jimis_vts Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, NTDARK είπε Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνυματος μου, πηρα σημερα προσφορες απο καμια δεκαρια καταστήματα, θα αναφερω αυτη που μου αρεσε περισσότερο να μου πειτε τι θα αλλαζατε: - Αφαλός Κ3 diamond, η κλειδαριά γραναζωτη, ατσάλινο defender, πετροβαμβακας εσωτερικα η μονωση - 24 σημεια κλειδωματος, συρτης οπου στο κλειδωμα της πορτας γινεται και block - διπλης ενεργειας κλειδαρια, μη αντιγραφομενη - Υπαρχει δυνατότητα εγκατασταση με τσιμεντο στην κασα (+30€) Συνολικη τιμη 790. Το μόνο που λιγο με χαλαει ειναι οτι εχει εγγύηση στα μηχανικα μερη 1 χρονο μονο, ενω ολοι οι υπόλοιποι ειχαν 2. Απλα απο τιμη μου φανηκε πολυ καλη. Γνώμη για την κλειδαρια; Θα προχωρουσατε αφοβα; Άλλαξε κατάστημα. Δεν αναφέρεις θωράκιση μόνη, διπλή, τριπλή?? Κύλινδρος σκουπίδι, κλειδαριά ποιά ακριβώς? Defender του κιλού λογικά. Ότι χρεώνει 30€ το τσιμέντο είναι στην καλύτερη αλητεία. Το μόνο που αξίζει είναι η μόνωση. Και η τιμή ελπίζω να είναι με απόδειξη, αν δεν βάζει και φπα σε δουλεύει κανονικά.
NTDARK Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Άλλαξε κατάστημα. Δεν αναφέρεις θωράκιση μόνη, διπλή, τριπλή?? Κύλινδρος σκουπίδι, κλειδαριά ποιά ακριβώς? Defender του κιλού λογικά. Ότι χρεώνει 30€ το τσιμέντο είναι στην καλύτερη αλητεία. Το μόνο που αξίζει είναι η μόνωση. Και η τιμή ελπίζω να είναι με απόδειξη, αν δεν βάζει και φπα σε δουλεύει κανονικά. Κλειδαρια δεν μου ανέφεραν. Η θωράκιση ειναι διπλη εγω ξεχασα να τη γραψω. Χωρις φπα ειναι η τιμη. Εντωμεταξυ ειναι το πιο φθηνό απο τα υπολοιπα 7 καταστηματα που επισκεφτηκα. Που βρίσκετε ρε παιδιά πιο φθηνά... Αν δεν επιτρέπεται ας μου στειλει καποιος καποιο μαγαζι να κοιταξω. Πηγα και στον S στην Αθήνα, οι τιμες του ειναι απλησιαστες.. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από NTDARK
jimis_vts Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 ώρες πριν, NTDARK είπε Κλειδαρια δεν μου ανέφεραν. Η θωράκιση ειναι διπλη εγω ξεχασα να τη γραψω. Χωρις φπα ειναι η τιμη. Εντωμεταξυ ειναι το πιο φθηνό απο τα υπολοιπα 7 καταστηματα που επισκεφτηκα. Που βρίσκετε ρε παιδιά πιο φθηνά... Αν δεν επιτρέπεται ας μου στειλει καποιος καποιο μαγαζι να κοιταξω. Πηγα και στον S στην Αθήνα, οι τιμες του ειναι απλησιαστες.. Ναι αλλά ο s... έχει πόρτες και καλές μάλιστα... Χωρίς φπα με τέτοιο κύλινδρο θεωρώ ότι είναι ακριβά, αλλά ας απαντήσει και κάποιος που πήρε έστω "εργολαβική" πόρτα τον τελευταίο καιρό να έχουμε μια εικόνα... 1
camel555 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Καλημέρα, έχω παραγγείλει πόρτα της Sentry, μοντέλο standard και θέλω να ρωτήσω τι αφαλό θα μπορούσα να επιλέξω. Το κατάστημα μου πρότεινε Iseo R90 και το defender είναι Omega. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και δεν γνωρίζω από το αντικείμενο.
turbat0s Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, camel555 είπε έχω παραγγείλει πόρτα της Sentry, μοντέλο standard και θέλω να ρωτήσω τι αφαλό θα μπορούσα να επιλέξω. Το κατάστημα μου πρότεινε Iseo R90 και το defender είναι Omega Κόστος για όλα αυτά?
NTDARK Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 22 ώρες πριν, jimis_vts είπε Ναι αλλά ο s... έχει πόρτες και καλές μάλιστα... Χωρίς φπα με τέτοιο κύλινδρο θεωρώ ότι είναι ακριβά, αλλά ας απαντήσει και κάποιος που πήρε έστω "εργολαβική" πόρτα τον τελευταίο καιρό να έχουμε μια εικόνα... Πραγματικά παντως ρωτησα ακομα 5 ατομα, σε αυτες τις προδιαγραφες πορτας ολοι παιζουν στα 900. Δεν ξερω πως βγαζεις συμπερασμα οτι με δουλευει αν πλεον στην αγορα παιζουν παντου αυτες οι τιμες. Μακαρι να γραψει και κανεις αλλος Αττικη, ποσο εχει τοποθετησει προσφατα.
jimis_vts Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, NTDARK είπε Πραγματικά παντως ρωτησα ακομα 5 ατομα, σε αυτες τις προδιαγραφες πορτας ολοι παιζουν στα 900. Δεν ξερω πως βγαζεις συμπερασμα οτι με δουλευει αν πλεον στην αγορα παιζουν παντου αυτες οι τιμες. Μακαρι να γραψει και κανεις αλλος Αττικη, ποσο εχει τοποθετησει προσφατα. Εργολαβική πόρτα που λέμε χωρίς φπα με κύλινδρο του κιλού πάνω από 650€ δε παίζει. Σε σάιτ που κοιτάω δηλαδή. Τώρα ποιούς 5 ρώτησες εσύ ξέρεις... 1
mclein² Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 02/08/2025 at 20:45, NTDARK said: Αν δεν επιτρέπεται ας μου στειλει καποιος καποιο μαγαζι να κοιταξω. Πηγα και στον S στην Αθήνα, οι τιμες του ειναι απλησιαστες.. ο Σιαμος δεν εχει πορτα με 750€ + φπα ? 10 hours ago, NTDARK said: Πραγματικά παντως ρωτησα ακομα 5 ατομα, σε αυτες τις προδιαγραφες πορτας ολοι παιζουν στα 900. Δεν ξερω πως βγαζεις συμπερασμα οτι με δουλευει αν πλεον στην αγορα παιζουν παντου αυτες οι τιμες. Μακαρι να γραψει και κανεις αλλος Αττικη, ποσο εχει τοποθετησει προσφατα. ποιες ειναι οι προδιαγραφες ; γιατι καμια προδιαγραφη δεν εγραψες.. εκτος αν θεωρεις οτι τα 24 κλειδωματα με τα 8 να ειναι ενεργα ειναι καποια σοβαρη προδιαγραφη. 20 hours ago, camel555 said: Καλημέρα, έχω παραγγείλει πόρτα της Sentry, μοντέλο standard και θέλω να ρωτήσω τι αφαλό θα μπορούσα να επιλέξω. Το κατάστημα μου πρότεινε Iseo R90 και το defender είναι Omega. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και δεν γνωρίζω από το αντικείμενο. defender omega δεν υπαρχει...για κλειδαριες κυλινδρου... Επεξ/σία 4 Αυγούστου από mclein² 1
camel555 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 ώρες πριν, mclein² είπε defender omega δεν υπαρχει...για κλειδαριες κυλινδρου... Θα περάσω σήμερα από το κατάστημα για διευκρίνηση. Ο αφαλός Iseo R90 είναι καλός; να κοιτάξω κάποιον άλλον; Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
mclein² Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 21 hours ago, camel555 said: Θα περάσω σήμερα από το κατάστημα για διευκρίνηση. Ο αφαλός Iseo R90 είναι καλός; να κοιτάξω κάποιον άλλον; Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. r90 γερμανικο προφιλ ή δικο τους ; γενικα ειναι ενας κυλινδρος που εχει καποια "αλλοίωση" - σκουπιδι δεν ειναι αλλα υπαρχουν καποια κρουσματα στο κεντρο της αθηνας... 1
camel555 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, mclein² είπε r90 γερμανικο προφιλ ή δικο τους ; γενικα ειναι ενας κυλινδρος που εχει καποια "αλλοίωση" - σκουπιδι δεν ειναι αλλα υπαρχουν καποια κρουσματα στο κεντρο της αθηνας... Καλημέρα, θα μπορούσες να μου προτείνεις 2-3 αφαλούς, που κατά την γνώμη σου είναι από τους πιο ασφαλείς; Χρήση σε γραφείο, μπάτζετ μέχρι 250 ευρώ. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
mclein² Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 31 minutes ago, camel555 said: Καλημέρα, θα μπορούσες να μου προτείνεις 2-3 αφαλούς, που κατά την γνώμη σου είναι από τους πιο ασφαλείς; Χρήση σε γραφείο, μπάτζετ μέχρι 250 ευρώ. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. παιρνεις evva 4ks κ εισαι κομπλε. τιμη απο 185-190 εως 220 με 5 κλειδια & 5 καπελακια για ευκολο πιασιμο 1
camel555 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2025 στις 11:34 ΠΜ, mclein² είπε παιρνεις evva 4ks κ εισαι κομπλε. τιμη απο 185-190 εως 220 με 5 κλειδια & 5 καπελακια για ευκολο πιασιμο Καλημέρα, σε όσα καταστήματα κοίταξα, δίνουν 3 κλειδιά, μου διαφεύγει κάτι; Επεξ/σία 7 Αυγούστου από camel555
mclein² Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 hour ago, camel555 said: Καλημέρα, σε όσα καταστήματα κοίταξα, δίνουν 3 κλειδιά, μου διαφεύγει κάτι; αν εχουν προσωπικο προφιλ, θα σου κοψουν εκεινοι κλειδια. αν δεν εχουν, θα σου φερουν προφιλ σωτηροπουλου. σου εγραψα ποιο ειναι το τελικο κοστος ενος κυλινδρου με 5 κλειδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα