Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα επειδή είναι πρώτη φορά που κάνω RMA και δεν γνωρίζω έχω το εξής πρόβλημα.Αγορασα πρόσφατα μια κάρτα Radeon RX 570 4gb Expedition OC.Ηρθε η κάρτα μπήκε στο pc δούλεψε 2 ώρες ακριβώς και μετά στοπ.Μιλησα με το μαγαζί που την πήρα έκανα όλες τις ενέργειες που μου είπαν οι τεχνικοί και τίποτα.Την έβαλα και σε άλλο pc τα ιδια τα γνωστά με wattman και φουλ κρασαρισμα.Την έστειλα πίσω κατατευθειαν με πήραν τηλ μπράβο στο κατάστημα και μου είπαν ότι όντως έχει πρόβλημα η κάρτα.Μεχρι εδώ όλα καλά.Στο τηλ μου είπε ο τεχνικός επίσης ότι υπάρχει ένα θέμα με το κουτί και ότι δεν ταιριάζει κατά ένα περίεργο τρόπο το serial number του κουτιού με την κάρτα.Να πω πως όπως το παρέλαβα έτσι το έστειλα πίσω μέχρι και με την ίδια συσκευασία.Δεν γνωρίζουν γιατί δεν είναι ίδιο.Επισης είπε ότι κατά 99% την κάρτα θα την επισκευάσουν και θα μου την στείλουν πίσω.Δεν θα γίνει αντικατάσταση από την Assus.Δηλαδη πλήρωσα καινούργια κάρτα δεν δούλεψε ούτε 2 ώρες και θα έχω επισκευασμένη.Εγω τι να κάνω τώρα; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Tegosg
dj_aggelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Επειδή μου έχει τύχει και σε μένα με Asus συγκεκριμένα κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα σου ήταν είδη από RMA άλλου. Σε τέτοια περίπτωση η Asus βάζει νέο sticker με άλλο αριθμό που φυσικά δεν είναι ο ίδιος με το κουτί. Ρώτα και στο κατάστημα αν είναι δικά τους και τα 2 serial μην τυχών και έχουν μπερδέψει τα κουτιά με άλλη κάρτα. 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εντάξει άμα πληρώνουμε καινούργια και μας στέλνουν επισκευασμενα τι να πω.Αυτο με το serial number με προβλημάτισε να σου πω.
dj_aggelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 να υποθέσω ότι δεν έχεις κρατήσει τα serial σωστά.? Σε κάθε περίπτωση επειδή θεωρώ αδύνατον σε καινούργια κάρτα να έχει γίνει τέτοια κοτσάνα απο την ASUS θα πρέπει να απαιτήσεις η κάρτα που θα πάρεις πίσω να έχει ίδια serial σε κουτί και κάρτα.
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι δεν τα κράτησα καταλαβαίνεις με γύρισε το μυαλό 2 ώρες να λειτουργήσει και μετά στοπ.Λες να την έκανε το κατάστημα;Δεν θέλω να κρίνω χωρίς να ξέρω σίγουρα.Περιμενω να δω τι θα πουν από την assus. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Tegosg
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Tegosg είπε Καλημέρα επειδή είναι πρώτη φορά που κάνω RMA και δεν γνωρίζω έχω το εξής πρόβλημα.Αγορασα πρόσφατα μια κάρτα Radeon RX 570 4gb Expedition OC.Ηρθε η κάρτα μπήκε στο pc δούλεψε 2 ώρες ακριβώς και μετά στοπ.Μιλησα με το μαγαζί που την πήρα έκανα όλες τις ενέργειες που μου είπαν οι τεχνικοί και τίποτα.Την έβαλα και σε άλλο pc τα ιδια τα γνωστά με wattman και φουλ κρασαρισμα.Την έστειλα πίσω κατατευθειαν με πήραν τηλ μπράβο στο κατάστημα και μου είπαν ότι όντως έχει πρόβλημα η κάρτα.Μεχρι εδώ όλα καλά.Στο τηλ μου είπε ο τεχνικός επίσης ότι υπάρχει ένα θέμα με το κουτί και ότι δεν ταιριάζει κατά ένα περίεργο τρόπο το serial number του κουτιού με την κάρτα.Να πω πως όπως το παρέλαβα έτσι το έστειλα πίσω μέχρι και με την ίδια συσκευασία.Δεν γνωρίζουν γιατί δεν είναι ίδιο.Επισης είπε ότι κατά 99% την κάρτα θα την επισκευάσουν και θα μου την στείλουν πίσω.Δεν θα γίνει αντικατάσταση από την Assus.Δηλαδη πλήρωσα καινούργια κάρτα δεν δούλεψε ούτε 2 ώρες και θα έχω επισκευασμένη.Εγω τι να κάνω τώρα; Την αντικατασταση στην κανει το μαγαζι αγορας/πωλητης αν εχει πολιτικη DOA και το ολο αυτο εγινε εντος του χρονικου οριου του. Δεν αναφερεις βεβαια ποτε ακριβως εγινε η αγορα και ποιο ειναι το μαγαζι να δουμε και οι αλλοι αν εχει ή οχι Doa.
BOURBOULAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Tegosg είπε Καλημέρα επειδή είναι πρώτη φορά που κάνω RMA και δεν γνωρίζω έχω το εξής πρόβλημα.Αγορασα πρόσφατα μια κάρτα Radeon RX 570 4gb Expedition OC.Ηρθε η κάρτα μπήκε στο pc δούλεψε 2 ώρες ακριβώς και μετά στοπ.Μιλησα με το μαγαζί που την πήρα έκανα όλες τις ενέργειες που μου είπαν οι τεχνικοί και τίποτα.Την έβαλα και σε άλλο pc τα ιδια τα γνωστά με wattman και φουλ κρασαρισμα.Την έστειλα πίσω κατατευθειαν με πήραν τηλ μπράβο στο κατάστημα και μου είπαν ότι όντως έχει πρόβλημα η κάρτα.Μεχρι εδώ όλα καλά.Στο τηλ μου είπε ο τεχνικός επίσης ότι υπάρχει ένα θέμα με το κουτί και ότι δεν ταιριάζει κατά ένα περίεργο τρόπο το serial number του κουτιού με την κάρτα.Να πω πως όπως το παρέλαβα έτσι το έστειλα πίσω μέχρι και με την ίδια συσκευασία.Δεν γνωρίζουν γιατί δεν είναι ίδιο.Επισης είπε ότι κατά 99% την κάρτα θα την επισκευάσουν και θα μου την στείλουν πίσω.Δεν θα γίνει αντικατάσταση από την Assus.Δηλαδη πλήρωσα καινούργια κάρτα δεν δούλεψε ούτε 2 ώρες και θα έχω επισκευασμένη.Εγω τι να κάνω τώρα; 1.Αστοχία υλικού σε 2 ώρες λειτουργίας 2.Ασυμβατότητα serial number κουτιού-κάρτας 3.RMA και όχι αντικατάσταση Μπορείς να μας πεις απο ποιο μαγαζί την πήρες,για να έχουμε το νου μας;
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Να πω το μαγαζί;Δεν ξέρω αν πρέπει και ποιος έχει κάνει τέτοιο πράγμα.Η αγορά έγινε τέλη Απρίλιου.πριν 20 ημέρες.Το μαγαζί είναι το visionstudio
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Tegosg είπε Να πω το μαγαζί;Δεν ξέρω αν πρέπει και ποιος έχει κάνει τέτοιο πράγμα.Η αγορά έγινε τέλη Απρίλιου.πριν 20 ημέρες.Το μαγαζί είναι το visionstudio Έχω ακούσει πολλά τρελά με αυτό σε GPU, όπως και αντικατάσταση Saphire R9 390X με 560 "γιατί είναι νεότερη και μεγαλύτερο νούμερο". Πριν κανα χρόνο αυτό. Καλή τύχη... 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Χαχαχα με πήρανε τηλ πριν από λίγο από το μαγαζί και μου είπαν αν Θέλω πίστωση όλο το ποσό η να παραγγείλω καινούργια.Τυχαιο;;;Μπράβο τους.
music_lover Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, Tegosg είπε Χαχαχα με πήρανε τηλ πριν από λίγο από το μαγαζί και μου είπαν αν Θέλω πίστωση όλο το ποσό η να παραγγείλω καινούργια.Τυχαιο;;;Μπράβο τους. Πάρε πίστωση. 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, music_lover είπε Πάρε πίστωση. Και ποια κάρτα να πάρω;
music_lover Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Tegosg είπε Και ποια κάρτα να πάρω; Εξαρτάται, γιατί επέλεξες εξαρχής την Asus Radeon RX 570 4GB Expedition OC?
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Εξαρτάται, γιατί επέλεξες εξαρχής την Asus Radeon RX 570 4GB Expedition OC? Γιατί ήθελα μια κάρτα κοντά στις επιδόσεις της 1060 κι ήταν και καλή η τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα