Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, για διαμέρισμα στην Αθήνα που ανακαινίζω, προσφορά από την gd για πόρτα

standard 15 σημείων, class 4 με επένδυση laminate , κλειδαριά 668g και αφαλό iseo r9, 

συνολικά 950€ με το ΦΠΑ. Πως σας φαίνεται συνολικά σαν κόστος και προστασία;

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cambo99 είπε

Καλησπέρα. Γνώμη για μαγνητικό defender df381 Mottura σε θωρακισμένη πόρτα; Αξίζει η έξτρα ασφάλεια απόκρυψης του κυλίνδρου; Ευχαριστώ...

αν δεν βαριέσαι να κάνεις την επιπλέον κίνηση που απαιτείται για να ανοίξει η πόρτα, σαν ασφάλεια κάτι περισσότερο προσφέρει. Έχει κ αρκετά χρήματα βέβαια....

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sotlim είπε

Καλημέρα, για διαμέρισμα στην Αθήνα που ανακαινίζω, προσφορά από την gd για πόρτα

standard 15 σημείων, class 4 με επένδυση laminate , κλειδαριά 668g και αφαλό iseo r9, 

συνολικά 950€ με το ΦΠΑ. Πως σας φαίνεται συνολικά σαν κόστος και προστασία;

αθηνα εβαλα 720€ (cash no fpa) τοποθετημένη διπλη θωράκιση με πετροβάμβακα με κάθετη λαβή 60cm,laminate noce εμπρος λευκη πίσω, 18 σημεία, κλειδαριά με καταπέλτη mottura, cisa defender, agb genio πριν λιγες ημερες, τοποθέτηση με μπετόβεργες αφρό και τσιμέντο, χωρια το φιλοδώρημα 

Δημοσ.
1 hour ago, the troll said:

αθηνα εβαλα 720€ (cash no fpa) τοποθετημένη διπλη θωράκιση με πετροβάμβακα με κάθετη λαβή 60cm,laminate noce εμπρος λευκη πίσω, 18 σημεία, κλειδαριά με καταπέλτη mottura, cisa defender, agb genio πριν λιγες ημερες, τοποθέτηση με μπετόβεργες αφρό και τσιμέντο, χωρια το φιλοδώρημα 

δεν εχει σχεση η πορτα σου με της golden door. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ.

• Haha 1
Δημοσ.

Στη φανταστική μου πολυκατοικία, σημάδεψαν ΟΛΕΣ τις πόρτες (17 διαμερίσματα) με κόλλα για να δουν ποιες θα ανοίξουν απο κατοίκους. Το έχετε δει κ σε άλλες πολυκατοικίες?!!!

image.png.0dba67ea050799834a7589587f4353dc.png

• Sad 1
Δημοσ.

Σε μας έβαλαν κομματάκια σελοτειπ χαμηλά, τα έβγαλα από όλα 18 διαμερίσματα, και ενημέρωσα όλους τους ιδιοκτήτες.

Δημοσ.

μπορει τοπικός πχ κλειδαράς να κανει κόλπα, για να κάνετε αναβαθμίσεις κλπ 
πριν χρονια συνάδελφος μαιμουδιαζε εξοχικές κατοικίες να κανει δουλιες,
μεχρι που τον πιάσανε και εκλεισε το μαγαζι που ειχε 

Δημοσ.
11 hours ago, mclein² said:

πιο πιθανο ειναι να ηθελαν να το παρουν επενδυτες για ανακυκλωση μεταλλων.

οντως ομως χρειαζεσαι αναβαθμιση, ειτε ωμεγα - ειτε μοτουρα 3δ - ειτε σετ κυλινδρου...

Πήγα σε ένα μαγαζί σήμερα και μου είπε securemme κορμό, cisa tekno και defender cisa 280 ευρώ χωρίς φπα. Περισσότερες λεπτομέριες δεν μου είπε. Μου κάνει εντύπωση γιατί στο site τους έχουν και άλλες επιλογές αλλά μόνο αυτό μου πρότεινε. Θα πάω και το πρωί σε άλλο ένα να δω τι θα μου πει.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Πήγα σε ένα μαγαζί σήμερα και μου είπε securemme κορμό, cisa tekno και defender cisa 280 ευρώ χωρίς φπα. Περισσότερες λεπτομέριες δεν μου είπε. Μου κάνει εντύπωση γιατί στο site τους έχουν και άλλες επιλογές αλλά μόνο αυτό μου πρότεινε. Θα πάω και το πρωί σε άλλο ένα να δω τι θα μου πει.

Σε "εσφαξε" δες αλλου και μακρια απο αυτο το κατάστημα..
Αλήθεια, ειναι με την τοποθέτηση?
Μιλάμε για 347.20 τελική τιμη! ουαου!

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, mclein² said:

βαλε 2-3 φωτο απο την πορτα να τη δουμε γενικως, φαινεται 90s κ νομιζω δεν εχω ξαναδει το διακοσμητικο σου..

Έβγαλα και μερικές φώτο από την πόρτα

1

Spoiler

D7QL23I.jpeg

2

Spoiler

LrUsMSY.jpeg

3

Spoiler

GcWhLOu.jpeg

6 minutes ago, Petros Electron said:

Σε "εσφαξε" δες αλλου και μακρια απο αυτο το κατάστημα..
Αλήθεια, ειναι με την τοποθέτηση?
Μιλάμε για 347.20 τελική τιμη! ουαου!

Με τοποθέτηση ναι. Αλλά αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω θέλω να είναι και κάτι καλό. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Με τοποθέτηση ναι. Αλλά αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω θέλω να είναι και κάτι καλό. 

Δεν ειναι κατι ιδιετερο η πορτα σου σε απαιτησεις απο θεμα κλειδαριας και λοιπων περιφεριακων. Με 180 ~ 250 ευρω βαζεις πολυ καλα πραγματα, καμια σχεση με αυτα που σου πρότεινε αυτο το καταστημα που πηγες.
Και κατι offtopic πως χαλιεμαι οταν βλεπω να βαζουν τέτοιες μαγνητικές επαφές συναγερμού ετσι σε αυτες στις πορτες ασφάλειας. Αφου εχει και χωνευτές που δεν φαινονται καν.. Αλλα πρεπει να ειναι σωστος ο μάστορας.. Αυτα απο εμενα που ημουν πρώην συναγερματζης..

TRP1013br-1100x1100w.png

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, sphinxgr said:

Στη φανταστική μου πολυκατοικία, σημάδεψαν ΟΛΕΣ τις πόρτες (17 διαμερίσματα) με κόλλα για να δουν ποιες θα ανοίξουν απο κατοίκους. Το έχετε δει κ σε άλλες πολυκατοικίες?!!!

παιζει φουλ στην αθηνα, απο ομονοια εως ανω πατησια !

εχετε κ ευκολες πορτες με σιζα κλειδαριες - πολλες εκ των οποιων ειναι με εργοταξιακο συνδιασμο...

Δημοσ.
15 hours ago, Luciddream said:

σε κλεβει...

αν ψαξεις στο νετ, θα δεις οτι τα πραγματα που λεει βαρια βαρια θα βγουν 100 ~ 120 ευρω...

εσυ πως αξιολογεις τα υπολοιπα χρηματα για εργασια 2 ωρων ; 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, mclein² said:

σε κλεβει...

αν ψαξεις στο νετ, θα δεις οτι τα πραγματα που λεει βαρια βαρια θα βγουν 100 ~ 120 ευρω...

εσυ πως αξιολογεις τα υπολοιπα χρηματα για εργασια 2 ωρων ; 

Σίγουρα πολλά, τι άλλη πρόταση έχουμε? Είδα έγραψες για μοτουρα και omega, έχουμε συγκεκριμένα μοντέλα η γενικά ?

Δημοσ.
13 minutes ago, Luciddream said:

Σίγουρα πολλά, τι άλλη πρόταση έχουμε? Είδα έγραψες για μοτουρα και omega, έχουμε συγκεκριμένα μοντέλα η γενικά ?

περιοχη ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...