Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Μου δίνεται η επιλογή να δώσω ένα SE 16GB και να πάρω ένα καινούριο 6S 32GB δίνοντας περίπου 30 ευρώ. Αξίζει; Λογικά ναι, το θέμα είναι, θα το βρω μεγάλο και άμπαλο; Πάντα είχα 4" γιατί με βολεύει να το δουλεύω με τον αντίχειρα. Ή άλλη επιλογή είναι να δώσω ~100 ευρώ για να πάω στο 7άρι. Δεν είμαι power user αλλά συνήθως τα κρατάω 4 χρόνια, με ελαφρυά χρήση. Τι λέτε;
RecycleTech Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Εγώ θα έπαιρνα το 7άρι χαλαρά , πολύ καλο κινητό ακόμα.Το 6s τα έχει τα χρονάκια του. 1
giannopgeo Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Το μέγεθος θα το συνηθίσεις πολύ σύντομα, οπότε ούτε να το σκέφτεσαι. Με το 6S θα κερδίσεις το μέγεθος της οθόνης και το 3D touch. Με το 7 θα έχεις επιπλέον καλύτερη κάμερα-επεξεργαστή και αδιαβροχοποίηση. Αφού δεν αλλάζεις συχνά συσκευή εγώ λέω να πας στο 7 με +70€ 3
odystam Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δε ξέρω τι χέρι έχεις, πάντως το 7 χειρίζεται εύκολα με αντίχειρα. Ναι, η οθόνη του 4, 5, se είναι η ιδανική αλλά και του 7 είναι μια χαρά για το ενα χέρι, δε ξεφεύγει και θα τη συνηθίσεις γρήγορα.. Συν ότι θα δεις διαφορά στην εμπειρία χρήσης γενικότερα....οπότε δώσε κάτι παραπάνω για το 7. 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 3 hours ago, Sheogorath said: Μου δίνεται η επιλογή να δώσω ένα SE 16GB και να πάρω ένα καινούριο 6S 32GB δίνοντας περίπου 30 ευρώ. Αξίζει; Και μένα τα μικρά μ' αρέσουν (!) αλλά τα 32GB είναι το βασικότερο + στη συγκεκριμένη περίπτωση. Με 16 δεν ζω πια, οπότε θα έπαιρνα το 6S. Απ' τη στιγμή όμως που το κρατάς χρόνια, το 7 μάλλον είναι η πιο σοφή επιλογή. Ευτυχώς το SE μου είναι 64άρι, οπότε αντέχει ακόμα. Μετά να δω τι θα κάνω με τις παντόφλες. 😄 Άντε ρε Apple... Spoiler 4
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, giannopgeo είπε Το μέγεθος θα το συνηθίσεις πολύ σύντομα, οπότε ούτε να το σκέφτεσαι. Με το 6S θα κερδίσεις το μέγεθος της οθόνης και το 3D touch. Με το 7 θα έχεις επιπλέον καλύτερη κάμερα-επεξεργαστή και αδιαβροχοποίηση. Αφού δεν αλλάζεις συχνά συσκευή εγώ λέω να πας στο 7 με +70€ Που είδες 7άρι με +70 ευρώ απο 6S? Εγώ στα +100 τα βλέπω, 270 το 6S και 370 το 7.
vasilllis Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Που είδες 7άρι με +70 ευρώ απο 6S? Εγώ στα +100 τα βλέπω, 270 το 6S και 370 το 7. Εννοει αντι να δωσεις 30 για 6s βαζεις αλλα 70. Εσυ που βλεπεις αυτες τις τιμες?
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Εννοει αντι να δωσεις 30 για 6s βαζεις αλλα 70. Εσυ που βλεπεις αυτες τις τιμες? Ναι, σωστά. Αλλιώς δεν βγαίνανε. Στο Σκρουτζ τα κοιτάω. 1
paris_chav Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με τους προλαλησαντες, χιλιες φορες να πας στο 7αρι. Και ουτως ή αλλως καποια στιγμη θα κληθεις να συνηθισεις μεγαλυτερες οθονες. Ποσο να κρατουσες ακομα το SE ; Κι επειτα υπαρχουν πλεον αλλες συσκευες με 4 ιντσες για να πηγαινες σε κατι αναλογο ; Aρα αναγκαιο κακο η μεγαλυτερη οθονη. Προσωπικα ειχα παει απο 4s κατευθειαν σε 6s plus Kαταλαβαινεις το πολιτισμικο σοκ αλλά το συνηθισα, ολα συνηθιζονται κι αφου η ταση της αγορας ειναι οι μεγαλες οθονες, προσαρμοζεσαι αναλογα. Καπως μου κανει οταν διαβαζω για το 6s των 4,7 ιντσων "μεγαλο και αμπαλο". Eμεις δηλ με τις 6+ ιντσες τι να πουμε ;😅 Παντως αν λες οτι τα κρατας 4 χρονια, ακομα και το 7αρι πολυ οριακα αν θα σε βγαλει. Το 2023 θα ειναι 7 χρονων μοντελο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από paris_chav 1
Zenor Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Με τα προβλήματα που έχουν τα 7ρια όχι 4ετια ούτε 2ετια δεν θα βγάλεις. 6s για 30 ευρω και τα υπόλοιπα κάντα wd40! 😂
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Zenor είπε Με τα προβλήματα που έχουν τα 7ρια όχι 4ετια ούτε 2ετια δεν θα βγάλεις. 6s για 30 ευρω και τα υπόλοιπα κάντα wd40! 😂 Τον χαβά σου εσύ. Τι προβλήματα έχουν τα 7άρια; Για το 6S θυμάμαι είχαν διορθώσει αρκετά θέματα απο το απλό 6άρι, οπότε βγήκε σχετικά αξιόπιστο. Στο 7 τι έχεις δει;
Zenor Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Τον χαβά σου εσύ. Τι προβλήματα έχουν τα 7άρια; Για το 6S θυμάμαι είχαν διορθώσει αρκετά θέματα απο το απλό 6άρι, οπότε βγήκε σχετικά αξιόπιστο. Στο 7 τι έχεις δει; Πράγματι το 6s και 6s plus είναι συσκευές με πολύ λίγα signature faults. Αντίθετα 6 και 7 έχουν ένα κάρο. Συγκεκριμένα το 7 παρουσιάζει δυσλειτουργία στο audio IC όπου η συσκευή παρουσιάζει προβλήματα με τον ήχο και είναι αντίστοιχο με το Touch disease στα 6plus (αποκολληση pad κάτω από το συγκεκριμένο bga) παρουσιάζουν επίσης προβλήματα στη Baseband με αναζήτηση σήματος κλπ και τέλος πολλά προβλήματα με wifi. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Zenor
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Zenor είπε Πράγματι το 6s και 6s plus είναι συσκευές με πολύ λίγα signature faults. Αντίθετα 6 και 7 έχουν ένα κάρο. Συγκεκριμένα το 7 παρουσιάζει δυσλειτουργία στο audio IC όπου η συσκευή παρουσιάζει προβλήματα με τον ήχο και είναι αντίστοιχο με το Touch disease στα 6plus (αποκολληση pad κάτω από το συγκεκριμένο bga) παρουσιάζουν επίσης προβλήματα στη Baseband με αναζήτηση σήματος κλπ και τέλος πολλά προβλήματα με wifi. Σε ευχαριστώ. 1
aces Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα το ιδιο ακριβως (καρμπον που λεμε) διλλημμα με τη διαφορα οτι εχω το 32gb SE προτιμησα να περιμενω τοσο το νεο SE2 (το οποιο θα ονομαστει ΧΕ αν ποτε ανακοινωθει - μπορει και απλα να ειναι φημες) οσο και το update του iphone 8 που θα ονομαστει σε 8s το Μαρτιο του 2020. Επιπλεον το Σεπτεμβρη θα πεσουν οι τιμες στο 8 (απλο) που θα ειναι πιο προσιτο για αγορα. Το 7 εχει οντως καποια θεματα που αναφερθηκαν κ μιας και η χωριτικοτητα ειναι ιδια προτιμησα να περιμενω μιας και ακομα καλυπτομαι με τη χρηση που του κανω μεσες-ακρες αν και ιδανικα θα ηθελα ελαφρως μεγαλυτερη οθονη. (ιδανικα στις 4.5 ιντσες) Το 6s το απερριψα αφου εχει ιδια χωριτικοτητα-ιδιο επεξεργαστη μονο η οθονη αλλαζει οπως και το 7 που εχει ιδια χωριτικοτητα. (στη δικη μου περιπτωση) Τελικα διαλεξα την αναμονή - θα περιμενω και βλεποντας και κανοντας για το αν θα βγει κατι ή αν θα πεσουν και οι τιμες λογικά απο Σεπ'19 κ μετά. Στη δικη σου περιπτωση ισως πηγαινα στο 7 που οι διαφορες ειναι πιο αισθητες. (με δεδομενο οτι εχεις 16gb τωρα) ή θα περιμενα να πεσει το 8 στα 399 € (πιθανον απο Σεπτεμβρη '19) παντως δεν θα πηγαινα στο 6s. Αν δεν το βιαζεσαι και μιας και σε καλυπτει ακομα περιμενε το Σεπ'19 που λογικα θα πεσουν και οι τιμες με την ανακοινωση νεων μοντελων κλπ. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα