Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Luciddream said:

Άνω Ηλιούπολη 

omega plus στα 250 ~ 270

ή 

cisa / mottura / iseo + kaba experT plus + sferik rok + kt065 + εργασια = 270€

ή 

cisa / mottura / iseo + evva akura 44 + sferik rok + kt065 + εργασια = 250€

ή

cisa / mottura / iseo + evva 4ks + sferik rok + kt065 + εργασια = 300€

αυτες ειναι καποιες τιμες που πρεπει να εχεις κατα νου

ολα 5κλειδα - ολα πατενταρισμενα - ολα στο ΤΟΠ επιπεδο

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, τους 2 - 3 τελευταίους μήνες έχω διαβάσει πάρα πολλά thread του φορουμ, καθώς είμαι σε αναζήτηση πόρτας ασφαλείας και  θα ήθελα αν μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε τα συμπεράσματά μου.

1) Ισχύει ότι από τους καλύτερους συνδυασμούς κλειδαριάς - κυλίνδρου - defender είναι

mul-t-lock loss / cisa evolution pro,   evva 4ks / abloy protec 2  ,  bd200 / sferik rok.

Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος:

• Ισχύει ότι ο abloy είναι λίγο καλύτερος με μία ελαφρία δυσκολία στην καθημερινή χρήση με το μισό γύρισμα πίσω;
  • Ισχύει ότι υπάρχει και μία έκδοση του abloy protec 2 που αντέχει περισσότερο από τον απλό στο οξύ. 
  • Υπάρχει κάποιο καλύτερο defender όχι μαγνητικό και χωρίς να ξεφεύγει πολύ το κόστος από τα 2 παραπάνω και να προσφέρει περισσότερη προστασία από την μέθοδο διάρρηξης με οξυ? 

2) Καθώς ο ένας πορτάς που κλείνω (νομίζω δουλεύει πόρτα kete ) δεν μου βάζει τον abloy και από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, σε προηγούμενες σελίδες, ο λόγος πιθανόν είναι γιατί δουλεύει αποκλειστικα securreme κλειδαριά την απλή και όχι την γραναζωτή (δεν μου το έχει αναφέρει απλά το υποθέτω), πιστευέτε αξίζει να πάρω την έκδοση πόρτας με διπλή θωράκιση (με κόστος 600 + φπα ) από αυτόν και να τα αλλάξω όλα μετά? Η μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον πορτα (σε προσωπικό μήνυμα αν δεν επιτρέπεται στο φόρουμ) που να έχει αξιόλογη πόρτα και να μπορεί να βάλει τους παραπάνω συνδυασμούς? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Επεξ/σία από SteveKaras1989

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...