Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ναι, τέτοια είναι.

Πιθανον να πρεπει να την αλλάξεις και αυτη, μετα απο 16χρονια.
Εσυ ξέρεις αναλογα την χρηση της και τα λεφτά που θελεις να δώσεις. Εγω αλλαξα την securemme που ειχα μετα απο 5 χρονια που παροτι ηταν γραναζωτη, ηθελα να βαλω και μια πιο καλη με καταπέλτη και η δικιά σου πιθανόν δεν θα εχει. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Τί να σου πώ, θα δέιξει, εξαρτάται το κόστος και αν μπορεί να γίνει.

θα σου πει ο ειδικος για την πορτα.εαν ολα οκ,το μπατζετ 250 ειναι αρκετο για ενα καλο σετ.

Δημοσ.

Μια απορια σχετικα με τα πομολα απο τις πορτες, απλες του σπιτιου οχι ασφαλειας. Ειναι παλια και παιζουν δεξια αριστερα, επισης δεν κλεινουν καλα οι πορτες θελουν σμπρωξιμο και σηκωμα το πομολο επανω. Δυο απο αυτες εχουν θεμα και με το κλειδωμα. Ειναι παλια πομολα και δεν εχουν τις μικρες βιδουλες που εχουν τα καινουρια για να τα σφιξω.

Ερωτησεις :

1) Υπαρχει τροπος να σφιξω τα πομολα χωρις να χρειαστει να εχω γνωσεις ξυλουργου;

2) Ακομα και να τα σφιξω, οταν θα διορθωσει το γεγονος οτι δε κλεινει καλα η πορτα και οι δυο δε κλειδωνουν ή τουλαχιστον με αρκετη δυσκολια;

3) Η καλυτερη λυση ειναι να αλλαξω πομολα + κλειδαρια σε ολες τις πορτες;

4) Πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει στην κουζινα πομολα + κλειδαρια και παρατηρησα οτι και παλι κλειδωνε με δυσκολια. Μια ημερα κλειδωθηκα μεσα, ευτυχως ηρθε ο μαστορας και την ανοιξε αφου τρυπησε ομως και τον τοιχο. Δυσκολευτηκε λιγο. Για ποιο λογο εγινε αυτο; Δε θυμαμαι τι ακριβως ειχα αλλαξει, πιθανον να μπερδεψα και τα κεντρα, δεν ειμαι σιγουρος. Τωρα βεβαια κλειδωνει καλα. Οχι τιποτα αλλο, μη μου γινει καμια στραβη και με τα καινουρια πομολα+κλειδαριες.

Δημοσ.

Κέντρο Θεσσαλονίκης Ροτόντα ισόγειο διαμέρισμα έχουν μπει κάγκελα στις μπαλκονόπορτες. Θα μπει τώρα πόρτα ασφαλείας, τι κλειδαριά, κύλινδρο και defender προτείνετε; 

Δημοσ.
8 hours ago, kstgr said:

τι κλειδαριά, κύλινδρο και defender προτείνετε; 

το καλυτερο σετ που μπορει να σου παρεχει το καταστημα που θα συνεργαστεις :D 

On 23/08/2025 at 17:31, Silverage said:

Καλησπέρα, μας έσπασε ένα κλειδί απο τη θωρακισμένη πόρτα και τώρα δεν έχουμε άλλο έξτρα. Έτσι σκεφτηκαμε μήπως να αλλάζαμε την κλειδαριά μιας και έχουν περάσει 16 χρόνια απο το 2009 που την βάλανε οι δικοί μου.

Είναι του Σιάμου και σε κάτι χαρτιά που βρήκαμε λέει μοντέλο Extra 1 με defender omega. Το κλειδί γράφει πάνω Keso 2000S.

Τί θα μπορούσαμε να βάλουμε στα 200-250€; Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες για τον Evva 4ks. Μπαίνει στου Σιάμου; Επίσης δεν ξέρω το μέγεθος, πώς το μετράω;

παιρνεις εναν κυλινδρο απο 130€ και επανω και εχεις ιση ποιοτητα & ασφαλεια με αυτη που παρειχε ο keso.

διασταση 30/50

προσοχη στην πλαϊνη βιδα, μη τη βγαλεις εντελως !

On 24/08/2025 at 01:08, Witcher1st said:

3) Η καλυτερη λυση ειναι να αλλαξω πομολα + κλειδαρια σε ολες τις πορτες;

ναι, ετσι κι αλλιως τα υλικα για καθε πορτα ειναι περιπου 15 ~ 20 ευρω αναλογα την ποιοτητα των πραγματων.

On 24/08/2025 at 01:08, Witcher1st said:

4) Πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει στην κουζινα πομολα + κλειδαρια και παρατηρησα οτι και παλι κλειδωνε με δυσκολια. Μια ημερα κλειδωθηκα μεσα, ευτυχως ηρθε ο μαστορας και την ανοιξε αφου τρυπησε ομως και τον τοιχο. Δυσκολευτηκε λιγο. Για ποιο λογο εγινε αυτο; Δε θυμαμαι τι ακριβως ειχα αλλαξει, πιθανον να μπερδεψα και τα κεντρα, δεν ειμαι σιγουρος. Τωρα βεβαια κλειδωνει καλα. Οχι τιποτα αλλο, μη μου γινει καμια στραβη και με τα καινουρια πομολα+κλειδαριες.

αν εχουν σκεβρωσει ή χαμηλωσει (απο τους μεντεσεδες) οι πορτες, θα δυσκολευτεις με τη ρυθμιση.

αν ειναι απλα σαπιες οι κλειδαριες, θα ρυθμισεις απο το αντικρισμα - ειτε αλλαζοντας το - ειτε λιμαροντας το παλιο !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, mclein² είπε

παιρνεις εναν κυλινδρο απο 130€ και επανω και εχεις ιση ποιοτητα & ασφαλεια με αυτη που παρειχε ο keso.

διασταση 30/50

προσοχη στην πλαϊνη βιδα, μη τη βγαλεις εντελως !

Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες να μου προτείνεις 2-3; Λογικά ο evva 4ks που προτείνουν στις προηγούμενες σελίδες κάνει;

Χρειάζεται αλλαγή και της κλειδαριάς για καλύτερη ασφάλεια ή είναι δύσκολο/χρονοβόρο/ακριβό στου Σιάμου;

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
15 minutes ago, Silverage said:

Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες να μου προτείνεις 2-3; Λογικά ο evva 4ks που προτείνουν στις προηγούμενες σελίδες κάνει;

Χρειάζεται αλλαγή και της κλειδαριάς για καλύτερη ασφάλεια ή είναι δύσκολο/χρονοβόρο/ακριβό στου Σιάμου;

εγω οταν ειναι λειτουργικη η κλειδαρια (και επωνυμη) δεν την αλλαζω & δεν μπορω να προτεινω να την αλλαξεις.

χρονοβορο & κοστοβορο θα ειναι !

με evva ics ή 4ks θα εισαι καλυτερα απο keso

με mottura απο c39 και επανω τα ιδια

με kaba experT plus και επανω επισης

με winkhaus x-tra επισης

κλπ κλπ κλπ

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

το καλυτερο σετ που μπορει να σου παρεχει το καταστημα που θα συνεργαστεις :D 

mottura cahmpion pro,cisa astral tekno pro δλδ.😷

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mclein² είπε

τραγωδια δλδ....

Μια γνώμη για την AGB Genio; Για την κατηγορία τιμής της είναι αξιοπρεπής ή είναι επίσης τραγωδία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, roybatty είπε

Μια γνώμη για την AGB Genio; Για την κατηγορία τιμής της είναι αξιοπρεπής ή είναι επίσης τραγωδία;

Στις 22/4/2025 στις 7:44 ΠΜ, mclein² είπε

ενταξει, τιποτα ενδιαφερον. ενα φθηνοτερος DCK κ τιποτα λιγοτερο / περισσοτερο...

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
12 ώρες πριν, mclein² είπε

τραγωδια δλδ....

αφου τους ξερεις εδω πανω πως δουλευουν, με κανα 2 εξαιρεσεις παντα που τους εχεις αναφερει και εσυ παλιοτερα.

εν τω μεταξυ ακομη δεν μπορω να το εξηγησω το φαινομενο.μπορει να εχουμε κατακεφαλην περισοτερους κλειδαραδες απο  εκει κατω και οι τιμες πιο πανω ,αντι να ειναι περισοτερο ανταγωνιστικες.280 το σετ της 4Κs ,revo ,bd200 εκει κατω ,340 εδω. καρτελ? 

Δημοσ.
10 hours ago, roybatty said:

για τα χρηματα του ειναι μια χαρα κυλινδρος :)

σιγουρα καλυτερος απο χιλιοφορεμενα πραγματα...

9 hours ago, mike15 said:

αφου τους ξερεις εδω πανω πως δουλευουν, με κανα 2 εξαιρεσεις παντα που τους εχεις αναφερει και εσυ παλιοτερα.

κανω οτι δε βλεπω κ δε θυμαμαι :D

9 hours ago, mike15 said:

εν τω μεταξυ ακομη δεν μπορω να το εξηγησω το φαινομενο.μπορει να εχουμε κατακεφαλην περισοτερους κλειδαραδες απο  εκει κατω και οι τιμες πιο πανω ,αντι να ειναι περισοτερο ανταγωνιστικες.280 το σετ της 4Κs ,revo ,bd200 εκει κατω ,340 εδω. καρτελ? 

εγω νομιζω οτι τα πραγματα παντου ειναι ιδια...

τα eshop χαλανε τη φαση γιατι δουλευουν με λιγοτερο απο 30% αλλα κερδιζουν στην ποσοτητα.
ενω αυτοι που θελουν (ή μπορουν) να δουλευουν παραδοσιακα δουλευουν με 60% ~ 70% επειδη χανουν πωλησεις.

η χρυση τομη ειναι καπου στη μεση και στ'αληθεια υπαρχουν πολλοι καλοι επαγγελματιες απλα υπαρχουν και αρκετοι αδιαφοροι οπου θα κερδισουν στη δυσκολη στιγμη !

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...