Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πως μπορώ να διακόψω την παροχή ρεύματος σε ένα ακίνητο του οποίου το ρολόι βρίσκεται μέσα σε αυτό και δεν έχω πρόσβαση; Συγκεκριμένα θέλω να διακόψω την παροχή σε ένα χώρο που νοικιάζω (είναι στο όνομα μου ο λογαριασμός) και που οι ενοικιαστές δεν με πληρώνουν και δε φεύγουν....και δεν θα φύγουν μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή (Νοέμβριο 2019)!!! Έκανα αίτημα διακοπής στην ΔΕΗ αλλά δεν ολοκλήρωσαν τη διακοπή (μου ήρθε μήνυμα ότι δεν μπόρεσαν να μπουν στο ακίνητο γιατί δεν ήταν κάποιος εκεί). Πως μπορώ να ζητήσω την διακοπή από την πλευρά της...κολόνας; Οι ενοικιαστές δεν είναι χαζοί να τους αφήσουν να μπουν μιας και το ρεύμα δε το πήραν στο όνομα τους ...είναι σε μένα!! 

Ευχαριστώ

Χρήστος!

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυσκολα τα πραγματα φιλε Χρηστο  ....Αφου το ρολοι ειναι στο ονομα σου (παρα πολυ κακως...) εσυ εισαι υποχρεωμενος να δωσεις προσβαση για την διακοπη.

Μπορεις να ζητησεις απο την κολονα αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουος οτι θα γινει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξαναπάω στη ΔΕΗ και να ζητησω διακοπή από τη κολώνα; Για χρέη τις διακοπες πως τις κάνουν; απλα βγάζουν την ασφάλεια από τον μετρητή; 

Επεξ/σία από Bitaris
Δημοσ.

Στην περίπτωση που μας λες όλη την αλήθεια και όντως είσαι το θύμα της ιστορίας ξαναμιλα με τον δικηγόρο σου μήπως μπορείς να κάνεις κάτι σαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίων τους για το ρεύμα.Γενικα ρωτά οποιοδήποτε ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ να σταματήσεις να χάνεις χρήματα τουλάχιστον από αυτό το θέμα.

Εγώ δεν θα σου πω ότι κακώς δεν άλλαξες το όνομα στη ΔΕΗ στο γράψανε πιο πάνω και το έχεις ήδη εμπεδώσει πιστεύω.Θα σου πω κάτι άλλο σε σένα και σε όποιον άλλον νοικιάζει σπιτια.

Όταν θελετε να νοικιασετε σταματήστε να ζητάτε τα μαλλιά της κεφαλής σας και μην έχετε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα αλλά το ποιους θα βάλετε μέσα.(υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις,σίγουρα όχι 100%)

Καλύτερα 100 ευρώ λιγότερα και να ξέρεις ότι θα τα εισπράττεις παρά να βάλεις λαμόγια μέσα που θα τα διαλύσουν όλα.Απο το τελευταίο σπίτι που έφυγα η ιδιοκτήτρια τράβαγε τα μαλλιά της που το άφησα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που το παρέλαβα,μάλιστα μου είπε να της δίνω το μισό νοίκι και να μη φύγουμε πότε.

Καλή τύχη.

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς στην Δεδδηε και να ζητήσεις εσύ την διακοπή του ρεύματος  που είναι στο όνομα σου η παροχή και να γίνει η διακοπή εξωτερικά...Αν μπορούν και γίνεται...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bitaris είπε

Καλησπέρα σας,

Πως μπορώ να διακόψω την παροχή ρεύματος σε ένα ακίνητο του οποίου το ρολόι βρίσκεται μέσα σε αυτό και δεν έχω πρόσβαση; Συγκεκριμένα θέλω να διακόψω την παροχή σε ένα χώρο που νοικιάζω (είναι στο όνομα μου ο λογαριασμός) και που οι ενοικιαστές δεν με πληρώνουν και δε φεύγουν....και δεν θα φύγουν μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή (Νοέμβριο 2019)!!! Έκανα αίτημα διακοπής στην ΔΕΗ αλλά δεν ολοκλήρωσαν τη διακοπή (μου ήρθε μήνυμα ότι δεν μπόρεσαν να μπουν στο ακίνητο γιατί δεν ήταν κάποιος εκεί). Πως μπορώ να ζητήσω την διακοπή από την πλευρά της...κολόνας; Οι ενοικιαστές δεν είναι χαζοί να τους αφήσουν να μπουν μιας και το ρεύμα δε το πήραν στο όνομα τους ...είναι σε μένα!! 

Ευχαριστώ

Χρήστος!

Καλή σου μέρα

Έχε υπόψη σου ότι το να διακόψεις το ρεύμα σε μισθωμένο ακίνητο είναι παράνομο, θεωρείται αυτοδικία και τιμωρείται.

Δημοσ.

Τι ψέμα μπορεί να εχω πει δηλαδή;τοσο απίστευτο σου φαίνεται Gordon; Σκέψου πέρα από τις δικές σου εμπειρίες και μαθε οτι υπάρχουν άνθρωποι που την απάτη την κάνουν επάγγελμα! Ναι οτι κανω το κανω με δικηγόρο... απλά δε ξερω πως να χειριστώ το ρεύμα! Ο συγκεκριμένος ενοικιαστής δεν εχει τιποτα στο όνομα του και εισοδηματα μαύρα...! Οποτε δε μπορω να ζητησω τιποτα περα απο οτι είχε μεσα τη στιγμη που θα τον διωξω..!

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Καλή σου μέρα

Έχε υπόψη σου ότι το να διακόψεις το ρεύμα σε μισθωμένο ακίνητο είναι παράνομο, θεωρείται αυτοδικία και τιμωρείται.

Ναι έχεις δίκιο αλλά η υπόθεση εχει πάρει τετοια τροπή που δε νομίζω οτι θα πατήσει σε θεματα αυτοδικια

6 ώρες πριν, takoulou είπε

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς στην Δεδδηε και να ζητήσεις εσύ την διακοπή του ρεύματος  που είναι στο όνομα σου η παροχή και να γίνει η διακοπή εξωτερικά...Αν μπορούν και γίνεται...

Αυτο θα κανω....μεσω ΔΕΗ... θα ξαναπαω Δευτέρα!! Μακαρι να γίνεται!!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Bitaris said:

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ

Χρήστος!

Γιατί να φύγουν πριν αποφασίσει το δικαστήριο ότι πρέπει να φύγουν; Εσύ καλά κάνεις και λες ότι δεν σε πληρώνουν (και δεν διαφωνώ ότι έχεις δίκιο), αλλά θα πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Ας πούμε ότι κόβεις το ρεύμα από την κολώνα, τι σταματάει τους ενοικιαστές από το να πάνε να κάνουν επανασύνδεση στο όνομά τους; Δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θα είχε νόημα αν δεν υπήρχε ενοικιαστήριο στο taxis (για να μην μπορούν να το συνδέσουν στο όνομα τους), αλλά φαντάζομαι ότι για να λες ότι «δεν πήραν το ρεύμα στο όνομά τους» σημαίνει ότι θα μπορούσαν να το πάρουν και δεν το έκαναν. Υπάρχει ενοικιαστήριο συμβόλαιο, σωστά;

9 hours ago, green gordon said:

Στην περίπτωση που μας λες όλη την αλήθεια και όντως είσαι το θύμα της ιστορίας ξαναμιλα με τον δικηγόρο σου μήπως μπορείς να κάνεις κάτι σαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίων τους για το ρεύμα.Γενικα ρωτά οποιοδήποτε ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ να σταματήσεις να χάνεις χρήματα τουλάχιστον από αυτό το θέμα.

Εγώ δεν θα σου πω ότι κακώς δεν άλλαξες το όνομα στη ΔΕΗ στο γράψανε πιο πάνω και το έχεις ήδη εμπεδώσει πιστεύω.Θα σου πω κάτι άλλο σε σένα και σε όποιον άλλον νοικιάζει σπιτια.

Όταν θελετε να νοικιασετε σταματήστε να ζητάτε τα μαλλιά της κεφαλής σας και μην έχετε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα αλλά το ποιους θα βάλετε μέσα.(υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις,σίγουρα όχι 100%)

Καλύτερα 100 ευρώ λιγότερα και να ξέρεις ότι θα τα εισπράττεις παρά να βάλεις λαμόγια μέσα που θα τα διαλύσουν όλα.Απο το τελευταίο σπίτι που έφυγα η ιδιοκτήτρια τράβαγε τα μαλλιά της που το άφησα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που το παρέλαβα,μάλιστα μου είπε να της δίνω το μισό νοίκι και να μη φύγουμε πότε.

Καλή τύχη.

Έχεις απόλυτο δίκιο και σχεδόν το 100% των ενοικιαστών δεν το καταλαβαίνουν αυτό το απλό πράγμα. Βάζουν μέσα όποιον να 'ναι προκειμένου να παίρνουν το ενοίκιο που θέλουν και μετά κλαίγονται πως θα βγάλουν έξω τον ασυνεπή ενοικιαστή. Εξαρχής πρέπει να θέλουν να βάζουν μέσα κάποιον φερέγγυο, ακόμα κι αν παίρνουν λιγότερο ενοίκιο. Oh well, σημεία των καιρών.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Ναι έχεις δίκιο αλλά η υπόθεση εχει πάρει τετοια τροπή που δε νομίζω οτι θα πατήσει σε θεματα αυτοδικια

Ε τότε αφού είσαι σίγουρος πως η αυτοδικία δεν θα έχει αντίδραση κάντο σωστά, πέτα τον έξω μια και καλή δια της βίας.

Δημοσ.

Το όλο θέμα έγινε από μικρά λάθη που εκανα... κατευθυνόμενος απο τον ενοικιαστή.... στα πλαίσια της χαλαρότητας που μου ενέπνευσε το προφιλ του! Αλλα οπως φαίνεται μετα απο το σχετικό έλεγχο που εκανα ..αυτος το έχει κανει επαγγελμα ...σε συνδυασμό με μηνύσεις για αποζημιώσεις!!

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Ε τότε αφού είσαι σίγουρος πως η αυτοδικία δεν θα έχει αντίδραση κάντο σωστά, πέτα τον έξω μια και καλή δια της βίας.

Αυτοδικιας στα πλαίσια της ΔΕΗ..τον να τον πετάξω με τις κλωτσιές δεν καλύπτεται!!

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Bitaris said:

Αυτοδικιας στα πλαίσια της ΔΕΗ..τον να τον πετάξω με τις κλωτσιές δεν καλύπτεται!!

Με τι κριτήριο κρίνεις ποια αυτοδικία καλύπτεται και ποιά όχι;

Επίσης, γιατί δεν είχες κόψει το ρεύμα πριν νοικιάσεις το ακίνητο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bitaris είπε

2 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Το όλο θέμα έγινε από μικρά λάθη που εκανα... κατευθυνόμενος απο τον ενοικιαστή.... στα πλαίσια της χαλαρότητας που μου ενέπνευσε το προφιλ του! Αλλα οπως φαίνεται μετα απο το σχετικό έλεγχο που εκανα ..αυτος το έχει κανει επαγγελμα ...σε συνδυασμό με μηνύσεις για αποζημιώσεις!!

Αυτά τα δύο είναι αντιφατικά...

6 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Αυτόφωρο θα πας και στις δύο περιπτώσεις.

Δημοσ.

21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Καλή σου μέρα

Καλημερα... Αυτο που λες δεν ισχυει... Αφου ειναι στο ονομα του η παροχη μπορει να ζητησει οτι θελει... Και διακοπη ρευματος.. Να ξερουμε τι λεμε..

22 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Τι ψέμα μπορεί να εχω πει δηλαδή;τοσο απίστευτο σου φαίνεται Gordon; Σκέψου πέρα από τις δικές σου εμπειρίες και μαθε οτι υπάρχουν άνθρωποι που την απάτη την κάνουν επάγγελμα! Ναι οτι κανω το κανω με δικηγόρο... απλά δε ξερω πως να χειριστώ το ρεύμα! Ο συγκεκριμένος ενοικιαστής δεν εχει τιποτα στο όνομα του και εισοδηματα μαύρα...! Οποτε δε μπορω να ζητησω τιποτα περα απο οτι είχε μεσα τη στιγμη που θα τον διωξω..!

Αυτο θα κανω....μεσω ΔΕΗ... θα ξαναπαω Δευτέρα!! Μακαρι να γίνεται!!

Μονο στην Δεδδηε μπορεις να το ζητησεις την διακοπη...... Εδω εμπλεκεται η Δεδδηε και δεν εχει δουλεια σε θεματα τεχνικα πλεον η Δεη..,.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Αυτο που λες δεν ισχυει... Αφου ειναι στο ονομα του η παροχη μπορει να ζητησει οτι θελει... Και διακοπη ρευματος.. Να ξερουμε τι λεμε..

Σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια... το ακίνητο είναι νοικιασμένο, αν δεν ήταν τότε φυσικά και δεν θα είχε καμία συνέπεια η διακοπή του ρεύματος. Η τακτική και νόμιμη οδός δεν είναι να κόψει το νερό ή το ρεύμα ώστε να υποχρεώσει τον ενοικιαστή να φύγει, είναι να κάνει αγωγή ή να εκδόσει διαταγή απόδοσης μισθίου και να διεκδικήσει όσες οφειλές έχουν μαζευτεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...