Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σπιτι ενος συγγενη σκεφτομαστε να βαλουμε πορτα ασφαλείας.  Μεχρι στιγμης σε 2 διαμερισματα δικα μας εχουμε βαλει μπαλωμενος , μια πριν 15 χρονια με το αναδιπλουμενο κοκκινο κλειδι και μια πριν 6 χρονια με κοκκινο κλειδι κυλινδρικό ναβτο πω ετσι. Τωρα που εκλεισε ο Μπαλωμένος... Τι εταιρια αξιζει να μπει ? Το ρωταω ως αξια πόρτας με κλειδαρια, πχ σε αυτη που βαλανε προ 15ετιας αν χάσεις το κλειδι εχει ενα πράσινο που βαζεις στη κλειδαρια και πηγαινες υποτιθεται στον Μπαλωμενο κ σου εβγαζε αλλο..

• Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Σε σπιτι ενος συγγενη σκεφτομαστε να βαλουμε πορτα ασφαλείας.  Μεχρι στιγμης σε 2 διαμερισματα δικα μας εχουμε βαλει μπαλωμενος , μια πριν 15 χρονια με το αναδιπλουμενο κοκκινο κλειδι και μια πριν 6 χρονια με κοκκινο κλειδι κυλινδρικό ναβτο πω ετσι. Τωρα που εκλεισε ο Μπαλωμένος... Τι εταιρια αξιζει να μπει ? Το ρωταω ως αξια πόρτας με κλειδαρια, πχ σε αυτη που βαλανε προ 15ετιας αν χάσεις το κλειδι εχει ενα πράσινο που βαζεις στη κλειδαρια και πηγαινες υποτιθεται στον Μπαλωμενο κ σου εβγαζε αλλο..

H Κλειδαρια αυτη που αναφερεις ειναι η omega plus, και μπορεις να την βρεις ακομα και σημερα. Επισης αν χασεις κλειδι και θελεις να βγαλεις νεο απο την 2η ζωη εχει omega points που βγαζεις εκει εχτρα κλειδι, δεν χρειαζεται δηλ να πας στον μπαλωμενο που ετσι και αλλιως εχει κλεισει.
Επειδη ειχε η συχωρεμένη η μανα μου τετοια πορτα απο τον μπαλωμένο να πω οτι αυτες οι πορτες που εβαζε προ 15ετιας ηταν εξαιρετικες, η πορτα λειτουργει ακομα και σημερα χωρις το παραμικρο προβλημα και την παραμικρη συντηρηση.
Τωρα που δεν παιζει πλεον στην αγορα, για εμενα δες σε Si***o απλα εκει δεν εχεις πολλες επιλογες για το θεμα της κλειδαριας (βαζει τις δικες του).
Προτιμησε την CES DM οπως εχει αναφερθει εδω, αν τελικα καταληξεις προς τα εκει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosno1com είπε

Δες rock, παραγωγικός τυπος, και golden door. Για κλειδαριές κλπ εμένα με βοήθησε πολύ ο @mclein² .

Με 900€ παίρνεις καλή πόρτα και κλειδαριά/κύλινδρο.

• Haha 1
Δημοσ.

καλημέρα, 

μέσω Εξοικονομώ 2023 αλλάζω όλα τα αλουμίνια σε μονοκατοικία.

Για την εξώπορτα δεν θέλω να βάλω απλή αλουμινίου, αλλά μια καλή ασφαλείας (θωρακισμένη ?) με θερμομόνωση (να καλύπτει δλδ της ανάγκες του προγράμματος)

και με έναν κύλινδρο που όταν τον δουν οι "ενδιαφερόμενοι" να πάνε στο επόμενο πιο εύκολο σπίτι...

έχετε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος,έχει γνώμη για τις πόρτες steel door;

Έχει μια καλή, την steel door από θέμα θωράκισης,όπως έχω μελετήσει όμως το σαϊτ είναι λίγο απαρχαιωμένο και δεν λέει τίποτα από κλειδαριες ,κυλινδρους κλπ!

Ξέρει κάποιος αν βάζει τσιμέντο ;

Επίσης μια τόσο καλή και βαριά πόρτα δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί 3 μεντεσέδες αντί για δύο όπως είδα στο σχέδιο;

Η πόρτα θα μπει στο Χαλάνδρι,σε φίλο και του πρότεινα να κοιτάξει και εκεί.

Ευχαριστώ για την οποία απάντηση!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, red66phone είπε

έχετε να προτείνετε κάτι?

Πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις και σε ποια πόλη εισαι ?

5 ώρες πριν, Patrikeas είπε

Γνωρίζει κάποιος,έχει γνώμη για τις πόρτες steel door;

Έχει μια καλή, την steel door από θέμα θωράκισης,όπως έχω μελετήσει όμως το σαϊτ είναι λίγο απαρχαιωμένο και δεν λέει τίποτα από κλειδαριες ,κυλινδρους κλπ!

Ξέρει κάποιος αν βάζει τσιμέντο ;

Τους παιρνεις τηλ και τους ρωτας.. Απλο ειναι.. Οπως και επισης τι βαζουν απο κλειδαρια κυλινδρο και defender και τα παραθετεις εδω για να παρεις γνωμες..

Δημοσ.

Επανέρχομαι μετά από ψάξιμο. Θελω να τοποθετήσω πόρτα ασφαλείας. Περιοχή Χαλκίδα. Αφού κοίταξα σε διάφορα μαγαζιά μάλλον θα καταλήξω προς ατρος μεριά γιατί το παραγωγικό με ανεβάζει αρκετά στο budget. Να προτιμήσω ces dm ; Μελλοντικά μπορώ να βάλω ότι αφαλό θέλω; Κλειδαριά τι βαζουμε ; Να προτιμήσω κάποια; Τι γνώμη έχουμε γενικα για την πόρτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@physics, σου είπαν ότι βάζουν την atros στην Χαλκίδα; Εμένα μου είχαν πει ότι δεν την τοποθετούν εκτός Αττικής καθόλου. 740€ έχει ο παραγωγικός τυπος και νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερη επιλογή. Η atros πόσο κάνει ;

Edit. @JakeKaufman απεργεις σήμερα και δεν βάζεις τα χαχανιτα σου;;;; Μην επαναληφθεί.

Επεξ/σία από efib
  • Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις και σε ποια πόλη εισαι ?

Ραφήνα είναι η κατοικία,

δεν έχω πρόβλημα να ανέβω πάνω από τον μέσο όρο κόστους για κάτι ποιοτικό που θα με καλύψει μακροπρόθεσμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, efib είπε

@physics, σου είπαν ότι βάζουν την atros στην Χαλκίδα; Εμένα μου είχαν πει ότι δεν την τοποθετούν εκτός Αττικής καθόλου. 740€ έχει ο παραγωγικός τυπος και νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερη επιλογή. Η atros πόσο κάνει ;

Μου πρότειναν σιγουρα παραγωγικό το οποίο σίγουρα προτιμώ αλλά με παει εκτος budget. Αν κατάλαβα καλά δεν αρνήθηκαν για ατρος. Θα το ξαναδώ όμως μήπως είναι λάθος δικό μου. Είσαι σίγουρη ότι η τιμή είναι για παραγωγικό και όχι για ατρος;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, red66phone είπε

δεν έχω πρόβλημα να ανέβω πάνω από τον μέσο όρο κόστους για κάτι ποιοτικό που θα με καλύψει μακροπρόθεσμα

Δες απο την γνωστή εταιρία αν βαζουν στην περιοχη σου (ρώτησε τους) και για πανω απο τον μεσο ορο το μοντέλο "παραγωγικός τυπος" η το EXTRA1

14 ώρες πριν, efib είπε

740€ έχει ο παραγωγικός τυπος και νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερη επιλογή

Χωρις το ΦΠΑ, με το ΦΠΑ = 917,6

Δημοσ.

Λάθος, 740€ η ατρος και 1140€ ο παραγωγικός τυπος. 

Δες και την rock καθώς είναι ανάμεσα σε shell και παραγωγικό τύπο. Θα ψάξω να δω τι τιμή αν θέλεις. Γενικά στην rock μου φάνηκαν περισσότερο συνεργάσιμοι από ότι στην εταιρία που δίνει τον παραγωγικό τυπο

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, efib είπε

Δες και την rock καθώς είναι ανάμεσα σε shell και παραγωγικό τύπο. Θα ψάξω να δω τι τιμή αν θέλεις. Γενικά στην rock μου φάνηκαν περισσότερο συνεργάσιμοι από ότι στην εταιρία που δίνει τον παραγωγικό τυπο

Δεν τις έχω δει καθόλου να σου πω. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ. Από το μαγαζί π..? Δεν χάνω τίποτα αν πεταχτώ να ρίξω μια ματιά. Εκεί έχουμε επιλογή κυλίνδρου & κλειδαριάς; Υπάρχει κάποιος που έχει ψωνίσει από εκεί να πει μια γνώμη;

Επεξ/σία από physics
Δημοσ.

@physics, ναι, αυτό το μαγαζί λέω. Δίπλα είναι τα μαγαζιά, οπότε κάνε μια βόλτα. Στην rock μου είπε ότι μπορώ να του πάω εγώ κύλινδρο για να βάλει εάν θέλω. Γενικά ήταν πιο εξυπηρετικός και πιο ευέλικτος στις επιλογές. 

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, efib είπε

Ευχαριστώ για την διόρθωση

5 ώρες πριν, physics είπε

Από το μαγαζί π....

Μην γράφετε ονόματα καταστημάτων. Απαγορεύεται και θα κλειδωθεί το νήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...