christos4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μου ήρθε μήνυμα στο Viber από κινέζικο νούμερο (+86) με διαφήμιση από πολιτικό κόμμα. Στο μήνυμα δίνεται link βίντεο ομιλίας του αρχηγού του κόμματος, αλλά όχι από το επίσημο κανάλι του κόμματος, αλλά από ένα άλλο κανάλι, με ένα μόνο βίντεο (αυτό που έστειλαν) Δεν γίνεται χρήση της υπηρεσίας του viber για επιχειρήσεις κλπ, που τους έχεις δώσει με τον Α ή Β τρόπο το κινητό σου και σου στέλνουν στο viber και την πρώτη φορά σε ενημερώνει το viber ότι γράφεσαι στην υπηρεσία τους και μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις. Αυτό το μήνυμα είναι σαν ανήκει σε απλό χρήστη και μπορώ να του απαντήσω κανονικά. Μου βγαίνει μάλιστα και η ειδοποίηση ότι δεν έχω το νούμερο του χρήστη στον κατάλογό μου και έχει επιλογές να τον προσθέσω, να τον μπλοκάρω ή να τον μπλοκάρω και να κάνω report spam. Μου φαίνεται ότι επειδή λόγω GDPR δεν μπορούν να στέλνουν sms και e-mails σε όλους τους αριθμούς, ακολουθούν αυτήν την τεχνική με στόχο αφενός να σπαμάρουν, αφετέρου να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση με το κόμμα και κατά συνέπεια επιβολή προστίμου.. Εσάς σας ήρθε τίποτα παρόμοιο;;;
basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 οχι αλλα αν μου έρθει θα ειναι σίγουρα αυτος που ΔΕΝ θα ψηφισω 1
Γιαούρτι Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 ένας καραγκιόζης μου έστειλε κανονικά sms. στο viber δεν έχω δεχτεί τίποτα ακόμα
Leokatana Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) και εδω τα ιδια. Εκανα αναφορα για spam Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από Leokatana
DrLo Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, christos4 είπε Μου ήρθε μήνυμα στο Viber από κινέζικο νούμερο (+86) με διαφήμιση από πολιτικό κόμμα. Στο μήνυμα δίνεται link βίντεο ομιλίας του αρχηγού του κόμματος, αλλά όχι από το επίσημο κανάλι του κόμματος, αλλά από ένα άλλο κανάλι, με ένα μόνο βίντεο (αυτό που έστειλαν) Δεν γίνεται χρήση της υπηρεσίας του viber για επιχειρήσεις κλπ, που τους έχεις δώσει με τον Α ή Β τρόπο το κινητό σου και σου στέλνουν στο viber και την πρώτη φορά σε ενημερώνει το viber ότι γράφεσαι στην υπηρεσία τους και μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις. Αυτό το μήνυμα είναι σαν ανήκει σε απλό χρήστη και μπορώ να του απαντήσω κανονικά. Μου βγαίνει μάλιστα και η ειδοποίηση ότι δεν έχω το νούμερο του χρήστη στον κατάλογό μου και έχει επιλογές να τον προσθέσω, να τον μπλοκάρω ή να τον μπλοκάρω και να κάνω report spam. Μου φαίνεται ότι επειδή λόγω GDPR δεν μπορούν να στέλνουν sms και e-mails σε όλους τους αριθμούς, ακολουθούν αυτήν την τεχνική με στόχο αφενός να σπαμάρουν, αφετέρου να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση με το κόμμα και κατά συνέπεια επιβολή προστίμου.. Εσάς σας ήρθε τίποτα παρόμοιο;;; Δεν αποκλείεται να είναι απλά κάποιος πορωμένος με το κόμμα και να μην το έχει κάνει το ίδιο.
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εμένα μου έχουν στείλει 4-5 SMS υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι & ο υποψήφιος δήμαρχος ενός συγκεκριμένου σχηματισμού στον Πειραιά Εν τω μεταξύ, δεν έχω πάρε δώσε με κανέναν, και απορούσα που βρήκαν το κινητό μου Μέχρι που σκέφτηκα ότι "παίρνω θέση στη κερκίδα" κάθε χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα