Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stefancosmos είπε

Ο μάρτυρας πρέπει να είναι συγγενικό μου πρόσωπο ή μπορεί και κάποιος φίλου μου; ευχαριστώ!

Δεν έχει σημασία.

Όταν πας για δήλωση κλοπής (αν δεν έχεις πάει ακόμα) και ακυρωθεί η ταυτότητα, παίρνεις το χαρτί που σου δίνουν και πήγαινε στο γραφείο ταυτοτήτων και ρώτα. Απλά να ξέρεις ότι αν την  ξαναβρεις (αν την έχεις χάσει και δε στην έκλεψαν) δεν μπορείς να την επαναφέρεις σε χρήση.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stefancosmos είπε

Ο μάρτυρας πρέπει να είναι συγγενικό μου πρόσωπο ή μπορεί και κάποιος φίλου μου; ευχαριστώ!

Οχι δεν χρειαζεται να ειναι συγγενικο προσωπο.Απλα να εχει ταυτοτητα σε ισχυ.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Xacti said:

Δε χρειάζεται.

Από το Σεπτέμβριο του 2006 το συγκεκριμένο αρχείο διασυνδέθηκε με το αντίστοιχο αρχείο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από το οποίο ενημερώνεται κάθε 10' (ΑΠΔΠΧ 11/2006).

Σκοπός του αρχείου είναι η προστασία του πολίτη από τυχόν παράνομες σε βάρος του ενέργειες με χρήση ταυτοτήτων ή διαβατηρίων που έχουν κλαπεί ή απολεσθεί ή είναι ανενεργές (έχουν αντικατασταθεί)

Εξαιρετικά, I stand corrected.

Πολύ καλή εξέλιξη, ευχαριστώ για την πληροφορία. :) 

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα σήμερα, χρειάζεται ένα παράβολο που μπορείτε να το κάνετε από το σπίτι μέσω Taxisnet κάνετε σύνδεση και μετά μπαίνετε στο e-paravolo βρίσκεται την κατηγορία που λέει για αστυνομία και μετά έχει κατηγορία που λέει για απώλεια ταυτότητας ή κλοπή μπορείτε να το πληρώσετε online (9€) και να το εκτυπώσετε (στο γραφείο θέλουν την φωτοτυπία) θέλει ένα λογαριασμό κατοικίας ΔΕΗ ή νερό ή φυσικό αέριο κτλ και 0,23 λεπτά για το παράβολο στο γραφείο, επίσης τέλος θέλει ένα μαρτυρά και να έχει μαζί του την ταυτότητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...