Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω chevrolet lacetti και θέλω να αλλάξω αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε; ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Siamatast είπε

Έχω chevrolet lacetti και θέλω να αλλάξω αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε; ευχαριστώ 

Μηπως σου εχει καψει την ασφαλεια του βεντιλατερ..!!!

Η ενδειξη της θερμοκρασιας τι δειχνει..???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν αλλάξεις αισθητηρα σιγουρέψου ότι φταίει αυτος γιατί στο δικο μου αυτοκίνητο (mikra k12) οταν υπήρξε πρόβλημα με τον αισθητηρα το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και αναβε λαμπακι μηχανής.. Και τις φορές που τελικά πηρε μπρος εδειχνε θερμοκρασία στα κόκκινα η τελειως χαμηλα και δεν ανεβαζε πανω από 3χιλ στροφές ώσπου τον άλλαξα και έστρωσε

Κοιτα και τον θερμοστάτη νομίζω έχει σχέση με το βεντιλατερ

Επεξ/σία από MikroKoala
Δημοσ.

Καταρχήν να ξεκινήσουμε με το τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει πρόβλημα το βεντιλατερ για να μην γράφουμε ο καθένας άσκοπα τις εμπειρίες και τις θεωρίες του ο καθένας.

Btw το βεντιλατερ δεν ξεκινάει με το που βάλουμε μπρος ή ζεσταθει σε ένα βαθμο η μηχανή. Ξεκινάει όταν τα νερά του ψυγείου φτάσουν γυρω στους 100 βαθμούς

Δημοσ.

Έχω αλλάξει θερμοστατη το αμάξι έχει σταθερή θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Απλά καθησα και παρατήρησα ότι όταν είναι το αυτοκίνητο σε στάση και δουλεύει στο ρελαντί δεν παίρνει μπροστά το βιντιλατερ όση ώρα και να περάσει. Οπότε θεώρησα ότι φταίει ο αισθητήρας και πήγα πήρα έναν αλλά δεν βρίσκω που είναι για να τον αλλάξω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Siamatast είπε

Έχω αλλάξει θερμοστατη το αμάξι έχει σταθερή θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Απλά καθησα και παρατήρησα ότι όταν είναι το αυτοκίνητο σε στάση και δουλεύει στο ρελαντί δεν παίρνει μπροστά το βιντιλατερ όση ώρα και να περάσει. Οπότε θεώρησα ότι φταίει ο αισθητήρας και πήγα πήρα έναν αλλά δεν βρίσκω που είναι για να τον αλλάξω. 

Ο τρόπος που έκανες τη διάγνωση είναι εντελώς λανθασμένος.

Η θέση του συγκεκριμένου αισθητήρα πάντως είναι κάπου κοντά στον θερμοστάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαξε το στο Google coolant liquid temperature sensor λέγεται έχει αρκετες φωτογραφιες την θέση του αισθητηρα.. Γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως ειναι πάντως 

Επεξ/σία από MikroKoala
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Siamatast είπε

Δοκίμασε αν έχεις AC να το ξεκινήσεις για να δεις άμα δουλεύει ο ανεμιστήρας αν δεν έχεις ξεκουμπώνεις την φυσα  του αισθητήρα και το βεντιλατερ θα ξεκινήσει σε "test mode" σαν ασφαλιστικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οταν λες δεν δουλευει εννοεις ποτέ? ανεβαζει θερμοκρασια περα απο το κανονικο? ειχα daewoo lanos. το βεντιλατερ δε δουλεψε ποτε εν κινησει. μονο οταν σταθμευα για λιγο χρονικο διαστημα, μολις εβαζα μπροστα ξεκινουσε να δουλευει για λιγο. θερμοκρασια δεν ανεβασε ποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...