jerry banana Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Παρουσίαση των ακουστικών HS50 (Είμαι ερασιτέχνης στις παρουσιάσεις οπότε μην βαράτε ) Παιδιά καλησπέρα σε όλους,ξεκινάω και εγώ με τη σειρά μου την αξιολόγηση των ακουστικών τα οποία πρωτοβγήκαν στην αγορά απο τη corsair τον Ιανουαρη του 2018 , μιλάω φυσικά για τα corsair hs50.Στα χέρια μου κατέληξαν, γιατι τα hs30 που είχαν με εβγαλαν off στους πρωτους 11 μηνες μετα την αγορα τους στο μικροφωνο.Προτεινω να αποφυγετε την αγορα τους και να πατε κατευθειαν στα hs50 οσοι θελουν εαν καλο gaming headset της corsair με καλο μικροφωνο και ηχο, επισης ειναι συμβατα με ps3, ps4,xbox one, pc και nintendo switch. Τωρα για να μην περιαυτολογω θα σας αναλυσω τα υπερ και τα κατα. Θετικά: Ανηκουν στην εταιρεια corsair που εχουν απιστευτη υποστηριξη καθως μου εδωσαν εντελως δωρεαν τα hs50 μολις τους ανεφερα τι συνεβει με τα hs30 (να σημειωσω πως τα hs30 τα ειχα αγορασει 40 ευρω,ενω αυτα κανουν αυτη τη στιγμη που γραφω το μηνυμα 54+ ευρω,μιλαω παντα για το μαυρο χρωμα τα αλλα χρωματα ειναι ποιο τσιμπημενα). Πολύ καλός ήχος χωρίς βαρυ μπασο που πολλοι που ερχονται απο razer ή αλλες μαρκες που εχουν δυνατο μπασο θα τους ξενερωσει λιγο καθως τα συγκεκριμενα ακουστικα μπασο δεν εχουν δυνατο τουλαχιστον.Κατεμε δεν ειναι αρνητικο καθως ποτε δεν μου αρεσε το πολυ μπασο γιατι χρησιμοποιω τα ακουστικα πιο πολυ για να ακουω βηματα σε παιχνιδια παρα για μουσικη.Επισης ο ηχος ειναι καθαρος με πολυ ωραιες υψηλες και χαμηλες αλλα και μεσαιες. Το μικροφωνο ειναι πολυ καλο καθως απο τα razer v2 που ειχα δοκιμασει δεν κανει το κλασσικο σσσσ ηχο που ακουει ο ληπτης οσοι γνωριζουν θα με καταλαβουν αλλα ειναι σαν να μιλας με φιλτρο ακουγεται δηλαδη η φωνη πεντακαθαρα .Αυτο το αιτιολογω στο γεγονος οτι στα hs50 το μικροφωνο μπορει να βγαινει και να μπαινει οταν καποιος θελει να παιζει χωρις να το εχει το ακουστικο συνεχεια πανω του και να επιβαρυνεται η ζωη του μικροφωνου απο κραδασμους ή τυχον αγαρμπες κινησεις οπως πολλα razer μικροφωνα παθαινουν απο τον χρηστη (οπως και εμενα) και μετα απο 1,2 χρονια κανουν εναν εκνευριστικο ηχο σαν παρασυτα.Αρα θετικο χαρακτηριστικο οτι βγαινει το μικροφωνο. Το υλικο των ακουστικων ειναι ,πανω που ακουμπαει το κεφαλει απο δερμα που ειναι ακριβως σαν το δερμα καθισματων αυτοκινητου carbon .Επισης η corsair εχει φροντησει να υπαρχουν 2 μεταλλικα εκπετασματα τα οποια μπορει ο χρηστης να χρησιμοποιησει προκειμενου να βγαλει τα ακουστικα χωρις να λερωνει τα earcups αεριστερα-δεξια με τα χερια του,ειτε απο πολυ ιδρωτα πχ καλοκαιρι ειτε εαν τρωει κατι.Αυτο δεν το εχω ξαναδει σε ακουστικα και μου αρεσε-εντυπωσιασε παρα πολυ.Και να υπενθημισω πως ειναι κυριολεκτικα απο μεταλο. Τα ακουστικα ειναι πολυ ελαφρια πιο ελαφρια απο τα hs30 που ειχα αλλα και απο τα razer που ειχα δοκιμασει σε φιλο μου.Για εμενα με μεγαλο κεφαλι εφαρμοζουν αψογα που σημαινει για οσους ενδιαφερονται και εχουν μικρο να μην ανησυχουν εφαρμοζει επισης αψογα. Τα ακουστικα ειναι plug and play που σημαινει πως με το που τα βαλετε στον υπολογιστη λειτουργουν χωρις να κατεβασετε κανενα προγραμμα,οπως και το μικροφωνο λειτουργει κατευθειαν. Αρνητικα: Οπως προανεφερα αν και εμενα δεν με ενοχλει, αυτοι που ψαχνουν <<μπασατα>> ακουστικα να μεινουν μακρια καθως εχουν μπασο αλλα οχι το πολυ δυνατο. Οι τιμες αναμεσα στα κανονικα hs50 με σκετο μαυρο χρωμα(το χρωμα αλλαζει μονο στο πλαι των ακουστικων υπαρχει μπλε και πρασινο.)Ανεβαζουν το κοστος +5 ευρω που για εμενα δεν αξιζει αν και το χρωμα ειναι καλο και οχι φτηνιαρικο. Εαν τα χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή θα πρότεινα να βάλετε για το μικρόφωνο (εαν χρησιμοποιείτε windows 10) +10 db στην ενίσχυση του γιατί ίσως ακούγεστε λίγο χαμηλά.Μπορείτε να με ακούσετε και στο βίντεο. Γενικα ειμαι καταευχαριστημενος απο τη ποιοτητα των ακουστικων και για τα παιχνιδια που τα χρησιμοποιω ειναι υπεραρκετα,καθως μπορω να αναγνωριζω που βρισκονται οι ανιπαλοι στο cs go με ακριβεια και η αισθηση της κατευθυνσης ειναι ενισχυμενη.Το μικροφωνο τα σπαει κυριολεκτικα και με βοηθαει πολυ που βγαινει γιατι μου λυνει τα χερια οταν κανω διαφορες αλλες εργασιες.Το μπασο δεν με ενοχλει αλλα ισως μερικοι απογοητευτουν απο αυτο.Τελος ξεχασα να αναφερω πως στο αριστερο ακουστικο εχει για να ειναι κατευθειαν η αλλαγη ηχου και mute εαν μιλατε skype και ερθει η μανα σας-γυναικα σας (αναλογα την ηλικια) να σας βαρεσει αργα το βραδυ με την παντοφλα κουμπι για σιγαση φωνης .Αυτα ελπιζω να σας βοηθησα να εχετε μια καλη μερα-βραδυ δεν ξερω ποτε το διαβαζετε . Η corsair εβγαλε τα hs60 οι μοναδικές διαφορές που έχουν με τα hs50 ειναι πως τα hs60 συνδεονται μονο με usb και επισης υποστηριζουν 7.1 κατι που τα hs50 δεν εχουν.Καταταλα ακριβως ιδια ολα τα αλλα,δηλαδη εκ πρωτης οψεως καποιος που θα τα δει σε ενα μαγαζι θα νομιζει πως ειναι ακριβως τα ιδια ακουστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα