takoulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Irati είπε Γεια σας και πάλι!!Μιλήσαμε με αυτόν που είχα πάει και μου έκανε την αίτηση για την διακοπή(επίσης όταν είχα πάει να το κόψω του είπα ότι δεν πλήρωσα το έναντι γιατί θα το κόψω και μου είπε δεν πειράζει γιατί θα έρθει ο τελικός μια και καλή όποτε δεν υπάρχει θέμα(κρατήστε το αυτό υπάρχει λόγος) είπε ότι πρέπει να παράπεσε η αίτηση ή μπορεί να ξέχασε να το δηλώσει όπως είπε.. μιλάμε και με δεδδηε και ενώ τους είχα πει ότι μου είπαν δεν χρειάζεται να πληρωθεί το έναντι εφόσον το κόβω γιατί θα πληρώσω τελικό μια και καλή ξαφνικά μαθαίνω ότι υπάρχει ανεξόφλητος λογαριασμός 160€ (το οποίο σε όσους λογαριασμούς ήρθαν ακόμα και στο έναντι δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο έχω μπροστά μου όλους τους λογαριασμούς(το έναντι που μου είχε έρθει παρεμπιπτόντως ήταν 220 και ξαναλέω όπως μου είπαν δεν υπήρχε λόγος να πληρωθεί αφού θα πλήρωνα κατευθείαν τελικό) το οποίο 160€ που δεν πληρώθηκε ξαφνικά έγινε το έναντι των 220 ευρώ και γι αυτό δεν μου το κόψανε.Τι καταλαβαίνετε απ αυτό? Καλησπέρα...Να δεις όλους τους λογαριασμούς σου... Κάποια οφειλή θα υπάρχει...Θα έπρεπε να πληρώσεις τον τελευταίο λογαριασμό.. Τώρα τελικά τι έκανες; Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν βλέπει ποσά... Είναι ανεξαρτήτως φορέας ... Εντολή εκτελεί...
Irati Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Τα είδα και δεν βρήκα κάτι τέτοιο,δεν ξέρω μάλλον έγινε αυτό που είπε ότι παράπεσε και το ξέχασαν και τώρα ψάχνονται...Είπαν θα μου στείλουν κανονικά τον εκκαθαριστικό,θα περιμένω να δω τι θα ρθει..και πάλι χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια,καλή συνέχεια!!
takoulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Irati είπε Τα είδα και δεν βρήκα κάτι τέτοιο,δεν ξέρω μάλλον έγινε αυτό που είπε ότι παράπεσε και το ξέχασαν και τώρα ψάχνονται...Είπαν θα μου στείλουν κανονικά τον εκκαθαριστικό,θα περιμένω να δω τι θα ρθει..και πάλι χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια,καλή συνέχεια!! Έλα.. Έγινε η διακοπή του ρεύματος;; Για να σου βγει ο εκκαθαριστικός λογαριασμός θα πρέπει να γίνει αποσύνδεση...
Irati Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα,είπαν ότι θα το κόψουν και θα στείλουν εκκαθαριστικό οπότε προς το παρόν είμαι σε αναμονή για να έρθει ο τελικός...
infini Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει νόημα η διακοπή σε σπίτι στην επαρχία στο οποίο για όλο το έτος δεν μένει κάποιος; Από τα 50€ του λογαριασμού, τα 6 είναι χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ και τα υπόλοιπα "Διάφορα-Δήμος-ΕΡΤ".
Bomber-21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, infini είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει νόημα η διακοπή σε σπίτι στην επαρχία στο οποίο για όλο το έτος δεν μένει κάποιος; Από τα 50€ του λογαριασμού, τα 6 είναι χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ και τα υπόλοιπα "Διάφορα-Δήμος-ΕΡΤ". Από τη στιγμή που το σπίτι είναι ακατοίκητο και δεν πάει κανείς να μείνει ούτε για μια μέρα, γιατί να έχει ρεύμα;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, infini είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει νόημα η διακοπή σε σπίτι στην επαρχία στο οποίο για όλο το έτος δεν μένει κάποιος; Από τα 50€ του λογαριασμού, τα 6 είναι χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ και τα υπόλοιπα "Διάφορα-Δήμος-ΕΡΤ". Μπορεί να ζητήσεις απαλλαγή από τις χρεώσεις στο δήμο, εφόσον είναι κλειστό.
infini Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ρώτησα, επειδή το 90% των χρεώσεων είναι εκτός ΔΕΗ, οπότε και στην περίπτωση που το έκοβα οι χρεώσεις θα είναι πάλι ίδιες.
korakios Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, infini είπε Ρώτησα, επειδή το 90% των χρεώσεων είναι εκτός ΔΕΗ, οπότε και στην περίπτωση που το έκοβα οι χρεώσεις θα είναι πάλι ίδιες. και πήρες απάντηση για τα δημοτικά τέλη edit απο το παρακάτω σχόλιο του Joshua κατάλαβα , οτι δεν ήταν σωστή απάντηση, δηλαδή μόνο αν κάνεις διακοπή γλυτώνεις τα τέλη Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από korakios
GREGORYMO Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, infini είπε Ρώτησα, επειδή το 90% των χρεώσεων είναι εκτός ΔΕΗ, οπότε και στην περίπτωση που το έκοβα οι χρεώσεις θα είναι πάλι ίδιες. Και έχεις και φως. Έστω, μια στο τόσο που πας.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Εάν δεν είναι πολλά τα λεφτά για να πληρώνετε για όλο το έτος, δεν συνιστώ διακοπή. Μια στο τόσο μπορεί να χρειαστεί φως, μπορεί μελλοντικά να θέλετε να βάλετε συναγερμό η φως με φωτοκυταρο, να κάνετε κανένα μερεμέτι η ανακαίνιση και να χρειαστεί ρεύμα ο μάστορας. Για τα δημοτικά τέλη μπορείς να αιτηθείς απαλλαγή αν δεν χρησιμοποιείται, βέβαια θα έχεις ένα τρέξιμο προς τον Δήμο αν είσαι επαρχία με την οποία γραφειοκρατία και θα πρέπει να γίνεται κάθε έτος αυτό, οπότε πρέπει να το λάβεις υπόψην στο κόστος μεταφοράς από και προς, δες τι συμφέρει στην τελική.
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, infini είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει νόημα η διακοπή σε σπίτι στην επαρχία στο οποίο για όλο το έτος δεν μένει κάποιος; Από τα 50€ του λογαριασμού, τα 6 είναι χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ και τα υπόλοιπα "Διάφορα-Δήμος-ΕΡΤ". Αν κάνεις διακοπή και ταυτόχρονα πάρεις βεβαίωση από τον ΔΕΔΔΗΕ και την καταθέσεις στον Δήμο σου, τότε ο Δήμος θα συνεχίσει να σε χρεώνει μόνο ΤΑΠ, όλα τα υπόλοιπα τα γλιτώνεις. Το εάν έχει νόημα εσύ θα το κρίνεις μια και αφορά τη δική σου τσέπη, δες έναν πρόσφατο λογαριασμό για να μπορέσεις να υπολογίσεις πόσο είναι το ΤΑΠ. Επίσης αυτό που έγραψαν παραπάνω, δλδ απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ενώ έχει ρεύμα, ΔΕΝ παίζει. 1
infini Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στα 50€, τα έξοδα για το ΤΑΠ είναι 4,5€. Το μεγαλύτερο ποσό (38,40€) είναι ΔΤ (Δημοτικά τέλη).
korakios Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, infini είπε Στα 50€, τα έξοδα για το ΤΑΠ είναι 4,5€. Το μεγαλύτερο ποσό (38,40€) είναι ΔΤ (Δημοτικά τέλη). μόνο εσύ ξέρεις αν αξίζει ή όχι η διακοπή 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, infini είπε Στα 50€, τα έξοδα για το ΤΑΠ είναι 4,5€. Το μεγαλύτερο ποσό (38,40€) είναι ΔΤ (Δημοτικά τέλη). Τώρα που είδες πόσο είναι, κρίνε μόνος σου αν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα