xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, just getting started είπε Βάλε dx11 Στο 12 μου το κάνει και μένα σε τυχαίες στιγμές επειδή το θέλω το 12,έκλεισα το steam overlay και όλα οκ
ASFE Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Πηρα το legends edition day one. Μου αρεσει πολυ!!!! Οσο χρονο βεβαια εχουμε πλεον για παιχνιδια... 2
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανέβασα και φέτος τα setups από το f1carsetup.com, για όποιον θέλει F1 2019 setups (all tracks by f1carsetup.com) Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από xtrmsnpr 1
just getting started Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Με το τελευταίο patch οι επιδόσεις των μονοθεσίων έχουν αλλάξει, ιδιαίτερα στο αεροδυναμικό κομμάτι, όχι κάτι τραγικό αλλά μπορεί να θέλουν ένα μικρό πείραγμα Αν και γενικά δεν μου αρέσει να παίρνω έτοιμα setups γιατί καταργεί όλο το νόημα των practice sessions και τα κάνει απείρως βαρετά
Luciddream Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά απο πολλά χρόνια άρχισα να ασχολουμαι πάλι με το άθλημα. Βλέπω είναι σε προσφορά τώρα το F1 2018 (10 ευρώ) και το F1 2019 (32 ευρώ). Τα έχει παίξει κάποιος και τα δύο να μου πει αν αξίζει περισσότερο το 2019? Μάλλον για το 2019 θα παω αλλά είπα να ρωτήσω και γνώμες πρώτα. edit: nvm το πήρα Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Luciddream
Luciddream Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά τι τιμονιέρες χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι μήπως πάρω καμία αν και δεν παίζω πολλά racing games πλέον. Έριξα μια ματιά χτες αλλά απο ότι βλέπω όλοι πάνε για G29 και πάνω. Με το gamepad ζορίζομαι πολύ στον χειρισμό. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Luciddream
djcat Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 g29 φίλε, άλλη αίσθηση. 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Παιδιά τι τιμονιέρες χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι μήπως πάρω καμία αν και δεν παίζω πολλά racing games πλέον. Έριξα μια ματιά χτες αλλά απο ότι βλέπω όλοι πάνε για G29 και πάνω. Με το gamepad ζορίζομαι πολύ στον χειρισμό. 1
Luciddream Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 hour ago, djcat said: g29 φίλε, άλλη αίσθηση. Ναι αλλά και πολλά τα λεφτά. Ίσως ψάξω κανα τροπο να βελτιώσω την αίσθηση του gamepad για τώρα, μέχρι να ξυπνήσω μια μέρα και να πατήσω το order για την τιμονιέρα 😛 Αν έχει και κανενας άλλος κάποια πρόταση ας την πει.
newlynx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Luciddream είπε 😛Αν έχει και κανενας άλλος κάποια πρόταση ας την πει. Μην προσπαθείς να βρεις λύση άλλη από τιμονιέρα γιατί απλά δεν υπάρχει. Παιδευόμουνα με gamepad και βρήκα το φως όταν πήρα την g27. Κοίτα και στις αγγελίες καθώς μερικές φορές βγαίνουν κομμάτια σε χαμηλές τιμές. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από newlynx 1
GjokerR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, Luciddream είπε Παιδιά τι τιμονιέρες χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι μήπως πάρω καμία αν και δεν παίζω πολλά racing games πλέον. Έριξα μια ματιά χτες αλλά απο ότι βλέπω όλοι πάνε για G29 και πάνω. Με το gamepad ζορίζομαι πολύ στον χειρισμό. Xbox Wireless Controller 😛 1
just getting started Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Με τον καιρό και με gamepad συνηθίζεις άνετα αρκεί να κάνεις απαλές κινήσεις. Αν έχεις και του xbox one σου λέει ουσιαστικά με δόνηση στις σκανδάλες πού αρχίζει να χάνει πρόσφυση και να σπινιαρει αν πατάς παραπάνω γκάζι ή αν θα μπλοκάρουν πατώντας παραπάνω φρένο. Επίσης τα κουμπιά φτάνουν ακόμα και για shortcuts για το mfd όπως το ers και το fuel, μόνο στο Μονακό θα παιδευτείς αρκετά μέχρι να το βγάζεις άνετα Δώστου χρόνο γενικά γιατί δεν είναι και λίγα τα λεφτά για g29 Για αρχή αύξησε το εσωτερικό dead zone του μοχλού που στρίβεις στο 4-5 για να αποφύγεις τυχόν φάγωμα στη μία πλευρά 1
Luciddream Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, just getting started said: Για αρχή αύξησε το εσωτερικό dead zone του μοχλού που στρίβεις στο 4-5 για να αποφύγεις τυχόν φάγωμα στη μία πλευρά Ναι κάτι εκεί σκέφτομαι να πειράξω αν και αρχίζω και το συνηθίζω πλέον.. βέβαια είναι λίγο άσχημο σε ένα παιχνίδι που θέλει απόλυτη ακρίβεια να πηγαίνεις σαν μεθυσμένος λόγω του gamepad 😛 2 hours ago, just getting started said: Αν έχεις και του xbox one σου λέει ουσιαστικά με δόνηση στις σκανδάλες πού αρχίζει να χάνει πρόσφυση χμμμ... έχω του 360.. μάλλον κάτι θα χρειαστεί να πάρω στο τέλος για να το χαρώ παραπάνω Εν το μεταξύ βαρέθηκα να βγαίνω πρώτος με 30+ seconds διαφορά στο easy (20) οπότε θα το ανεβάσω στο medium (55) για τώρα.. και σιγά σιγά θα βγάζω τα βοηθήματα Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Luciddream
kti23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζω με του ps4 και πιάνεται λίγο το χέρι μου σε 50% αγώνα. Σε 100% σχεδόν μουδιάζουν xD. έχω συνηθίσει βέβαια μιας και είχα παλιότερα logitech gamepad που ήταν πολύ πιο χοντροκομένο. Θέλει όντως απαλές κινήσεις. Η εμπειρία όμως που παίρνεις βέβαια είναι λιγότερο από τη μισή και δεν μπορείς να παίζεις και χωρίς κανένα assist αν δεν θέλεις να στραμπουλήξεις δάχτυλα. Λίγο με τα shortcuts το χάνω αν μπορούσα θα προτιμούσα και εγώ τιμονιέρα. Υπάρχουν τύποι πάντως σε streams που έχουν ωραία setups με το f1 wheel της thrust Στο 65 diffic με mclaren και στα προκριματικά περνάω mercedes σε χρόνους. Δεν ξερω που πρεπει να το φτασω αλλα απο οσο ξερω ειναι αναλογα την πιστα η ΑΙ. Στον αγωνα διαφορετικα τα πραγματα αλλα και παλι δεν γινεται να μην με περναει ο verstappen Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από kti23 1
just getting started Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μούδιασμα μάλλον εννοεί από το να σφίγγει για ώρα το κοντρολλερ, το παθαίνω κι εγώ Δεν έχω πιάσει ποτέ του 360 αλλά πόσο χειρότερο να είναι από του one? Trigger rumble δεν είναι και απαραίτητο, αν έχεις και abs είναι τσάμπα ενοχλητικό Για τη δυσκολία βάλτο τουλάχιστον 80-85 γιατί αλλιώς φρενάρουν 2-3 μέτρα πιο πριν ή ακόμα και σε σημεία που δεν χρειάζεται καν Δεξιά μοχλός πάνω-κάτω shortcut για fuel και δεξιά-αριστερά για ers, τα υπόλοιπα φωνητικά με lb και δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο Όλα συνήθεια είναι, σε 3? μήνες το έφτασα 100 δυσκολία Το μόνο κακό είναι ότι θέλει πολύ χρόνο για να μάθεις breaking points και σωστές γραμμές για κάθε πίστα, εγώ πχ προλαβαίνω μόνο ένα γκαρν πρι την εβδομάδα με 50% διάρκεια και είμαι ακόμα στη Γαλλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα