αν δεν θέλεις να ανοίγει με θυροτηλέφωνο/θυροτηλεόραση) και κλειδώνει αυτόματα οταν κλείνεις την πόρτα. Αλλιως βαζεις μια κανονική και συμβιβάζεσαι με την ιδεα να την κλειδώνεις. 2 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Abloy EL420 Edit λαθος το μοντελο, αυτη ειναι για απλες πορτες για ασφαλειας ειναι η παρακατω αλλα και παλι να εχεις υποψη σου οτι ειναι αρκετα ακριβη κλειδαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα