kasiopi Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Καλημέρα και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί το ζήτημα. Μια χέρι χέρι συναλλαγή πως κανονιζετε όταν ο αγοραστής θέλει να ελέγξει το προιόν αν λειτουργεί, πχ ένα desktop; Ο αγοραστής μου ζήτησε να βρεθούμε σε ένα χωρο δικό του, για να το ελέγξει, και το χοντροσκέφτομαι...
stratosw Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Εξαρταται απο το ειδος και τη διαθεση συνεργασιας των μερων. Πχ σιγα μην κουβαλω ολοκληρη μοναδα στο χωρο του αλλου. Να ερθει στο δικο μου αλλιως as it is. Για πιο μικρα πραγματα θα πηγαινα αν παλι με βολευε. 1
kasiopi Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν τον γνωρίζω και ψιλο-φοβάμαι να πάω σε μέρος που προτείνει. Λεει έιναι μια αποθήκη, και δεν τη βλέπω στο google maps.. Είναι υπερβολικό; Εχω αγοράσει μεταχειρισμένα χωρίς να τα ελέγξω, είτε με ελτα (τι θα πεις στο courier, μισό να ελέγξω το κινητό οτι λειτουργεί;), είτε χερι χέρι (desktop). Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από kasiopi
deesnider Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, kasiopi είπε Δεν τον γνωρίζω και ψιλο-φοβάμαι να πάω σε μέρος που προτείνει. Λεει έιναι μια αποθήκη, και δεν τη βλέπω στο google maps.. Είναι υπερβολικό;. Για πες σε ποια περιοχή...
cons1985 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, kasiopi είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν τον γνωρίζω και ψιλο-φοβάμαι να πάω σε μέρος που προτείνει. Λεει έιναι μια αποθήκη, και δεν τη βλέπω στο google maps.. Είναι υπερβολικό; Εχω αγοράσει μεταχειρισμένα χωρίς να τα ελέγξω, είτε με ελτα (τι θα πεις στο courier, μισό να ελέγξω το κινητό οτι λειτουργεί;), είτε χερι χέρι (desktop). Αν δεν νοιώθεις ασφαλής με μία συναλλαγή τότε μην την κάνεις. Είναι απλό, πες του ότι δεν θες να πας στο χώρο που σου προτείνει και τέλος. 1
kourtembeu Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ειδικά όταν μιλάμε για μονάδα desktop ας έρθει να την ελέγξει στο χώρο σου. Αν είναι δυνατόν να την κουβαλάς από εδώ κι από εκεί. Μέλος με 0 αξιολογήσεις η ελάχιστα μηνύματα είναι ακόμα πιο ύποπτο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα