Siamatast Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Έχω chevrolet lacetti και θέλω να αλλάξω αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε; ευχαριστώ
gia_nnis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Siamatast είπε Έχω chevrolet lacetti και θέλω να αλλάξω αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε; ευχαριστώ Μηπως σου εχει καψει την ασφαλεια του βεντιλατερ..!!! Η ενδειξη της θερμοκρασιας τι δειχνει..???
MikroKoala Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν αλλάξεις αισθητηρα σιγουρέψου ότι φταίει αυτος γιατί στο δικο μου αυτοκίνητο (mikra k12) οταν υπήρξε πρόβλημα με τον αισθητηρα το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και αναβε λαμπακι μηχανής.. Και τις φορές που τελικά πηρε μπρος εδειχνε θερμοκρασία στα κόκκινα η τελειως χαμηλα και δεν ανεβαζε πανω από 3χιλ στροφές ώσπου τον άλλαξα και έστρωσε Κοιτα και τον θερμοστάτη νομίζω έχει σχέση με το βεντιλατερ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από MikroKoala
teddy71 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Καταρχήν να ξεκινήσουμε με το τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει πρόβλημα το βεντιλατερ για να μην γράφουμε ο καθένας άσκοπα τις εμπειρίες και τις θεωρίες του ο καθένας. Btw το βεντιλατερ δεν ξεκινάει με το που βάλουμε μπρος ή ζεσταθει σε ένα βαθμο η μηχανή. Ξεκινάει όταν τα νερά του ψυγείου φτάσουν γυρω στους 100 βαθμούς
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Που ειναι ο TS??? Τσαμπα φθειρω το πληκτρολογιο..!!!😋
Siamatast Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Έχω αλλάξει θερμοστατη το αμάξι έχει σταθερή θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Απλά καθησα και παρατήρησα ότι όταν είναι το αυτοκίνητο σε στάση και δουλεύει στο ρελαντί δεν παίρνει μπροστά το βιντιλατερ όση ώρα και να περάσει. Οπότε θεώρησα ότι φταίει ο αισθητήρας και πήγα πήρα έναν αλλά δεν βρίσκω που είναι για να τον αλλάξω.
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Siamatast είπε Έχω αλλάξει θερμοστατη το αμάξι έχει σταθερή θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Απλά καθησα και παρατήρησα ότι όταν είναι το αυτοκίνητο σε στάση και δουλεύει στο ρελαντί δεν παίρνει μπροστά το βιντιλατερ όση ώρα και να περάσει. Οπότε θεώρησα ότι φταίει ο αισθητήρας και πήγα πήρα έναν αλλά δεν βρίσκω που είναι για να τον αλλάξω. Ο τρόπος που έκανες τη διάγνωση είναι εντελώς λανθασμένος. Η θέση του συγκεκριμένου αισθητήρα πάντως είναι κάπου κοντά στον θερμοστάτη.
MikroKoala Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ψαξε το στο Google coolant liquid temperature sensor λέγεται έχει αρκετες φωτογραφιες την θέση του αισθητηρα.. Γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως ειναι πάντως Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από MikroKoala
Klausx Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Siamatast είπε Έχω αλλάξει θερμοστατη το αμάξι έχει σταθερή θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Απλά καθησα και παρατήρησα ότι όταν είναι το αυτοκίνητο σε στάση και δουλεύει στο ρελαντί δεν παίρνει μπροστά το βιντιλατερ όση ώρα και να περάσει. Οπότε θεώρησα ότι φταίει ο αισθητήρας και πήγα πήρα έναν αλλά δεν βρίσκω που είναι για να τον αλλάξω. Δοκίμασε αν έχεις AC να το ξεκινήσεις για να δεις άμα δουλεύει ο ανεμιστήρας αν δεν έχεις ξεκουμπώνεις την φυσα του αισθητήρα και το βεντιλατερ θα ξεκινήσει σε "test mode" σαν ασφαλιστικό.
tasarasch Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 οταν λες δεν δουλευει εννοεις ποτέ? ανεβαζει θερμοκρασια περα απο το κανονικο? ειχα daewoo lanos. το βεντιλατερ δε δουλεψε ποτε εν κινησει. μονο οταν σταθμευα για λιγο χρονικο διαστημα, μολις εβαζα μπροστα ξεκινουσε να δουλευει για λιγο. θερμοκρασια δεν ανεβασε ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα