tarantules Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Επ ευκαιρία του συγκεκριμένου θέματος , να κάνω μια ερώτηση στον @Γιάννης Platano : Οι καινούριοι ψηφιακοί μετρητής που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς , έχουν τη δυνατότητα να κάνουν remote διακοπή παροχής από τα κεντρικά ; Κάπου είχα διαβάσει οτι στο εξωτερικό έχουν αυτή τη δυνατότητα.Δηλαδή χωρίς να έχεις φυσική πρόσβαση στο χώρο , να μπορείς να κάνεις τη διακοπή απομακρυσμένα.Ισχύει η διάβαζα μπαρούφες; Επίσης σε ποιο στάδιο βρίσεται η διαδικασία αντικατάστασης μέχρι τώρα;
takoulou Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια... το ακίνητο είναι νοικιασμένο, αν δεν ήταν τότε φυσικά και δεν θα είχε καμία συνέπεια η διακοπή του ρεύματος. Η τακτική και νόμιμη οδός δεν είναι να κόψει το νερό ή το ρεύμα ώστε να υποχρεώσει τον ενοικιαστή να φύγει, είναι να κάνει αγωγή ή να εκδόσει διαταγή απόδοσης μισθίου και να διεκδικήσει όσες οφειλές έχουν μαζευτεί. Αυτο δεν σημαινει κατι... Στην δικια του παροχη που ειναι στο ονομα του ((ΔΕΗ) μπορει και βασει κανονισμου απο την Δεδδηε μπορει να ζητησει διακοπη ρευματος... Μετα μπορει να παει ο αλλος με το ενοικιαστηριο και να ζητησει επανανσυνδεση... 7 λεπτά πριν, tarantules είπε Επ ευκαιρία του συγκεκριμένου θέματος , να κάνω μια ερώτηση στον @Γιάννης Platano : Οι καινούριοι ψηφιακοί μετρητής που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς , έχουν τη δυνατότητα να κάνουν remote διακοπή παροχής από τα κεντρικά ; Κάπου είχα διαβάσει οτι στο εξωτερικό έχουν αυτή τη δυνατότητα.Δηλαδή χωρίς να έχεις φυσική πρόσβαση στο χώρο , να μπορείς να κάνεις τη διακοπή απομακρυσμένα.Ισχύει η διάβαζα μπαρούφες; Επίσης σε ποιο στάδιο βρίσεται η διαδικασία αντικατάστασης μέχρι τώρα; Καλησπερα... Αυτοι που υπαρχουν και ειναι ηλεκτρονικοι και μπαινουν εδω δεν μπορουν να κανουν την διακοπη απο τα κεντρικα... Στο εξωτερικο γινεται αυτο.. Θα πρεπει να βρεθουν αλλοι μετρητες... Στην αλλαγη μετρητων λενε μπαρουφες οπως το ειπες.. Καποια στιγμη θα γινει.. Στο μελλον...Δεν υπαρχουν οι μετρητες, δεν υπαρχουν τα χρηματα, δεν υπαρχει το τεχνικο προσωπικο και πολλα ακομα.. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από takoulou 1
Bitaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Και να κάνει μήνυση για αυτοδικία για τη διακοπή, υπάρχουν μια σειρά απο στοιχεία όπως μη πληρωμή, μή αποδοχή μίσθωσης στο GSIS, αναφορά της αστυνομίας (τους ειχαμε φέρει μια φορά), κ.α που δεν αναφέρω που θα με "προστατεύσουν". ΄Το να τον πετάξω με το ζόρι φοβάμαι ότι μπορει να επικαλεστεί άλλα ζητήματα.!!!! 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτά τα δύο είναι αντιφατικά... Αυτόφωρο θα πας και στις δύο περιπτώσεις. Γιατί ειναι αντιφατικά; Δεν έψαξα το φάκελο του μόλις τον είδα...μετά όταν δημιουργήθηκαν θέματα ασχολήθηκα!!! Από την στιγμή που κατάλαβα τι παίζει έλαβα και εγώ τα απαραίτητα νομικά μέτρα και συνέλεξα τα απαραίτητα στοιχεία!! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Bitaris
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, takoulou είπε Αυτο δεν σημαινει κατι... Στην δικια τοου παροχη που ειναι στο ονομα του ((δεΗ) μπορει και βασει κανονισμου απο την Δεδδηε μπορει να ζητησει διακοπη ρευματος... Μετα μπορει να παει ο αλλος με το ενοικιαστηριο και να ζητησει επανανσυνδεση... Πάμε άλλη μία... Φυσικά και όποιος έχει παροχή στο όνομα του μπορεί ανά πάσα στιγμή να την διακόψει, δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Αν ένας λογαριασμός ΔΕΗ εκδίδεται στο όνομα Παπαδόπουλος Γεώργιος, φυσικά και ο Παπαδόπουλος Γεώργιος έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή ρεύματος. Είπα πως στην περίπτωση του ts (μισθωμένο ακίνητο) η διακοπή ρεύματος είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτοδικίας, και εφόσον ο μισθωτής κάνει έγκληση ο ιδιοκτήτης θα υποστεί τις συνέπειες.
Bitaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Υπάρχει νομικό θέμα αυτοδικίας σίγουρα!! Απλά δεν θα πατήσει πουθενά...!!!! 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Πάμε άλλη μία... Φυσικά και όποιος έχει παροχή στο όνομα του μπορεί ανά πάσα στιγμή να την διακόψει, δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Αν ένας λογαριασμός ΔΕΗ εκδίδεται στο όνομα Παπαδόπουλος Γεώργιος, φυσικά και ο Παπαδόπουλος Γεώργιος έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή ρεύματος. Είπα πως στην περίπτωση του ts (μισθωμένο ακίνητο) η διακοπή ρεύματος είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτοδικίας, και εφόσον ο μισθωτής κάνει έγκληση ο ιδιοκτήτης θα υποστεί τις συνέπειες.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Bitaris είπε Γιατί ειναι αντιφατικά; Δεν έψαξα το φάκελο του μόλις τον είδα...μετά όταν δημιουργήθηκαν θέματα ασχολήθηκα!!! Από την στιγμή που κατάλαβα τι παίζει έλαβα και εγώ τα απαραίτητα νομικά μέτρα και συνέλεξα τα απαραίτητα στοιχεία!! Αντιφατικό είναι ότι στο ένα post ισχυρίζεσαι ότι ο συγκεκριμένος ενοικιαστής έχει κάνει επάγγελμα τις μηνύσεις για αποζημίωση, ενώ στο άλλο ισχυρίζεσαι πως την αυτοδικία θα την αφήσει να περάσει έτσι. Τέλος πάντων, αν νομίζεις πως τα ξέρεις όλα καλύτερα από εμένα τότε απλά αγνόησε ότι έχω γράψει μέχρι τώρα. Καλή συνέχεια.
Bitaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αντιφατικό είναι ότι στο ένα post ισχυρίζεσαι ότι ο συγκεκριμένος ενοικιαστής έχει κάνει επάγγελμα τις μηνύσεις για αποζημίωση, ενώ στο άλλο ισχυρίζεσαι πως την αυτοδικία θα την αφήσει να περάσει έτσι. Τέλος πάντων, αν νομίζεις πως τα ξέρεις όλα καλύτερα από εμένα τότε απλά αγνόησε ότι έχω γράψει μέχρι τώρα. Καλή συνέχεια. Απευθύνονται οι απάτες σε ανθρώπους με λίγη νομική εμπειρία και χωρίς πολλά μέσα διαχείρισης! Εγώ από τη πρώτη στιγμή που κατάλαβα ότι κάτι παίζει είχα νομική καθοδήγηση και τον πρόλαβα σε κάποια πράγματα. Και το ποιο τέλειο σχέδιο έχει τρύπες...ωστόσο αυτός τη δουλειά του την εκανε μένει τσάμπα για 6-7 μήνες...το παραπάνω πρόλαβα και του έκοψα!! Πάντως σας ευχαριστώ όλους οι συμβούλές σας ήταν πολύτιμες!!! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Bitaris
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, takoulou είπε Αυτο δεν σημαινει κατι... Στην δικια του παροχη που ειναι στο ονομα του ((ΔΕΗ) μπορει και βασει κανονισμου απο την Δεδδηε μπορει να ζητησει διακοπη ρευματος... Μετα μπορει να παει ο αλλος με το ενοικιαστηριο και να ζητησει επανανσυνδεση... Καλησπερα... Αυτοι που υπαρχουν και ειναι ηλεκτρονικοι και μπαινουν εδω δεν μπορουν να κανουν την διακοπη απο τα κεντρικα... Στο εξωτερικο γινεται αυτο.. Θα πρεπει να βρεθουν αλλοι μετρητες... Στην αλλαγη μετρητων λενε μπαρουφες οπως το ειπες.. Καποια στιγμη θα γινει.. Στο μελλον...Δεν υπαρχουν οι μετρητες, δεν υπαρχουν τα χρηματα, δεν υπαρχει το τεχνικο προσωπικο και πολλα ακομα.. Η ...χαρα του Εργολαβου μεγαλωνει ...μεγαλωνει !!!! 47 λεπτά πριν, tarantules είπε Επ ευκαιρία του συγκεκριμένου θέματος , να κάνω μια ερώτηση στον @Γιάννης Platano : Οι καινούριοι ψηφιακοί μετρητής που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς , έχουν τη δυνατότητα να κάνουν remote διακοπή παροχής από τα κεντρικά ; Κάπου είχα διαβάσει οτι στο εξωτερικό έχουν αυτή τη δυνατότητα.Δηλαδή χωρίς να έχεις φυσική πρόσβαση στο χώρο , να μπορείς να κάνεις τη διακοπή απομακρυσμένα.Ισχύει η διάβαζα μπαρούφες; Επίσης σε ποιο στάδιο βρίσεται η διαδικασία αντικατάστασης μέχρι τώρα; Οπως ειπε και ο takoulou δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα . Σε καθε νεος μετρητη ή σε καποιον που αντικαθισταται και μονο μπαινει καινουργιος ηλεκτρονικος.
christopher0016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Κόβουνε το ρεύμα Σάββατο;;; Ρε παιδιά μάλλον μας κόψανε το ρεύμα για απλήρωτο λογαριασμό.. κάποιος ηλίθιος στην πολυκατοικία πέταξε τους λογαριασμούς ΟΤΕ ΔΕΗ γιατί πρόσφατα κόψανε και το τηλέφωνό... Σήμερα πριν λίγο δεν έχω ρεύμα θα πήγαινα την Δευτέρα να ρωτούσα ,αλλά είναι δυνατόν Σάββατο μεσημέρι να μας κόψανε το ρεύμα;;;;
chsam Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Κόβουνε το ρεύμα Σάββατο;;; Ρε παιδιά μάλλον μας κόψανε το ρεύμα για απλήρωτο λογαριασμό.. κάποιος ηλίθιος στην πολυκατοικία πέταξε τους λογαριασμούς ΟΤΕ ΔΕΗ γιατί πρόσφατα κόψανε και το τηλέφωνό... Σήμερα πριν λίγο δεν έχω ρεύμα θα πήγαινα την Δευτέρα να ρωτούσα ,αλλά είναι δυνατόν Σάββατο μεσημέρι να μας κόψανε το ρεύμα;;;; Πηγαινε στο ρολοι και δες, αν εχει σφραγισθει ή πειραχτει.Μηπως ειναι καποια προγραμματισμενη διακοπη ή γενικη βλαβη. Αλλα με ολο το σεβασμο, το "πεταξε καποιος τους λογαριασμους" ειναι λιγο....καπως......Υπαρχει και ο ηλεκτρονικος και στην ΔΕΗ και στις εταιρειες τηλεφωνιας, επισης της ΔΕΗ εχει προθεσμια πληρωμης σχεδον δυο μηνες απο την εκδοση του, δηλαδη περασαν τεσσερις τουλαχιστον μηνες απο τον προηγουμενο,αυτο δεν σε ανησυχε καθολου; Επισης και οι εταιρειες τηλεφωνιας προειδοποιουν με sms ή αλλο τροπο για οφειλη πριν το κοψουν... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από chsam
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Κόβουνε το ρεύμα Σάββατο;;; Ρε παιδιά μάλλον μας κόψανε το ρεύμα για απλήρωτο λογαριασμό.. κάποιος ηλίθιος στην πολυκατοικία πέταξε τους λογαριασμούς ΟΤΕ ΔΕΗ γιατί πρόσφατα κόψανε και το τηλέφωνό... Σήμερα πριν λίγο δεν έχω ρεύμα θα πήγαινα την Δευτέρα να ρωτούσα ,αλλά είναι δυνατόν Σάββατο μεσημέρι να μας κόψανε το ρεύμα;;;; Και γιατί να μην το κόβουν Σάββατο? Τι την πέρασες τη ΔΕΗ, εβραϊκή οργάνωση? Τσέκαρε πάντως μπας και έχει πέσει/καεί καμιά ασφάλεια, ρώτα και στη γειτονιά μπας και έχετε γενική διακοπή.
takoulou Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, christopher0016 είπε Κόβουνε το ρεύμα Σάββατο;;; Ρε παιδιά μάλλον μας κόψανε το ρεύμα για απλήρωτο λογαριασμό.. κάποιος ηλίθιος στην πολυκατοικία πέταξε τους λογαριασμούς ΟΤΕ ΔΕΗ γιατί πρόσφατα κόψανε και το τηλέφωνό... Σήμερα πριν λίγο δεν έχω ρεύμα θα πήγαινα την Δευτέρα να ρωτούσα ,αλλά είναι δυνατόν Σάββατο μεσημέρι να μας κόψανε το ρεύμα;;;; Καλησπέρα... Σάββατο δεν κάνουν αποκοπές.. Μήπως είναι κάτι άλλο; Μήπως καμμία βλάβη.. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από takoulou 2
christopher0016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, chsam είπε Πηγαινε στο ρολοι και δες, αν εχει σφραγισθει ή πειραχτει.Μηπως ειναι καποια προγραμματισμενη διακοπη ή γενικη βλαβη. Αλλα με ολο το σεβασμο, το "πεταξε καποιος τους λογαριασμους" ειναι λιγο....καπως......Υπαρχει και ο ηλεκτρονικος και στην ΔΕΗ και στις εταιρειες τηλεφωνιας, επισης της ΔΕΗ εχει προθεσμια πληρωμης σχεδον δυο μηνες απο την εκδοση του, δηλαδη περασαν τεσσερις τουλαχιστον μηνες απο τον προηγουμενο,αυτο δεν σε ανησυχε καθολου; Επισης και οι εταιρειες τηλεφωνιας προειδοποιουν με sms ή αλλο τροπο για οφειλη πριν το κοψουν... Για να το λέω ότι κάποιος το πέταξε προφανώς κάτι γνωρίζω παραπάνω από εσένα... γιατί μου πέταξαν του ΟΤΕ και το κόψαν. ούτε με προειδοποιησαν άμα προειδοποιουσαν θα το πλήρωνα χωρίς να το κόψουν.. τόσο δύσκολο είναι;;; Κάποιος Μάλακας τους πετάει και άλλοι ένοικοι έχουν παρόμοια πρόβλημα. 2 μήνες είναι όχι 4 απλά σκέφτηκα μήπως το κόβουν στο δίμηνο Ευχαριστώ για της απαντήσεις σε όσους βοήθησαν. τελικά είχε πέσει η ασφάλεια στο κεντρικό ρολόι. Δεν κόβουν σ/κ το ρεύμα έτσι μου είπαν στης βλάβες Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από christopher0016 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Για να το λέω ότι κάποιος το πέταξε προφανώς κάτι γνωρίζω παραπάνω από εσένα... γιατί μου πέταξαν του ΟΤΕ και το κόψαν. ούτε με προειδοποιησαν άμα προειδοποιουσαν θα το πλήρωνα χωρίς να το κόψουν.. τόσο δύσκολο είναι;;; Κάποιος Μάλακας τους πετάει και άλλοι ένοικοι έχουν παρόμοια πρόβλημα. 2 μήνες είναι όχι 4 απλά σκέφτηκα μήπως το κόβουν στο δίμηνο Ευχαριστώ για της απαντήσεις σε όσους βοήθησαν. τελικά είχε πέσει η ασφάλεια στο κεντρικό ρολόι. Δεν κόβουν σ/κ το ρεύμα έτσι μου είπαν στης βλάβες Οχι ΣΚ και εορτες λογω χρεους δεν το κοβουν.Την ασφαλεια ποιος την επανεφερε ? Ηταν αυτοματη με τζαμακι εμπρος ? Καποιοι μετρητες εκει που ειναι ο κοκκινος μοχλος εχουν τζαμακι που το ανοιγεις και επαναφερεις την ασφαλεια .Ετσι ειναι σπιτι μου . Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 1 1
christopher0016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι ΣΚ και εορτες λογω χρεους δεν το κοβουν.Την ασφαλεια ποιος την επανεφερε ? Ηταν αυτοματη με τζαμακι εμπρος ? Καποιοι μετρητες εκει που ειναι ο κοκκινος μοχλος εχουν τζαμακι που το ανοιγεις και επαναφερεις την ασφαλεια .Ετσι ειναι σπιτι μου . Ηλεκτρολόγος ήρθε δεν ξέρω δεν ειμουν σπίτι , εγώ πήρα τηλέφωνο στην βλάβες να μάθω εαν το έκοψαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα