Joshua21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Τι μπορεί να πάρει; δεν ξέρω αν είναι στους όρους κιόλας. Κλειδαριά είναι καινούρια και κοστίζει λογικά πολλά αφού είναι με κωδικούς και τέτοια. Δεν αισθάνομαι καλά όχι αλλά και στο προηγούμενο σπίτι πάλι είχα δώσει Ε και δεν έγινε και κάτι. Μην ρωτάς εμένα τι μπορεί να πάρει, τον εαυτό σου να ρωτήσεις. Πάντως το ότι δεν αισθάνεσαι καλά δείχνει πως όντως έκανες λαλακία.
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Μην ρωτάς εμένα τι μπορεί να πάρει, τον εαυτό σου να ρωτήσεις. Πάντως το ότι δεν αισθάνεσαι καλά δείχνει πως όντως έκανες λαλακία. Οκ θα του το πω σήμερα θα τον πάρω τηλέφωνο. Αν αρνηθεί είναι το θέμα τι κάνω;
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά δίνετε κλειδιά σε αγνώστους; Νέα μόδα αυτή; Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις μπαίνω σε καινούριο σπίτι είναι να αλλάζω κλειδαριά... 1 minute ago, vairass said: Οκ θα του το πω σήμερα θα τον πάρω τηλέφωνο. Αν αρνηθεί είναι το θέμα τι κάνω; Αλλάζεις κλειδαριά χτες. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Malthador 3
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Καλά δίνετε κλειδιά σε αγνώστους; Νέα μόδα αυτή; Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις μπαίνω σε καινούριο σπίτι είναι να αλλάζω κλειδαριά... Ρέ τι άγνωστους; δικό του σπίτι είναι άγνωστος θεωρείται;
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε Ρέ τι άγνωστους; δικό του σπίτι είναι άγνωστος θεωρείται; Ok, δεν είναι άγνωστος, έμπιστος είναι?
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ok, δεν είναι άγνωστος, έμπιστος είναι? Υποθετικά είναι... Αν σκεφτείς ότι έχει περιουσία μεγάλη και κάνει τον χαβαλέ του. Αλλά πως να το φέρω πες μου δεν θέλω να το πάρει στραβά.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 4 minutes ago, vairass said: Ρέ τι άγνωστους; δικό του σπίτι είναι άγνωστος θεωρείται; Είναι γνωστός σου δηλαδή; Αν δεν είναι άγνωστος, τότε είναι γνωστός και τον εμπιστεύεσαι. Το μίσθιο είναι δικό του, η οικία είναι δική σου και αυτός είναι ξένος ως προς την οικία σου. Κακώς έχει κλειδί για ξένο σπίτι, αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα, οκ. 3 1
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Είναι γνωστός σου δηλαδή; Αν δεν είναι άγνωστος, τότε είναι γνωστός και τον εμπιστεύεσαι. Το μίσθιο είναι δικό του, η οικία είναι δική σου και αυτός είναι ξένος ως προς την οικία σου. Κακώς έχει κλειδί για ξένο σπίτι, αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα, οκ. Δεκτό πως το φέρνω χωρίς παρεξήγηση είναι το θέμα. Γιατί το έχει πάρει ήδη.
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Δεκτό πως το φέρνω χωρίς παρεξήγηση είναι το θέμα. Γιατί το έχει πάρει ήδη. Δεν νομίζω να σου πρότεινε κανείς να το ζητήσεις πίσω, το μόνο που σου προτείνουμε είναι να αλλάξεις κλειδαριά/αφαλό.
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να σου πρότεινε κανείς να το ζητήσεις πίσω, το μόνο που σου προτείνουμε είναι να αλλάξεις κλειδαριά/αφαλό. Ακριβή θα είναι Ρέ συ άδικα λεφτά. Εγώ λέω να το ζητησω πίσω. Είναι κλειδί με κωδικούς και ιστορίες. Αν ήταν απλός μύλος οκ θα ήταν πιο εύκολο. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από vairass
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Κάνε ότι νομίζεις Θα τον πάρω τηλέφωνο αύριο και τέλος.
29gk Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Δεκτό πως το φέρνω χωρίς παρεξήγηση είναι το θέμα. Γιατί το έχει πάρει ήδη. Mην κανεις καμια συζητηση και μην το αναφερεις ποτε, παρα μονον οταν καποτε αποχωρησεις δωσε του τα κλειδια. Αν στο μεταξυ αυτος σου θιξει το θεμα, ενω εχεις ηδη αλλαξει κλειδαρια, τοτε θα καταλαβεις πως κατι κακο ειχε στο νου του.
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Mην κανεις καμια συζητηση και μην το αναφερεις ποτε, παρα μονον οταν καποτε αποχωρησεις δωσε του τα κλειδια. Αν στο μεταξυ αυτος σου θιξει το θεμα, ενω εχεις ηδη αλλαξει κλειδαρια, τοτε θα καταλαβεις πως κατι κακο ειχε στο νου του. Εννοείς να αλλάξω κλειδαριά; κοστίζει ρε συ καλύτερα να το ζητησω πίσω.
29gk Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vairass είπε Εννοείς να αλλάξω κλειδαριά; κοστίζει ρε συ καλύτερα να το ζητησω πίσω. Οκ, αντε και στο δινει. Πρωτον θα κανεις μια δυσαρεστη συζητηση η οποια δεν θα εχει και κανενα απολυτως νοημα, αλλα ως αποτελεσμα θα χαλασει το κλιμα μεταξυ σας. Δευτερον ποιος σου λεει οτι δεν θα κρατησει κι αλλο αντιτυπο; Τριτον, εαν γινει καμια στραβη, πχ καποιος - χτυπα ξυλο - μπουκαρει σπιτι σου και γινει διαρρηξη, τι θα πεις στην αστυνομια; Οτι κλειδι εχει κι ο ιδιοκτητης; Και θα τον μπλεξεις και αυτον σε κατι που δεν θα εχει ιδεα; Σε καθε περιπτωση καλο ειναι να μην τα μπλεκουμε. Ο ιδιοκτητης εχει το ακινητο ως περιουσια του αλλα σπιτι του δεν ειναι. Σπιτι ειναι αυτου που κατοικει εκει, υπαρχει και το περιφημο "οικιακο ασυλο" που τον προστατευει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και αυτος ειναι που εχει δικαιωμα στα παντα μεσα σε αυτο. Οπως ειναι και υπευθυνος για τα παντα. Φυσικα βεβαια υπαρχουν και οι ανθρωποι του "εε και τι εγινε;" , των καλων κι αδελφικων σχεσεων, εκεινων που θεωρουν οτι ζουν σε εναν αγγελικο κοσμο ή σε μια Ελλαδα του 1950 με την γειτονια και την αυλη και τα τοιαυτα. Και δεν πεφτει σε κανενα ο λογος που λεμε. Ετσι γουσταρουν ετσι ζουν. Ομως εδω απαντουμε σε ερωτηση που τεθηκε, και η απαντηση ειναι μονον μια. Αλλαζεις κλειδαρια και τα κλειδια τα εχεις εσυ και οποιοι θελεις εσυ και μονον. ΥΓ Βαζεις μια κλειδαρια οχι ντε και καλα πανακριβη. Δεν σε υποχρεωνει κανενας σε αυτο. Απλα ξοδευεις οσα νομιζεις και βαζεις μια ΔΙΚΗ ΣΟΥ κλειδαρια. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από 29gk 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα