Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Bitaris said:

Έχω στείλει αίτημα αλλά δεν το έχει αποδεχτεί (ρωτάς με πόσο κόπο βρήκα το Α.Φ.Μ του)!

Αν δεν έχει ενεργό μισθωτήριο στο taxis, δεν μπορεί να έχει κάνει νόμιμη σύνδεση στο όνομά του.

14 minutes ago, Bitaris said:

Ελπίζω να έχω σύντομα νεώτερο. Θεωρώ ότι με την παρούσα κατάσταση φαίνομαι εγώ ως "ρευματοκλέφτης". Τι και αν ζήτησα εγώ την διακοπή; δεν στέκει σαν δικαιολογία. Για αυτό έτρεξα άμεσα να ξανακάνω αίτηση και να αναφέρω ρητά το θέμα της ρευματοκλοπής.

Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αυτό που έκανες πάντως. Δεν έπρεπε να καταγγείλεις ρευματοκλοπή σε ρολόι που φαίνεται δικό σου (αφού δεν υπάρχει μισθωτήριο στο taxis) ειδικά 10 μέρες αφότου έκανες διακοπή.

• Thanks 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν δεν έχει ενεργό μισθωτήριο στο taxis, δεν μπορεί να έχει κάνει νόμιμη σύνδεση στο όνομά του.

Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αυτό που έκανες πάντως. Δεν έπρεπε να καταγγείλεις ρευματοκλοπή σε ρολόι που φαίνεται δικό σου (αφού δεν υπάρχει μισθωτήριο στο taxis) ειδικά 10 μέρες αφότου έκανες διακοπή.

Noμιζω οτι καλυτερα που το εκανε γιατι σε συναρτηση με τα υπολοιπα στοιχεια, επιβαρυνουν περισσοτερο το "κατηγορητηριο" του κακοπληρωτη ενοικιαστη. Απο την στιγμη που εκ των πραγματων εχει κανει καταγγελια κ εχει καταγραφει απο την αστυνομια ολο το σκηνικο, ισα ισα που θα ειναι υπερ του.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτά ισχυουν και για τεχνιτες εργολαβου ?

Ναι..Πλέον οι τεχνικοί του εργολάβου έχουν πλέον τάμπλετ και κάνουν τις δουλειές...

2 ώρες πριν, Bitaris είπε

Για να κάνε επανεσύνδεση χρειάζεται μισθωτήριο που δεν έχει!!!

Έχω στείλει αίτημα αλλά δεν το έχει αποδεχτεί (ρωτάς με πόσο κόπο βρήκα το Α.Φ.Μ του)!

Όχι δεν είναι προσβάσιμο! Για αυτό έκανα αίτημα "Δραστικής Διακοπής"

Λοιπόν πήγα σήμερα στη ΔΕΔΔΗΕ για να δω τι έχει γίνει! Δεν έχουν ιδέα....το σύστημα τους γράφει ότι έγινε διακοπή! Με τα πολλά μου είπαν να ξανακάνω αίτημα δραστικής διακοπής και στην αίτηση να συμπληρώσω ότι υπάρχει ζήτημα ρευματοκλοπής!!! Δε ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει...για μένα υπάρχουν 3 σενάρια:

- Πήγε ο τεχνικός δεν έκανε τίποτα και απλά έγραψε ότι έγινε διακοπή

- Πήγε ο τεχνικός έκανε διακοπή (από τη πλευρά του ρολογιού) και ο καταληψίας ξαναέβαλε την ασφάλεια!

- Έγινε μπέρδεμα στη ΔΕΔΔΗΕ και μπέρδεψαν τις αιτήσεις μου: την πρώτη που ήταν για απλή διακοπή και την δεύτερη που ήταν για δραστική διακοπή.

Ελπίζω να έχω σύντομα νεώτερο. Θεωρώ ότι με την παρούσα κατάσταση φαίνομαι εγώ ως "ρευματοκλέφτης". Τι και αν ζήτησα εγώ την διακοπή; δεν στέκει σαν δικαιολογία. Για αυτό έτρεξα άμεσα να ξανακάνω αίτηση και να αναφέρω ρητά το θέμα της ρευματοκλοπής.

Καλησπέρα..Όταν πήγες στην Δεδδηε τι σου είπαν.. Έχει γίνει η διακοπή ρεύματος; Αυτή η διακοπή αν έχει εκτελεστεί από τεχνικό  φαίνεται μέσα στο σύστημα τους πότε έγινε ημερομηνία  και από ποιον τεχνικό.. Μάλιστα αν έχει γίνει και την ένδειξη του μετρητή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα..Δυσκολο να πηγε καποιος τεχνικος  να το κοψει και να μην το εκανε... Πλεον οι δουλειες ειναι σε ταμπλετ και αναφερονται μεσα τα παντα...Σφραγιδες που εβαλε ωρα ημερομηνια  πως εγινε η διακοπη και εξαλου  εχει και gps το ταμπλετ...

Και όμως, όταν έμεινε ξενοίκιαστο ένα σπιτι μας, ζητήσαμε να κοπεί η ΔΕΗ, μας πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός και μας βεβαίωσε οτι το έκοψε. Αλλά όταν πήγαμε κάποια στιγμή στο σπίτ, είχε ακόμα ρεύμα... Στην ΔΕΔΔΗΕ φαινόταν ως κομμένο!

Επίσης να ξέρετε οτι όταν κόβετε το ρεύμα σε μια οικία, πρέπει να το δηλώσετε και στον δήμο ώστε να μην χρεώνεστε τα δημοτικά τέλη! Ω ναι! Γίνεται κι αυτό. Τώρα που πήγαμε να κάνουμε πάλι επαναφορά, μας ήρθαν αναδρομικά όλα τα δημοτικά τέλη των προηγούμενων ετών!!

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι..Πλέον οι τεχνικοί του εργολάβου έχουν πλέον τάμπλετ και κάνουν τις δουλειές...

Καλησπέρα..Όταν πήγες στην Δεδδηε τι σου είπαν.. Έχει γίνει η διακοπή ρεύματος; Αυτή η διακοπή αν έχει εκτελεστεί από τεχνικό  φαίνεται μέσα στο σύστημα τους πότε έγινε ημερομηνία  και από ποιον τεχνικό.. Μάλιστα αν έχει γίνει και την ένδειξη του μετρητή..

Μου είπαν ότι έχει γίνει διακοπή ρεύματος (έτσι φαίνεται στο σύστημα τους). Υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διακοπής...για τεχνικό και ένδειξη μετρητή δεν ξέρω! Να σημειώσω ότι ο τελικός λογαριασμός που μου ήρθε ήταν μηδενικός...πράγμα περίεργο!

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Το έκανα για να μην φανεί ότι εγώ κάνω την ρευματοκλοπή! Δεν έχουν περάσεις δέκα μέρες αφού έκανα την διακοπή - Η διακοπή με ενημέρωσαν ότι  έγινε 1 μήνα και 1 μέρα πριν (4 μέρες αφού έκανα το πρώτο αίτημα δραστικής διακοπής)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bitaris είπε

Μου είπαν ότι έχει γίνει διακοπή ρεύματος (έτσι φαίνεται στο σύστημα τους). Υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διακοπής...για τεχνικό και ένδειξη μετρητή δεν ξέρω! Να σημειώσω ότι ο τελικός λογαριασμός που μου ήρθε ήταν μηδενικός...πράγμα περίεργο!

Το έκανα για να μην φανεί ότι εγώ κάνω την ρευματοκλοπή! Δεν έχουν περάσεις δέκα μέρες αφού έκανα την διακοπή - Η διακοπή με ενημέρωσαν ότι  έγινε 1 μήνα και 1 μέρα πριν (4 μέρες αφού έκανα το πρώτο αίτημα δραστικής διακοπής)

Όταν κάνει την διακοπή ο τεχνικός περνάει και την ένδειξη..Αλλιώς δεν γίνεται η διακοπή..Σε ποια περιοχή είσαι;;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2019 στις 6:15 ΜΜ, takoulou είπε

Όταν κάνει την διακοπή ο τεχνικός περνάει και την ένδειξη..Αλλιώς δεν γίνεται η διακοπή..Σε ποια περιοχή είσαι;;

Γκύζη - Αθήνα!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Bitaris είπε

Γκύζη - Αθήνα!

Καλησπέρα...Το ρολόι της ΔΕΗ βρίσκεται μέσα στο σπίτι; Η βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο..Είχε πρόσβαση εκεί ο τεχνικός για να κάνει την διακοπή;;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα...Το ρολόι της ΔΕΗ βρίσκεται μέσα στο σπίτι; Η βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο..Είχε πρόσβαση εκεί ο τεχνικός για να κάνει την διακοπή;;

Δυστυχώς δεν βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Bitaris είπε

Δυστυχώς δεν βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο!!!

Καλησπερα... Εσενα στη Δεδδηε σου ειπαν οτι εχει κοπει το ρευμα;;  Απο που εγινε η διακοπη αυτη;  Απο εναεριο δικτυο;  Απο επιτοιχιο κιβωτιο διακλαδωσης; Ειχαν προσβαση για την διακοπη αυτη;  Ρωτησες αν ειχε ληφθει και η μετρηση;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
16 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Εσενα στη Δεδδηε σου ειπαν οτι εχει κοπει το ρευμα;;  Απο που εγινε η διακοπη αυτη;  Απο εναεριο δικτυο;  Απο επιτοιχιο κιβωτιο διακλαδωσης; Ειχαν προσβαση για την διακοπη αυτη;  Ρωτησες αν ειχε ληφθει και η μετρηση;

Δε γνώριζαν τίποτα από όλα αυτά...πέρα από το ότι το σύστημα τους δείχνει ότι έχει γίνει διακοπή!!

Δημοσ.

Σε ποια πόλη/περιοχή συμβαίνει αυτό το σκηνικό; Σε ίδια-καρμπόν περίπτωση εληξε με εξώδικο πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Δε γνώριζαν τίποτα από όλα αυτά...πέρα από το ότι το σύστημα τους δείχνει ότι έχει γίνει διακοπή!!

Καλησπέρα..Εσύ που τα ρώτησες αυτά; Που σου το είπαν; Άρα όπως  το αναφέρεις έχει γίνει η διακοπή....Άρα θα του άνοιξε κάποιος για μπει στο χώρο που είναι η παροχή..Η μπορεί να έγινε  και εξωτερικά η διακοπή..Πήγες στην Δεδδηε στα γραφεία στην οδό Μυλλέρου και στον είπαν αυτό...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/6/2019 στις 2:54 ΜΜ, Joe-4 είπε

Σε ποια πόλη/περιοχή συμβαίνει αυτό το σκηνικό; Σε ίδια-καρμπόν περίπτωση εληξε με εξώδικο πάντως.

Εξώδικο προς την ΔΕΔΔΗΕ; Και τι ζητούσε;

Στις 25/6/2019 στις 2:55 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπέρα..Εσύ που τα ρώτησες αυτά; Που σου το είπαν; Άρα όπως  το αναφέρεις έχει γίνει η διακοπή....Άρα θα του άνοιξε κάποιος για μπει στο χώρο που είναι η παροχή..Η μπορεί να έγινε  και εξωτερικά η διακοπή..Πήγες στην Δεδδηε στα γραφεία στην οδό Μυλλέρου και στον είπαν αυτό...

Ναι στην οδό Μυλλέρου 1 όροφος σε 2-3 γραφεία. Δεν μου απάντησαν στο αν έγινε εσωτερικά ή εξωτερικά η διακοπή! Μόνο το ότι δείχνει ότι έχει γίνει!  

Οπότε κρατάω το ότι έχει γίνει - και ότι τώρα απλά κλέβει ρεύμα που σημαίνει ότι μάλλον η διακοπή έγινε εσωτερικά με αφαίρεση π.χ ασφάλειας και αρα η επανασύνδεση ήταν απλή υπόθεση. Τώρα όλα τα άλλα σενάρια που είχα διατυπώσει σε προηγούμενο μήνυμα δεν με αφοράν!

Μένει απλά ο ΔΕΔΔΗΕ να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα στο ζήτημα της ρευματοκλοπής.. Εγώ πάντως κρατώ αρχείο με όλα τα ονόματα/επαφές, πρωτόκολλα και αιτήσεις σε ΔΕΔΔΗΕ γιατί κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να στραφώ νομικά και προς ΔΕΔΔΗΕ  ως υπηρεσία/και προς συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Επεξ/σία από Bitaris
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Εξώδικο προς την ΔΕΔΔΗΕ; Και τι ζητούσε;

Ναι στην οδό Μυλλέρου 1 όροφος σε 2-3 γραφεία. Δεν μου απάντησαν στο αν έγινε εσωτερικά ή εξωτερικά η διακοπή! Μόνο το ότι δείχνει ότι έχει γίνει!  

Οπότε κρατάω το ότι έχει γίνει - και ότι τώρα απλά κλέβει ρεύμα που σημαίνει ότι μάλλον η διακοπή έγινε εσωτερικά με αφαίρεση π.χ ασφάλειας και αρα η επανασύνδεση ήταν απλή υπόθεση. Τώρα όλα τα άλλα σενάρια που είχα διατυπώσει σε προηγούμενο μήνυμα δεν με αφοράν!

Μένει απλά ο ΔΕΔΔΗΕ να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα στο ζήτημα της ρευματοκλοπής.. Εγώ πάντως κρατώ αρχείο με όλα τα ονόματα/επαφές, πρωτόκολλα και αιτήσεις σε ΔΕΔΔΗΕ γιατί κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να στραφώ νομικά και προς ΔΕΔΔΗΕ  ως υπηρεσία/και προς συγκεκριμένων υπαλλήλων.

εχεις ομως ενδειξη μετρησης πριν γινει η διακοπη; μην πρεπει να αποδειξεις τα αυτονοητα μετα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...