Προς το περιεχόμενο

AIRBNB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μπορώ να βάλω ακίνητο στην airbnb  το οποίο δεν είναι δικό μου αλλά ο ιδιοκτήτης είναι σύμφωνος στο να το διαχειριστώ εγώ;;

Δημοσ.

Θα το βάλει αυτός με τα δικά του στοιχεία (φορολογικά, κλπ) και θα σου δώσει τους κωδικους διαχείρισης. Αλλιώς δεν γίνεται

Δημοσ.

Σε ευχαριστω , μήπως γνωρίζεις εφόσον θα έχει τα φορολογικά στοιχεία του ιδιοκτήτη αν θα πρέπει και ο αριθμόσ λογαριασμού να είναι στο ονομά του?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimtsa είπε

Καλησπέρα,μπορώ να βάλω ακίνητο στην airbnb  το οποίο δεν είναι δικό μου αλλά ο ιδιοκτήτης είναι σύμφωνος στο να το διαχειριστώ εγώ;;

2 λεπτά πριν, aidonoxori είπε

Σε ευχαριστω , μήπως γνωρίζεις εφόσον θα έχει τα φορολογικά στοιχεία του ιδιοκτήτη αν θα πρέπει και ο αριθμόσ λογαριασμού να είναι στο ονομά του?

Σε ποιον να απαντησω; Στη jimtsa ή στο aidonoxori ή δεν κανει διαφορα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Σε ποιον να απαντησω; Στη jimtsa ή στο aidonoxori ή δεν κανει διαφορα;

Στο jimtsa

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aidonoxori είπε

Στο κλπ ειναι και ο αριθμος λογαριασμου. Στην αναγκη ανοιξτε ενα κοινο λογαριασμο με δυο ατομα, δηλαδή εσενα, τον jimtsa και τον ιδιοκτητη του σπιτιου

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

O jimtsa είναι ο διαχειριστής και ο aidonoxori ο ιδιοκτήτης?

Χαχαχαχαχαχαχα, εχει πλακα παντως οταν καποιοι εχουν 2 λογαριασμους και ξεχνανε με ποιον ειναι logged :)

Δημοσ.

Πάντως να ξέρει ο ενδιαφερόμενος ότι το AirBNB είναι ζόρι στη διαχείριση και επιπλέον αν το εκμεταλλεύεται πάνω απο 90 μέρες θα πρέπει να ανοίξει βιβλία στην εφορία (μιλάμε πάντα για το AirBNB και βραχυχρόνια μίσθωση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Που είναι αυτό ...Καρδιτσιώτης είσαι ορέ ; :P

Ιγω ιμι Καρδιτσιωτς

Στις 12/5/2019 στις 10:20 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Αυτό το 90 μέρες πως αποδεικνυεται ;;  

Από τα τιμολόγια που κόβει το airbnb και υπάρχει σχετική νομοθεσία

Επεξ/σία από becoming_I
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...