Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

θέλουμε να αλλάξουμε τον κύλινδρο σε αλουμινένια πόρτα εισόδου πολυκατοικίας. Στην ιστοσελίδα του κλειδαρά που γνωρίζω, βλέπω τους παρακάτω κυλίνδρους που είναι εντός μπάτζετ. Θα προτείνατε κάποιον από αυτούς?

1. Cisa Astral Tekno Pro

2. AGB Genio

3. Evva Ics

4. Iseo R500

5. Assa Abloy Tesa TX7P (δεν είμαι σίγουρος ότι τον έχει στα 60mm)

6. Evva Akura 44

7. Cisa AP4S

ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από Sonny_Hayes
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sonny_Hayes είπε

καλησπέρα,

θέλουμε να αλλάξουμε τον κύλινδρο σε αλουμινένια πόρτα εισόδου πολυκατοικίας. Στην ιστοσελίδα του κλειδαρά που γνωρίζω, βλέπω τους παρακάτω κυλίνδρους που είναι εντός μπάτζετ. Θα προτείνατε κάποιον από αυτούς?

1. Cisa Astral Tekno Pro

2. AGB Genio

3. Evva Ics

4. Iseo R500

6. Evva Akura 44

7. Cisa AP4S

ευχαριστώ πολύ

Evva ics, δεν ξέρω τι παραπάνω και αν προσφέρει ο akura. Εννοείται περιμένεις απάντηση και από τον ειδικό εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, Sonny_Hayes said:

καλησπέρα,

1. Cisa Astral Tekno Pro

2. AGB Genio

3. Evva Ics

4. Iseo R500

6. Evva Akura 44

7. Cisa AP4S

ευχαριστώ πολύ

αν η αλουμινοπορτα :

α) δεν κλειδωνει σε 3 ή 5 σημεια

β) δεν ειναι συνεχεια κλειδωμενη

τοτε :

ειναι σα να βγαινεις στην εθνικη οδο και να πετας χαρτονομισματα, μιας κ εχεις σημειωσει κυλινδρους απο 60-70 ευρω κι επανω.

• Like 2
Δημοσ.

@jimis_vts ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

@mclein² η πόρτα δεν κλειδώνει σε 3-5 σημεία, αλλά είναι συνέχεια κλειδωμένη. Επειδή ο υπάρχων κύλινδρος είναι της πλάκας, λέμε να τον αλλάξουμε μέχρι να μαζευτούν τα χρήματα για να προβούμε σε πιο σοβαρές λύσεις. Θα εκτιμούσα πολύ μια γνώμη για τους παραπάνω κυλίνδρους

Δημοσ.

υπαρχουν κυλινδροι απο την μεση και πανω που κολλησαν σε συχνα περιστατικα τα τελευταια χρονια? 

οταν λεω κολλημα να μην ανοιγουν,τρυπημα ,εξολκεα και τελος. πας για αλλον.

Δημοσ.
11 hours ago, Sonny_Hayes said:

@mclein² η πόρτα δεν κλειδώνει σε 3-5 σημεία, αλλά είναι συνέχεια κλειδωμένη. Επειδή ο υπάρχων κύλινδρος είναι της πλάκας, λέμε να τον αλλάξουμε μέχρι να μαζευτούν τα χρήματα για να προβούμε σε πιο σοβαρές λύσεις. Θα εκτιμούσα πολύ μια γνώμη για τους παραπάνω κυλίνδρους

η πορτα σας καταλαβαινω οτι ειναι παλιο αλουμινιο αφου θελει 60αρη κυλινδρο

αρα μεχρι 30~40 ευρω κυλινδρο εξυπηρετει...απο εκει κ πανω ειναι πεταμενα λεφτα

11 hours ago, mike15 said:

υπαρχουν κυλινδροι απο την μεση και πανω που κολλησαν σε συχνα περιστατικα τα τελευταια χρονια? 

ναι, εννοειται.

On 26/09/2025 at 12:28, mike15 said:

iseo rme 

κλειδωμενο μεχρι το 2038

γενικο προφιλ με 5 κλειδια και καπελλα σταθερα απο την εταιρεια

προσωπικο προφιλ με 3 κλειδια και καπελλα που αφαιρουνται απο τον πελατη

απο τους 5-6 κλειδαραδες που ρωτησα σαλονικα-αττικη ,μια μου ειπε οτι οι τιμες του συγκεκριμενου κλειδιου ανεβαινουν συχνα, μπορει και ανα μηνα,σιγουρα ανα μηνες,μπορει να ξεκινησει απο 20-25 μου ειπαν που εχει τωρα και να παει σε λιγα χρονια μεχρι 60 οπως ειπες με κουριερ και εξοδα απο τον πελατη ,μεσω κλειδαρα και αντιπροσωπου.

ανεκδοτο...

δεν ξερω εαν γινεται το ιδιο με κυλινδρους-κλειδια αντιστοιχης αξιας ,οπως του abloy 2 η' 4Κ εβα δλδ. να ανεβαινει η αξια των κλειδιων με τα χρονια ετσι αποτομα η' να ειναι σταθερη.για μικρη αυξηση 3-5 ευρω ανα 2-3 χρονια το θεωρω φυσιολογικο για ενα αντικειμενο τετοιο.

δε γινονται αυτα...τα κλειδια εχουν σταθερη τιμη για αρκετα εως πολλα χρονια. η αυξηση αντε να ειναι 20-30% της αρχικης

κοστος που ρωτησα  κλειδαρια + σφερικ + iseo rme (περιπου 140) + εργασια= 280 ευρω χωρις φπα λογικα,δεν το ρωτησα αυτο.

πολλα μου ακουγονται αλλα δεν εχω δει την πορτα..

θεωρω οτι με εναν RME + emergency + 5 keys επρεπε να βγαινει ενα κοστος 230 ~ 240 + φπα

αυτο που μου αρεσει ειναι οτι ειναι καινουριος και τον δουλευουν λιγοι κλειδαραδες ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ,που σημαινει οτι μαλλον δεν πουλιεται πολυ αρα δεν θα ενδιαφερει και τους διαρηκτες ωστε να βγαλουν εργαλεια και να πιασουν δουλεια.σκεψη μου,δεν ξερω εαν ειναι σωστη.

εργαλειο εχει βγει, οπως για το 60% των "καλων" κυλινδρων. 

κλειδαραδες απειροι τον δουλευουν, οποιος βαζει iseo sls κλειδαρια δλδ...

εχεις καποια προτιμηση εσυ οταν τοποθετεις? για καποιο λογο? γιαυτο ρωτησα

θα ηθελα να βαζω mottura ως την πιο ποιοτικη εσωτερικα αλλα βαζω cisa revo pro ως την πιο ανθεκτικη στο ελληνικο κοινο & τις ελληνικες συνθηκες.

παραυτα φοβερη κλειδαρια και η iseo sls με ομορφα γραναζια & εννοειται η κατηργημενη multlock los επισης απροβληματιστη.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, mclein² είπε
12 ώρες πριν, mike15 είπε

ναι, εννοειται.

θα ηθελες να πεις ποιοι? 

Δημοσ.
7 minutes ago, mike15 said:

θα ηθελες να πεις ποιοι? 

ε, ολοι. δεν υπαρχει κυλινδρος που δεν εχει κολλησει.

φυσιολογικο ειναι...απο αστοχια υλικων μεχρι κακη ή κακιστη χρηση, ειναι επακολουθο να υπαρχει "μπαμ".

• Like 1
Δημοσ.

σε οικοδομη καινουρια ,πολυτελης,στην γειτονια μου ,2 χρονων το πολυ ο πορτας εβαλε champions pro στην πορτα του και κολλησε και δεν ανοιγε.δεν εκανε πολυ χρηση ο ανθρωπος,βραδυ ερχοταν απο την δουλεια.που ειναι μεση και κατω οπως λετε.

οποτε απο την μια εαν κολλησει και εχεις φθηνο κυλινδρο λες κερδισα ενα 80αρι απο το εαν ειχα ακριβο,αλλα απο την αλλη δεν εχω ασφαλεια οπως με τον ακριβο.αλλα εαν κολησει ο ακριβος θα ειναι σαν να κλαις 2 φθηνους-μεσαιους.

σκεψεις δυσκολες αλλα υπαρκτες στην χωρα της "αρπακτης"

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα σε αυτό το πολύ χρήσιμο γκρουπ.

Είμαι σε ψάξιμο τελευταία για πόρτα ασφαλείας σε διαμέρισμα καινούργιο με μπάτζετ στο χιλιάρικο περίπου.

Πήρα 2-3 προσφορές με προς το παρόν πιο ενδιαφέρον κατά εμε την Dierre Hook από τον Παλιούρα. 

Έχει κάποιος θετϊκή η αρνητικη εμπειρία από την συγκεκριμένη, αξίζει τα λεφτά της; 

Άλλη πρόταση; 

Διάβασα αρκετά, όχι ολα

Δημοσ.
2 hours ago, NICK1982 said:

Καλησπέρα και από εμένα σε αυτό το πολύ χρήσιμο γκρουπ.

Είμαι σε ψάξιμο τελευταία για πόρτα ασφαλείας σε διαμέρισμα καινούργιο με μπάτζετ στο χιλιάρικο περίπου.

Πήρα 2-3 προσφορές με προς το παρόν πιο ενδιαφέρον κατά εμε την Dierre Hook από τον Παλιούρα. 

Έχει κάποιος θετϊκή η αρνητικη εμπειρία από την συγκεκριμένη, αξίζει τα λεφτά της; 

Άλλη πρόταση; 

Διάβασα αρκετά, όχι ολα

κακη ποιοτητα χρησης...

On 29/09/2025 at 15:58, mike15 said:

σε οικοδομη καινουρια ,πολυτελης,στην γειτονια μου ,2 χρονων το πολυ ο πορτας εβαλε champions pro στην πορτα του και κολλησε και δεν ανοιγε.δεν εκανε πολυ χρηση ο ανθρωπος,βραδυ ερχοταν απο την δουλεια.που ειναι μεση και κατω οπως λετε.

οποτε απο την μια εαν κολλησει και εχεις φθηνο κυλινδρο λες κερδισα ενα 80αρι απο το εαν ειχα ακριβο,αλλα απο την αλλη δεν εχω ασφαλεια οπως με τον ακριβο.αλλα εαν κολησει ο ακριβος θα ειναι σαν να κλαις 2 φθηνους-μεσαιους.

σκεψεις δυσκολες αλλα υπαρκτες στην χωρα της "αρπακτης"

ε, στην προκειμενη ηταν γνωστο προβλημα του συγκεκριμενου κυλινδρου..
ενας επαγγελματιας δλδ το γνωριζε οτι ειχαν θεμα καποιες παρτιδες με το τσιφακι..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mclein² είπε

κακη ποιοτητα χρησης...

ενας επαγγελματιας δλδ το γνωριζε οτι ειχαν θεμα καποιες παρτιδες με το τσιφακι..

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση, επειδή από όσο διάβασα είδα ότι είσαι βασικός παίχτης στο νήμα. Όταν λες κακή ποιότητα χρήσης, εννοείς προβλήματα που προκύπτουν μελλοντικά λόγω χαμηλής ποιότητας της πόρτας ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω.

Σε αυτό το μπάτζετ περίπου άλλες επιλογές; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mclein² είπε

κακη ποιοτητα χρησης...

και η μοτουρα με τον αντιπροσωπο τι εκαναν,πετουσαν χαρταετο? γιατι για να το ξερει ποιες παρτιδες ειχαν προβλημα ο κλειδαρας η' πορτάς, θα ξερει και η μοτουρα.γιατι δεν τις απεσυρε αυτες τις παρτιδες αφου ηταν προβληματικες?

δεν απευθυνεται προσωπικα η ερωτηση αλλα ειναι θεμα ευθυνης των εταιρειων που δεν βλεπω στον χωρο να υπαρχει.το θετω γιατι θα ηθελα να γνωριζω ποιες εταιρειες ειναι σωστες απεναντι σε τετοια περιστατικα ,εαν υπαρχουν καποιες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2025 στις 4:26 ΜΜ, mclein² είπε

evva eps (break secure) / cisa astral s / agb 9000 και οτιδηποτε αλλο τους μοιαζει.

καλημέρα,

ξέρει κανείς που βρίσκουμε evva eps με break secure? όπου έχω πάρει μέχρι τώρα, μου λένε είτε ότι δεν έχουν με break secure είτε ότι χρειάζεται παραγγελία (1 μήνα για παράδοση) και + στο κόστος

ευχαριστώ

Επεξ/σία από Sonny_Hayes
Δημοσ.
3 hours ago, NICK1982 said:

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση, επειδή από όσο διάβασα είδα ότι είσαι βασικός παίχτης στο νήμα. Όταν λες κακή ποιότητα χρήσης, εννοείς προβλήματα που προκύπτουν μελλοντικά λόγω χαμηλής ποιότητας της πόρτας ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω.

Σε αυτό το μπάτζετ περίπου άλλες επιλογές; 

οι ντιζες που βγαζουν τους 2 γατζους δεν ειναι της προκοπης..

μπατζετ φανταζομαι οτι βγαινει στο χιλιαρικο ;

2 hours ago, mike15 said:

και η μοτουρα με τον αντιπροσωπο τι εκαναν,πετουσαν χαρταετο? γιατι για να το ξερει ποιες παρτιδες ειχαν προβλημα ο κλειδαρας η' πορτάς, θα ξερει και η μοτουρα.γιατι δεν τις απεσυρε αυτες τις παρτιδες αφου ηταν προβληματικες?

δεν απευθυνεται προσωπικα η ερωτηση αλλα ειναι θεμα ευθυνης των εταιρειων που δεν βλεπω στον χωρο να υπαρχει.το θετω γιατι θα ηθελα να γνωριζω ποιες εταιρειες ειναι σωστες απεναντι σε τετοια περιστατικα ,εαν υπαρχουν καποιες.

οταν ενας κυλινδρος ειναι made in chinitaly...και βγαινει στα 80 ~ 100 ευρω δεν εχει απαιτησεις το εργοστασιο να παιζει καμπανα ολη η παραγωγη των χιλιων κυλινδρων...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...