mclein² Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ 1 hour ago, Sonny_Hayes said: καλημέρα, ξέρει κανείς που βρίσκουμε evva eps με break secure? όπου έχω πάρει μέχρι τώρα, μου λένε είτε ότι δεν έχουν με break secure είτε ότι χρειάζεται παραγγελία (1 μήνα για παράδοση) και + στο κόστος ευχαριστώ τι μεγεθος ;
Sonny_Hayes Δημοσ. Τετάρτη στις 03:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:12 μμ 10 λεπτά πριν, mclein² είπε τι μεγεθος ; ευχαριστώ για την απάντηση. 30x30
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:38 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein² είπε οταν ενας κυλινδρος ειναι made in chinitaly...και βγαινει στα 80 ~ 100 ευρω δεν εχει απαιτησεις το εργοστασιο να παιζει καμπανα ολη η παραγωγη των χιλιων κυλινδρων... 🤣 που τα βρισκεις!... εκανα μια ερευνα και στο ιντερνετ βρηκα αυτο που λεει οτι ναι μεν παραγει στην κινα αλλα για την ασια..assa abloy group,απο προπερσυ,respect 😅 τα τονισμενα ειναι απο την εταιρεια ,δεν ειναι δικα μου..ρωτησα και 2 κλειδαραδες της γειτονιας μου και μου ειπαν οτι σε ολους τους συγκεκριμενους που εβαλαν εγραφε απεξω made in italy..μπορει οι πιο φθηνοι να ειναι απο εκει παντως...και οι mauer στην βουλγαρια παραγονται,σημαινει οτι δεν τηρουνται τα στανταρ? να τους φοβουνται που φτιαχνονται στην χωρα του τοπολινο και γενικα των ευρηματιων κολπαδορων? Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:39 μμ από mike15
mclein² Δημοσ. Πέμπτη στις 07:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:33 πμ 15 hours ago, mike15 said: 🤣 που τα βρισκεις!... εκανα μια ερευνα και στο ιντερνετ βρηκα αυτο που λεει οτι ναι μεν παραγει στην κινα αλλα για την ασια..assa abloy group,απο προπερσυ,respect 😅 τα τονισμενα ειναι απο την εταιρεια ,δεν ειναι δικα μου..ρωτησα και 2 κλειδαραδες της γειτονιας μου και μου ειπαν οτι σε ολους τους συγκεκριμενους που εβαλαν εγραφε απεξω made in italy..μπορει οι πιο φθηνοι να ειναι απο εκει παντως...και οι mauer στην βουλγαρια παραγονται,σημαινει οτι δεν τηρουνται τα στανταρ? να τους φοβουνται που φτιαχνονται στην χωρα του τοπολινο και γενικα των ευρηματιων κολπαδορων? ναι, made in italy ειναι κ σωστα το γραφει γιατι το assembly γινεται στην ιταλια ΑΛΛΑ τα σωθικα του mottura viper & mottura champions ειναι made in china ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα iphone made in china ειναι ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν πολλες ποιοτητες made in china ΑΛΛΑ το εργοστασιο που οπως σωστα ανεφερες αγοραστηκε απο το assa abloy group δεν καιγεται για το ποιοτικο κομματι των φθηνων κυλινδρων
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mclein² είπε ναι, made in italy ειναι κ σωστα το γραφει γιατι το assembly γινεται στην ιταλια ΑΛΛΑ τα σωθικα του mottura viper & mottura champions ειναι made in china ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα iphone made in china ειναι ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν πολλες ποιοτητες made in china ΑΛΛΑ εαν οντως ετσι κανει κακως,εφοσον ακομα ,ενα απο τα λιγα προιοντα ακομα στην ευρωπη,οι κυλινδροι ασφαλειας ,πολλων ευρωπαικων εταιρειων παραγονται στην ευρωπη,ακομα και ανατολικες χωρες,θεωρω σωστο να παραγει και αυτη στην ευρωπη και εγω σαν καταναλωτης θα τις προτιμησω.οπως και να το κανουμε ενα κινεζικο προιον ακομα και εαν ειναι αριστη ποιοτητα οπως ενα iphone (χτυπησες ευαισθητο σημειο ,ειμαι απλακιας) εαν κατασκευαζοταν και σε αμερικη η' ευρωπη και ειχαμε την δυνατοτητα επιλογης ακομα και σε ελαχιστα μεγαλυτερη τιμη,ολοι αυτο θα προτμουσαν,το αμερικανικο η' ευρωπαικο. 5 ώρες πριν, mclein² είπε το εργοστασιο που οπως σωστα ανεφερες αγοραστηκε απο το assa abloy group δεν καιγεται για το ποιοτικο κομματι των φθηνων κυλινδρων κακως για τον τσμπιονς γιατι πιστευω οτι απευθυνεται σε πολλες πωλησεις και θα την εκθεσει σνα εταιρεια με κακη ποιοτητα,το οποιο θα λειτουργησει αρνητικα σαν δυσφημιση και για τους πιο ποιοτικοτερους,ετσι παει..εκτος εαν μπουν και ακουσουν εσας εδω και τους προλαβετε. παμε παρακατω,ελπιζω οσοι διαβαζουν να ειναι πληρως πληροφορημενοι τωρα για τον συγκεκριμενο κυλινδρο Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:36 μμ από mike15
NICK1982 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Στις 1/10/2025 στις 1:35 ΜΜ, mclein² είπε οι ντιζες που βγαζουν τους 2 γατζους δεν ειναι της προκοπης.. μπατζετ φανταζομαι οτι βγαινει στο χιλιαρικο ; οταν ενας κυλινδρος ειναι made in chinitaly...και βγαινει στα 80 ~ 100 ευρω δεν εχει απαιτησεις το εργοστασιο να παιζει καμπανα ολη η παραγωγη των χιλιων κυλινδρων... Ναι με μπάτζετ κοντά στο χιλιάρικο τι άλλες επιλογές έχω για μια πόρτα όσο γίνεται καλύτερη χωρίς προβλήματα, και μια σωστή τοποθέτηση εννοείται από συνεργείο της προκοπής και όχι ατζαμής Αξίζει μηπως η φτηνότερη sparta που από ότι κατάλαβα είναι η ίδια πόρτα χωρίς γάντζους με αναβάθμιση της κλειδαριάς;
mclein² Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 19 hours ago, NICK1982 said: Ναι με μπάτζετ κοντά στο χιλιάρικο τι άλλες επιλογές έχω για μια πόρτα όσο γίνεται καλύτερη χωρίς προβλήματα, και μια σωστή τοποθέτηση εννοείται από συνεργείο της προκοπής και όχι ατζαμής Αξίζει μηπως η φτηνότερη sparta που από ότι κατάλαβα είναι η ίδια πόρτα χωρίς γάντζους με αναβάθμιση της κλειδαριάς; ναι, οι νορμαλ πορτες της dierre ειναι μια χαρα. σιγουρα ΟΛΕΣ χρειαζονται αλλαγη του κυλινδρου αλλα θεωρω πως θα εισαι μια χαρα στο ποιοτικο κομματι. απο κει και περα, golden door - siamo νομιζω παιζουν μονοι τους και στο ποιοτικο σκελος και στο κομματι κλειδαρια. καποιον αλλο δε θα προτεινα στην παρουσα φαση αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και μικροτερα μαγαζια που κανουν τη δουλεια καλα. On 02/10/2025 at 12:35, mike15 said: εαν οντως ετσι κανει κακως,εφοσον ακομα ,ενα απο τα λιγα προιοντα ακομα στην ευρωπη,οι κυλινδροι ασφαλειας ,πολλων ευρωπαικων εταιρειων παραγονται στην ευρωπη,ακομα και ανατολικες χωρες,θεωρω σωστο να παραγει και αυτη στην ευρωπη και εγω σαν καταναλωτης θα τις προτιμησω.οπως και να το κανουμε ενα κινεζικο προιον ακομα και εαν ειναι αριστη ποιοτητα οπως ενα iphone (χτυπησες ευαισθητο σημειο ,ειμαι απλακιας) εαν κατασκευαζοταν και σε αμερικη η' ευρωπη και ειχαμε την δυνατοτητα επιλογης ακομα και σε ελαχιστα μεγαλυτερη τιμη,ολοι αυτο θα προτμουσαν,το αμερικανικο η' ευρωπαικο. αυτα δεν ισχυουν και το βλεπουμε διπλα μας καθε μερα. ολοι ψαχνουν το καλυτερο φθηνοτερο και οχι το καλυτερο overall ! On 02/10/2025 at 12:35, mike15 said: κακως για τον τσμπιονς γιατι πιστευω οτι απευθυνεται σε πολλες πωλησεις και θα την εκθεσει σνα εταιρεια με κακη ποιοτητα,το οποιο θα λειτουργησει αρνητικα σαν δυσφημιση και για τους πιο ποιοτικοτερους,ετσι παει..εκτος εαν μπουν και ακουσουν εσας εδω και τους προλαβετε. παμε παρακατω,ελπιζω οσοι διαβαζουν να ειναι πληρως πληροφορημενοι τωρα για τον συγκεκριμενο κυλινδρο ο κυλινδρος δεν εχει προβληματα γενικως. καποιες παρτιδες ειχαν το προβλημα με τη διπλη ενεργεια... και δεν ηταν μονο ο τσαμπιονς της μοτουρα που εβγαλε το προβλημα... τεραστια εργοστασια με παραγωγες abus, agb κλπ την εχουν πατησει... 3
mike15 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 ώρες πριν, mclein² είπε ο κυλινδρος δεν εχει προβληματα γενικως. καποιες παρτιδες ειχαν το προβλημα με τη διπλη ενεργεια... και δεν ηταν μονο ο τσαμπιονς της μοτουρα που εβγαλε το προβλημα... τεραστια εργοστασια με παραγωγες abus, agb κλπ την εχουν πατησει... εχω παει πισω και τα διαβασα,ειναι ενδιαφερον θεματακι οι κυλινδροι.και αυτοι εχουν εργοστασιο στην κινα? γιατι αρχικα εκει το αιτολογησες οσον αφορα την ποιοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα