Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- στην Cosmote. Απλά πήγα και το δήλωσα και το δεχτήκανε.

-στις τράπεζες που είμαι πελάτης. Θέλουν χαρτί από τον Cosmote που να γράφει διεύθυνση.

-στην εφορία που θα είμαι πλέον. Δεν ξέρω τι ζητάνε.

-στο Paypal, στο eBay και στο AliExpress και σε άλλα sites που τυχόν αγοράζω συχνά πράγματα. Εύκολο μέσω διαδικτύου.

-στην Ασφαλιστική μου. Δεν ξέρω τι ζητάνε.

Ξεχνάω τίποτα;
Μάλλον είναι και η αστυνομία. Πως βγαίνει πχ το εκλογικό τμήμα που ψηφίζω μεθαύριο;

Δημοσ.
11 minutes ago, ekkli said:

Πως βγαίνει πχ το εκλογικό τμήμα που ψηφίζω μεθαύριο;

Για δες εδώ μήπως απαντηθεί το ερώτημά σου https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/4895193/poy-kai-pos-psifizo-2019-mathe-me-ena-klik-osa-chreiazetai-gia-tis-ekloges

Σε ένα σημείο κιόλας γράφει: 

Βρήκα το όνομά μου σε άλλο δήμο από αυτόν στον οποίο είμαι δημότης. Τι κάνω;

Οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν καταρτισθεί με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στα δημοτολόγια και οι δήμοι έχουν κατανείμει τους εκλογείς σε εκλογικά διαμερίσματα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της διεύθυνσης που είναι καταχωρημένα στα δημοτολόγια.

Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του Μαΐου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές. Για τις μελλοντικές εκλογές, αποταθείτε στο δήμο σας, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας ή να διορθωθούν ενδεχόμενα λάθη.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, είναι και ο Δήμος λοιπόν που πρέπει να δηλώσω αλλαγή διεύθυνσης.

Νομίζω ότι πρέπει να είναι και το ΙΚΑ ή όποιος άλλος ασφαλιστικός φορέας.

Έχω ξεχάσει κάτι άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφορια θελει συνηθως λογαριασμο απο δεη τηλ

Ωστοσο μπορεις να μπεις TAXIS και να το κανεις μονος

Επεξ/σία από vamvakoolas
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekkli είπε

-στις τράπεζες που είμαι πελάτης. Θέλουν χαρτί από τον Cosmote που να γράφει διεύθυνση.

-στο Paypal, στο eBay και στο AliExpress και σε άλλα sites που τυχόν αγοράζω συχνά πράγματα. Εύκολο μέσω διαδικτύου.

Ξεχνάω τίποτα;
Μάλλον είναι και η αστυνομία. Πως βγαίνει πχ το εκλογικό τμήμα που ψηφίζω μεθαύριο;

1 ώρα πριν, ekkli είπε

Ωραία, είναι και ο Δήμος λοιπόν που πρέπει να δηλώσω αλλαγή διεύθυνσης.

Νομίζω ότι πρέπει να είναι και το ΙΚΑ ή όποιος άλλος ασφαλιστικός φορέας.

Έχω ξεχάσει κάτι άλλο;

Aπό όλα αυτά που γράφεις δηλώνεις αλλαγή διεύθυνσης σε ότι σου στέλνει λογαριασμό στο σπίτι. Cosmote και τράπεζες.

Εφορία το κάνεις μέσω taxisnet, δε θέλει κάτι άλλο

Ασφαλιστική σου δε χρειάζεται εκτός κι αν σου έρχεται το ασφαλιστήριο σπίτι. Το κάνεις και τηλεφωνικά όταν είναι να ανανεώσεις το συμβόλαιο, δεν επείγει

Αστυνομία γιατί? δε χρειάζεται

Στον Δήμο τι να κάνεις ακριβώς? όσες διευθύνσεις και να αλλάξεις ψηφίζεις πάντα εκεί που είσαι εγγεγραμμένος. Εκτός κι αν με κάθε δήμο που αλλάζεις κάνεις και μεταδημότευση

ΕΦΚΑ κλπ επίσης δεν χρειάζεται, δεν τους νοιάζει που μένεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Επίσης πήγαινε στα γραφεία διανομέων ΕΛΤΑ της παλιάς σου διεύθυνσης και συμπλήρωσε χαρτί αλλαγής διεύθυνσης για να σου προωθούν τους πρώτους μήνες την αλληλογραφία στη νέα διεύθυνση.

Έτσι αν σου έρθει κάτι στη νέα διεύθυνση με διορθωμένα στοιχεία θα ξέρεις και ποιον δεν ενημέρωσες :)

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ekkli είπε

Ξεχνάω τίποτα;

Από ό,τι θυμάμαι: Εφορία δε θέλει τίποτα. Πας αυτοπροσώπως. Αστυνομία ενημερώνεται αυτόματα (από εφορία). Δημοτολόγιο για τις εκλογές είναι άλλη περίπτωση. Πας μία από ΚΕΠ και δηλώνεις αλλαγή διεύθυνσης για το ΑΜΚΑ σου. Την είχα πατήσει και δε με εξυπηρέτησαν σε κατάστημα επειδή είχα την παλιά διεύθυνση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Ather είπε

Εφορία δε θέλει τίποτα. Πας αυτοπροσώπως

Οχι δεν χρειαζεται να παει στην εφορια, ειπωθηκε και προηγουμενως, γινεται στο taxis στην επιλογη "αλλαγη στοιχειων μητρωου" οπου συμπληρωνεις την νεα διευθυνση και τελος.Το εχω κανει δυο φορες.

Επεξ/σία από chsam
  • Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις  αυτοκίνητο ή μηχανή ενημέρωσε και την αντιπροσωπεία.
Μη χάσεις καμιά ενημέρωση, προσφορά ή ανάκληση του μοντέλου. :rolleyes:

Το πιο σωστό πάντως είναι να κάνεις αυτό που είπε πιο πάνω ο WebDevGr.
Πας στα ΕΛΤΑ και κάνεις μια αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης αλληλογραφίας.
Νομίζω στοιχίζει 3 ευρώ, αλλά για έξι μήνες τα ΕΛΤΑ σε καλύπτουν με όποιον
έχεις ξεχάσει  να ενημερώσεις με τη νέα σου διεύθυνση.

• Like 1
Δημοσ.

Και ειδικα τις τραπεζες.

Ξερω οτι το ανεφερες,απλα το τονιζω.

Εγω ξεχασα να δηλωσω,με αποτελεσμα να πανε οι νεες καρτες απο 2 τραπεζες στην παλια διευθυνση. Δεν εφυγα καλα απο εκει,οποτε παπαλα οι καρτες.

Ενω ηταν αυτοματο,τωρα πρεπει να παω ολα τα χαρτια στην καθε τραπεζα για να βγαλω απο την αρχη καινουργιες καρτες.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, chsam είπε

Οχι δεν χρειαζεται να παει στην εφορια, ειπωθηκε και προηγουμενως, γινεται στο taxis στην επιλογη "αλλαγη στοιχειων μητρωου" οπου συμπληρωνεις την νεα διευθυνση και τελος.Το εχω κανει δυο φορες.

Ισχύει, επιτέλους έγινε πραγματικότητα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Ather είπε

Ισχύει, επιτέλους έγινε πραγματικότητα!

Εχει παρα πολλα χρονια, την πρωτη αλλαγη διευθυνσης την εκανα online καλοκαιρι του 2012.

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...