saltofx_v Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 14/3/2025 στις 11:02 ΠΜ, Petros Electron είπε το ειδα το βιντεο, κοιτα να δεις ολοι αυτοι οι κύλινδροι που εχουν πολλά pins και ενεργο στοιχείο λιγο πολυ ετσι συμπεριφέρονται. Το ιδιο ηταν και ο DCK που ειχα. Και λεω ειχα ειναι γιατι τον άλλαξα ο νεος που εχω ειναι με δίσκους και οχι με pins.Ok μονο ενα pin εχει για το disc controller. Εγω στην θέση σου θα εβαζα λιγο λαδάκι σιλικόνης (ναι αυτο που εχεις) κακο πιστεύω οτι δεν θα κανει στους κυλίνδρους. Εγω το βαζω και σε αυτον που εχω τώρα (με τους δίσκους) και λειτουργεί ποιο ομαλά. ο dck πλεον δεν θεωρειται ασφαλης?
sakis697 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gorge18 είπε https://www.skroutz.gr/s/20549266/Secukey-K2EM-W-Adiavrocho-Access-Control-gia-Prosvasi-me-Daktyliko-Apotypoma-Karta-kai-Kodiko.html + https://www.skroutz.gr/s/24696645/Real-Safe-Magnitiko-Tag-Prosvasis-125kHz-Mple-IDC-005.html + https://www.skroutz.gr/s/57262038/EOS-Trofodotiko-Access-Control-12VDC-3A-me-thesi-mpatarias-7Ah-gia-Systimata-Elegchou-Prosvasis.html Κοιτας την συνδεσμολογια που εχει πανω, βαζεις και μια μπαταρια και εισαι μια χαρα! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μου έδωσες όλη την λύση! 1
johnieXoX Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Νίκαια, 1ος όροφος. Κλειδαριά potent 7000. Θεωρείται ασφαλής; Αν όχι, ποια είναι η πιο value for money επιλογή, μιας και υπάρχει οικονομική στενότητα; Ευχαριστώ Το κλειδί είναι αυτό: Επεξ/σία 22 Μαρτίου από johnieXoX
Danai174 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Καλησπέρα, θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας σε εξωτερική πόρτα σπιτιού. Σε ένα που επισκέφτηκα μου είπαν να πάω σε πόρτα από αλουμίνιο ή ξύλο ώστε να μην αλλοιωθεί όπως το laminate, και τιμές από απλή άσπρη αλουμινίου γύρω στα 1.500 μέχρι 2.500 αν πάω σε αλουμινίου με χρώμα ή σχέδια ή σε ξύλο. Επίσης παράδοση σε 1,5 με δυο μήνες. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε ότι όντως κάπου εκεί παίζουν οι τιμές σε αυτά τα υλικά και ποιο από τα δύο να προτιμήσω, καθώς και αν έχετε προτάσεις για την δουλειά αυτή στη Λάρισα.
costas_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εκεί είναι οι χρόνοι παράδοσης, στους 2 μήνες. Εαν την πόρτα την κτυπά ο ήλιος ή είναι εκτεθημένη σε αέρα & υγρασία τότε το πάνελ αλουμινίου είναι μονόδρομος. Η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη για Αθήνα αλλά ίσως να είναι διακαιολογημένη για επαρχία. Οι μεγάλοι κατασκευαστές σε πόρτες ασφαλείας νομίζω ότι έχουν σταθετές τιμές Αθήνα/επαρχία, ενώ χρεώνουν κάτι παραπάνω για τα νησιά. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από costas_
occcco Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, Μολις ανακαλυψα το forum και ειναι πολυ ενδιαφερον οσα διαβασα. Νοικιαζω και εγω και το σπιτι εχει μια κλειδαρια diamond multisafe. Στην γειτονια γινεται χαμος και ηθελα να ρωτησω ποσο ασφαλεις ειναι? Τι θα προτεινατε για μεγαλυτερη ασφαλεια? Ευχαριστω
mclein² Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 9 hours ago, occcco said: Καλησπέρα σε όλους, Μολις ανακαλυψα το forum και ειναι πολυ ενδιαφερον οσα διαβασα. Νοικιαζω και εγω και το σπιτι εχει μια κλειδαρια diamond multisafe. Στην γειτονια γινεται χαμος και ηθελα να ρωτησω ποσο ασφαλεις ειναι? Τι θα προτεινατε για μεγαλυτερη ασφαλεια? Ευχαριστω ειναι οσο ασφαλης οσο ενας κυλινδρος των 25 ~ 30 ευρω. On 22/03/2025 at 01:09, johnieXoX said: Νίκαια, 1ος όροφος. Κλειδαριά potent 7000. Θεωρείται ασφαλής; Αν όχι, ποια είναι η πιο value for money επιλογή, μιας και υπάρχει οικονομική στενότητα; Ευχαριστώ ακομη και για τη Νικαια αυτο το κλειδι/κλειδαρια δεν ειναι πλεον ασφαλες. πρεπει να δαπανηθουν 160 ~ 180 για ενα σετ κλειδαριας/κυλινδρου με πατενταρισμενα κλειδια τυπου cisa astral tekno pro.
johnieXoX Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 7 ώρες πριν, mclein² είπε ακομη και για τη Νικαια αυτο το κλειδι/κλειδαρια δεν ειναι πλεον ασφαλες. πρεπει να δαπανηθουν 160 ~ 180 για ενα σετ κλειδαριας/κυλινδρου με πατενταρισμενα κλειδια τυπου cisa astral tekno pro. δηλαδή κάτι τέτοιο χρειάζεται; πιάνουν τα χέρια μου, αλλά δεν είμαι κλειδαράς ούτε πορτοποιός.. μπορώ να το βάλω μόνος μου; τι περίπου κόστος να περιμένω από κλειδαρά;
mclein² Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 hour ago, johnieXoX said: δηλαδή κάτι τέτοιο χρειάζεται; πιάνουν τα χέρια μου, αλλά δεν είμαι κλειδαράς ούτε πορτοποιός.. μπορώ να το βάλω μόνος μου; τι περίπου κόστος να περιμένω από κλειδαρά; ναι, αυτο χρειαζεσαι. εγω εγραψα τιμη με τοποθετηση
panoramix01 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα Θα ήθελα τη γνωμη σας. Μονοκατοικία με κάμερες και συναγερμό (και τα δύο με κοινό ΚΛΣ). Περιοχή Σαρωνίδας. Υπάρχει κύρια πόρτα αλουμινίου με αφαλό Cisa Astral S και κλειδαριά 3 σημείων Cisa (μαχαιρωτή ή γραναζωτή δεν θυμάμαι). Σκεφτόμουν να προσθέσω στην πόρτα την ABUS PR2600 ή παρόμοια (απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη κλειδαριάς μέσα/έξω στη μπάρα) ώστε να κερδίσω χρόνο μιας και η ανταπόκριση της αστυνομίας στη περιοχή μας δεν είναι και η καλύτερη. Σας ευχαριστώ.
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, panoramix01 είπε Καλησπέρα Θα ήθελα τη γνωμη σας. Μονοκατοικία με κάμερες και συναγερμό (και τα δύο με κοινό ΚΛΣ). Περιοχή Σαρωνίδας. Υπάρχει κύρια πόρτα αλουμινίου με αφαλό Cisa Astral S και κλειδαριά 3 σημείων Cisa (μαχαιρωτή ή γραναζωτή δεν θυμάμαι). Σκεφτόμουν να προσθέσω στην πόρτα την ABUS PR2600 ή παρόμοια (απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη κλειδαριάς μέσα/έξω στη μπάρα) ώστε να κερδίσω χρόνο μιας και η ανταπόκριση της αστυνομίας στη περιοχή μας δεν είναι και η καλύτερη. Σας ευχαριστώ. Εφόσον είναι μονοκατοικία, δεν μπορεί να μπει ο κλέφτης από παράθυρο ή μπαλκονόπορτα αν θέλει? Θα πρέπει να μπει μόνο απο την κύρια είσοδο?
panoramix01 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εφόσον είναι μονοκατοικία, δεν μπορεί να μπει ο κλέφτης από παράθυρο ή μπαλκονόπορτα αν θέλει? Θα πρέπει να μπει μόνο απο την κύρια είσοδο? Στα παραθυρα έχουν μπει Cal Doublex για έξτρα προστασία.
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 ώρες πριν, panoramix01 είπε Στα παραθυρα έχουν μπει Cal Doublex για έξτρα προστασία. Πάλι μιλάμε για δευτερόλεπτα για να μπει. Λοστος και μπαίνει σε 10 δευτερόλεπτα. Ο κλέφτης επιλέγει τον πιο γρήγορο τρόπο. Όχι τον πιο φθηνό ή τον πιο λογικό για εσένα. Οπότε καλύτερα να προσανατολιστεις σε κάτι που θα δώσει επιπλέον χρόνο, ενώ εισαι μέσα. Αυτό που έδειξες πριν κάνει αυτή τη χρήση. Εφόσον έχεις κάμερες και συναγερμό, είσαι καλυμμένος με τον καλύτερο τρόπο
Winterdash Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Χαίρετε :) Θα γίνει αλλαγή της τριάδας κλειδαριά - κυλίνδρος - defender σε πόρτα Dierre 25ετίας, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης (ρετιρέ). Θα ήθελα να είναι όλα άψογα. Από κλειδαριές, είδα να προτείνεται η Cisa Revolution Pro. Ποιες άλλες είναι πολύ καλές, ή και καλύτερες; Περί κυλίνδρων, διαβάζω για DormaKaba Pentacross, Abloy Protec² και Evva 4KS (σκεφτόμουν για 4KS). Για Defender δεν έχω βρει πολλά, πέρα από MAG 4G, το οποίο ακούγεται αρκετά μπελαλίδικο με το έξτρα κλειδί (θα το έβαζα αν αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια, αλλά θα κοιτούσα και άλλες επιλογές). Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
mclein² Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου On 28/03/2025 at 22:25, Winterdash said: Χαίρετε :) Θα γίνει αλλαγή της τριάδας κλειδαριά - κυλίνδρος - defender σε πόρτα Dierre 25ετίας, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης (ρετιρέ). Θα ήθελα να είναι όλα άψογα. Από κλειδαριές, είδα να προτείνεται η Cisa Revolution Pro. Ποιες άλλες είναι πολύ καλές, ή και καλύτερες; Περί κυλίνδρων, διαβάζω για DormaKaba Pentacross, Abloy Protec² και Evva 4KS (σκεφτόμουν για 4KS). Για Defender δεν έχω βρει πολλά, πέρα από MAG 4G, το οποίο ακούγεται αρκετά μπελαλίδικο με το έξτρα κλειδί (θα το έβαζα αν αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια, αλλά θα κοιτούσα και άλλες επιλογές). Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. εξωτερικα εχεις διακοσμητικο που ενωνει το μπουλ με την κλειδαροτρυπα ή ειναι δυο χωριστα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα