Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera paidia mou irthe simera to xarti gia tin eforeftiki epitropi .. skeftome na min pao katholou .. iparxi kapios pou to exi kani kai an nai ixe kanena provlima ti tou sinevi

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mplos είπε

iparxi kapios pou to exi kani kai an nai ixe kanena provlima ti tou sinevi

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως.

spacer.png

Δημοσ.

Apo oti exo di xanis tin mera sou kai den se plironoune kiolas kai den exo kai kamia sxesi me politika kai ta lipa .. 20 xronon ime kai me xosane apo to pouthena as pai kapios alos me empiria kai pou asxolite .. episis ime anapliromatikos exi kapia simasia afto?

Idi doulevo 6 mero kai mia mera exo ksekourasis kai mou tin xalane etsi xoris kan na me rotisoune ligo malakia mou fenete 6 to proi sxolao kai theloune 6 na ime eki

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[βασικά απαγορεύονται αν δεις τον κανονισμό του forum]

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εμένα μου είχε έρθει πριν μερικά χρόνια (φοιτητης ακόμα) και το αγνόησα. Και μάλιστα εκείνη την ημέρα πήγα για καφέ. Ε ήρθε η αστυνομία σπίτι και με γύρευε γιατί τελικά δεν είχε εμφανιστεί κανένας και ο δικηγόρος τα είχε πάρει κρανίο. Τελικά αναγκάστηκε να πάει η μάνα μου για να μην έχω θέματα.

Το να σε καλέσει το κράτος μία φορά για να πας να βοηθήσεις δεν είναι κάτι τραγικό. Εξάλλου όλη μέρα τα ξύνεις και τρως τσάμπα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...