Petros Electron Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Dimitris.S είπε Πιστευω να βοηθουν αυτες οι δυο φωτο. Μια χαρα πορτα ειναι και μαλιστα πολυ καλη!. Με ενα σετ κλειδαριάς, κυλίνδρου και defender θα είσαι μια χαρα. Απο 250~350 ευρω και πανω, ανάλογα τι θέλεις να βάλεις. Περισσότερα θα σου πει ο @mclein² Και κατι ασχετο σαν πρώην συναγερματζης που ήμουν, πως βαζουν ετσι τις μαγνητικές επαφές?. Ελεος.. Αφού υπαρχουν και οι χωνευτές.. μπαίνουν στην κασα και δεν φαίνονται.. Εγω τετοιες εβαζα, τουλάχιστον θα μπορούσε να βαλει καφε χρώματος εξωτερικά δεν θα εκανε μπαμ οπως κανει η λευκη.. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Petros Electron
Dimitris.S Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μαλλον θα παω για νεα μιας και η συζυγος επιμενει για αλλο σχεδιο/χρωμα κτλ. Ανακαινιση κανουμε οποτε ισως ειναι ευκαιρια. Σε νεα πορτα τι να κοιταξω, εχεις καμμια ιδεα? Τι κλειδαρια κτλ να ζητησω να μπει/εχει? Ευχαριστω και παλι
Petros Electron Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dimitris.S είπε Μαλλον θα παω για νεα μιας και η συζυγος επιμενει για αλλο σχεδιο/χρωμα κτλ. Ανακαινιση κανουμε οποτε ισως ειναι ευκαιρια. Σε νεα πορτα τι να κοιταξω, εχεις καμμια ιδεα? Τι κλειδαρια κτλ να ζητησω να μπει/εχει? Ευχαριστω και παλι Ρωτα την golden door (που υπαρχει ακομα σαν εταιρια), αν αναλαμβανει να σου αλλάξει τον καπλαμα σε αλλο σχεδιο και χρωμα. Ποιο οικονομικά θα σου βγει απο το να αλλάξεις πόρτα και τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις θα τα χρησιμοποιήσεις αλλού στην ανακαίνιση που κανεις. Γνώμη μου. Τωρα αν θελεις καινούρια να ξέρεις για κατι αξιόλογο θέλεις κοντα στα 1000 ευρω και πανω. Επειδή απαγορεύετε να γράφουμε μαγαζιά, δες την "Παραγωγικός τύπος" και την "ατρος" απο Σ... Εχει συγκεκριμένες κλειδαριές που βαζει, παρε προσφορά και παρέθεσε την εδώ για να παρεις γνωμες Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Petros Electron 1
Dimitris.S Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 20 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Ρωτα την golden door (που υπαρχει ακομα σαν εταιρια), αν αναλαμβανει να σου αλλάξει τον καπλαμα σε αλλο σχεδιο και χρωμα. Ποιο οικονομικά θα σου βγει απο το να αλλάξεις πόρτα και τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις θα τα χρησιμοποιήσεις αλλού στην ανακαίνιση που κανεις. Γνώμη μου. Τωρα αν θελεις καινούρια να ξέρεις για κατι αξιόλογο θέλεις κοντα στα 1000 ευρω και πανω. Επειδή απαγορεύετε να γράφουμε μαγαζιά, δες την "Παραγωγικός τύπος" και την "ατρος" απο Σ... Εχει συγκεκριμένες κλειδαριές που βαζει, παρε προσφορά και παρέθεσε την εδώ για να παρεις γνωμες Καταλαβα, σε ευχαριστω πολυ και παλι. Αν θελεις στειλε μου ενα πμ για ποια μαγαζια μιλας γιατι ειλικρινα δεν βγαζω και τοσο νοημα (ασχετος).
latch Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 39 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Και κατι ασχετο σαν πρώην συναγερματζης που ήμουν, πως βαζουν ετσι τις μαγνητικές επαφές?. Ελεος.. Σόρρυ και από εμένα για το άσχετο. Θα ήθελα να δω τα υπόλοιπα καλώδια πως είναι 😅. Πέραν της πλάκας φαίνεται ωραίος ο καπλαμάς της πόρτας.
thodoris1985 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 57 minutes ago, Petros Electron said: Μια χαρα πορτα ειναι και μαλιστα πολυ καλη!. Με ενα σετ κλειδαριάς, κυλίνδρου και defender θα είσαι μια χαρα. Απο 250~350 ευρω και πανω, ανάλογα τι θέλεις να βάλεις. Περισσότερα θα σου πει ο @mclein² Και κατι ασχετο σαν πρώην συναγερματζης που ήμουν, πως βαζουν ετσι τις μαγνητικές επαφές?. Ελεος.. Αφού υπαρχουν και οι χωνευτές.. μπαίνουν στην κασα και δεν φαίνονται.. Εγω τετοιες εβαζα, τουλάχιστον θα μπορούσε να βαλει καφε χρώματος εξωτερικά δεν θα εκανε μπαμ οπως κανει η λευκη.. Καλησπέρα. Σου στέλνω pm με ερώτηση σχετικά με την χωνευτή επαφή
mclein² Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Petros Electron said: Ρωτα την golden door (που υπαρχει ακομα σαν εταιρια), αν αναλαμβανει να σου αλλάξει τον καπλαμα σε αλλο σχεδιο και χρωμα. Ποιο οικονομικά θα σου βγει απο το να αλλάξεις πόρτα και τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις θα τα χρησιμοποιήσεις αλλού στην ανακαίνιση που κανεις. Γνώμη μου. Τωρα αν θελεις καινούρια να ξέρεις για κατι αξιόλογο θέλεις κοντα στα 1000 ευρω και πανω. Επειδή απαγορεύετε να γράφουμε μαγαζιά, δες την "Παραγωγικός τύπος" και την "ατρος" απο Σ... Εχει συγκεκριμένες κλειδαριές που βαζει, παρε προσφορά και παρέθεσε την εδώ για να παρεις γνωμες steel door ειναι η πορτα του παιδιου & οχι golden υγ - θελει τουλαχιστον 1200€+++ για να φτασει σε νεα πορτα το επιπεδο αυτης και παλι αμφιβαλω οτι θα το πετυχει Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από mclein² 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mclein² είπε steel door ειναι η πορτα του παιδιου & οχι golden Ευχαριστώ για την διόρθωση!. Έκαστος στο είδος του όπως λενε.. Τουλάχιστον επεσα μεσα στο οτι ειναι καλη και ποιοτική πόρτα ασφάλειας, βεβαια παλια ετσι της εκαναν, μετα ξεκίνησαν οι απατεωνιές με τις φλυδες δήθεν πόρτες ασφάλειας!. Ειχα δει ενα βίντεο με λαμαρινο-ψαλιδο τις εκοβαν! Φυσικά εχει και καλες, αλλα πρεπει κάποιος να περάσει τα 1000~1200 ευρω για να πει οτι εβαλε κατι καλο απο θεμα θωράκισης! Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Petros Electron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα