taris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Eίναι θέμα ρεγουλατόρου όταν μερικές πόρτες κάνουν κάπως σαν "γκελ" και δεν κλείνουν αν απλά τις σπρώξεις απαλά και δεν τις κλείσεις προσεκτικά μέχρι τέλους; Το έχω δει σε αρκετές πόρτες ασφαλείας φίλων να συμβαίνει αυτό (δεν ξέρω αν το περιέγραψα καλά).
mclein² Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου On 04/10/2025 at 09:16, NICK1982 said: Για τον κύλινδρο αναβάθμισης που πασάρουν Dierre new power -class6 με έξτρα κόστος 150€ έχεις άποψη; Με μη αντίγραφομένα κλειδια καποτε, ναι...πλεον πολυ ακριβο για το τιποτα. στα ιδια λεφτα παιρνεις evva ics, winkhaus xtra, kaba experT plus και αλλα.. 16 hours ago, poulinos said: Ας κανω και εγω ερώτηση για να ξερω που βαδίζω. Τα δεδομένα ως τωρα. Η πόρτα θα είναι Dierre. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Θωρακισμένη,πυράντοχη. Αυτο που θα αλλαξει πιθανότατα μετά την εγκατάσταση της πορτας θα είναι κύλινδρος, defender κτλ. απο default θα ερθει με iseo r6. λεω μετα την εγκατασταση διοτι απο την στιγμη που θα μπει η πορτα θα πρεπει να μπαινοβγαινουν τεχνικοι οποτε δεν θα ηθελα να κυκλοφορουν κλειδια δεξια και αριστερα. Για κύλινδρο είδα cisa rs5, iseo r500 ή csr r90, ASSA ABLOY ProTec2, Evva 3KS Cylinder -> Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο καλό χωρις να είναι μαγνητικό το κλειδί. δεν με ενδιαφερουν wifi ,δακτυλικα αποτυπωματα κτλ κτλ. Για defender είδα αυτό Μαγνητικό Defender Disec Mag 4G Κλειδαριά δεν ξερω τι θα φοράει ή τι συνεργάζεται με την πόρτα αλλά αν ξερετε να προτείνεται κατι ειμαι ολος αυτιά. Αν ξέχασα κάτι μου λετε. ποσο δεν βαζω. Δεν θα αλλαξει κατι αν πχ το ενα βγει 500 και το αλλο 700. Θα ηθελα ιδανικα αν γινεται να ειναι ολα απο μια εταιρεια πχ cisa αλλα αμα δεν γινεται τοτε παμε σε διαφορετικα brands. thanx for any help επειδη θα εχεις 2 χρονια εγγυηση για την πορτα, εναν κυλινδρο θα αλλαξεις και θα περιμενεις. μπορεις να παρεις οποιον σου αρεσει, θα ταιριαζει. τα υπολοιπα μην τα πειραξεις, αν εχεις προβλημα θα γινει μπλεξιμο. (επιβεβαιωμενο) 13 hours ago, Thresh said: Κι αυτό υποθέτω το προμηθευόμαστε από τον κατασκευαστή της πόρτας (ή γενικότερα από κάποιον κατασκευαστή) ή κι από κλειδαρά? κυριως πορταδες αλλα κ αρκετοι κλειδαραδες πλεον.. δεν ειναι τοσο ευκολο να μπει σε οποιαδηποτε πορτα... 1 1
KarlBenz_Mer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους γνώστες του αντικειμένου τι αφαλό ασφαλείας να βάλω σε κεντρική πόρτα πολυκατοικίας αλουμινένια; Στην πραγματικότητα επειδή μένουμε δύο συγγενικές οικογένειες είναι σαν ιδιωτική κατοικία. Έχω υπόψη μου τους αφαλούς ISO R700 και τον αφαλό MAUER NEW WAVE 5 από έρευνα που ο ίδιος έχω πραγματοποιήσει. Ποιος αφαλός θα ήταν ο καλύτερος να βάλω από αυτούς για μεγαλύτερη ασφάλεια ή ποιον άλλο αφαλό μπορείτε να μου προτείνετε εσείς μέσα από τη δική σας εμπειρία και γνώση; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και αναμένω τις συμβουλές και προτάσεις σας. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από KarlBenz_Mer
mike15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου MAUER NEW WAVE 5 για αλλους αναλογα τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις,οι καλοι και ασφαλεις ειναι απο110- 120 και πανω. 1
Petros Electron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, KarlBenz_Mer είπε ποιον άλλο αφαλό μπορείτε να μου προτείνετε εσείς μέσα από τη δική σας εμπειρία και γνώση; CISA ASIX OE300 HUGO GR 5S CISA ASTRAL S OA3SO AGB SCUDO 9000 Δεν αξιζει (κατα την γνωμη μου) να πας σε κατι ποιο ακριβό γιατι η πορτα ειναι αλουμινένια και αν κλειδωνει σε ενα σημειο παραβιαζεται ευκολα οποτε δεν αξιζει να βαλεις πολυ ακριβο κυλινδρο. Διαλεξε κατι με break secure η antisnap και εισαι οκ. 1
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 06/10/2025 at 07:13, mclein² said: επειδη θα εχεις 2 χρονια εγγυηση για την πορτα, εναν κυλινδρο θα αλλαξεις και θα περιμενεις. μπορεις να παρεις οποιον σου αρεσει, θα ταιριαζει. τα υπολοιπα μην τα πειραξεις, αν εχεις προβλημα θα γινει μπλεξιμο. (επιβεβαιωμενο) το τελικο setup θα ειναι απο την αρχη για να μην γινονται αλλαγες μετα Cisa Revolution Pro DiSec MR500 Cisa RS5 εκτος αν κατι μπορει να βελτιωθει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από poulinos
KarlBenz_Mer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Petros Electron είπε CISA ASIX OE300 HUGO GR 5S CISA ASTRAL S OA3SO AGB SCUDO 9000 Δεν αξιζει (κατα την γνωμη μου) να πας σε κατι ποιο ακριβό γιατι η πορτα ειναι αλουμινένια και αν κλειδωνει σε ενα σημειο παραβιαζεται ευκολα οποτε δεν αξιζει να βαλεις πολυ ακριβο κυλινδρο. Διαλεξε κατι με break secure η antisnap και εισαι οκ. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η πόρτα κλειδώνει σε τρία σημεία και είναι μόνιμα κλειδωμένη. Οπότε παρά το γεγονός αυτό, να κινηθώ σε έναν από αυτούς τους αφαλούς που μου έχεις προτείνει? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από KarlBenz_Mer
mclein² Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 09/10/2025 at 21:12, KarlBenz_Mer said: Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους γνώστες του αντικειμένου τι αφαλό ασφαλείας να βάλω σε κεντρική πόρτα πολυκατοικίας αλουμινένια; Στην πραγματικότητα επειδή μένουμε δύο συγγενικές οικογένειες είναι σαν ιδιωτική κατοικία. Έχω υπόψη μου τους αφαλούς ISO R700 και τον αφαλό MAUER NEW WAVE 5 από έρευνα που ο ίδιος έχω πραγματοποιήσει. Ποιος αφαλός θα ήταν ο καλύτερος να βάλω από αυτούς για μεγαλύτερη ασφάλεια ή ποιον άλλο αφαλό μπορείτε να μου προτείνετε εσείς μέσα από τη δική σας εμπειρία και γνώση; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και αναμένω τις συμβουλές και προτάσεις σας. evva eps gege pextra winkhaus ontra μεχρι εκει, μετα ειναι υπερβολη. ταβανι δλδ τα 90 ~ 100 ευρω 12 hours ago, poulinos said: το τελικο setup θα ειναι απο την αρχη για να μην γινονται αλλαγες μετα Cisa Revolution Pro DiSec MR500 Cisa RS5 εκτος αν κατι μπορει να βελτιωθει. αντι για rs5 θα πηγαινα σε kaba pentacross σε προφιλ εξωτερικου ή evva 4ks ή winkhaus x-tra ή kaba xpert σε προφιλ εσωτερικου τα υπολοιπα ειναι σουπερ αλλα ποιος θα τα βαλει σε πορτα dierre ? 2
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, mclein² said: evva eps gege pextra winkhaus ontra μεχρι εκει, μετα ειναι υπερβολη. ταβανι δλδ τα 90 ~ 100 ευρω αντι για rs5 θα πηγαινα σε kaba pentacross σε προφιλ εξωτερικου ή evva 4ks ή winkhaus x-tra ή kaba xpert σε προφιλ εσωτερικου τα υπολοιπα ειναι σουπερ αλλα ποιος θα τα βαλει σε πορτα dierre ? φιλος πηρε αυτο ακριβως το config που εγραψα πιο πανω.χαζη ερωτηση. προφιλ εσωτερικου vs προφιλ εξωτερικου ειναι το πως θα ανοιγει απο μεσα?κλειδι or not(εσωτερικου)? ή απλα με συνθηκες περιβαλλοντος?σκονη κτλ? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από poulinos
mclein² Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, poulinos said: φιλος πηρε αυτο ακριβως το config που εγραψα πιο πανω.χαζη ερωτηση. προφιλ εσωτερικου vs προφιλ εξωτερικου ειναι το πως θα ανοιγει απο μεσα?κλειδι or not(εσωτερικου)? ή απλα με συνθηκες περιβαλλοντος?σκονη κτλ? προφιλ κλειδιων = που αντιγραφονται τα κλειδια στο παρον & το μελλον = λιγοτερες / περισσοτερες (θεωρητικα & πρακτικα) πιθανοτητες να παραχαραχθει ενα κλειδι Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από mclein² 1
mike15 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, poulinos είπε φιλος πηρε αυτο ακριβως το config που εγραψα πιο πανω.χαζη ερωτηση. προφιλ εσωτερικου vs προφιλ εξωτερικου ειναι το πως θα ανοιγει απο μεσα?κλειδι or not(εσωτερικου)? ή απλα με συνθηκες περιβαλλοντος?σκονη κτλ? 7 ώρες πριν, mclein² είπε προφιλ κλειδιων = που αντιγραφονται τα κλειδια στο παρον & το μελλον = λιγοτερες / περισσοτερες (θεωρητικα & πρακτικα) πιθανοτητες να παραχαραχθει ενα κλειδι Στις 26/9/2025 στις 8:08 ΠΜ, mclein² είπε θεωρω πως το προφιλ εξωτερικου ειναι το πιο safe ΑΛΛΑ εαν χρειαστουν αντιγραφα αυτο θα πληρωθει. πχ : ο DCK που εχω πουλησει 100αδες, πλεον μετα απο 7-8 χρονια που χρειαζονται οι πελατες κλειδι, εχουμε παρεξηγησεις για τα 60€ κοστολογιο. γενικα ομως, ενα κλειδωμενο προφιλ εως το 2030 ~ 2035 ειναι κατα μεγαλο ποσοστο ασφαλες. φυσικα μιλαμε για σοβαρους κυλινδρους, οχι να παρει καποιος επαγγελματιας προφιλ τεκνο προ η ερωτηση απο εμενα @poulinos ηταν ποιο ειναι ποιο προτιμητεο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από mike15 1
Deu164 Δημοσ. Τρίτη στις 08:50 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:50 πμ (επεξεργασμένο) Καλήμερα, αγόρασα ένα διαμέρισμά και Θέλω να αλλάξω τουλάχιστον κλειδί στη πόρτα ασφάλειάς αν και μου τα έδωσαν όλα... Ο αφαλός είναι ABUS και η κλειδαριά ISEO SLS από ότι φαίνεται, Τι θα προτείνατε για αλλαγή? Αν έχετε να προτείνετε και κάποιον αξιόπιστο στη περιοχή του Πειραιά και περίχωρα θα βοηθούσε. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:54 πμ από Deu164
mclein² Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 πμ On 14/10/2025 at 08:50, Deu164 said: Καλήμερα, αγόρασα ένα διαμέρισμά και Θέλω να αλλάξω τουλάχιστον κλειδί στη πόρτα ασφάλειάς αν και μου τα έδωσαν όλα... Ο αφαλός είναι ABUS και η κλειδαριά ISEO SLS από ότι φαίνεται, Τι θα προτείνατε για αλλαγή? Αν έχετε να προτείνετε και κάποιον αξιόπιστο στη περιοχή του Πειραιά και περίχωρα θα βοηθούσε. η πορτα φοραει εναν κυλινδρο των 25~30 ευρω. μπορεις να βαλεις οτι σου αρεσει & αναλογα τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις θα παρεις και το αναλογο προϊον. ο d6s ειναι ενας basic κυλινδρος, οποτε αν δωσεις απο 40~50 ευρω και επανω, θα εισαι σιγουρα σε καλυτερη μοιρα απ'οτι τωρα. 1
poulinos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες On 11/10/2025 at 13:54, mclein² said: προφιλ κλειδιων = που αντιγραφονται τα κλειδια στο παρον & το μελλον = λιγοτερες / περισσοτερες (θεωρητικα & πρακτικα) πιθανοτητες να παραχαραχθει ενα κλειδι thanx On 11/10/2025 at 21:19, mike15 said: η ερωτηση απο εμενα @poulinos ηταν ποιο ειναι ποιο προτιμητεο και thanx 1
marios02 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 6/10/2025 στις 8:13 ΠΜ, mclein² είπε καποτε, ναι...πλεον πολυ ακριβο για το τιποτα. στα ιδια λεφτα παιρνεις evva ics, winkhaus xtra, kaba experT plus και αλλα.. επειδη θα εχεις 2 χρονια εγγυηση για την πορτα, εναν κυλινδρο θα αλλαξεις και θα περιμενεις. μπορεις να παρεις οποιον σου αρεσει, θα ταιριαζει. τα υπολοιπα μην τα πειραξεις, αν εχεις προβλημα θα γινει μπλεξιμο. (επιβεβαιωμενο) κυριως πορταδες αλλα κ αρκετοι κλειδαραδες πλεον.. δεν ειναι τοσο ευκολο να μπει σε οποιαδηποτε πορτα... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω πόρτα ασφαλείας σε καινούργια μονοκατοικία με όλα τα παρελκόμενα (αφαλούς, κλειδαριές κλπ). Τι τιμή θεωρείται καλή για αξιοπρεπή σχέση ποιοτητας/τιμής; Διάβασα προηγούμενα μηνύματα και είδα ότι πρέπει να ναι με τσιμέντο, να δούμε αν ειναι 2πλη η 3πλή θωράκιση κλπ. Είδα στο προηγούμενο θέμα έναν siamo, γενικά πως ψάχνουμε για πόρτες ασφαλείας, υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα που πουλάνε όλοι ιδια η ειναι custom οι πόρτες ασφαλείας από τον κάθε πορτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα