Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είτε υπόγειο είναι, είτε από κολώνα, δεν μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ να κόψει εξωτερικά το ρεύμα, γιατί λογικά από το ίδιο καλώδιο θα ηλεκτροδοτείται όλη η πολυκατοικία. Θα πρέπει να μπει ο τεχνικός μαζί με αστυνομικό, να φτάσει στο ρολόι και να αφαιρέσει την ασφάλεια. Μετά ο ενοικιαστής θα ξανατοποθετήσει την ασφάλεια και όλα καλά. Αφού γίνει αυτό 2-3 φορές, μετά θα του αφαιρέσουν το ρολόι. Αυτός θα φωνάξει ηλεκτρολόγο, θα συνδέσει απευθείας καλώδιο και πάλι όλα καλά.

Μην μπλέκεις το όνομά σου με ρευματοκλοπές, απλά περίμενε να γίνει το δικαστήριο τον Νοέμβρη.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bitaris είπε

Δυστυχώς μάλλον υπόγειο είναι...

Καλησπέρα..Και από εκεί γίνεται η διακοπή ρεύματος.. Μπορεί να πάει συνεργείο και να βάλει ταπα..  Αν το ζητήσεις εσύ..Εκτός από την οικία μέσα που είναι το ρολόι..

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Είτε υπόγειο είναι, είτε από κολώνα, δεν μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ να κόψει εξωτερικά το ρεύμα, γιατί λογικά από το ίδιο καλώδιο θα ηλεκτροδοτείται όλη η πολυκατοικία. Θα πρέπει να μπει ο τεχνικός μαζί με αστυνομικό, να φτάσει στο ρολόι και να αφαιρέσει την ασφάλεια. Μετά ο ενοικιαστής θα ξανατοποθετήσει την ασφάλεια και όλα καλά. Αφού γίνει αυτό 2-3 φορές, μετά θα του αφαιρέσουν το ρολόι. Αυτός θα φωνάξει ηλεκτρολόγο, θα συνδέσει απευθείας καλώδιο και πάλι όλα καλά.

Μην μπλέκεις το όνομά σου με ρευματοκλοπές, απλά περίμενε να γίνει το δικαστήριο τον Νοέμβρη.

Γειά. Ποιος το λέει ότι δεν μπορεί να το κόψει απέξω...Αφού αναφέρει ότι είναι μονοκατοικία..

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, takoulou said:

Γειά. Ποιος το λέει ότι δεν μπορεί να το κόψει απέξω...Αφού αναφέρει ότι είναι μονοκατοικία..

Α σόρι δεν το είδα.

Ναι μπορεί να το κόψει από κολώνα τότε.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του όσον αφορά δεη και δεδδηε???

5/2/20 εκανα αίτηση για λύση σύμβασης με την δεη επειδή μετακόμισα σε καινούριο σπίτι.Χθες με πήρε τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια για να μου πει ότι μετά από ένα μήνα δεν έχει κοπεί το ρεύμα και είναι ενεργό κανονικά και με το νόμο(καράφλιασα μόλις τ άκουσα),παίρνω στο 11770 στη δεη δεν έχουν ιδέα παίρνω δεδδηε 11500 το ίδιο μόλις ανέφερα τις λέξεις καταγγελία και μήνυση τσουπ εμφανίστηκε η αίτησή μου.Εν τω μεταξύ απ τον δεδδηε μου είπαν να πάρω στον τοπικό δεδδηε στην περιοχή μου να δουν και από κει την αίτησή μου,ο οποίος τοπικός δεδδηε όλως περιέργως δεν έχει την εντολή στο σύστημα,να αναφέρω ότι οι μετρητές όλοι είναι μες στην πολυκατοικία και υπάρχει πρόσβαση,όμως για κάποιο λόγο εγώ τώρα χρεώνομαι και ένα Μάρτιο για ένα σπίτι που δεν κατοικώ από αρχές Φεβρουαρίου.συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο..

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Irati said:

5/2/20 εκανα αίτηση για λύση σύμβασης με την δεη επειδή μετακόμισα σε καινούριο σπίτι.Χθες με πήρε τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια για να μου πει ότι μετά από ένα μήνα δεν έχει κοπεί το ρεύμα και είναι ενεργό κανονικά και με το νόμο(καράφλιασα μόλις τ άκουσα),παίρνω στο 11770 στη δεη δεν έχουν ιδέα παίρνω δεδδηε 11500 το ίδιο μόλις ανέφερα τις λέξεις καταγγελία και μήνυση τσουπ εμφανίστηκε η αίτησή μου.Εν τω μεταξύ απ τον δεδδηε μου είπαν να πάρω στον τοπικό δεδδηε στην περιοχή μου να δουν και από κει την αίτησή μου,ο οποίος τοπικός δεδδηε όλως περιέργως δεν έχει την εντολή στο σύστημα,να αναφέρω ότι οι μετρητές όλοι είναι μες στην πολυκατοικία και υπάρχει πρόσβαση,όμως για κάποιο λόγο εγώ τώρα χρεώνομαι και ένα Μάρτιο για ένα σπίτι που δεν κατοικώ από αρχές Φεβρουαρίου.συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο..

Έχεις αντίγραφο της αίτησης με ημερομηνία και υπογραφή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Irati είπε

Καλησπέρα....Σε ποια περιοχή είσαι; Που ανήκεις;; Πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ;; Φαίνεται μέσα στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ...Στην ΔΕΗ υπάρχει η εντολή της Αιτδ; Φαίνεται στο σύστημα μας της.. Ρώτησε...

Δημοσ.

Έχω την αντίγραφο της αίτησης στα χέρια μου και τους είπα και τον αριθμό εντολής και όλα αλλά η πλάκα είναι ότι στον δεδδηε στο 11500 και στη δεη στο 11770 η αίτηση φαίνεται κανονικά στο σύστημα αλλά στον τοπικό δεδδηε που είναι Αισώπου 20 Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πουθενά στους υπολογιστές τους πως γίνεται αυτό το μαγικό δεν ξέρω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε δεν ξέρω τι να σου πω, πάρε τηλέφωνο στον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ να βγάλεις άκρη. Σε εμάς σε σπίτι που το νοικιαζαμε το 2014 αποχωρεί ο ενοικιαστής και κάνει αίτηση διακοπής. Το ρεύμα κόβεται και όταν ήρθε ο επόμενος το διαπιστώσαμε τυχαία ότι είχαμε ρεύμα. Με έπιασε άγχος, οι νέοι ενοικιαστές τότε επικοινωνησαν με την ΔΕΗ που τους είπαν ότι για κάποιον άγνωστο λόγο δωθηκε εντολή επανασύνδεσης. Μπάχαλο.... 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Irati είπε

Έχω την αντίγραφο της αίτησης στα χέρια μου και τους είπα και τον αριθμό εντολής και όλα αλλά η πλάκα είναι ότι στον δεδδηε στο 11500 και στη δεη στο 11770 η αίτηση φαίνεται κανονικά στο σύστημα αλλά στον τοπικό δεδδηε που είναι Αισώπου 20 Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πουθενά στους υπολογιστές τους πως γίνεται αυτό το μαγικό δεν ξέρω...

Γεια σου...Μηπως εγινε καποιο λαθος... Δεν επεσε η εντολη διακοπης στο συνεργειο...,Μπορει... Πλεον τα συνεργεια δουλευουν ηλεκτρονικα...Με ταμπλετ... Οταν ρωτησες στο Δεδδηε τι σου απαντησαν... Φαινεται η εντολη  ΑΙΤΔ μεσα στο συστημα τους;;;  Πηγαινε αυριο το πρωι στην περιοχη του Δεδδηε που ανηκεις;; Παντου στο συστημα  του Δεδδηε  φαινεται αν υπαρχει αυτη η εντολη (11500) ...

Δημοσ.

Στο σύστημα του δεδδηε όταν πήρα στο 11500 μου είπαν ότι η εντολή υπάρχει όντως για διακοπή ρεύματος και μου είπαν να πάρω στον τοπικό δεδδηε που μου αντιστοιχεί και πήρα και μου είπαν ότι στο σύστημά τους στον συγκεκριμένο κατάστημα δεδδηε δεν υπάρχει....τι στο καλό? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω!!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Irati είπε

Στο σύστημα του δεδδηε όταν πήρα στο 11500 μου είπαν ότι η εντολή υπάρχει όντως για διακοπή ρεύματος και μου είπαν να πάρω στον τοπικό δεδδηε που μου αντιστοιχεί και πήρα και μου είπαν ότι στο σύστημά τους στον συγκεκριμένο κατάστημα δεδδηε δεν υπάρχει....τι στο καλό? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω!!

Δεν γινεται αυτο...Φαινεται  στον Ερμη....  Μηπως στον  Δεδδηε  της περιοχης σου που πηρες  τηλεφωνο δεν ηταν ο σωστος υπαλληλος... Γιατι ολοι δεν τα  γνωριζουν... Το ξερω καλα σε αυτο το θεμα!!! Τι σου ειπαν στο 11500... Γιατι δεν εγινε η διακοπη;;; Εχει επιδοθει  αυτη η εντολη διακοπης;;

Δημοσ.

Καλημέρα ευχαριστώ για την βοήθεια μέχρι τώρα!!Θα ξαναπάρω τώρα το πρωί να δω τι θα μου πουν πάλι και ελπίζω να βγει άκρη γιατί μετά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Irati είπε

Καλημέρα ευχαριστώ για την βοήθεια μέχρι τώρα!!Θα ξαναπάρω τώρα το πρωί να δω τι θα μου πουν πάλι και ελπίζω να βγει άκρη γιατί μετά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...

Καλημέρα...Ρώτησε αυτά που σου ανέφερα.. 

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι!!Μιλήσαμε με αυτόν που είχα πάει και μου έκανε την αίτηση για την διακοπή(επίσης όταν είχα πάει να το κόψω του είπα ότι δεν πλήρωσα το έναντι γιατί θα το κόψω και μου είπε δεν πειράζει γιατί θα έρθει ο τελικός μια και καλή όποτε δεν υπάρχει θέμα(κρατήστε το αυτό υπάρχει λόγος) είπε ότι πρέπει να παράπεσε η αίτηση ή μπορεί να ξέχασε να το δηλώσει όπως είπε.. μιλάμε και με δεδδηε και ενώ τους είχα πει ότι μου είπαν δεν χρειάζεται να πληρωθεί το έναντι εφόσον το κόβω γιατί θα πληρώσω τελικό μια και καλή ξαφνικά μαθαίνω ότι υπάρχει ανεξόφλητος λογαριασμός 160€ (το οποίο σε όσους λογαριασμούς ήρθαν ακόμα και στο έναντι δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο έχω μπροστά μου όλους τους λογαριασμούς(το έναντι που μου είχε έρθει παρεμπιπτόντως ήταν 220 και ξαναλέω όπως μου είπαν δεν υπήρχε λόγος να πληρωθεί αφού θα πλήρωνα κατευθείαν τελικό) το οποίο 160€ που δεν πληρώθηκε ξαφνικά έγινε το έναντι των 220 ευρώ και γι αυτό δεν μου το κόψανε.Τι καταλαβαίνετε απ αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...