Bitaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Παίδες μίλησα με την ΔΕΗΔΔΕ (ή όπως γράφεται) και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω σε αυτούς και να κάνω ένα συγκεκριμένο αίτημα διακοπής (δε θυμάμαι πως το λένε...και καλά "forced")! Και θα πάνε από την άλλη πλευρά να το κόψουν!! Ξανά ευχαριστώ!!!
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 minutes ago, Bitaris said: Παίδες μίλησα με την ΔΕΗΔΔΕ (ή όπως γράφεται) και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω σε αυτούς και να κάνω ένα συγκεκριμένο αίτημα διακοπής (δε θυμάμαι πως το λένε...και καλά "forced")! Και θα πάνε από την άλλη πλευρά να το κόψουν!! Ξανά ευχαριστώ!!! Ωραία, και πες ότι κόβεις το ρεύμα. Τι ακριβώς θα καταφέρεις; Τι σταματά τον μισθωτή από το να πάει στη ΔΕΗ και να κάνει σύνδεση στο όνομά του;
takoulou Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, Bitaris είπε Παίδες μίλησα με την ΔΕΗΔΔΕ (ή όπως γράφεται) και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω σε αυτούς και να κάνω ένα συγκεκριμένο αίτημα διακοπής (δε θυμάμαι πως το λένε...και καλά "forced")! Και θα πάνε από την άλλη πλευρά να το κόψουν!! Ξανά ευχαριστώ!!! Καλά έκανες...Η παροχή αυτή βρίσκεται σε πολυκατοικία...Θα έχουν πρόσβαση από την Δεδδηε...
chsam Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ωραία, και πες ότι κόβεις το ρεύμα. Τι ακριβώς θα καταφέρεις; Τι σταματά τον μισθωτή από το να πάει στη ΔΕΗ και να κάνει σύνδεση στο όνομά του; Μα φιλε μου δεν θα πληρωνει κερατιατικα των ενοικιαστων ο ανθρωπος, οπως τωρα που ειναι στο ονομα του και τον φεσωνουν!!! 2
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 7 minutes ago, chsam said: Μα φιλε μου δεν θα πληρωνει κερατιατικα των ενοικιαστων ο ανθρωπος, οπως τωρα που ειναι στο ονομα του και τον φεσωνουν!!! Μα δεν έχει πει κάπου ότι χρωστάνε στη ΔΕΗ (αν χρώσταγαν θα του το είχε κόψει ο διαχειριστής, δεν θα χρειαζόταν να κάνει κάτι ο OP), είπε ότι θέλει να το κόψει για να τους βγάλει έξω επειδή του χρωστάνε ενοίκια απ' ότι κατάλαβα. Εκτός του ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης που κατοικείται αποτελεί αυτοδικία (για αρχή, γιατί μπορεί π.χ. μέσα στο σπίτι να διαμένει άτομο που ζει με μηχανική υποστήριξη οπότε εκεί μπορεί να φτάσουμε και σε κακούργημα φάση), που ακριβώς θα χρησιμεύσει στον OP δεν καταλαβαίνω. Αντί να πάνε να το συνδέσουν στο όνομά τους που γίνεται σχετικά άμεσα, θα φύγουν από το σπίτι που απαιτεί χρόνο και χρήμα;
chsam Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Μα δεν έχει πει κάπου ότι χρωστάνε στη ΔΕΗ (αν χρώσταγαν θα του το είχε κόψει ο διαχειριστής, δεν θα χρειαζόταν να κάνει κάτι ο OP), είπε ότι θέλει να το κόψει για να τους βγάλει έξω επειδή του χρωστάνε ενοίκια απ' ότι κατάλαβα. Εκτός του ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης που κατοικείται αποτελεί αυτοδικία (για αρχή, γιατί μπορεί π.χ. μέσα στο σπίτι να διαμένει άτομο που ζει με μηχανική υποστήριξη οπότε εκεί μπορεί να φτάσουμε και σε κακούργημα φάση), που ακριβώς θα χρησιμεύσει στον OP δεν καταλαβαίνω. Αντί να πάνε να το συνδέσουν στο όνομά τους που γίνεται σχετικά άμεσα, θα φύγουν από το σπίτι που απαιτεί χρόνο και χρήμα; "Να ξαναπάω στη ΔΕΗ και να ζητησω διακοπή από τη κολώνα; Για χρέη τις διακοπες πως τις κάνουν; απλα βγάζουν την ασφάλεια από τον μετρητή;" Αυτο ειπε, ισως του χρωστανε μονο νοικια, αλλα ο ανθρωπος δεν θελει να εχει αλλο το ρευμα στο ονομα του και αυτοι οπως καταλαβες δεν ειναι συνεργασιμοι.Εκτος των αλλων του εχουν αναφερει πολλοι στις προηγουμενες σελιδες οτι ειναι αυτοδικια.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
christosx13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2019 στις 10:13 ΠΜ, Joshua21 είπε Ε τότε αφού είσαι σίγουρος πως η αυτοδικία δεν θα έχει αντίδραση κάντο σωστά, πέτα τον έξω μια και καλή δια της βίας. Ναι φιλε αλλα ρευμα που ειναι στο ονομα του θα διακοψει δεν ειπε οτι θα τους βγαλει πριν το δικαστηριο με το ζορι,γιατι αυτοδικια/?Να κατσει με σταυρωμενα χερια ενω οι χαραμοφαηδες φουσκωνουν τους λογαριασμους?Ας κατσουν με λαμπαδες η ας εβγαζαν ρευμα στο ονομα τους. Νομιζω δεν θα εχει κανενα προβλημα με διακοπη ρευματος. 12 ώρες πριν, Malthador είπε Ωραία, και πες ότι κόβεις το ρεύμα. Τι ακριβώς θα καταφέρεις; Τι σταματά τον μισθωτή από το να πάει στη ΔΕΗ και να κάνει σύνδεση στο όνομά του; Να πανε να κανουν ρε φιλε κ να πληρωσουν προκαταβολες κλπ δηλαδη να κατσει ο ανθρωπος να του φουσκωνουν το λογαριασμο αλλους 6 μηνες οι γυφταιοι εκτος απο το δαγκωμα στα ενοικια? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από christosx13
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, christosx13 είπε Ναι φιλε αλλα ρευμα που ειναι στο ονομα του θα διακοψει δεν ειπε οτι θα τους βγαλει πριν το δικαστηριο με το ζορι,γιατι αυτοδικια/?Να κατσει με σταυρωμενα χερια ενω οι χαραμοφαηδες φουσκωνουν τους λογαριασμους?Ας κατσουν με λαμπαδες η ας εβγαζαν ρευμα στο ονομα τους. Νομιζω δεν θα εχει κανενα προβλημα με διακοπη ρευματος. Έχω εξηγήσει ήδη το γιατί μπορεί να θεωρηθεί αυτοδικία, η διακοπή ρεύματος, νερού, θέρμανσης κτλ ΔΕΝ αποτελεί νόμιμο τρόπο για να αναγκάσει τον μισθωτή να αποχωρήσει από το μίσθιο. Επίσης δεν θυμάμαι να ανέφερε ο ts κάπου ότι το ρεύμα είναι απλήρωτο, που λογικά δεν είναι, τώρα τελευταία η ΔΕΗ δεν δείχνει την ελαστικότητα που έδειχνε στο παρελθόν. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από Joshua21
christosx13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έχω εξηγήσει ήδη το γιατί μπορεί να θεωρηθεί αυτοδικία, η διακοπή ρεύματος, νερού, θέρμανσης κτλ ΔΕΝ αποτελεί νόμιμο τρόπο για να αναγκάσει τον μισθωτή να αποχωρήσει από το μίσθιο. Επίσης δεν θυμάμαι να ανέφερε ο ts κάπου ότι το ρεύμα είναι απλήρωτο, που λογικά δεν είναι, τώρα τελευταία η ΔΕΗ δεν δείχνει την ελαστικότητα που έδειχνε στο παρελθόν. το ρευμα δεν ειναι απληρωτο φυσικα γιατι οπως ειπαμε το πληρωνει το κοροιδο (με το συμπαθιο συνονοματε Χρηστο δεν το λεω προσβλητικα αλλα για εμφαση). Το ρευμα θεωρω οτι απο τη στιγμη που ειναι στο ονομα του εχει το δικαιωμα να το διακοψει. Αλλο ειναι η εξωση με το ζορι αλλα αφου δεν τους παραβιαζει την οικια και δεν προσπαθει να τους βγαλει με βια δεν εχει καμια αυτοδικια οτι διακοπτει ενα ρευμα που μπορει να ισχυριστει οτι δε βγαινει οικονομικα να πληρωνει τι να κανουμε τωρα να πληρωνει τους αμακαδορους μεχρι να βγει η αποφαση?. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από christosx13
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 @christosx13 Αν δεν θες να καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι, συνέχισε να "νομίζεις" και να "θεωρείς" ότι θέλεις.
christosx13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε @christosx13 Αν δεν θες να καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι, συνέχισε να "νομίζεις" και να "θεωρείς" ότι θέλεις. Το ξερω οτι αν πας με το γραμμα του νομου δεν επιτρεπεται αλλα ο οποιοδηποτε που σεβεται τον εαυτο του ακολουθουσε το γραμμα του νομου στη μπανανια ειδικα που ειμαστε θα εκαναν κουμαντο τα τσουτσεκια. Αν του το κοψει η ΔΕΗ δηλαδη λες να του ζητησει και το λογο ενω του χρωσταει 5-10 ενοικια? Τωρα αν εσυ ησουν σε αυτη τη θεση και το ευχαριστιοσουν οκ παω πασο υπαρχουν κι αυτες οι περιπτωσεις.Του λεει δεν ειχα να πληρωσω και μου το κοψαν σιγα μην του κανει και μηνυση το πολυ πολυ να παει να κανει συνδεση. Κακως παντως που και ο νομος προστατευει τοσο πολυ τους ενοικιαστες εναντι των ιδιοκτητων και το λεω εγω που ειμαι 20 χρονια ενοικιαστης και ποτε ιδιοκτητης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, Bitaris είπε Παίδες μίλησα με την ΔΕΗΔΔΕ (ή όπως γράφεται) και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω σε αυτούς και να κάνω ένα συγκεκριμένο αίτημα διακοπής (δε θυμάμαι πως το λένε...και καλά "forced")! Και θα πάνε από την άλλη πλευρά να το κόψουν!! Ξανά ευχαριστώ!!! 19 ώρες πριν, Malthador είπε Ωραία, και πες ότι κόβεις το ρεύμα. Τι ακριβώς θα καταφέρεις; Τι σταματά τον μισθωτή από το να πάει στη ΔΕΗ και να κάνει σύνδεση στο όνομά του; Αν εχουν μισθωτηριο στο ονομα τους μεσα και από το taxix ...τιποτα .Αν όμως δεν εχουν...
Bitaris Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2019 στις 11:05 ΠΜ, Malthador είπε Ωραία, και πες ότι κόβεις το ρεύμα. Τι ακριβώς θα καταφέρεις; Τι σταματά τον μισθωτή από το να πάει στη ΔΕΗ και να κάνει σύνδεση στο όνομά του; Δε γίνεται έτσι απλά σύνδεση στο όνομα του! Θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο αποδεικτικό μίσθωσης ή ιδιοκτησίας! Στις 13/5/2019 στις 11:31 ΠΜ, takoulou είπε Καλά έκανες...Η παροχή αυτή βρίσκεται σε πολυκατοικία...Θα έχουν πρόσβαση από την Δεδδηε... Δεν έχουν πρόσβαση από την ΔΕΔΔΗΕ!! Αυτό είναι το πρόβλημα, ο μετρητής βρίσκεται μέσα στο ακίνητο !!! Στις 13/5/2019 στις 1:48 ΜΜ, Malthador είπε Μα δεν έχει πει κάπου ότι χρωστάνε στη ΔΕΗ (αν χρώσταγαν θα του το είχε κόψει ο διαχειριστής, δεν θα χρειαζόταν να κάνει κάτι ο OP), είπε ότι θέλει να το κόψει για να τους βγάλει έξω επειδή του χρωστάνε ενοίκια απ' ότι κατάλαβα. Εκτός του ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης που κατοικείται αποτελεί αυτοδικία (για αρχή, γιατί μπορεί π.χ. μέσα στο σπίτι να διαμένει άτομο που ζει με μηχανική υποστήριξη οπότε εκεί μπορεί να φτάσουμε και σε κακούργημα φάση), που ακριβώς θα χρησιμεύσει στον OP δεν καταλαβαίνω. Αντί να πάνε να το συνδέσουν στο όνομά τους που γίνεται σχετικά άμεσα, θα φύγουν από το σπίτι που απαιτεί χρόνο και χρήμα; Στις 13/5/2019 στις 1:56 ΜΜ, chsam είπε "Να ξαναπάω στη ΔΕΗ και να ζητησω διακοπή από τη κολώνα; Για χρέη τις διακοπες πως τις κάνουν; απλα βγάζουν την ασφάλεια από τον μετρητή;" Αυτο ειπε, ισως του χρωστανε μονο νοικια, αλλα ο ανθρωπος δεν θελει να εχει αλλο το ρευμα στο ονομα του και αυτοι οπως καταλαβες δεν ειναι συνεργασιμοι.Εκτος των αλλων του εχουν αναφερει πολλοι στις προηγουμενες σελιδες οτι ειναι αυτοδικια.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Και εγώ την ίδια απορία είχα! Σε επίπεδο δικαιολογητικών για να ζητήσεις "βίαιη" διακοπή χρειάζεσαι φωτοτυπία ταυτότητας, Ε9 (που να φαίνεται το ακίνητο) και χαρτί από την αστυνομία που να λέει ότι υπάρχει "κατάληψη" ή κάτι ανάλογο. Συμπληρώνεις την αίτηση και παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου! Θέλει περίπου 20 μέρες για να ολοκληρωθεί το αίτημα!!!! Στις 14/5/2019 στις 12:05 ΠΜ, Joshua21 είπε Έχω εξηγήσει ήδη το γιατί μπορεί να θεωρηθεί αυτοδικία, η διακοπή ρεύματος, νερού, θέρμανσης κτλ ΔΕΝ αποτελεί νόμιμο τρόπο για να αναγκάσει τον μισθωτή να αποχωρήσει από το μίσθιο. Επίσης δεν θυμάμαι να ανέφερε ο ts κάπου ότι το ρεύμα είναι απλήρωτο, που λογικά δεν είναι, τώρα τελευταία η ΔΕΗ δεν δείχνει την ελαστικότητα που έδειχνε στο παρελθόν. Υπάρχει φυσικά το θέμα της αυτοδικίας που έχει τεθεί από πολλούς, αλλά για να πατήσει μια τέτοια προσέγγιση από τον "καταληψία" θα πρέπει να δικαιολογήσει το θέμα του δεν πληρώνω, δεν αποδέχομαι το αίτημα στο GSIS, την αναφορά της αστυνομίας, το ότι ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη (οπότε επί της ουσίας δεν το διακόπτω εγώ), κ.α. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω κάτι που έμαθα: Το να κόψεις την ΔΕΗ ναι θέτει θέματα αυτοδικίας που αντιμετωπίζονται ....το να κόψεις όμως το νερό... το σενάριο της αυτοδικίας είναι πιο ....."δυνατό" γιατί κατά κάποιο τρόπο το νερό ακολουθεί το ακίνητο (και άρα τον ιδιοκτήτη). Μη με ρωτάτε γιατί.... Το όλο πρόβλημα μου δίδαξε πολλά! Ο συγκεκριμένος δεν έχει τίποτα στο όνομα του, ούτε ακίνητα ούτε μισθό/σύνταξη. Και το κάνει αυτό κατά κόρον....! Με το υπάρχον σύστημα στην Ελλάδα και τις απίστευτες καθυστερήσεις στην εκδίκαση των υποθέσεων δεν μπορούν οι ιδιοκτήτες να κάνουν πολλά! Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει η λογική των συστατικών επιστολών από προηγούμενους ενοικιαστές/εργοδότες/πανεπιστήμια, ένα νομικό σύστημα με καλύτερα αντανακλαστικά και ιδιοκτήτες με λίγο μυαλο...... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Bitaris
takoulou Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Spoiler Καλησπέρα..Η παροχή αυτή που βρίσκεται; Έχει πρόσβαση η Δεδδηε να κάνει την διακοπή απέξω; Μονοκατοικία είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 11/5/2019 στις 10:57 ΠΜ, Joshua21 είπε Πάμε άλλη μία... Φυσικά και όποιος έχει παροχή στο όνομα του μπορεί ανά πάσα στιγμή να την διακόψει, δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Αν ένας λογαριασμός ΔΕΗ εκδίδεται στο όνομα Παπαδόπουλος Γεώργιος, φυσικά και ο Παπαδόπουλος Γεώργιος έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή ρεύματος. Είπα πως στην περίπτωση του ts (μισθωμένο ακίνητο) η διακοπή ρεύματος είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτοδικίας, και εφόσον ο μισθωτής κάνει έγκληση ο ιδιοκτήτης θα υποστεί τις συνέπειες. κάνεις λάθος φίλε μου η παροχή όπως είπες είναι στο όνομα του "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" άρα ο "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ" πάει σε υποκατάστημα της ΔΕΗ ή του ΔΕΔΔΗΕ με τα απαραίτητα έγγραφα και ζητάει την διακοπή του αριθμού παροχής ρεύματος μετά θα πάει ο ενοικιαστής του ακινήτου που ανήκει στον "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" και βάση του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου που έχει κάνει αποδοχή από την εφορία θα πάρει τον αριθμό παροχής ρεύματος στο όνομα του βέβαια όπως είπαν κάποιοι φίλοι εδώ είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και όταν οι ενοικιαστές φεύγουν "βράδυ" και τους αφήνουν χρέη μπαίνουν σε περιπέτειες για να βρουν την άκρη (βέβαια ευτυχώς/δυστυχώς για αυτούς που υπάρχουν ιδιωτικά γραφεία διεκπεραιώσεων υποθέσεων ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ έναντι αμοιβής) όποιος δεν ξέρει πληρώνει...και μαθαίνει από τα λάθη του. Στις 13/5/2019 στις 10:59 ΠΜ, Bitaris είπε Παίδες μίλησα με την ΔΕΗΔΔΕ (ή όπως γράφεται) και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω σε αυτούς και να κάνω ένα συγκεκριμένο αίτημα διακοπής (δε θυμάμαι πως το λένε...και καλά "forced")! Και θα πάνε από την άλλη πλευρά να το κόψουν!! Ξανά ευχαριστώ!!! να το κάνεις αν θέλουν οι ενοικιαστές να είναι εντάξει κάνουν αποδοχή στο ηλεκτρονικό μισθωτήριο από την εφορία μετά πάνε στην ΔΕΗ και κάνουν αλλαγή και επανασύνδεση του ρεύματος στο όνομα τους αυτή είναι η σωστή διαδικασία σύμφωνα με το γράμμα του νόμου αλλιώς απλά οι ιδιοκτήτες πληρώνετε τα "φέσια/χρέη/οφειλές" των ενοικιαστών που τους έχετε εμπιστοσύνη και δεν κάνετε τα αυτονόητα γιατί η ΔΕΗ δεν είναι σαν την ΕΥΔΑΠ που στα 100 ευρώ οφειλή σου κόβει το νερό για να το πληρώσεις ώστε μετά να πληρώσεις και έξτρα για την επανασύνδεση του μετά δεν θα ξανά αφήσεις χρέη/οφειλή εγώ λέω καλά κάνετε έτσι έχουν δουλειά και πολλά κέρδη τα ιδιωτικά γραφεία διεκπεραιώσεων υποθέσεων ΔΕΗ συνεχίστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα