Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, Silverage said:

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο υπόψη μέχρι 200 ευρώ;

ολες το ιδιο πραγμα ειναι.

απ'οποιο καταστημα παρεις τον κυλινδρο, παρε κ την κλειδαρια σετ & την μετατροπη/αλλαγη.

θεωρητικα πρεπει να πληρωσεις 300 τον κυλινδρο + κλειδαρια + εργασια = 400€ ~ 430€ + φπα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

αμα ειναι απο την εποχη του κεσο2Κ, τοτε ειναι μοτουρα ΜΗ-γραναζωτη

Μπορεί να είναι μη γραναζωτή και πηγαίνει ομαλά όλη την διαδρομή; χωρίς κλακ κλακ; Πρέπει να είναι 15ετιας πάντως…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sixelaaA12 είπε

Καλησπερα έχουμε να προτείνουμε κύλινδρο ασφαλειας 30-50 περιπου εως 70 ευρω?

Με μια αναζήτηση που εκανα..

AGB SCUDO 9000 στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80). 
ISEO  R50 στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80).
ABUS P12RPS  στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80).
MAUER Elite ML Plus στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80).
Securemme K64 EVO στα 65 ευρω σε διάσταση 30-50 (80).

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Με μια αναζήτηση που εκανα..

AGB SCUDO 9000 στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80). 
ISEO  R50 στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80).
ABUS P12RPS  στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80).
MAUER Elite ML Plus στα 75 ευρώ σε διάσταση 30-50 (80).
Securemme K64 EVO στα 65 ευρω σε διάσταση 30-50 (80).

Ευχαριστώ πολύ!!!

13 λεπτά πριν, sixelaaA12 είπε

Ευχαριστώ πολύ!!!

Υπαρχει εγγυηση στους κυλινδρους αυτους?γνωριζουμε?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sixelaaA12 είπε

Τι εγγυηση?. Εννοεις αν βγάλουν κάποιο πρόβλημα? Η αν ειναι καλοι απο θεμα παραβίασης?. 
Απο όλους ο καλύτερος ειναι ο AGB9000.
Απο εκει και περα ειναι και θεμα defender, κλειδαριάς, πόρτας, χρόνο που θα εχει ο διαρρήκτης, ποσο θα ασχοληθεί κτλπ.
Κρινεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και προχωράς :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Τι εγγυηση?. Εννοεις αν βγάλουν κάποιο πρόβλημα? Η αν ειναι καλοι απο θεμα παραβίασης?. 
Απο όλους ο καλύτερος ειναι ο AGB9000.
Απο εκει και περα ειναι και θεμα defender, κλειδαριάς, πόρτας, χρόνο που θα εχει ο διαρρήκτης, ποσο θα ασχοληθεί κτλπ.
Κρινεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και προχωράς :) 

Υπερ ευχαριστώ 

Δημοσ.
17 hours ago, m3ltd0wn said:

Μπορεί να είναι μη γραναζωτή και πηγαίνει ομαλά όλη την διαδρομή; χωρίς κλακ κλακ; Πρέπει να είναι 15ετιας πάντως…

λογικα ειναι 12 ετων & υπαρχει μια πιθανοτητα να ετυχες την πρωτη γραναζωτη της mottura.

• Thanks 2
Δημοσ.

Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας. Έχω μια πόρτα ξύλινη που δεν σκοπεύω να αλλάξω, έχω μια τρίαινα και έναν αφαλό αξίας 3 ευρώ από την λαϊκή. Θέλω να αλλάξω τον αφαλό με κάτι καλύτερο που θα δυσκολέψει λίγο τον επίδοξο κλέφτη, να του κάνω την ζωή πιο δύσκολη χωρίς όμως να δώσω πολλά λεφτα. Έχω δει για παράδειγμα τον Cisa Astral s 80 (κάπου στα 55 ευρω) , HUGO GR 5S γύρω στα 40 ευρώ και τον MAUER RED LINE ELITE 2 στα 55 περιπου μιλάμε για 80 κύλινδρο. Το σκεπτικό είναι ότι όλοι αυτοί έχουν σπάσιμο σε περίπτωση διάρρηξης. Τι μου προτείνετε να κάνω; Defender δεν έχω....ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, cpavlidi said:

Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας. Έχω μια πόρτα ξύλινη που δεν σκοπεύω να αλλάξω, έχω μια τρίαινα και έναν αφαλό αξίας 3 ευρώ από την λαϊκή. Θέλω να αλλάξω τον αφαλό με κάτι καλύτερο που θα δυσκολέψει λίγο τον επίδοξο κλέφτη, να του κάνω την ζωή πιο δύσκολη χωρίς όμως να δώσω πολλά λεφτα. Έχω δει για παράδειγμα τον Cisa Astral s 80 (κάπου στα 55 ευρω) , HUGO GR 5S γύρω στα 40 ευρώ και τον MAUER RED LINE ELITE 2 στα 55 περιπου μιλάμε για 80 κύλινδρο. Το σκεπτικό είναι ότι όλοι αυτοί έχουν σπάσιμο σε περίπτωση διάρρηξης. Τι μου προτείνετε να κάνω; Defender δεν έχω....ευχαριστώ

εναν αφαλο break secure κατω μεχρι 25€

μια προσθετη 2στροφη ή 4στροφη (αναλογα τι εχει τωρα) επανω με θεση κυλινδρου + ντιφεντερ μεχρι 150€

με αυτες τις κινησεις, οποιος θελει να μπει -> θα σπασει την πορτα.

19 hours ago, sixelaaA12 said:

αυτο το σεναριο ειναι πολυ δυσκολο, οχι μονο στην ελλαδα, γιατι εμπεριεχει και θεμα χρηστικοτητας / καθημερινοτητας.

εσυ θα λες εχω τον κυλινδρο 1 χρονο & ο επαγγελματιας θα βλεπει τα χτυπημενα κλειδια ή τα πολυ βρωμικα κλειδια και δε θα ξερει πως να το χειριστει. ειναι καθαρα θεμα θελησης - ανοχης & αντοχης για το οικονομικο σκελος της υποθεσης.

γενικα ισχυει το 2 χρονια αλλα πολυ δυσκολα καποια πλευρα μπορει ν'αποδειξει το προβλημα.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

μια προσθετη 2στροφη ή 4στροφη (αναλογα τι εχει τωρα) επανω με θεση κυλινδρου + ντιφεντερ μεχρι 150€

αυτο το σεναριο ειναι πολυ δυσκολο, οχι μονο στην ελλαδα, γιατι εμπεριεχει και θεμα χρηστικοτητας / καθημερινοτητας.

εσυ θα λες εχω τον κυλινδρο 1 χρονο & ο επαγγελματιας θα βλεπει τα χτυπημενα κλειδια ή τα πολυ βρωμικα κλειδια και δε θα ξερει πως να το χειριστει. ειναι καθαρα θεμα θελησης - ανοχης & αντοχης για το οικονομικο σκελος της υποθεσης.

γενικα ισχυει το 2 χρονια αλλα πολυ δυσκολα καποια πλευρα μπορει ν'αποδειξει το προβλημα.

Αναμεσα σε  agb9000 και wx1000 προταση?

Δημοσ.

Ευχαριστώ mclein. 

2 ώρες πριν, mclein² είπε

ευχαριστώ, είχα την εντύπωση ότι έχει σημασία να πάρω καλό αφαλό break secure αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχει. Aπλά θέλω σίγουρα ένα defender, αυτό λογικά κάνει DEFENDER DISEC OR02 κάπου στα 40+- ευρω το βρίσκω. ευχαριστω ξανα 

Δημοσ.
1 hour ago, sixelaaA12 said:

Αναμεσα σε  agb9000 και wx1000 προταση?

wx1000

46 minutes ago, cpavlidi said:

Ευχαριστώ mclein. 

ευχαριστώ, είχα την εντύπωση ότι έχει σημασία να πάρω καλό αφαλό break secure αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχει. Aπλά θέλω σίγουρα ένα defender, αυτό λογικά κάνει DEFENDER DISEC OR02 κάπου στα 40+- ευρω το βρίσκω. ευχαριστω ξανα 

εγω ειπα εναν break secure κατω & μια κυλινδρου κλειδαρια με ντιφεντερ επανω

Δημοσ.

@mclein² βρήκα το παρακάτω μετά από πολύ ψάξιμο... 

https://filograsso.it/en/locks-and-accessories/complete-lock-kits/key-caps-incorporated-for-disec-of-various-colors-and-compatible-with-various-key-models.html

υπάρχει κατι τέτοιο να πάρουμε από Ελλάδα για εμάς που έχουν σπάσει τα κλειδιά του mag3g ή άλλη αντίστοιχη λύση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...