Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι θέμα ρεγουλατόρου όταν μερικές πόρτες κάνουν κάπως σαν "γκελ" και δεν κλείνουν αν απλά τις σπρώξεις απαλά και δεν τις κλείσεις προσεκτικά μέχρι τέλους; Το έχω δει σε αρκετές πόρτες ασφαλείας φίλων να συμβαίνει αυτό (δεν ξέρω αν το περιέγραψα καλά).

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 04/10/2025 at 09:16, NICK1982 said:

Για τον κύλινδρο αναβάθμισης που πασάρουν Dierre new power -class6 με έξτρα κόστος 150€ έχεις άποψη;

Με μη αντίγραφομένα κλειδια

καποτε, ναι...πλεον πολυ ακριβο για το τιποτα.

στα ιδια λεφτα παιρνεις evva ics, winkhaus xtra, kaba experT plus και αλλα..

16 hours ago, poulinos said:

Ας κανω και εγω ερώτηση για να ξερω που βαδίζω. 

Τα δεδομένα ως τωρα. Η πόρτα θα είναι Dierre. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Θωρακισμένη,πυράντοχη.

Αυτο που θα αλλαξει πιθανότατα μετά την εγκατάσταση της πορτας  θα είναι κύλινδρος, defender κτλ. απο default θα ερθει με iseo r6. λεω μετα την εγκατασταση διοτι απο την στιγμη που θα μπει η πορτα θα πρεπει να μπαινοβγαινουν τεχνικοι οποτε δεν θα ηθελα να κυκλοφορουν κλειδια δεξια και αριστερα.

Για κύλινδρο είδα cisa rs5, iseo r500 ή csr r90, ASSA ABLOY ProTec2, Evva 3KS Cylinder -> Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο καλό χωρις να είναι μαγνητικό το κλειδί. δεν με ενδιαφερουν wifi ,δακτυλικα αποτυπωματα κτλ κτλ.

Για defender είδα αυτό Μαγνητικό Defender Disec Mag 4G

Κλειδαριά δεν ξερω τι θα φοράει ή τι συνεργάζεται με την πόρτα αλλά αν ξερετε να προτείνεται κατι ειμαι ολος αυτιά. Αν ξέχασα κάτι μου λετε.

ποσο δεν βαζω. Δεν θα αλλαξει κατι αν πχ το ενα βγει 500 και το αλλο 700.

Θα ηθελα ιδανικα αν γινεται να ειναι ολα απο μια εταιρεια πχ cisa αλλα αμα δεν γινεται τοτε παμε σε διαφορετικα brands.

thanx for any help

επειδη θα εχεις 2 χρονια εγγυηση για την πορτα, εναν κυλινδρο θα αλλαξεις και θα περιμενεις.

μπορεις να παρεις οποιον σου αρεσει, θα ταιριαζει.

τα υπολοιπα μην τα πειραξεις, αν εχεις προβλημα θα γινει μπλεξιμο. (επιβεβαιωμενο)

13 hours ago, Thresh said:

Κι αυτό υποθέτω το προμηθευόμαστε από τον κατασκευαστή της πόρτας (ή γενικότερα από κάποιον κατασκευαστή) ή κι από κλειδαρά?

κυριως πορταδες αλλα κ αρκετοι κλειδαραδες πλεον..

δεν ειναι τοσο ευκολο να μπει σε οποιαδηποτε πορτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...