mclein² Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 6 minutes ago, Nasosdem said: Απάντηση από Siamo: 740€ + ΦΠΑ για την Atros, η τοποθέτηση μέσα. Επ'ουδενί δεν αλλάζουμε Defender σε μαγνητικό, γιατί στις δικές του πόρτες το μαγνητικό με ένα λοστό έχει βγει, ενώ αυτό που έχει μαμά είναι εσωτερικά, δεν αφαιρείται. Τοποθετεί ΠΑΝΤΑ με τσιμέντο (το τόνισε). Κλειδαριά χρησιμοποιεί Mottura Defender. Κύλινδρο έχει ASSA ABLOY ST8. Μου έδωσε εναλλακτική KESO 8000 με ~80€ πάνω, και μου είπε ότι έχει και άλλους. Βλέπω οτι ο @mclein² από Siamo προτείνει μόνο CES DM 5. Επειδή μιλάμε για νέα τοποθέτηση, οπότε υπάρχει περιθώριο να κάνουμε αλλαγές, να ρωτήσω για τον CES τον Siamo; Έχει και EVA MCS... ces dm και να μην αλλαξει η τιμη για κανενα λογο προς τα πανω. κανονικα πρεπει να σου κοψει λεφτα. εναλλακτικη απ'αυτες που εχει : M&C Move, τα αλλα που εχει διαθεσιμα κ ειναι γνωστα ειναι λαθος επιλογες. δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο περα απο καποιο σοβαρο κυλινδρο. 3
harricane Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Καλησπέρα Σε πόρτα balomenos 5 ετων, με αυτο το defender της φωτογραφιας που εχει Κλειδαριά Securemme και αφαλο maxilock, τι αλλαγες προτεινετε να κανω?
Petros Electron Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 5 ώρες πριν, harricane είπε Καλησπέρα Σε πόρτα balomenos 5 ετων, με αυτο το defender της φωτογραφιας που εχει Κλειδαριά Securemme και αφαλο maxilock, τι αλλαγες προτεινετε να κανω? Λογικα καμια απο την στιγμη που ο κύλινδρος και η κλειδαριά λειτουργούν κανονικά. Τωρα αν θελεις να αλλάξεις για δικούς σου λογους, μπορεις να αλλάξεις κυλινδρο με νεο defender και κλειδαριά με κάποια καλύτερη πχ Cisa, Mul-T-Lock, Moturra, ISEO κλπ Αναλογα με το τι λεφτα θελεις να δωσεις και τις αναγκες σου
Nasosdem Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 10:53 ΠΜ, mclein² είπε ces dm και να μην αλλαξει η τιμη για κανενα λογο προς τα πανω. κανονικα πρεπει να σου κοψει λεφτα. εναλλακτικη απ'αυτες που εχει : M&C Move, τα αλλα που εχει διαθεσιμα κ ειναι γνωστα ειναι λαθος επιλογες. δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο περα απο καποιο σοβαρο κυλινδρο. 40€+ΦΠΑ ο M&C Move. Ο KESO 8000 έχει 80€+ΦΠΑ αλλά νομίζω δεν υπάρχει νόημα να πάμε σε κάτι άλλο πέρα του M&C...
mclein² Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 10 minutes ago, Nasosdem said: 40€+ΦΠΑ ο M&C Move. Ο KESO 8000 έχει 80€+ΦΠΑ αλλά νομίζω δεν υπάρχει νόημα να πάμε σε κάτι άλλο πέρα του M&C... σωστα, οπως τα ειπες. M&C και τελος.
snb Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Θέλω να αλλάξω τους κυλίνδρους με διπλής ενέργειας. Τι μέγεθος κύλινδρο πρέπει να αγοράσω; Επεξ/σία 18 Απριλίου από snb
Petros Electron Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, snb είπε Τι μέγεθος κύλινδρο πρέπει να αγοράσω; 30/55 ειναι αυτος που εχεις. 2 ώρες πριν, snb είπε Παρε εναν break secure https://www.skroutz.gr/s/47047941/Thirard-Kylindros-Kleidarias-Asfaleias-85mm-30-55-me-3-Kleidia-Asimi-00058836.html?product_id=86403421&sponsored=listing 1
snb Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 4 minutes ago, Petros Electron said: 30/55 ειναι αυτος που εχεις. Παρε εναν break secure https://www.skroutz.gr/s/47047941/Thirard-Kylindros-Kleidarias-Asfaleias-85mm-30-55-me-3-Kleidia-Asimi-00058836.html?product_id=86403421&sponsored=listing επειδή εξέχει αρκετά, μήπως να δοκιμάσω με μικρότερη διάσταση?
Petros Electron Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Για το μεσα θεμα δεν εχεις πρόβλημα, μπορεις να παρεις και 30/50 άλλα για το εξω (30) δεν νομίζω να βρεις λιγότερο από 30. Έχει σε 27 αλλα οχι πχ 27/50. Για αυτο σου ειπα να παρεις anti snap 1
snb Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 hours ago, Petros Electron said: Για το μεσα θεμα δεν εχεις πρόβλημα, μπορεις να παρεις και 30/50 άλλα για το εξω (30) δεν νομίζω να βρεις λιγότερο από 30. Έχει σε 27 αλλα οχι πχ 27/50. Για αυτο σου ειπα να παρεις anti snap τελικά βρήκα και πήρα την AGB 5000PS 30/50 και χωράει μία χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια 1
Petros Electron Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Επεσα πανω σε αυτον : AGB GENIO 18 παθητικα και 6 ενεργα pins. Ειναι νεο μοντελο?. Υπαρχει στην Ελλαδα? Αξιζει?
reystar Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 1:37 ΜΜ, Petros Electron είπε Επεσα πανω σε αυτον : AGB GENIO 18 παθητικα και 6 ενεργα pins. Ειναι νεο μοντελο?. Υπαρχει στην Ελλαδα? Αξιζει? https://kleidia.biz/kylindros-asfaleias-agb-genio-me-5-kleidia-kleidi-egkatastashs Αυτος δεν ειναι?
Petros Electron Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 1 ώρα πριν, reystar είπε Αυτος δεν ειναι? Ναι. Τον βρηκα απο ξενα sites. Οποτε υπαρχει και στην Ελλαδα. Μονο ένας μπορεί να μας πει αν αξιζει και αυτος ειναι ο @mclein² 1
Nekf Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Στο διαμέρισμα που μένω έχω ξύλινη πόρτα και πάνω «φοράει» κύλινδρο cisa astral tekno pro και πρόσθετη κλειδαριά. Στην κατοχή μου έχω έναν iseo Rme αξίζει η αλλαγή του tekno στον iseo; Αν δεν αξίζει τι κύλινδρο μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Petros Electron Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Nekf είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Στο διαμέρισμα που μένω έχω ξύλινη πόρτα και πάνω «φοράει» κύλινδρο cisa astral tekno pro και πρόσθετη κλειδαριά. Στην κατοχή μου έχω έναν iseo Rme αξίζει η αλλαγή του tekno στον iseo; Αν δεν αξίζει τι κύλινδρο μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρονια πολλα. Πιστευω οτι ειναι ανώτερος του cisa astral tekno pro, γιατι και πιο ακριβός ειναι άλλα και ποιο πολλές προστασίες εχει σε οτι αφορα τον συνδυασμό του. Όποτε αν τον εχεις και "κάθετε" ναι γιατι οχι ? Απο την στιγμη που εχεις ξύλινη πορτα δεν νομίζω οτι εχει νόημα να βαλεις κατι καλύτερο. Κλείδωνε και την εξτρα κλειδαριά και θα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα