Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάποιους μήνες πέφτουν μαζί ο ΕΝΦΙΑ με τον φόρο εισοδήματος φέτος σκέφτηκα μήπως δίνω κάποια χρήματα στην εφορία νωρίτερα. Το ερώτημα μου είναι το εξής έστω ότι κάποιος έχει να πληρώσει Χ ποσό στην εφορία που σπάει σε 3 δόσεις. Αν η πρώτη δόση που  είναι ως τέλη Ιουλίου είναι πχ 500€ αλλά ξεκινήσει κάποιος να δίνει 250 τον Μαΐο και 250€ τον Ιούνιο (σε κάθε περίπτωση ως τέλη Ιουλίου θα έχουν καταβληθεί τα χρήματα που αντιστοιχούν στην δόση) θα υπάρχει πρόβλημα;  

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marmagia είπε

Επειδή κάποιους μήνες πέφτουν μαζί ο ΕΝΦΙΑ με τον φόρο εισοδήματος φέτος σκέφτηκα μήπως δίνω κάποια χρήματα στην εφορία νωρίτερα. Το ερώτημα μου είναι το εξής έστω ότι κάποιος έχει να πληρώσει Χ ποσό στην εφορία που σπάει σε 3 δόσεις. Αν η πρώτη δόση που  είναι ως τέλη Ιουλίου είναι πχ 500€ αλλά ξεκινήσει κάποιος να δίνει 250 τον Μαΐο και 250€ τον Ιούνιο (σε κάθε περίπτωση ως τέλη Ιουλίου θα έχουν καταβληθεί τα χρήματα που αντιστοιχούν στην δόση) θα υπάρχει πρόβλημα;  

ΟΧΙ, βέβαια.

Δημοσ.
Just now, NikosKallithea said:

Δεν δίνεις εσύ όποτε θες τις δόσεις

Οι δόσεις αναφέρονται στο Taxis με ημερομηνίες.

Απ' τη στιγμή που έχει γίνει εκκαθάριση και υπάρχει ταυτότητα πληρωμής, λογικά μπορείς και πριν τη λήξη. Αλλά εκκαθάριση το Μάιο γίνεται;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Απ' τη στιγμή που έχει γίνει εκκαθάριση και υπάρχει ταυτότητα πληρωμής, λογικά μπορείς και πριν τη λήξη. Αλλά εκκαθάριση το Μάιο γίνεται;

Εγώ δεν καταλαβαίνω όλο αυτό τον προβληματισμό σου από την στιγμή που υπάρχει ταυτότητα οφειλής με ημερομηνίες για τις καταβολές.

.

Τώρα αν εσύ έχεις λεφτά και θες να τα προκαταβάλεις στο ελληνικό κράτος, Εντάξει δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Δημοσ.
8 minutes ago, NikosKallithea said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω όλο αυτό τον προβληματισμό σου από την στιγμή που υπάρχει ταυτότητα οφειλής με ημερομηνίες για τις καταβολές.

.

Τώρα αν εσύ έχεις λεφτά και θες να τα προκαταβάλεις στο ελληνικό κράτος, Εντάξει δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Όχι εγώ :)
Φαντάζομαι ότι ο TS μιλάει με τη σκέψη "αν τα έχω διαθέσιμα θα τα φάω".

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όχι εγώ :)
Φαντάζομαι ότι ο TS μιλάει με τη σκέψη "αν τα έχω διαθέσιμα θα τα φάω".

Ναι σόρρυ για την παράθεση :)

Δημοσ.

Μπορείς και μάλιστα από την προσωπική πληροφόρηση του taxis θα σου δείχνει και το υπόλοιπο κ το ποσό κάθε δόσης.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά πράγματι είναι λίγο η λογική του αν έχω διαθεσιμα θα τα φάω. Υπάρχουν κάποιοι μήνες που ο ΕΝΦΙΑ συμπέφτει με το εισόδημα και τα ποσά ανεβαίνουν επικίνδυνα. Όποτε έλεγα τώρα που εύκολα η δύσκολα μπορεί να μπει κάτι στην άκρη να το έδινα σιγά σιγά. 

55 minutes ago, rafinos said:

Μπορείς και μάλιστα από την προσωπική πληροφόρηση του taxis θα σου δείχνει και το υπόλοιπο κ το ποσό κάθε δόσης.

Άρα αν πχ η δόση είναι 500 και δώσω πχ σε ένα μήνα 300 θα λέει υπόλοιπο 200 για την πρώτη δόση; Και αν αντίστοιχα τον Μάιο Ιούνιο δώσω 250 και 250 θα έχει μηδενίσει η οφειλή της πρώτης δόσης;

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, marmagia είπε

Παιδιά πράγματι είναι λίγο η λογική του αν έχω διαθεσιμα θα τα φάω. Υπάρχουν κάποιοι μήνες που ο ΕΝΦΙΑ συμπέφτει με το εισόδημα και τα ποσά ανεβαίνουν επικίνδυνα. Όποτε έλεγα τώρα που εύκολα η δύσκολα μπορεί να μπει κάτι στην άκρη να το έδινα σιγά σιγά. 

Άρα αν πχ η δόση είναι 500 και δώσω πχ σε ένα μήνα 300 θα λέει υπόλοιπο 200 για την πρώτη δόση; Και αν αντίστοιχα τον Μάιο Ιούνιο δώσω 250 και 250 θα έχει μηδενίσει η οφειλή της πρώτης δόσης;

Ολα εχουν να κανουν με την ταυτοτητα πληρωμης. 

Αφου υπάρχει μπορείς να βάζεις τα λεφτά και 1-1 ευρώ. Το θέμα είναι όλα αυτά να γίνουν πριν λήξει η δόση ώστε να μην μπει προσαύξηση.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, marmagia είπε

Αν κατάλαβα καλά θελεις να δώσεις μέρος της δόσης, και όχι να προεξοφλήσεις

Αυτό να ξέρεις έχει πρόστιμο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν κατάλαβα καλά θελεις να δώσεις μέρος της δόσης, και όχι να προεξοφλήσεις

Αυτό να ξέρεις έχει πρόστιμο.

Εγω το αντιθετο κατακαβα .Γραφει για νωρίτερα να δινει.

σκέφτηκα μήπως δίνω κάποια χρήματα στην εφορία νωρίτερα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, marmagia είπε

Άρα αν πχ η δόση είναι 500 και δώσω πχ σε ένα μήνα 300 θα λέει υπόλοιπο 200

3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω το αντιθετο κατακαβα .Γραφει για νωρίτερα να δινει.

σκέφτηκα μήπως δίνω κάποια χρήματα στην εφορία νωρίτερα.

Δικιο εχεις και εσυ, γιατι αλλα γραφει την μια και αλλα την αλλη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δικιο εχεις και εσυ, γιατι αλλα γραφει την μια και αλλα την αλλη

Προφανως εννοει ότι για δοση  500 ευρω με ληξη πχ 31/7 αν δωσει τωρα 300 θα δει στο taxis μετα από μερικες μερες υπολοιπο 200 και ετσι θα είναι .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...