panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, Glikos είπε Τι εμετός αυτό το αγοροκόριτσο ρε γαμώτο. Τόσες γυναικάρες και ταλεντάρες, αυτό το τρωκτικό βρήκαν? Και τι φάση με το κοντό μαλλί? Α ρε Michelle Pfeiffer, μετά από σένα το χάος. (Αν και η Anne Hathaway ήταν συμπαθητική). Κοίταξε, πέρα από την πλάκα, ζούμε σε καιρούς όπου η εξωτερική εμφάνιση αρχίζει να μήν έχει τη βαρύτητα που είχε στο παρελθόν. Ούτε ο Pattinson είναι κανένας ομορφάντρας. Το κεφάλι του είναι μεγαλύτερο από την κατσαρόλα που βράζω τις φακές μου. Ειδικά στο poster με τη στολή και το φουσκωμένο στομάχι, το μέτωπο είναι ολόιδιο με το μέτωπο που έχουν τα Aliens Όμως ο φίλος μας είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Ειδικά στην τελευταία του ρομαντική κομεντί, ήταν καταπληκτικός. Οπότε, μπορεί και η ηθοποιός που επιλέχθηκε για την catwoman να μήν έχει τις καμπύλες της Pfeiffer, της Berry ή της Hathaway, όμως να μας εκπλήξει ευχάριστα με την απόδοση του ρόλου. Άλλωστε δεν είναι όλες οι γάτες ίδιες.
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, panther_512 είπε Κοίταξε, πέρα από την πλάκα, ζούμε σε καιρούς όπου η εξωτερική εμφάνιση αρχίζει να μήν έχει τη βαρύτητα που είχε στο παρελθόν. Ούτε ο Pattinson είναι κανένας ομορφάντρας. Το κεφάλι του είναι μεγαλύτερο από την κατσαρόλα που βράζω τις φακές μου. Ειδικά στο poster με τη στολή και το φουσκωμένο στομάχι, το μέτωπο είναι ολόιδιο με το μέτωπο που έχουν τα Aliens Όμως ο φίλος μας είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Ειδικά στην τελευταία του ρομαντική κομεντί, ήταν καταπληκτικός. Οπότε, μπορεί και η ηθοποιός που επιλέχθηκε για την catwoman να μήν έχει τις καμπύλες της Pfeiffer, της Berry ή της Hathaway, όμως να μας εκπλήξει ευχάριστα με την απόδοση του ρόλου. Άλλωστε δεν είναι όλες οι γάτες ίδιες. Κοίτα προσωπικά δεν βλέπω κάτι περίεργο στον Pattinson όσον αφορά την εμφάνιση του. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι αντικειμενικά όμορφος. Δεν θα τον χαρακτήριζα εξαιρετικό ηθοποιό προς το παρόν. Πολύ καλό ναι. Θεωρώ ότι έχει προοπτικές να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν μου γεμίζει το μάτι ούτε από εμφάνιση ούτε από ταλέντο. Δεν μου βγάζει ιδιαίτερη θηλυκότητα. Την έχω πετύχει σε κάτι ταινίες στο παρελθόν και δεν μου άρεσε. Το αν αποδειχτεί καλή σε αυτόν τον ρόλο θα δείξει. Πάντως θα προτιμούσα άλλη στην θέση της. Είμαι πιο hype για τον Colin Farrell. Τον θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχο με εξαιρετικό εύρος. Και ο Paul Dano επίσης.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, panther_512 είπε Κοίταξε, πέρα από την πλάκα, ζούμε σε καιρούς όπου η εξωτερική εμφάνιση αρχίζει να μήν έχει τη βαρύτητα που είχε στο παρελθόν. Εδώ έχεις άδικο. Άλλο τι λένε εκεί έξω, άλλο τι λένε οι πωλήσεις. Ειδικά στον καιρό των social η εμφάνιση είναι το παν. Ακόμα και στον κινηματογράφο. Το σχολιάζω μεμονωμένα. Το ότι μπορεί να είναι καλός , εννοείται πως μπορεί να είναι ενδιαφέρον Bruce Wayne ή Batman, αλλά πλέον ο χαρακτήρας Batman είναι νεκρός. Απλά θα είναι ένας emo με στολή νυχτερίδας που πολεμάει το έγκλημα. (γιατί να φοράς στολή νυχτερίδας για να πολεμήσεις το έγκλημα? Μια μαύρη στολή με κρανίο θα ήταν πιο τρομακτική) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Dakonblackblade 1
liakinen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Glikos είπε Είμαι πιο hype για τον Colin Farrell. Τον θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχο με εξαιρετικό εύρος. 9 λεπτά θα παίξει τον Penguin ο συγκεκριμένος στην ταινία. Αυτό θα είναι το screen time του. Η ηθοποιός που θα κάνει την γάτα είναι 1) Άσχημη 2) κοντή 3) ταλέντο γιοκ 4) βύσμα της εποχής όπως και η άλλη η μικρή με την μελιτζάνα για μύτη που έβαλαν στο πρόσφατο Dune. 2 1 1
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα με ενοχλούν που οι γυναίκες αυτές , πρέπει να είναι μια ηθική πυξίδα για τον ήρωα, σώνει και ντε. Στο πόστερ , είναι πιο μπροστά και ο κεντρικός ήρωας γέρνει προς το μέρος της. Εν τω μεταξύ η ίδια είναι ένα μπλέγμένο πράγμα συνήθως που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το δεξί από το αριστερό , όμως με κάποιο τρόπο ''σώνει'' τον ήρωα από τον κακό εαυτό του. Που αυτό είναι το ηρωικό πρότυπο των γυναικών (Beauty and the Beast) αλλά είναι ακατάλληλο για τον aspirational hero (ήρωας πρότυπο όπως ο Superman , Batman , Wonder Woman, η Marvel δεν έχει , μην ψάχνετε). Και επειδή ο aspirational hero δεν χρειάζεται να σωθεί από τον εαυτό του, για να τον κάνουν ''πιο ενδιαφέρον και relatable'' , οι σεναριογράφοι ασχολούνται μαζί του και καταστρέφουν ''την κανονική ζωή ''. Και έχουμε καταλήξει με έναν ψυχοπαθή Batman , που ''αν δεν υπήρχε ο Τζόκερ θα έπρεπε να τον εφεύρει'' και ευτυχώς την έχει γλιτώσει λίγο ο Superman (που ακόμα δεν είναι ένα Cis gendered πατριαρχικό γουρούνι). Οπτικά λοιπόν η ταινία θα είναι ωραία, θα είναι κάτι νέο (οπότε θα πάμε να τη δούμε, όχι εγώ πάντως, μέχρι να πεθάνει ο μύθος του Batman , σιγά σιγά γίνεται, αρκεί να δει κανείς τις πωλήσεις Comic να πέφτουν), μπορεί να έχει και σεναριακή συνέχεια (λιγότερο πιθανό) , αλλά στην ψυχή της θα είναι άρρωστη και θα μπορούσε να λέγεται 'Το ψυχολογικό δράμα ενός πλουσίου'' Γιαυτό αποτυγχάνει το 3ο Batman του Νόλαν εκεί που τα άλλα 2 είναι πιο μαζεμένα , γιαυτό θυμόμαστε του Barton με νοσταλγία (σχετικά) και γιαυτό τα ενδιάμεσα είναι απλά ηθοποιοί που παίζουν τον εαυτό τους. Και ακόμα και του Adam West βασιζόταν στις απλές (όχι όμως εύκολες) ιδέες του Batman και τον θυμόμαστε με αγάπη. Όσο για τον Scott Snyder, ο τύπος είναι μηδενιστής, αν πeρνούσε από το χέρι του, θα τον έκανε gay να φασώνεται με τον Superman και να έχει ερωτικά κατάλοιπα με τον Robin. Θα ήταν πιο ''ενδιαφέρον'' τότε? Πιο ''relatable''? Να τρώει χυλόπιτα από την Lois? Θα ήταν καλύτερα? Και γιαυτό επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην αρχή, γιατί οι σεναριογράφοι πλέον δεν ξέρουν να γράφουν τον ήρωα-κατασταλαγμένο-άντρα Batman παρά μόνο τον ψυχολογικά διαταραγμένο Bruce Wayne. Ειδικά σε αυτό το Hollywood είναι τελειωμένη υπόθεση. Θυμάται κανείς τι προσπαθεί να κάνει ο Batman? Ή μάλλον έχει γίνει ένας γραφικός Punisher με στολή νυχτερίδας και Plot Armor? Είναι όλοι θύματα των καταστάσεων πλέον. και πρέπει όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν πιο ασφαλή κόσμο. Rant off Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Dakonblackblade 2 1
mecanomecano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, panther_512 είπε Κοίταξε, πέρα από την πλάκα, ζούμε σε καιρούς όπου η εξωτερική εμφάνιση αρχίζει να μήν έχει τη βαρύτητα που είχε στο παρελθόν. Ούτε ο Pattinson είναι κανένας ομορφάντρας. Το κεφάλι του είναι μεγαλύτερο από την κατσαρόλα που βράζω τις φακές μου. Ειδικά στο poster με τη στολή και το φουσκωμένο στομάχι, το μέτωπο είναι ολόιδιο με το μέτωπο που έχουν τα Aliens Όμως ο φίλος μας είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Ειδικά στην τελευταία του ρομαντική κομεντί, ήταν καταπληκτικός. Οπότε, μπορεί και η ηθοποιός που επιλέχθηκε για την catwoman να μήν έχει τις καμπύλες της Pfeiffer, της Berry ή της Hathaway, όμως να μας εκπλήξει ευχάριστα με την απόδοση του ρόλου. Άλλωστε .δεν είναι όλες οι γάτες ίδιες Αυτο που ειχε γινει στα 90ς να παιξει τον Batman o Clouney δεν θα μπορουσε να γινει σημερα.Δεν θα ελεγα οτι ο Pattinson ειναι και ασχημος αλλα σιγουρα δεν εχει την κλασσική χολυγουντιανη ""λαμψη" του Clouney. Εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι για αυτο που έγραψα στο ποστ μου για τις καμπυλες της Zoe Kravitz κλπ.Μου αρεσουν οι ενήλικες γυναίκες που εχουν ενήλικο σωμα.Ειτε ειναι με καμπυλες ειτε ειναι πιο αθλητικες.Πχ βρισκω οτι η Μαρία Σάκκαρη εχει φοβερό σμιλεμένο σώμα και είναι απόλαυση να την βλέπω να παίζει.Ομως η Kravitz δεν μοιαζει με ενηλικη γυναικα αλλα μαλλον με ανορεξικο prepubescent αγορι. 2
AtiX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αναρωτιέμαι αν έχετε δει στα comics την catwoman ή έχετε μείνει στην Pfeiffer… 1
liakinen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, mecanomecano είπε Πχ βρισκω οτι η Μαρία Σάκκαρη εχει φοβερό σμιλεμένο σώμα και είναι απόλαυση να την βλέπω να παίζει. Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ θα σκάσω. Μόλις το διάβασα μου σηκώθηκε... η τρίχα. Το σώμα αυτό είναι γυναίκα; Μιλάμε ξαπλώνεις μαζί της και είναι σαν να χαϊδεύεις κάποιον Μπάμπη 🤮 άσε που από τα αναβολικά μάλλον θα έχει μεγαλύτερα κάκ@λα από εμάς 😋
golden33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AtiX είπε Αναρωτιέμαι αν έχετε δει στα comics την catwoman ή έχετε μείνει στην Pfeiffer… Και τα παλιά και τα καινούρια δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν που βάλανε τώρα. Πάντα είχε καμπύλες. Spoiler Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από golden33 2
Glikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Πρέπει δυστυχώς να συγχρονιστούμε με τα σημερινά δεδομένα των ταινιών. Αυτό για την Σάκκαρη θα συμφωνήσω με τον φίλτατο. Δεν μου βγάζει ούτε εμένα θηλυκότητα, αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Αλλά αυτή η νέα catwoman στον λαιμό μου κάθεται.
mecanomecano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενα παράδειγμα ανεφερα-θα μπορουσα να αναφερω δεκαδες αλλες γυναικες αθλήτριες. Παντως επειδη εχω περασει πολλα χρονια σε γυμναστήρια-απο την θρυλική εποχη των "σιδεραδικων" 😁 και τα ματια μου τα εχουν δει ολα θα ελεγα οτι συγκριτικά η Μαρια ειναι ....σπουργίτη .60 κιλα ειναι.Ειναι η γράμμωση που πετυχαίνει μεσω δίαιτας που την σμιλεύει. Anyway...η Kravitz ειναι και πολυ κοντη για τον ρολο ο Pattinson ειναι τουλάχιστον 1.85.Θα μοιαζει με νανο διπλα του. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από mecanomecano
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ας βγει καλή σαν Batman ταινία και ας είναι fail η Catwoman.
panagiotis54 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 See Bruce Wayne can't be Batman because they are in the same poster.
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Αυτό είναι πόστερ για να με κάνει να πάω να δω την ταινία? 2
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Αυτό είναι πόστερ για να με κάνει να πάω να δω την ταινία? Οσο πιο λιγοι καλυτερα, μην κολλησουμε και τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα