Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 hours ago, norther said:

@mclein² βρήκα το παρακάτω μετά από πολύ ψάξιμο... 

https://filograsso.it/en/locks-and-accessories/complete-lock-kits/key-caps-incorporated-for-disec-of-various-colors-and-compatible-with-various-key-models.html

υπάρχει κατι τέτοιο να πάρουμε από Ελλάδα για εμάς που έχουν σπάσει τα κλειδιά του mag3g ή άλλη αντίστοιχη λύση?

φανταζομαι οτι μπορεις να βαλεις τα κλασικα πιαστρακια..

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mclein² είπε

φανταζομαι οτι μπορεις να βαλεις τα κλασικα πιαστρακια..

Τι εννοείς κλασικά πιαστρακια?

Επειδή μου έχουν σπάσει τα 3 κλειδιά όπου ρώτησα μου είπαν για να βγάλω νέα κλειδιά και ότι δεν φτιάχνονται.disec.jpg.f65a01e426972f573ef19a305c8b5ba7.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, norther said:

Τι εννοείς κλασικά πιαστρακια?

Επειδή μου έχουν σπάσει τα 3 κλειδιά όπου ρώτησα μου είπαν για να βγάλω νέα κλειδιά και ότι δεν φτιάχνονται.

εδω αθενς φτιαχνονται με 15 ~ 16 ευρω το καθενα & καινουριο κλειδι 25 ευρω...

δεν ξερω αν αξιζει γενικως ή τι παιζει θεσσαλονικη..

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Προσπαθώ διαβάζοντας διάφορες σελίδες να βρω το καλύτερο συνδυασμό για νέα πόρτα. Μιλάω για πόρτα απο Σ. Θα έχει δύο κλειδαριές μία για αυτόματο κλείδωμα κάθε φορά που κλείνει και μία για τους πύρρους. Απο τους διαθέσιμους που έχει με ποιά σειρά τους προτείνετε? Πρόκειται για πόρτα σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, άρα η εξωτερική πλευρά θα είναι εκτεθειμένη. Ισχύει η σειρά @mclein²?

EVVA MCS > M&C Move > CES?

Σε παλαιότερο Post είχες μιλήσει για τραγωδία για αυτά που έδινε standard... Μπορείς να με βοηθήσεις?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
8 minutes ago, AlexPortaSearch said:

Καλημέρα σε όλους,

Προσπαθώ διαβάζοντας διάφορες σελίδες να βρω το καλύτερο συνδυασμό για νέα πόρτα. Μιλάω για πόρτα απο Σ. Θα έχει δύο κλειδαριές μία για αυτόματο κλείδωμα κάθε φορά που κλείνει και μία για τους πύρρους. Απο τους διαθέσιμους που έχει με ποιά σειρά τους προτείνετε? Πρόκειται για πόρτα σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, άρα η εξωτερική πλευρά θα είναι εκτεθειμένη. Ισχύει η σειρά @mclein²?

Σε παλαιότερο Post είχες μιλήσει για τραγωδία για αυτά που έδινε standard... Μπορείς να με βοηθήσεις?

Ευχαριστώ

στην αυτοματη -> ces dm

στην προσθετη -> m&c move

δεν ξερω τι αλλες επιλογες εχει. MCS πολυ ακριβο σεναριο & δεν αξιζει στην προκειμενη. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AlexPortaSearch είπε

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ

Εγω θα σου μιλισω για την CES, γιατι την εχουμε σε κεντρική πόρτα πολυκατοικίας εδω και 4 χρονια, εκτεθειμένη. Λειτουργεί αριστα, εχει χοντρά κλειδιά που δεν χαλάνε, δεν τσακίζουν και δεν εχει παρατηρηθεί κανενα πρόβλημα και γενικά δεν ειναι και οι καλύτεροι χρήστες εδω στην πολυκατοικία μας. 
Αν εχεις μικρα παιδιά, ηλικιωμένους και γενικά τέτοιες συνθήκες ο CES ειναι καλη και δοκιμασμένη περίπτωση. Για τους αλλους 2 δεν εχω αποψη ας σου απαντήσει ο εδικος μας :)  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Στην κλειδαριά αυτόματου μηχανικού κλειδώματος μου έχει βάλει στη προσφορά μία Assa Abloy και στην πρόσθετη m&c move. Η CES DM που μου έγραψες βγαίνει και σε αυτόματη μηχανική ή σε μπέρδεψα με το αυτόματη (δεν ξέρω τις ορολογίες συγγνώμη).

Καλή συνέχεια!

Ξέχασα να βάλω τς επιλογες

Οι επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή απο το site για τους κυλίνδρους είναι

Μ & C – Μοντέλο MOVE /KESO 8000 / EVA MCS / CES DM 5 / ST8 / MG HSP

Οι επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή απο το site για τις αυτόματες μηχανικές είναι 

ΜOTTURA ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ / ABLOY ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Επεξ/σία από AlexPortaSearch
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, AlexPortaSearch said:

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Στην κλειδαριά αυτόματου μηχανικού κλειδώματος μου έχει βάλει στη προσφορά μία Assa Abloy και στην πρόσθετη m&c move. Η CES DM που μου έγραψες βγαίνει και σε αυτόματη μηχανική ή σε μπέρδεψα με το αυτόματη (δεν ξέρω τις ορολογίες συγγνώμη).

Καλή συνέχεια!

Οι επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή απο το site για τις αυτόματες μηχανικές είναι 

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τους κυλίνδρους CES, το κλειδί τους είναι ανθεκτικότατο σε κακομεταχείριση, ενώ θεωρείται αρκετά ασφαλής για την τιμή του.

Ο M&C MOVE είναι επίσης εξαιρετικός αλλά τα κλειδιά του είναι ευαίσθητα, 3 έχω χαλάσει μέσα σε ενάμιση χρόνο προσεκτικής χρήσης.

Για το αυτόματο κλείδωμα καλά σου έχει βάλει την Abloy, είναι λειτουργικά η πιο σωστή επιλογή και νομίζω και ελαφρά φθηνότερη από την Mottura.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, AlexPortaSearch said:

Καλή συνέχεια!

αλλο κλειδαρια & αλλο κυλινδρος.

καλως εχουμε αυτοματη κλειδαρια Abloy που δεν παθαινει τιποτα & ποτε (οσο γινεται να υπαρχουν αυτα τα δυο δεδομενα) και καλως εχουμε τον πιο "σκληρο" κυλινδρο ces dm σ'αυτη την κλειδαρια που λειτουργει περισσοτερες φορες.

καλως εχουμε μια προσθετη κλειδαρια, φανταζομαι mottura ή iseo & κυλινδρο παρε M&C Move ή MCS με τον 2ο να ειναι υπερβολη²

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδη ειχαμε κρουσμα διαριξης αποθηκων λεμε να αλλαξουμε κυλινδρο στην ξυλινη πορτα εισοδου (ανοιξε καθοτι ξεκλειδωτη). Πρεπει να μπει με πομολο για να κλειδωνει - ξεκλειδωνει χωρις κλειδι απο μεσα. Τι προτινετε? Εχω δει transit 2 thirard, abus, multilock 7x7, Mauer elite 2.....

Δημοσ.
5 hours ago, fotis2405 said:

Καλησπέρα. Επειδη ειχαμε κρουσμα διαριξης αποθηκων λεμε να αλλαξουμε κυλινδρο στην ξυλινη πορτα εισοδου (ανοιξε καθοτι ξεκλειδωτη). Πρεπει να μπει με πομολο για να κλειδωνει - ξεκλειδωνει χωρις κλειδι απο μεσα. Τι προτινετε? Εχω δει transit 2 thirard, abus, multilock 7x7, Mauer elite 2.....

βαζετε θωρακισμενη πορτα & τελειωνει. ολα τ'αλλα ειναι ημιμετρα & το τι κυλινδρος θα μπει αδιαφορο. 
ακομη και εναν απλο κυλινδρο break secure με πομολο να βαλετε το ιδιο αποτελεσμα θα εχετε.

ενας συμφορουμιτης ειχε ξυλινη πορτα σουπερ-μασιφ με αυτοματη cisa διγλωσση για ξυλινη πορτα.
τελικα τους τη χαλασαν 2 φορες με μεγαλο λοστο/κατσαβιδι...

Δημοσ.

Κατανοητο αλλα δεν υπαρχει budget. Απο τα 3 διαμερισματα ο ενας δεν πληρωνει εδω και καιρο ουτε ΔΕΗ κοινοιχρηστων....Σε σχεση με αυτους τους αφαλους που γραφω? Η πορτα ειναι μαλλον οχι ακριβως ξυλινη αλλα PVC με ενισχυση απο μεσα.....τωρα Σ. οπως εχω σπιτι δεν τη λες αλλα η περιοχη ειναι φυλαγμενη αφου εχω σχολειο με μονιμο φυλακα απεναντι και σκοπια του Πενταγωνου στα 50 μετρα ενω περναει ασφαλεια του Δημου καθε μια ωρα....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fotis2405 είπε

Κατανοητο αλλα δεν υπαρχει budget. Απο τα 3 διαμερισματα ο ενας δεν πληρωνει εδω και καιρο ουτε ΔΕΗ κοινοιχρηστων....Σε σχεση με αυτους τους αφαλους που γραφω? Η πορτα ειναι μαλλον οχι ακριβως ξυλινη αλλα PVC με ενισχυση απο μεσα.....τωρα Σ. οπως εχω σπιτι δεν τη λες αλλα η περιοχη ειναι φυλαγμενη αφου εχω σχολειο με μονιμο φυλακα απεναντι και σκοπια του Πενταγωνου στα 50 μετρα ενω περναει ασφαλεια του Δημου καθε μια ωρα....

Και παρ' όλα αυτά πάλι μπήκανε. Δεν απασχολεί κανέναν το σπίτι σου να το κοιτάει. Θωρακισμένη και τέλος. Δεν πάει κάτι άλλο...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Και παρ' όλα αυτά πάλι μπήκανε. Δεν απασχολεί κανέναν το σπίτι σου να το κοιτάει. Θωρακισμένη και τέλος. Δεν πάει κάτι άλλο...

Μπηκανε 15Αυγουστο....1 φορα στα 30 χρονια. Δεν εκαναν καν προσπαθεια να μπυν στα διαμερισματα. Μονο αποθηκες ανοιξαν με κλειδαριες της πλακας. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fotis2405 είπε

Μπηκανε 15Αυγουστο....1 φορα στα 30 χρονια. Δεν εκαναν καν προσπαθεια να μπυν στα διαμερισματα. Μονο αποθηκες ανοιξαν με κλειδαριες της πλακας. 

Μια φορά τυχαίνει κι εγώ δε θέλω να σου ξανασυμβεί προφανώς. Αλλά είδες ότι και με τόση φύλαξη κάνεις δεν ενδιαφέρεται για την περιουσία σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...