panos spain Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 52 λεπτά πριν, mclein² είπε μπορεις να βαλεις μια προσθετη κλειδαρια με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου σχετικα ευκολα & οικονομικα πχ με securemme 2020 / 2025 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα αν προτείνεις στην ήδη υπάρχουσα υποδοχή να τοποθετηθεί η κλειδαριά που πρότεινες, ή να ανοίξουμε νέα υποδοχή πάνω στην πόρτα?
mclein² Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 hour ago, panos spain said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα αν προτείνεις στην ήδη υπάρχουσα υποδοχή να τοποθετηθεί η κλειδαριά που πρότεινες, ή να ανοίξουμε νέα υποδοχή πάνω στην πόρτα? δεν ξερω τι κλειδαρια ειχε - αν εβαζες καμια φωτο ισως καταλαβαινα - μπορεις να τοποθετησεις αυτη π σ ειπα σε καθε περιπτωση ομως.
sofand Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 μμ Καλησπέρα, πριν από 5 χρόνια είχα αγοράσει την φτηνή εκδοχή της πόρτας ασφαλείας από τον S**** με κύλινδρο mottura champions pro. Είναι ακόμα ο κύλινδρος ΟΚ ή πρέπει να τον αλλάξω; Περιοχή Γουδί-Αθήνα. Ευχαριστώ
Antonis31 Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Καλημερα, εχω μια ερωτηση, η κυλινδρος στην κλειδαρια μου ειναι 45/55, αλλα στο evva k4s βρισκω μονο 46/56, θα ειναι μεγαλη διαφορα αν παω στο 46/56? Η να παω σε EVVA Akura 44 που εχει 45/55? Ευχαριστω πολυ
Petros Electron Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ 4 ώρες πριν, Antonis31 είπε Καλημερα, εχω μια ερωτηση, η κυλινδρος στην κλειδαρια μου ειναι 45/55, αλλα στο evva k4s βρισκω μονο 46/56, θα ειναι μεγαλη διαφορα αν παω στο 46/56? Η να παω σε EVVA Akura 44 που εχει 45/55? Ευχαριστω πολυ Δεν ειναι θεμα διαφοράς αλλα ειναι θεμα για το αν θα ταιριάξει στο defender. Αν δεν χωρέσει πρεπει να βάλεις εναν αποστάτη σαν και αυτον και θα μπορέσεις να βαλεις την 46/56 Disec A1565 Αποστάτης για defender (universal)
kronos73 Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Καλησπέρα, Θέλω να αναβαθμίσω την παλιά σιδερένια πόρτα στο πατρικό μου με μια εξωτερική κλειδαριά που θα παίρνει σήμα/ρεύμα από θυροτηλεφωνο. Δεν μου αρκεί η κλασσική που ανοίγει απλά το κυπρί γιατί το θέμα είναι να κλειδώνει και ξεκλειδώνει από το θυροτηλεφωνο, χωρίς η ηλικιωμένη μητέρα μου να πρέπει να κατέβει και ανέβει 50 + σκαλιά. Βρήκα αυτήν, https://www.profelm-eshop.gr/index.php/hikashop-menu-for-module-128/product/313-ηλεκτρική-κλειδαριά-rfid.html αλλά είναι RFID, μήπως ξέρετε που να βρω τέτοια κλειδαριά που να βγάζει καλώδιο για θυροτηλεφωνο; Ευχαριστώ πολύ
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ 24 minutes ago, kronos73 said: Καλησπέρα, Θέλω να αναβαθμίσω την παλιά σιδερένια πόρτα στο πατρικό μου με μια εξωτερική κλειδαριά που θα παίρνει σήμα/ρεύμα από θυροτηλεφωνο. Δεν μου αρκεί η κλασσική που ανοίγει απλά το κυπρί γιατί το θέμα είναι να κλειδώνει και ξεκλειδώνει από το θυροτηλεφωνο, χωρίς η ηλικιωμένη μητέρα μου να πρέπει να κατέβει και ανέβει 50 + σκαλιά. Βρήκα αυτήν, https://www.profelm-eshop.gr/index.php/hikashop-menu-for-module-128/product/313-ηλεκτρική-κλειδαριά-rfid.html αλλά είναι RFID, μήπως ξέρετε που να βρω τέτοια κλειδαριά που να βγάζει καλώδιο για θυροτηλεφωνο; Ευχαριστώ πολύ Αυτο γινεται και με τους ηλεκτροπυρους που μπαινουν στις θωρακισμενες εξωπορτες πολυκατοικιων. Κλειδωνει η εξωπορτα με τον ηλεκτροπυρο αλλα μπορει να ανοιξει (α) απο το θυροτηλεφωνο/τηλεοραση, (β) απεξω με rfid κλειδακι και (γ) απο μεσα πατωντας κουμπι του ηλεκτροπυρου. Πιστευω ειναι αυτο που χρειαζεσαι 1
sphinxgr Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kronos73 είπε Καλησπέρα, Θέλω να αναβαθμίσω την παλιά σιδερένια πόρτα στο πατρικό μου με μια εξωτερική κλειδαριά που θα παίρνει σήμα/ρεύμα από θυροτηλεφωνο. Δεν μου αρκεί η κλασσική που ανοίγει απλά το κυπρί γιατί το θέμα είναι να κλειδώνει και ξεκλειδώνει από το θυροτηλεφωνο, χωρίς η ηλικιωμένη μητέρα μου να πρέπει να κατέβει και ανέβει 50 + σκαλιά. Βρήκα αυτήν, https://www.profelm-eshop.gr/index.php/hikashop-menu-for-module-128/product/313-ηλεκτρική-κλειδαριά-rfid.html αλλά είναι RFID, μήπως ξέρετε που να βρω τέτοια κλειδαριά που να βγάζει καλώδιο για θυροτηλεφωνο; Ευχαριστώ πολύ Οτι είπε ο απο πάνω. Ηλεκτροπύρος. Κλειδώνει αυτόματα μόλις κλεισει η πόρτα. Ξεκλειδώνει ή με το κουμπί απο το διαμέρισμα, ή με κάρτα εκτός σπιτιού. Αν πέσει το ρεύμα παραμένει κλειδωμένο με μπαταρία. Αν δεν έχεις προσβάσιμο ρολόι ΔΕΗ , δεν χρειάζεται μπαταρία. Βγαίνεις απο το σπίτι πατώντας κουμπί. Όταν ξεκλειδώνει ο ηλεκτροπύρος τότε ταυτόχρονα ανοίγει κ το κυπρί. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:38 πμ από sphinxgr 1
kronos73 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:35 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:35 πμ 1 hour ago, sphinxgr said: Όταν ξεκλειδώνει ο ηλεκτροπύρος τότε ταυτόχρονα ανοίγει κ το κυπρί. Αυτό πολύ ενδιαφέρον. Αν πέσει το ρεύμα μπορείς να το ανοίξεις με το κουμπί με την μπαταρία ή χρειάζεται και ένα μικρό ups ? Θα πάω σε καναν κλειδαρά γιατί από το web δεν πολυ βγάζω άκρη Ευχαριστώ πολύ και εσενα και τον @Sebu
sphinxgr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 πμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, kronos73 είπε Αυτό πολύ ενδιαφέρον. Αν πέσει το ρεύμα μπορείς να το ανοίξεις με το κουμπί με την μπαταρία ή χρειάζεται και ένα μικρό ups ? Θα πάω σε καναν κλειδαρά γιατί από το web δεν πολυ βγάζω άκρη Ευχαριστώ πολύ και εσενα και τον @Sebu ο Ηλεκτροπύρος ουσιαστικά όσο έχει ρεύμα παραμένει κλειδωμένος. Αν πέσει το ρεύμα ξεκλειδώνει. Το κυπρί παραμένει κλειδωμένο. Δεν ανοίγει δηλαδή από μόνη της η πόρτα αν πεσει το ρευμα. Αν δεν έχει ρευμα, ανοίγει όπως την ανοίγεις κ σήμερα. Δεν ασχολείσαι με UPS και τέτοια. Το κουτί τροφοδοσίας έχει θέση για μπαταρία. Αν θες βάζεις. Αν δεν θες, δεν βάζεις. 350€ περίπου + ΦΠΑ υπολογίζεις με εγκατάσταση. Δεν έχει κανένα αρνητικό η όλη φάση και έχει μόνο θετικά. Το μόνο πιθανό αρνητικό είναι, η συνεχής κατανάλωση ρευματος για να μένει ο ηλεκτροπύρος ενεργός κ κλειδωμένος. Αν θες να αποφύγεις αυτή την κατανάλωση πρέπει να δώσεις πολλά περισσότερα χρήματα για κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα. Τυχαία φωτό απο τυχαίο κουτί τροφοδοσίας. Εκεί μπαίνει κ μπαταρία αν θελει καποιος Τυχαίες φωτό απο μαγνητικους πύρους κλπ για να καταλάβεις τι λέμε Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:54 πμ από sphinxgr 2 1
Petros Electron Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ 1 ώρα πριν, kronos73 είπε Θα πάω σε καναν κλειδαρά γιατί από το web δεν πολυ βγάζω άκρη Μιλα με κλειδαρά αλλα δες και σε συστήματα ασφάλειας αυτοι (οι συναγερματζηδες) βαζουν και συνήθως τέτοια (acess control) σηστηματα. Πχ εγω οταν δούλευα σε εταιρία συστηματων ασφαλειας βαζαμε και τετοια σε μαγαζια και σπιτια. σύγκρινε τιμες και βλέπεις τι σε συμφέρει περισσότερο 2
mclein² Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες On 03/06/2025 at 21:59, kronos73 said: Καλησπέρα, Θέλω να αναβαθμίσω την παλιά σιδερένια πόρτα στο πατρικό μου με μια εξωτερική κλειδαριά που θα παίρνει σήμα/ρεύμα από θυροτηλεφωνο. Δεν μου αρκεί η κλασσική που ανοίγει απλά το κυπρί γιατί το θέμα είναι να κλειδώνει και ξεκλειδώνει από το θυροτηλεφωνο, χωρίς η ηλικιωμένη μητέρα μου να πρέπει να κατέβει και ανέβει 50 + σκαλιά. Βρήκα αυτήν, https://www.profelm-eshop.gr/index.php/hikashop-menu-for-module-128/product/313-ηλεκτρική-κλειδαριά-rfid.html αλλά είναι RFID, μήπως ξέρετε που να βρω τέτοια κλειδαριά που να βγάζει καλώδιο για θυροτηλεφωνο; Ευχαριστώ πολύ αυτο το συστημα που εβαλες λινκ μην το παρεις, θα το μετανιωσεις απο την 1η μερα. το σεναριο με ηλεκτρομαγνητη ή/και ηλεκτροπυρο θα ειναι αρκετα δυσκολο για σιδεροπορτα. αν η πορτα φερει κλειδαρια κουτιαστη & οχι χωνευτη, τοτε εχεις σεναρια για αυτοματα κλειδωματα με κλειδαρια. αν ειναι χωνευτη, τοτε ΙΣΩΣ το συζητησεις για ηλεκτρομαγνητη υπο προϋποθεσεις. αμα θελεις βαλε καμια φωτο απο την πορτα - αν φυσικα δεν ελυσες το θεμα - !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα